Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
28.03.2010 22:01:12
|
|
|
nu ma teen selle fuji'siga sageli koopiaid.. laua peale ja klõpsin. Pärast jääb väga pro kvaliteediga pilt ja kui täis resoga saata siis on asi enam kui loetav. Aga eks näis, arvan ikka et lihtsalt sai vale fuse võetud. Aga kui nüüd ELFA'st kah (kui saab midagi) antud asi läbi läheb nõnda kergelt siis las tegelevad nemad ise edasi. Tea ainult mis osas nad saadavad. Sellest tekstist mis saatsid sain aru et saadavad vaid uue Control Pod'i. Ise ei tea kah kumma kala nüüd on kas suppakas või control pod või üldse kaitse.
Loodetavasti nad ära ei ehmata kui aadressiks Estonia panen (kus juures üks UK support saatis mul teises valdkonnas viisakalt seenele kui küsisin ühte asja ja nägid et mail.ee aadressilt oli asi tulnud )
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
28.03.2010 22:06:07
|
|
|
No vahet pole mis kaitse seal on. Mul endal ka ühe korra läbi läinud lambist, panin mingi vana vene raadio seest võetud kaitsme. Amprid olid samad, vist. Ei hakanud muretsema. Juba aasta töötand nii
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.03.2010 22:09:18
|
|
|
ühesõnaga suurem % võib olla süüdi see control pod?
miks pärin? Tahan kindla peale välja minna. Mitte nii, et a'la " unustasin arvutile juhtme taha ühendada seega ei töötanud" juhtum (tööl kunagi olnud klientidel selliseid probleeme ). Ehk siis nad seda asja tühja ei saadaks ja pärast ikka peetis. Siis juba imelik küsida abi.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
28.03.2010 22:24:49
|
|
|
Ma usun jah et see control pod läbi ikka.
Mõistan, et ennem on vaja ikka kõik asjad läbi proovida.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.03.2010 22:33:25
|
|
|
mnjah eks siis vormistan homme neile maili ära koos vajaliku infoga. Ostan aga uue kaitse kah kuna ilma selleta pole mul mõssugi teha. Ainuke kahtlus ongi, et kuidas nad kindlaks teevad et see paber'i koopia mille saadan on "õige", etc. Peas käib juba teatud "tegelinskid" läbi kes sellist asja kohe peedistada sooviks
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.03.2010 22:38:33
|
|
|
osta siis seekord ikka peoga või palju sinna väiksesse minigrippi läheb. endal oli siin üks lollakas subavõim, mis iga väikse asja pärast türistoriga kaitse läbi lasi. lõpuks läks võimukivi ise kah aga see on juba teine teema.
peedistamise koha pealt, ega see nii lihtne polegi teglt. kuupäev ja igast koodid, mis seal tšekil on, ma arvan, et need ikka pannakse kirja sinna ja kui keegi ühe tšekiga mitu komplekti saada tahab, siis vaadatakse, et juba see tšekk läbi käind ja saadetakse see tüüp sinna, kus päike ei paista ja linnud ei laula.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 28.03.2010 22:41:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.03.2010 17:23:46
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
osta siis seekord ikka peoga või palju sinna väiksesse minigrippi läheb. endal oli siin üks lollakas subavõim, mis iga väikse asja pärast türistoriga kaitse läbi lasi. lõpuks läks võimukivi ise kah aga see on juba teine teema. |
Küsin kilo hinnaga
Muideks kas on üldse vahet kas kasutan samade näitajatega keraamilist kaitset või klaasist kaitset?
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanza18
HV kasutaja

|
12.04.2010 21:42:09
|
|
|
Ise ostsin kunagi z-5500 komplekti. Sain 2päeva kuulata ja hakkas lambist control podi välja lülitama ja lõppude lõpuks enam sisse ei lülitanud ennast ja põles stand bye tuli.
Ei viitsinud garantiiga majandada, kuna lootsin et saan mõne tuttava kaudu kiiremini asja korda.
Üks tuttav võttis asja lahti ja ei saanud asjast jagu. Sai siis paljud kohad läbi helistatud et kes teostaks remonti ja leidsin põlvast ühe remondi firma. kes oli ainukesena nõus asja uurima.
Lõpuks tuli välja et mikroprotsessor on läbi ja selle remont kallim kui kõlarid ise.
Sõbra lahti võtmine nullis garantii ära, sellega sulle soe soovitus et ära ise asjaga majanda ja saada garantiisse!
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
2 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
12.04.2010 21:48:37
|
|
|
Pood oleks kohe ümbervahetanud selle, kui asi nii kiiresti piixu läks.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.04.2010 14:16:48
|
|
|
Nõndaks, probleem leidis sellise lahenduse, et logitech saatis uued kõlarid. Testin natuke aega neid ja kirves logitech'i poolele on ainult see et Control Pod on kas transpordi käigus vms viisil nn "pihta" saanud (annan vist teada neile et pakendis on kesk kõlar + control pood kuidagi nõnda paigutatud et saavad viga, kes kõlaril oli kah väike kriips ääre peal). Ehk siis see suur "ring" nupp on kõver. Töötab, aga kõver. Õnneks kasutan enamus ajast pulti. Ning ei mäleta enam (tükk aega asjad juba peetis ju) kas kõlaritest ennem kah hizzzzz häält tasa tuli vms kõrgepinge häält. Praegast kõik juhtmed ka risti rästi ehk (vaevalt) sellest tingitud. ASjad igatahes töötavad. Välisel vaatlusel polnud pakiga midagi erilist juhtunud v.a üks nurk natuke kõver vms keegi oli vist sinna peale asja toetanud.
Vaatan vana control pod'i peal ehk saab sealt aru kas selle "seieri" saab sirgeks tagasi "väänata" või mitte...
ps: vana pult töötab ka uute peal... seega kellel Z5500 olemas ja tuttaval vms kellelgi sama värk siis hea teise kõlle kontrollida
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
18.08.2011 14:48:17
|
|
|
mul on lihtsalt hea meel, et mõned asjad saab ka odavalt korda teha mitte ei pea kõvasti maksma remondi eest, enda kolm aastat vana komplektil viskas täna kaitse pillid kotti. oomipoest uus 20 sendi eest ja jälle funksib
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.08.2011 15:05:23
|
|
|
endal ühtedega failis iga kord see oomipoes olev läbipaistmatu välimusega kaitse, elfa'st ostetud omaga (läbipaistvad) ainult töötasid
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
18.08.2011 15:07:11
|
|
|
angel kirjutas: |
endal ühtedega failis iga kord see oomipoes olev läbipaistmatu välimusega kaitse, elfa'st ostetud omaga (läbipaistvad) ainult töötasid  |
Selge, tänud ütlemast. Eks näis mis saab, sest ma sain ka selle läbipaistva. Kui sellega peaks mingi jama tulema siis järgmine kord lähen ka elfasse.
viimati muutis Renq 15.09.2024 23:52:49, muudetud 2 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
18.08.2011 22:59:24
|
|
|
Veidi OT-d mis seotud saatmistega. Nimelt on välismaised firmad oma klientidega vägagi ausad ning endal oli aasta tagasi mänguga probleeme mis HMV-st ostsin kui inglismaal käisin. Nimelt tulin koju ning karbi sees oli vanem versioon. Saatsin sinna pildi kogu kupatusest mis ostsin, andsin ka päeva ning umbkaudse kuupäeva ning ütlesin et tseki jätsin hotelli( kadus ühesõnaga ära). Sellel ajal kui eesti poed oleks mu sinna samusesse saatnud, panid nemad uue versiooni posti ning nädala pärast oli kohal. Nii et eesti firmad võiks ka oma klientidest hoolima hakata.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.08.2011 23:20:08
|
|
|
markedmen kirjutas: |
Veidi OT-d mis seotud saatmistega. Nimelt on välismaised firmad oma klientidega vägagi ausad ning endal oli aasta tagasi mänguga probleeme mis HMV-st ostsin kui inglismaal käisin. Nimelt tulin koju ning karbi sees oli vanem versioon. Saatsin sinna pildi kogu kupatusest mis ostsin, andsin ka päeva ning umbkaudse kuupäeva ning ütlesin et tseki jätsin hotelli( kadus ühesõnaga ära). Sellel ajal kui eesti poed oleks mu sinna samusesse saatnud, panid nemad uue versiooni posti ning nädala pärast oli kohal. Nii et eesti firmad võiks ka oma klientidest hoolima hakata. |
ega see post mitte eBay/PayPal teemasse mitte mõeldud polnud?
igatahes olen nõus! teeninduskultuuris on Eestil veel ikka sigapalju õppida. suht masendav tegelikult, et näiteks IT-s ollakse kohati teistest aastaid ees, riiklikus majanduses väga realistlikud jne aga kaubanduses valitsevad ikka nõukaaegsed juudid
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
18.08.2011 23:22:18
|
|
|
Ei olnud. Lugesin seda ning tuletas kohe enda intsidenti meelde
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.08.2011 23:51:41
|
|
|
ahh kurja, ma pole enne üldse ära tabamud, et Renq tegi "kaevurit" Z5500-st mitmes teemas juttu ja pidasin seda teemat üheks nendest teistest
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
19.08.2011 00:27:35
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
ahh kurja, ma pole enne üldse ära tabamud, et Renq tegi "kaevurit" Z5500-st mitmes teemas juttu ja pidasin seda teemat üheks nendest teistest  |
kaevuri all pead silmas, et nii vana teema üles korjasin?
google oli abiks. ma ei old päris kindel, et kas ingl. keeles fuse on kaitse või mitte kuna ma ei ole tehnika higeeluga päris sina peal ja nii sattusingi siia.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.08.2011 00:36:40
|
|
|
just seda silmas pidasin jah, ja mitte paha pärast, lihtsalt see teema oli minu jaoks juba ununenud
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
15.09.2024 23:53:00
|
|
|
Renq kirjutas: |
angel kirjutas: |
endal ühtedega failis iga kord see oomipoes olev läbipaistmatu välimusega kaitse, elfa'st ostetud omaga (läbipaistvad) ainult töötasid  |
Selge, tänud ütlemast. Eks näis mis saab, sest ma sain ka selle läbipaistva. Kui sellega peaks mingi jama tulema siis järgmine kord lähen ka elfasse. |
Tundub, et see oomipoe oma kestab juba 13 aastat!
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|