Sai just tõmmatud ja peale lastud. Kõik ilus lihtne kuni mängu käivitumiseni.No jube säbruline pilt on mängus ja taevast viskab vikerkaareks pidevalt. Ühtegi hingelist ega ka autot pole kuskil. Vb asi selles et mul gta4 moditud uute autode ning traineriga.
Sai just tõmmatud ja peale lastud. Kõik ilus lihtne kuni mängu käivitumiseni.No jube säbruline pilt on mängus ja taevast viskab vikerkaareks pidevalt. Ühtegi hingelist ega ka autot pole kuskil. Vb asi selles et mul gta4 moditud uute autode ning traineriga.
Mul sama lugu ja algne mäng modimata muidu. Nendest kolmest masinast, mille ma leidsin, käib üks väiksemagi keeramise peale üle katuse, teisel pole häält ja samuti väga ülejuhitav, ning kolmas, millega enam-vähem sõita saab. Lootsin lennukiga lennata, aga 3. linna lennujaamas sõidab üks reisilennuk ringe lihtsalt, kusjuures umbes 5m kõrgusel õhus hõljudes. Sõidetavaid lennukeid ei kohanud.
Ikka väga toores oli kõik. Kuidas sellist asja betaks saab kutsuda, ei tea.
Piltide peal tundub samasugune nagu GTA SA, puud ainult erinevad. Ei näe erilist mõtet sellel tegevusel, võiks siis kvaliteetsemad tekstuurid teha või midagi sellist, mis parandaks mapi ilmet. _________________
Piltide peal tundub samasugune nagu GTA SA, puud ainult erinevad. Ei näe erilist mõtet sellel tegevusel, võiks siis kvaliteetsemad tekstuurid teha või midagi sellist, mis parandaks mapi ilmet.
Selline multiplayer võiks olla kus saad ise gamemodi scriptida.
Mis ma valesti teen vms... aga autoga sõites näitab nagu kaamera auto tagant vasakult nurgast koguaeg.
Kui keeran kangiga autotaha vaate siis kohe keerab nimodi taha vasakusse nurka vaate tagasi:S
PC peal siis mäng. _________________ Aita suve, söö lund!
Tere, mõte on uuesti peale lasta mäng(dvd pealt) aga ma ei tea patchidest midagi, kas keegi oskab öelda mis ja kuidas?
Viimane kord, nii aasta tagasi panin peale siis tõmbasin mingeid patche aga mp-d ei saanudki tööle. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kui ma eelmine aasta peale lasin, andis sosical club mulle update linki ja tõmbasin sealt mingi installeri(patch vist) ja mp töötas küll kenasti. Nüüd uuemate patchitega pole proovinud.
Mis ma valesti teen vms... aga autoga sõites näitab nagu kaamera auto tagant vasakult nurgast koguaeg.
Kui keeran kangiga autotaha vaate siis kohe keerab nimodi taha vasakusse nurka vaate tagasi:S
PC peal siis mäng.
see video on ikka täiesti haige graafikaga. kohati on tekstuuride värvide intensiivsusega üle pingutatud, aga uskumatult ilus sellegipoolest. originaal gta4 on selle kõrval must-valge.
-FoX-, tõmba joystick/rool ja pedaalid usb pesast välja _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Esimene mäng ever mis näeb natukengi reaalne välja. Jõhker. Muss ka videol väga hea. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
1.3 tuleb palju parem video järgi, praegusel versioonil ikka liiga palju brightnessi. kolmandast reast esimesel pildil ei näe lugedagi mis seal vasakul kirjas
Tere,kas ma pean koppima selle Normal version for 1040 patch GTA 4 kausta või kuidas ..ei saa sellest aru..
Aitähh.
Kuna tundub, et inglise keel on antud juhul tundmatu keel, siis jah kogu sisu mis antud kaustas on tuleb kopida GTA kausta kui ikka 1040 patch kasutusel on. Soovitatav on eelnevalt teha ka vastavatest failidest GTA kaustas koopia juhul kui soovitakse hiljem algne olukord taastada.
PAnin uuesti peale mängu.
Kas ma pean kõik patchid tõmbama või võib ka selle 1.0.4.0 kohe peale panna? _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kohe võib 1.0.4.0 panna jap. Ja kui te cracki panna ei soovi siis kindlasti ka xliveless peale, muidu ei lase saveda kui sisse ei logi ja kui logid nõuab 1.0.7.0 patch tirimist...
Muidu see mod on vääga kena, ööd on eriti ilusad. Ennem olid ööd sellised igavad ja hallid nüüd on täitsa nauditavad _________________ Bawse
Mul on ka üks küsimus riistvara kohta. Sügisel vahetan lauaarvutil emaplaadi välja, sest see on juba terve aasta vigasena töötanud (äikese tõttu ei tööta võrgukaart, DVI väljund jne.). Mõtlesin, et juurde võiks võtta ka nii umbes 100eurose videokaardi, puhtal ainult GTA IV ja võib-olla mõne teise mängu jaoks. Kas sellel oleks mõtet? See tähendab, et kas AMD Athlon II X4 620 on selle jaoks piisavalt võimas ja kas saja euroga saaks ka piisavalt võimsa videokaardi? _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
mis asi loaderit te kasutate, krt tegin pelale uninstalli ja panin uuesti peale ning enam tööle ei saa
samas see andrease mod töötab _________________ ☠
Seda modi ei soovita mina küll kellelegi....igatahes nüüd on reinstall mängule.
Siim159, vaata profiile siin kellel asi jookseb. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Mis ei meeldi? Mingi leebe bloom üügab nagu keegi nätaks taskulabiga näkku ei meeldi.
selle saab välja lülitada ju
krt asi loaderit 1.0.4.0 patchiga tööle ei saagi, crashib kohe, kui mäng on üles laetud
1.0.7.0'ga sai ilusti tööle, aga sellega on ICEenhanceril taevas punane _________________ ☠
Getomees gta4 jookseb hästi inteli 4ja tuumaste peal Mine üle i5'le või veel parem i7'le ja laggi mured on lahendatud Kui prose on hea siis ülivõimast videokaarti ei taha. Näiteks i5/i7 + HD6870 1GB saaks juba päris normaalselt mängu tööle.
i5 täitsa sobilik 2500 või kui oc'id siis 2500k. videoks mingi 6950, gtx 560ti ja tuld. Mälu tahab ainult asi üle 4gb kohati. Endal alguses oli 4gb rammu siis toimis alla selle aga nii kui rohkem mälu andsin masinale hakkas ka gta 4 seda suure isuga õgima _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mida te ütleksite i5 + GT525 1GB kohta?
Või siis i5 + Radeon HD 6630 1GB?
Kumb oleks parem ning kas nendega üldse läheks normaalselt tööle? (plaanis läpakas osta ning hetkel on listis nii Dell Vostro 3550 kui ka XPS 15, hinnapiir ~700€, seetõttu midagi paremat vist ei olegi neist videokaartidest kuskilt sellise hinnapiiriga saada).
Lisaks, juhul, kui kunagi hiljem ehk hinnapiir tõuseb, saaks ka parema XPS-le mõelda, ehk umbes 800€ eest, millel on i5 prose + 540 2GB video. Sooviks teilt teada, mis te ka sellest arvaksite?
Samuti väga meeldib üks Ordi läpakas i5 prose + GT555 1GB (just selle video pärast ning see läpakas on väga soodne sellise riistvara kohta) aga kurat, ei julge Ordit võtta ning ega disain ka pole neil parim (ja Ordi puhul ongi üheks probleemi tekitajaks korpus/klaviatuur vist).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.