Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Saksamaa, Suurbritannia ja USA jäävad Nokia N9st ilma märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 14.08.2011 20:13:32 vasta tsitaadiga

atss kirjutas:
Ja MS-i eesmärgiks on lihtsalt raha põletamine ja ebaausa konkurentsi tekitamine?

Google ja Apple on ammu kurjemad asutused, kui MS seda on icon_lol.gif
Google muidugi on tore firma, sest ta suutis linuxile kõlapõhja lõpuks tekitada - tavalises PC kasutuses on see ikka paras pain in ass ja ma viskasin endal tööjuures selle ka enda arvutist välja.
3lk HP printeri softi paigalduse juhendit oli päris pull asi - nagu progeja tunne tekkis icon_smile.gif

viimati muutis Magic 14.08.2011 20:15:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.08.2011 20:14:19 vasta tsitaadiga

Enda kaubamärgi iga hinnaga turgu sisse söömine. Nad tahavad pakkuda oma softi-teenuseid kõigele mis vähegi suudab mingit softi jooksutada ning kui aus konkurents ei tööta minnakse jõumeeetoditega peale
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 14.08.2011 20:25:32 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Enda kaubamärgi iga hinnaga turgu sisse söömine. Nad tahavad pakkuda oma softi-teenuseid kõigele mis vähegi suudab mingit softi jooksutada ning kui aus konkurents ei tööta minnakse jõumeeetoditega peale

Ka neil on sihtturg mida tuleb kaitsta - ei ole see google ka ju üllas st. mitmed teenused on reklaami täis topitud icon_wink.gif
Selles osas võiks natuke laiemalt ikka asja vaadata... iga hiiglane tahab ikka edasi kasvada.
Android ei jää tulevikus kindlasti nii reklaamivabaks ja ohutuks... palju ohtlikum on infokaubandus - aga just sellega ju paljud hiiglased tegelevad.
--------------------
Point see, et keegi ei topi raha tühja kohta ilma, et loodaks sealt midagi tagasi saada.
Kasvõi see xbox teema:
MS teenib sellega ju jooksvat kasumit...tõsi arenduskulud ja xbox 1, 360 (üle 2a kahjumit) tahab veel tagasiteenimist. Lisaks me näeme kahjumit vaid xbox real. Arvatavasti mängudega on ta ammu kasumis.
Kuna PS3 on üsna suur fail... siis ei saa rääkida mingist jõuga konkurentide suretamisest.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.08.2011 21:30:43 vasta tsitaadiga

Seda ma juba mainisingi et google'i puhul on android lihtsalt laiendamas nende reklaami turgu icon_smile.gif

Konsoolide koha pealt peak MS endiselt kahjumis olema kui kombineerida nii riist- kui tarkvara üle kahe põlvkonna.
PS3 failiks tembeldamine on pehmelt öeldes liialdus.

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.08.2011 22:06:14 vasta tsitaadiga

Ja ärge siis ära unustage, et "Agressor Apple Patendi-sõda" icon_smile.gif on ju ikkagi suunatud Google, ehk siis sisuliselt terve Androidi-süsteemi vastu.
Google the real target in Apple’s increasingly effective patent war against Android-based OEMs
http://macdailynews.com/2011/08/12/google-the-real-target-in-apples-increasingly-effective-patent-war-against-android-based-oems/

Patent war: Apple hitting at Google
http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2011-08-12/hardware/29879858_1_android-tablet-patent-war
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
atss
HV vaatleja
atss

sõnum 14.08.2011 22:15:01 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Seda ma juba mainisingi et google'i puhul on android lihtsalt laiendamas nende reklaami turgu icon_smile.gif

Reklaami turu hõivamine on "lihtsalt laiendamine" ja riistvara/tarkvara turu hõivamne on "kõlvatu" konkurents. icon_eek.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.08.2011 22:18:33 vasta tsitaadiga

Küsimus on milliste vahendite ja võtetega seda tehtakse.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.08.2011 22:22:55 vasta tsitaadiga

Igatahes pcmag.com-is on juba üleval 3 võimalikku stsenaariumit:
What If Android Lost the Patent War?
Smartphones, the hottest and highest-growth segment in consumer electronics, have become the latest playground in the patent arms race.

Tsitaat:
"1. HTC and Samsung would be ordered to pay ongoing royalties to Apple for every smartphone it makes.
2. The courts could issue an injunction banning infringing Samsung and HTC devices.
3. Apple could choose not to license its intellectual property to Android manufacturers."

Terve teema mitmel lehel ning teisel lehel on siis need 3 stsenaariumit ka lahti kirjutatud.
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390536,00.asp
tagasi üles
kami
HV kasutaja

sõnum 15.08.2011 02:38:02 vasta tsitaadiga

On kellelgi muidu pakkuda mõnd teemat, millel võiks Nokia esindajaga pisut juttu ajada? Lähen sel nädalal N9t kaema, eks muljetan siis hiljem..
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 15.08.2011 03:44:47 vasta tsitaadiga

Võid küsida miks nad nii hoolega enesetappu üritavad teha icon_razz.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 15.08.2011 09:23:18 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:

Nokia pole ammu juba tõsiselt võetav mobiilide turul. Vanasti tootis häid telereid ning sateliit- tehnikat aga nad vist lõpetasid kõik nende tootmise juba ammu.
Ma olin ise sama meelt pikka aega kuid peale mõningast konkurentide toodete näppimist (täpsemalt iOS ja Androidi softiga) olen aru saanud, et mobiilTELEFONina on Nokial ikka väga häid mudeleid.

St hetkel käib kõva promo igast august, et puutetundliku ekraaniga nutitelefon on uus mood ning nad võtavad maailma üle. Tõepoolest - puutetundliku ekraaniga nutitelefonid võtavad tõesti maailma üle, selles pole kahtlust ka. Ma ise ratsutasin ka selle trendi harjal pool aastat kuid praeguseks olen tagasi nuppudega nutika telefoni juures (Nokia E51) kuna konkreetsema kasutajaliidesega (füüsilised nupud) ning väiksema ekraaniga (= aku peab kauem) telefon sobib mu peakujuga paremini kokku. Ning selles vallas on Nokial väga häid telefone ning ma usun, et nad on ka tulevikus konkurentsivõimelised.

Ehk siis Nokial on mu silmis lööki "dumb" ning "semi-smart" mobiilide turul :). Kuna nutitelefonid sõidavad suures osas sotsiaalmeedia seljas siis saab näha, kas nö. Facebooki-maailm ka jääb püsima või lõhkeb nagu dot.com'i mull.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Xender
Kreisi kasutaja

sõnum 15.08.2011 10:05:01 vasta tsitaadiga

Xbox on enam vähem tagasi teeninud oma kulud. Sealjuures tuleviku väljavaated on MS-il väga head. Nintendo uus konsool pole suurem asi ( kuid eks näis ) Sony on endiselt PS3mega korralikus kahjumis. Ennustan, et next gen konsoolidega haukab MS suurima osa turust.

Suuremas pildis, arvestades et Windows 8 kasutab ARM protsessoreid ja mobiili protsessoritel pole paari aasta pärast mingit probleemi seda välja vedada. võib MS ikka väga suure osa mobiiliturust endale haarata.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Ehhr
HV vaatleja

sõnum 15.08.2011 13:45:54 vasta tsitaadiga

Täpsustan, et N9 pole viimane Meego telefon! Vähemalt 2 mudelit on tulemas.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.08.2011 14:05:21 vasta tsitaadiga

Nokia teeb lihtsalt müügipaigutuse ringi ja teeb parimatel müügiturul müügikoha WP telefonide tarbeks. Igati m6istlik tegevus, kui turge vallutada tahetakse.

Postitatud Sony Ericsson mobiililt
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 15.08.2011 21:57:14 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Andium kirjutas:

Nokia pole ammu juba tõsiselt võetav mobiilide turul. Vanasti tootis häid telereid ning sateliit- tehnikat aga nad vist lõpetasid kõik nende tootmise juba ammu.
Ma olin ise sama meelt pikka aega kuid peale mõningast konkurentide toodete näppimist (täpsemalt iOS ja Androidi softiga) olen aru saanud, et mobiilTELEFONina on Nokial ikka väga häid mudeleid.

St hetkel käib kõva promo igast august, et puutetundliku ekraaniga nutitelefon on uus mood ning nad võtavad maailma üle. Tõepoolest - puutetundliku ekraaniga nutitelefonid võtavad tõesti maailma üle, selles pole kahtlust ka. Ma ise ratsutasin ka selle trendi harjal pool aastat kuid praeguseks olen tagasi nuppudega nutika telefoni juures (Nokia E51) kuna konkreetsema kasutajaliidesega (füüsilised nupud) ning väiksema ekraaniga (= aku peab kauem) telefon sobib mu peakujuga paremini kokku. Ning selles vallas on Nokial väga häid telefone ning ma usun, et nad on ka tulevikus konkurentsivõimelised.

Ehk siis Nokial on mu silmis lööki "dumb" ning "semi-smart" mobiilide turul icon_smile.gif. Kuna nutitelefonid sõidavad suures osas sotsiaalmeedia seljas siis saab näha, kas nö. Facebooki-maailm ka jääb püsima või lõhkeb nagu dot.com'i mull.

word. Eks ta umbes nii ole jah.
Ise vaatan ka mingi helistamise asja poole... et saaks laadimise unustada icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 15.08.2011 22:11:41 vasta tsitaadiga

Praegune n950 töötab ühe laadimise pealt 3-4 ööpäeva üsna vabalt ära. Kuii n900 sain siis too algul elas 1 ööpäev, peale paai firmware uuendust see kolmekordistus. Eks saab näha mida n9 suudab kui ka too on mõned softiuuendused saanud. Ei tau ka unustada, et ttal on suts suurem aku ja vähem energiat tarbiv ekraan icon_smile.gif

viimati muutis Ho Ho 16.08.2011 20:13:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 16.08.2011 20:10:17 vasta tsitaadiga

Te unustate ühe väikse asja. MS on väga edukas mängudes reklaami müügiga, kust tulevad tohutud kasumid. Mitte ainult oma firma tehtud vaid teiste firmade omas ka. Ning paneb sellele suurt rõhku.
See kas Xbox müük läheb halvasti või hästi ei oma tähtsust.

See on sama värk nagu Canon, Xerox jne firmad ei teeni oma põhikasumit seadmete müügipealt vaid tindi, tahma ja paberimüügipealt tegelt. Vaadake ikka laiemalt asja.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Saksamaa, Suurbritannia ja USA jäävad Nokia N9st ilma mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.