Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  AMD vs. nVidia (küsitlus nullitud 30.07.2024) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 62, 63, 64  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

AMD vs nVidia
AMD
37%
 37%  [ 30 ]
nVidia
62%
 62%  [ 51 ]
hääli kokku : 81

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 17.08.2011 11:55:42 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif amd
Nvidia eeliseks näen ainult nende 3d süsteemi hetkel. Aga ennast jätab see suht külmaks, kuna siis investeeri juba 150 euri selle süsteemi jaoks ja 2x kallimat monitori vaja, ei tasu ära.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 17.08.2011 13:03:59 vasta tsitaadiga

Soovitage profiilis olevale arvutile videokaarti: Hinnaklass 200+ euri
Flavius
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.08.2011 13:05:08 vasta tsitaadiga

GTX560Ti või HD6950
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.08.2011 14:19:34 vasta tsitaadiga

NVidia "aitas" Crytekil Crysis 2 Directx 11 patchi niimoodi optimeerida, et see visuaalselt midagi juurde ei anna, küll aga tõmbab AMD kaartidel jõudlust kõvasti maha.
http://techreport.com/articles.x/21404
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.08.2011 15:13:58 vasta tsitaadiga

point on ühest küljest õige, kuid teisest küljest vaidleks ka vastu.

selge see, et crysiste mõttetult high settingud või 'eyecandy' tweakid pole performance droppi väärt. aga see ei sõltu kaardist vaid põhimõtteliselt ongi nii.
millele muule kui environmentile crysis2-s tessellationit peale väänata?

ja performance hiti osas... 31-38% vs 17-21% peaks suhteliselt adekvaatselt kajastama gpu-de arhitektuurilisi erinevusi eelkõige just tessellationi osas, võiei?

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 17.08.2011 18:27:24 vasta tsitaadiga

Mõnus fuckup on ikka tehtud tesselationi kasutamisega Crysis 2's.
Soovitan soojalt kõik lehed läbi lugeda.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 17.08.2011 18:32:08 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Heineken kirjutas:
omgwtf kirjutas:
tsitaat:

Firma suhtumise poolest meeldib ka AMD rohkem, aga see otseselt valikut ei mõjuta.

Mis siis AMD suhtumises paremat on? Tehakse mingi rame kallis high-end GPU ja jäetakse kasutaja sellega hätta tihti pikaks ajaks enne kui drivud korralikult tööle saadakse icon_rolleyes.gif Suhtumine pigem vale?

Lühidalt, PhysX ja kõik sellega seonduv. icon_rolleyes.gif

PhysX-ga on veel see jama, et installitud võib olla uusim versioon aga mängud ei oska seda kasutada vaid kasutavad ikka oma vana versiooni mis on jumal teab kuna kaasa pandud icon_rolleyes.gif
Vähe sellest.Kui kopeerid uusimad failid mängukausta ja asendad need vanad failid, siis tulemuseks võib vabalt olla crash mitte parem-sujuvam mäng.

Ja veel.Nvidia pole ammust aega oma PhysX allalaadimislehekülge uuendanud.Pidevalt aja mööda veebi taga uut versiooni.See mis driveritega kaasa tuleb on kah tavaliselt ajast maas.

Haha, ha. Paras.

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 17.08.2011 18:35:16 vasta tsitaadiga

MIs krdi paras? AMD luts ei toetagi seda ju....ei tea kellele siin paras on icon_lol.gif
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 17.08.2011 18:44:59 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.08.2011 18:51:00 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Mõnus fuckup on ikka tehtud tesselationi kasutamisega Crysis 2's.
Soovitan soojalt kõik lehed läbi lugeda.

kus on võrdluspildid milline wireframe dx9ga välja näeb?
amd-l on toda inspireerinud artikli põhjal draiverites nähtavasti tessellation level option ka olemas, mida see teeb?

tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 17.08.2011 18:56:28 vasta tsitaadiga

Nagu AMD puhul ikka: EI tööta
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 17.08.2011 18:58:45 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.08.2011 19:06:39 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:

Päeva komm icon_lol.gif thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 17.08.2011 19:24:46 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:

Ma olen sellest, EI tööta asjast loobunud ei mina seda nVidia pastelt arvutissse taha lihtsalt asi ei huvita ka. Miks ma pean nV käkerdit arvutisse ostma ,et oleks mingit vaja füüska uut känkarat mis sureb aastaga maha ei aitähh. Tuttavad USAst tapavad nVidia kaarte iga aasta. PPD.

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.08.2011 20:04:56 vasta tsitaadiga

Minul isiklikult jäi viimane surnud Nvidia mingisse 10 tagusesse seeriasse.
Seevastu 3 atit on küll läinud garantiisse ja just sellest otsast, kui ei tegelenud enam klokkimisega.
Samas vaatan eelkõige hinda, kuigi see 5-10€ hetkel Nvidia kahjuks paneb ikka rohelist valima thumbs_up.gif
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 18.08.2011 10:24:44 vasta tsitaadiga

Sai kah hinna pärast ati valitud algselt. Aga mis teed kui ei tööta. Poodi tagasi ja Nvidia arvutisse.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 18.08.2011 10:50:48 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:
Sai kah hinna pärast ati valitud algselt. Aga mis teed kui ei tööta. Poodi tagasi ja Nvidia arvutisse.

Räägi parem mis kaart ennem arvutis oli ja kas tegid winnile reinstalli ATI kaardiga. Ma pole endal veel näinud ,et midagi ei tööta. Linuxis ja winnis. Kui seletaksite mis asi nimelt ei tööta.

High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.08.2011 11:19:40 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:
thumbs_up.gif amd
Nvidia eeliseks näen ainult nende 3d süsteemi hetkel. Aga ennast jätab see suht külmaks, kuna siis investeeri juba 150 euri selle süsteemi jaoks ja 2x kallimat monitori vaja, ei tasu ära.

ise vaidleks väga sellele vastu. just 3d enablemine on nii mõnegi mängu täiesti teise maailma toonud. proovi mängida näiteks tavalist portalit. täiesti teine elamus. või crysis 2. või uus duke. või kasvõi iidne farcry1. ja palju, väga-väga palju, muid mänge.

on muidugi mänge, mis väga hästi sellega ei ela (GTA4 on maailm ülikõva, aga crosshair on topelt ja keelata ei saa)
just crosshairi probleemid on seni kõige suuremad olnud, st nendes mängudes, kus saab seda disableda, on kõik okei, aga paljudes mängudes puudub see võimalus. teine suur 3d komistuskivi on staatiliste 2d spraitide kasutamine. Aga see ei ole mitte nvidia kapsaaia kivi, vaid 3d ideoloogia mure üleüldse, kus mängutootja ei ole selle peale mõelnud.

amd panus 3d maailma on kahjuks olnud väga limiteeritud. hea oleks, kui nad suvatseksid, aga kahjuks on nv nendest valgusaasta võrra ees nii sisu, seadmete ja mängude kompatiibluse ja marketingi poolelt ja paistab, et vahe aina suureneb.

põhimõtteliselt on olukord, kus 100€ kallima videokaardi eest saad sa võibolla high asemel very high settingutes (mille vahe on liikumisel sisuliselt nähtamatu) panna või 40 fps asemel saad 45, aga sisulist upgrade'i sa ei saa. 3d-ga avastad täiesti eraldi maailma. 120 hz monitor on aga 2x rohkem oma pappi väärt, eriti just neil, kellel on väga kanged videokaardid. midagi teha, tavalise 60hz lcd tegelik võimaluste piir on 60fps ja seega valik, kas kohustuslik vsync on või rebitud (rolling shutter tüüpi) pildid. 120hz on lihtsalt tubli jagu sujuvam ka niisama mitte 3d modes.

oman nv 3d vision setupi ja väidan, et see on kõige parem upgrade, mis seni graafika poolelt minu raal on saanud.
võrdleks isegi 3d visioni upgrade SSD lisamisega opsüsteemi kettana, nõndavõrd on asi "täiesti teine tase".

kallivõitu see on (prillid + monitor tähendab u 200-250€ lisaraha võrreldes tavalise mänguklassi monitoriga) aga see on "kas sa saad" või "üldse ei saa" vahe.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 18.08.2011 11:40:39 vasta tsitaadiga

High-Q, Eks ta ole jah, AMD ei toeta ju ühtegi 3d setupit...oh wait. Üldiselt mingi ATI/AMD kallal vingumine on ajast-arust. Minu kärvas näiteks 3x g92 maha. Kui teil masinas AMD kaart ei tööta, on tegu AIB kalaga või teie sittade komponentidega, mitte GPU-ga.
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.08.2011 12:07:54 vasta tsitaadiga

mina ei ütle, et amd sakib. hetkel pigem selline olukord, kus ükskõik kumma kaardi saad, siis on ka korralik mänguelamus. gtx560 vs hd6870 vaidlusel pole vahet. mõlemad on superluks. kangem kaart? seda parem. vahed on nõndavõrd väikesed, et reaalset eelist saavad ainult väga vähesed mängijad (üksikud väga nõudlikud mängud, väga kõrgel resolutsioonil, väga kõrgete graafikasättingutega). enamik nende kasutajaid kasutavad mängu poolt "genereeritud" sätteid ja on väga häppid.
hetkel imeb mängutootmine (konsooliportimise pärast) ja uue ideoloogia puudus. kaardid on tarkvarast kõvasti ette jõudnud. kuna ei amd ega nv mängutootmisega ei tegele, siis jääb ainult uued ideed ja amd kahjuks on nv selles osas tublisti taga.
krt, minu mitu aastat vana 8800GT mängib 1680x1050 crysis 2 mängu poolt pandud high settingutega 3D-s (mis tähendab põmst 2x perf droppi, sest korraga vaja protsessid 2 freimi) väga sujuvalt icon_exclaim.gif milleks mul neid uusi gtx killereid või hd6900 seeria.

3d on kogu maailmas suur buzz, kogu tv ja bluray maailm sinna suundumas, paljud tähtsad ülekanded (sport, showd vms) on juba 3d võimalusega ja aina tuleb juurde. see on paratamatu. seni tv ja bluray puhul oli probleem pigem selles, et iga tootja tahtis oma pappi ja mingit koostööd ei olnud.
meiemail lihtsalt ei ole telekanalitele niipalju bandwidhi anda, et säärast asja edastada. peab oma satikomplekt olema või maksulist netiülekannet vaatama.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 18.08.2011 12:38:02 vasta tsitaadiga

High-Q, Selge, ma tõlgendasin su posti natuke valesti, vabandust. 3D on ausalt külmaks jätnud, mulle on tähtsam multimonitor setup (nv surround ja eyefinity). Eks igal ühel omad huvid icon_wink.gif
See draiverite teema vist jätkub kuni mina manalateed lähen. Keegi ei taha meenutada, kuidas nvidia driverid kaarte põhja kõrvetasid näiteks (ja ma ei mõtle seda gtx590 launchi) ning soituakse endiselt edasi. Ja osadele meeldib ka korrutada rõõmsasuiselt physixi teemat a la ha ha AMD ei toeta. Kinnist techi ei peagi konkurent toetama, the end. Selleks on OpenCL. Kui reaalsest elust rääkida, siis physixit toetavaid mänge võib ühe käe sõrmedel üles lugeda ning vaieldamatult parim neist mängudest on Batman. Seega non-issue täiesti.

XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 18.08.2011 12:41:39 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
High-Q, Selge, ma tõlgendasin su posti natuke valesti, vabandust. 3D on ausalt külmaks jätnud, mulle on tähtsam multimonitor setup (nv surround ja eyefinity). Eks igal ühel omad huvid icon_wink.gif
See draiverite teema vist jätkub kuni mina manalateed lähen. Keegi ei taha meenutada, kuidas nvidia driverid kaarte põhja kõrvetasid näiteks (ja ma ei mõtle seda gtx590 launchi) ning soituakse endiselt edasi. Ja osadele meeldib ka korrutada rõõmsasuiselt physixi teemat a la ha ha AMD ei toeta. Kinnist techi ei peagi konkurent toetama, the end. Selleks on OpenCL. Kui reaalsest elust rääkida, siis physixit toetavaid mänge võib ühe käe sõrmedel üles lugeda ning vaieldamatult parim neist mängudest on Batman. Seega non-issue täiesti.

+ thumbs_up.gif

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.08.2011 12:53:23 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
High-Q, Eks ta ole jah, AMD ei toeta ju ühtegi 3d setupit...oh wait. Üldiselt mingi ATI/AMD kallal vingumine on ajast-arust. Minu kärvas näiteks 3x g92 maha. Kui teil masinas AMD kaart ei tööta, on tegu AIB kalaga või teie sittade komponentidega, mitte GPU-ga.
Mul pole kärvanud ükski NV kaart, miks sa arvad et viga polnud su rauas või kasvõi elektrisüsteemis mis neid kaarte tappis, mitte tootjapoolses veas?
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 18.08.2011 13:34:19 vasta tsitaadiga

palju õnne kui Sul ükski nvidia pole maha surnud.
mine vahelduseks mingist arvutiparandusest läbi.. vaata kas seal ka sama juttu räägitakse.
läpakatel surevad nvidia kaardid ikka kõigil ära, mõnel varem, teisel hiljem.
lauaka 8 ja 9 seeriast ei hakka üldse rääkimagi.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.08.2011 14:23:06 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Eks siis jään ootama. Lähitutvusringkkonnas on kümmekond nv kaartidega läpakat, k.a enda töö oma. Eks annan teada kui kuskil miskit sureb. Lauaka 8'nda seeria kaart tiksus kahes eri masinas rõõmsalt ~4a enne kui selle maha müüsin. Läbi aegade on mu käes maha surnud ainult voodoo banshee mis jooksis kõva 4-5a 130C peal ning ka siis ütles hoopis vram üles, mitte kivi ise
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.08.2011 15:17:25 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Winterwind kirjutas:
Eks siis jään ootama. Lähitutvusringkkonnas on kümmekond nv kaartidega läpakat, k.a enda töö oma. Eks annan teada kui kuskil miskit sureb. Lauaka 8'nda seeria kaart tiksus kahes eri masinas rõõmsalt ~4a enne kui selle maha müüsin. Läbi aegade on mu käes maha surnud ainult voodoo banshee mis jooksis kõva 4-5a 130C peal ning ka siis ütles hoopis vram üles, mitte kivi ise

Delli osad nvidiatega mudelid surid umbes 95% tõenäosusega ( vist oli Latitude d630 ) enda tutvusringkonnas läks 3st 3. Ameerikamaal tehti isegi toote recall. Sama mudel inteli video baasil töötas nagu kulda. Lauaarvutite puhul on minul enam vähem AMD ja Nvidia suremised pooleks. 90% nendest saab aga ahjuga korda teha.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 18.08.2011 15:48:47 vasta tsitaadiga

No vähemalt see aastake 2 on ilus ja siis sureb ära,ATIga aga lõputu õudus,ära ka ei sure pead piinlema ja kasutama icon_lol.gif
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 18.08.2011 17:34:26 vasta tsitaadiga

Aga minu 560Ti on garantiis, kuna hakkas artifakte viskama thumbs_up.gif
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 18.08.2011 17:54:18 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
No vähemalt see aastake 2 on ilus ja siis sureb ära,ATIga aga lõputu õudus,ära ka ei sure pead piinlema ja kasutama icon_lol.gif

Taas hea icon_biggrin.gif

tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 18.08.2011 19:02:43 vasta tsitaadiga

Omanud ainult ati kaarte ja ära surnud pole veel ükski. Ennem jäävad ajale jalgu. Arvan tegelt et vahet pole, nvidia, amd lagunevad ühtemoodi.
Kõik oleneb kui palju sa kaardi alla paned. Koonerdad ja hoiad kokku, saadki pasa mis laguneb.

XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 18.08.2011 20:16:11 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:
Omanud ainult ati kaarte ja ära surnud pole veel ükski. Ennem jäävad ajale jalgu. Arvan tegelt et vahet pole, nvidia, amd lagunevad ühtemoodi.
Kõik oleneb kui palju sa kaardi alla paned. Koonerdad ja hoiad kokku, saadki pasa mis laguneb.

Ma arvan ise kah nii. Kõik tootjad pole kuld. Paargend raha odavama kaardi nimel ma küll rohkem ei pinguta. Viimane minu ostetud Sapphire kaart on igati pädev.

madfury
HV veteran
madfury

sõnum 19.08.2011 12:37:43 vasta tsitaadiga

Ho Ho, Ma ei hakka pikalt vaidlema sel teemal. g92 oli "alaspecitud" nvidia poolt, mistõttu nad kuumuse tõttu maha kärvasid. Mul kõrbes 2x 8800gt lauamasinas (kuna voolutarve oli default klokil palju kõrgem ja kuumust rohkem kui oleks pidanud) ja 1 g92 suri ära dell d630s mille kohta garantiist irvitati. Hakkasin seletama, et mis sümptomid on, peale poolt lauset öeldi "jajah, teame, teame, emme läheb vahetusse". See pidi päris hull olema, kuidas vähemalt dellid kärvasid reas.

Kui sa ei soovi seda uskuda, siis lihtsalt agree to disagree. Mina enam mitmeid kordi garantiivahet joost ei viitsi ja pean tunnistama, et pole ATI/AMD kaartidega veel kalasi olnud. Samas ma olen ka aint 5te ATI/AMD kaarti kasutanud, niiet minu kogemus ei tähenda, et neil kõik veatu oleks.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 19.08.2011 13:37:19 vasta tsitaadiga

Olen läbi aegade omale igasuguseid nVidia kaarte "saanud". Hetkelgi üks G80 masinas ja 2 G92'te ootel.
Hääl läks siiski AMD'le. icon_razz.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 20.08.2011 10:24:22 vasta tsitaadiga

Pyhysix on mingi mõttetu käkk. See ei peaks küll olema asi, mille pärast Nvidiat eelistada. Kui füüsikat teha, siis parem mingi cross-platform libraga, näiteks Bulletiga

http://www.youtube.com/watch?v=i1YIafaqF7A
http://www.youtube.com/watch?v=3Ilojin4vQ8
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 20.08.2011 11:07:12 vasta tsitaadiga

Loomulikult pole mõtet kasutada seda mis on juba mängu sisse kirjutatud kenasti ja toimib, ning laialt kasutuses. Tuleks ikka mingi lisa huinjaaga jurada icon_lol.gif Naljamahede koos...
tagasi üles
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 20.08.2011 12:03:19 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Loomulikult pole mõtet kasutada seda mis on juba mängu sisse kirjutatud kenasti ja toimib, ning laialt kasutuses. Tuleks ikka mingi lisa huinjaaga jurada icon_lol.gif Naljamahede koos...

See pole lisa huinjaa vaid seda kirjutataksegi sisse.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 20.08.2011 13:03:06 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
1 g92 suri ära dell d630s mille kohta garantiist irvitati. Hakkasin seletama, et mis sümptomid on, peale poolt lauset öeldi "jajah, teame, teame, emme läheb vahetusse". See pidi päris hull olema, kuidas vähemalt dellid kärvasid reas.

Whaaaaat, Dell D630-s olev nVidia kivike pole G92, vaid G86M. Ma olen seda hullust ka omal käel tunda saanud, G84M ja G86M (rahvakeeli Geforce 8400M GS, 8600M GS ja 8600M GT) kividega läpakaid müüdi laias laastus 2007-2008 aastatel ning juba 2009 tuli neid garantiisse just videokivi veaga kümneid ja kümneid. Mu Dell D630 pidas vastu veidi rohkem kui aasta enne kui emaplaat nVidia tüüpveaga garantiis vahetati. Praegu on uus emaplaat üle 2 aasta vastu pidanud, samas ma pole absoluutselt masinale hagu andnud.
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 20.08.2011 18:43:36 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
palju õnne kui Sul ükski nvidia pole maha surnud.
mine vahelduseks mingist arvutiparandusest läbi.. vaata kas seal ka sama juttu räägitakse.
lauaka 8 ja 9 seeriast ei hakka üldse rääkimagi.

On igasuguseid variante, iga kaart võib maha surra kui õigeid jahutusmeetodeid ei kasutata, kastis ikka õhk ei liigu siis on iga kaart kerge surema.
Üldjuhul kuulsad HP läpparid surevad sellepärast, et kasutajad on idioodid, mängivad teki peal vms kohtades mis sulgeb täielikult õhuvoolu, pärast karjuvad, et ei tööta ja sitt läpakas on, hp/acer jne on tõesti sitad arvutid (va elitebook) aga inimliku kasutuse juures ei sure nad nii kergelt midagi.
On erandeid, tootja praak jne, aga üldises pildis on mõlemad tootjad tasemel.

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.08.2011 20:54:01 vasta tsitaadiga

Omal kestis G84M kaks ja pool aastat vastu kuniks ekraan triipu täis lõi.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 21.08.2011 00:41:17 vasta tsitaadiga

Mis, mul aegade algusest pärinev 8800GTX, mis pidavat väga lihtsasti ära surema, aga no näed siiamaani elus. thumbs_up.gif Ptüi ptüi ptüi.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 21.08.2011 09:49:19 vasta tsitaadiga

NJah, mul oli miski 3a 8800gts, lõpuks jäi lahjaks, ning oman praegu hp-d(Vana 8400gts vms) mis surevad nagu kärbsed, ning toimib ka see väga hästi icon_biggrin.gif Aga tegelt olen nõus, et need läppari gpud on jurad. Ei tea kus see süü nüüd täpselt on, kuid pm. on jahutus liiga lahja(Osad siis väidavad, et nvidia valetas oma kivi soojus võimsuse kohta, ning seetõttu tehti jahutused liiga lahjad). Samas tean, et 90% surnud hp-dest mida olen näppinud on pidevalt sõna otses mõttes: teki all icon_neutral.gif
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.08.2011 15:42:51 vasta tsitaadiga

HP ise ka vist koonerdas mingid sendid igalt mudelilt ja tulemuseks oligi "massimõrv" icon_smile.gif Tegelt üldse ei mõista miks inimesed Hp läpakaid ostavad..
tagasi üles
anti666
HV kasutaja

sõnum 21.08.2011 21:47:59 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Aga tegelt olen nõus, et need läppari gpud on jurad. Ei tea kus see süü nüüd täpselt on, kuid pm. on jahutus liiga lahja(Osad siis väidavad, et nvidia valetas oma kivi soojus võimsuse kohta, ning seetõttu tehti jahutused liiga lahjad).

8600m kaartide puhul jäi minule mulje et tegu on tõsise disaini ämbriga nvidia poolt. Omal oli läpakas ja suri sama vea tõttu, siis sai asja lähemalt uuritud.
HV's isegi terve teema selle vea koduste vahenditega "parandamise" kohta https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=462734

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 21.08.2011 22:18:36 vasta tsitaadiga

ot:
omgwtf kirjutas:
HP ise ka vist koonerdas mingid sendid igalt mudelilt ja tulemuseks oligi "massimõrv" icon_smile.gif Tegelt üldse ei mõista miks inimesed Hp läpakaid ostavad..

Mina ostsin, sest sain üli odavalt suure ekraaniga ja suhteliselt võimsa(2.4ghz-ine c2d ja arvestatav eraldiseisev gpu+17" ekraan) läppari. Asjal oli tüüp viga, pluss korpus oli viga saadnu(Väliselt korras) Plaan oli gpu-le puhurit näidata, kuid peale pasta vahetust ja väikest jahutuse "upgarde-i" pole nagu aru saanud, et asi vigane oleks icon_biggrin.gif Korpuse kinnitused parandasin keemilise metalliga, ning asi nagu uus icon_biggrin.gif Isegi aku hakkas tööle ja peab nii suure elaja kohta suht hästi(~3h+)

tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 22.08.2011 10:19:30 vasta tsitaadiga

siLc, Õigus, G86M on selles dellis. Selle kohapealt eksisin. Küll aga vaevab neid täpselt sama häda, mis G92te.
tsitaat:
From the look of it, all G8x variants other than the G80, and all G9x variants are defective, but we have only been able to get people to comment directly on the G84, G86, G92 and G94, and all variants thereof.

ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 22.08.2011 21:28:03 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
3hpd olnud kõik töötavad siiani, mitte ainsatki probleemi, v.a. suur müra, aga kui klappe kasutada ei ole kuulda.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 31.08.2011 00:21:33 vasta tsitaadiga

Hääl nVidiale, kasutusel nii lauaarvutis(8800GTS 512) kui sülearvutis (9300m GS) ja väga rahul. Long live nVidia!
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 197
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 31.08.2011 01:31:43 vasta tsitaadiga

Nvidia thumbs_up.gif

Ati'ga vaid probleeme olnud ja kõik maha surnud kaardid on ati omad olnud, kaasaarvatud läpaka video.

XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 31.08.2011 16:42:49 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Nvidia thumbs_up.gif

Ati'ga vaid probleeme olnud ja kõik maha surnud kaardid on ati omad olnud, kaasaarvatud läpaka video.

Olid siis kellatud, fäshitud mõne lisa FPS nimel.

paxo
HV kasutaja
paxo

sõnum 16.10.2011 15:32:03 vasta tsitaadiga

GTS450=HD5750 Võitja: nVidia
GTX460=HD5770 Võitja: nVidia
GTX470=HD5850 Võitja: nVidia
GTX480=HD5870 Võitja: nVidia

Eelmise põlvkonna võitja oli nVidia. Selle uue seeriaga siiani vist nVidia võitmatu?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  AMD vs. nVidia (küsitlus nullitud 30.07.2024) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 62, 63, 64  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.