Sai just tõmmatud ja peale lastud. Kõik ilus lihtne kuni mängu käivitumiseni.No jube säbruline pilt on mängus ja taevast viskab vikerkaareks pidevalt. Ühtegi hingelist ega ka autot pole kuskil. Vb asi selles et mul gta4 moditud uute autode ning traineriga.
Sai just tõmmatud ja peale lastud. Kõik ilus lihtne kuni mängu käivitumiseni.No jube säbruline pilt on mängus ja taevast viskab vikerkaareks pidevalt. Ühtegi hingelist ega ka autot pole kuskil. Vb asi selles et mul gta4 moditud uute autode ning traineriga.
Mul sama lugu ja algne mäng modimata muidu. Nendest kolmest masinast, mille ma leidsin, käib üks väiksemagi keeramise peale üle katuse, teisel pole häält ja samuti väga ülejuhitav, ning kolmas, millega enam-vähem sõita saab. Lootsin lennukiga lennata, aga 3. linna lennujaamas sõidab üks reisilennuk ringe lihtsalt, kusjuures umbes 5m kõrgusel õhus hõljudes. Sõidetavaid lennukeid ei kohanud.
Ikka väga toores oli kõik. Kuidas sellist asja betaks saab kutsuda, ei tea.
Piltide peal tundub samasugune nagu GTA SA, puud ainult erinevad. Ei näe erilist mõtet sellel tegevusel, võiks siis kvaliteetsemad tekstuurid teha või midagi sellist, mis parandaks mapi ilmet. _________________
Piltide peal tundub samasugune nagu GTA SA, puud ainult erinevad. Ei näe erilist mõtet sellel tegevusel, võiks siis kvaliteetsemad tekstuurid teha või midagi sellist, mis parandaks mapi ilmet.
Selline multiplayer võiks olla kus saad ise gamemodi scriptida.
Mis ma valesti teen vms... aga autoga sõites näitab nagu kaamera auto tagant vasakult nurgast koguaeg.
Kui keeran kangiga autotaha vaate siis kohe keerab nimodi taha vasakusse nurka vaate tagasi:S
PC peal siis mäng. _________________ Aita suve, söö lund!
Tere, mõte on uuesti peale lasta mäng(dvd pealt) aga ma ei tea patchidest midagi, kas keegi oskab öelda mis ja kuidas?
Viimane kord, nii aasta tagasi panin peale siis tõmbasin mingeid patche aga mp-d ei saanudki tööle. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kui ma eelmine aasta peale lasin, andis sosical club mulle update linki ja tõmbasin sealt mingi installeri(patch vist) ja mp töötas küll kenasti. Nüüd uuemate patchitega pole proovinud.
Mis ma valesti teen vms... aga autoga sõites näitab nagu kaamera auto tagant vasakult nurgast koguaeg.
Kui keeran kangiga autotaha vaate siis kohe keerab nimodi taha vasakusse nurka vaate tagasi:S
PC peal siis mäng.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.