Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 739, 740, 741 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 01.08.2011 11:06:10 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
DVD pealt mängimine ka ei põhjusta nüüd suuri hakkimisi, laadimisajad on veidi pikemad aint

ja siin rääkisid ps2 mängudest?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 01.08.2011 11:55:42 vasta tsitaadiga

kuri orav, Ämm minuteada ongi mängud ju DVD-del, mis seal vahet kas kirjutad välja Bluray dvd või lihtsalt dvd... on ja jääb dvd-ks.

Ja GTA4-jas minagi täheldanud seda,et fps langeb kohati, õnneks väga kiirelt tuleb norm tagasi. Eritikõvasti tekib kui sõita läbi pargipinkide icon_biggrin.gif

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.08.2011 11:57:08 vasta tsitaadiga

bluray ja dvd on ikka erinevad asjad. ja 'bluray dvd' on värdtuletis.
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.08.2011 12:03:32 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
Ämm minuteada ongi mängud ju DVD-del, mis seal vahet kas kirjutad välja Bluray dvd või lihtsalt dvd... on ja jääb dvd-ks.

või on kõik hoopis cd'd? üks plaat ju kõik? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.08.2011 12:42:46 vasta tsitaadiga

sisuline tööpõhimõte ja füüsilised mõõtmed on samad, kuid tegu on siiski erinevate standarditega:
http://en.wikipedia.org/wiki/Compact_Disc
http://en.wikipedia.org/wiki/DVD
http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc

kui üldnimetajat vaja, siis oleks see optiline ketas.

tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 01.08.2011 16:45:04 vasta tsitaadiga

Ühine nimetaja vast ikka Disc koguaeg olnud.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 02.08.2011 00:09:38 vasta tsitaadiga

ja ongi surnud mu ps3. lülitab ennast sisse, teeb 3 piiksu ja siis lülitab kohe välja ning punane tuli jääb vilkuma. kas võimalik lahendus on sama mis yellow light of death puhul? õnneks xbox on veel töökorras.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.08.2011 00:49:07 vasta tsitaadiga

MummikAl,
http://www.youtube.com/user/HDTanel#p/search/0/b6z9FH4IFpg
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 02.08.2011 01:31:40 vasta tsitaadiga

MummikAl, juhul kui tööriistad puuduvad võin sümboolse summa eest korda teha + annan veel garantiid kah icon_wink.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 02.08.2011 12:19:53 vasta tsitaadiga

EstBeast kirjutas:
MummikAl, juhul kui tööriistad puuduvad võin sümboolse summa eest korda teha + annan veel garantiid kah icon_wink.gif

infrapuna ahi on olemas, sellega peaks korda saama.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 05.08.2011 00:37:21 vasta tsitaadiga

Keegi oskab soovitada, kust UK PSN kaarte soodsalt soetada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
matux
HV kasutaja
matux

sõnum 05.08.2011 18:51:52 vasta tsitaadiga

Mul on hetkel PS3-ga selline mure, et ta ei taha audiot läbi SCART/Composite kaabli outputtida, siis kui HDMI kaabel ka järel on.

Põhjus, miks ma audiot läbi HDMI ei taha on see, et hetkel pole mul mingit helisüsteemi üles seatud, ning teleka kõlarid ei oskaks nagu kõike
helikanaleid läbi HDMI tasakaalus hoida(või üritavad seda just liiga palju), ning tulemus on mängudes märgatav - Püssipaugud ja plahvatused on summutatud,
dialoog ja "environmental" helid on kohati liiga valjud jne. Heli kvaliteet on muidugi väga hea, aga lihtsalt tasakaalust väljas.
Olen ka Automatic Audio Dynamic Range-i maha võtnud, mis küll parandas natuke asju, aga siiski mitte täitsa nii, nagu tahaks.

- Kui HDMI kõrvale jätta ja kõik läbi SCART-i ühendada, on küll pildikvaliteet kohutav, kuid heli on just nii nagu mulle meeldib.
Sellepärast ongi soovitud tulemus see, et PS3-e video läheks läbi HDMI ja audio läbi eelmainitud SCART kaabli.

Endaarust olen kõik siiamaani õigesti teinud. Läksin PS3-e Display Settings menüüsse ja märkisin Video Output-iks HDMI.
Seejärel Audio Settings, ning Audio Output-iks HDMI asemel Scart/Composite/AV Multi.

Siis läks heli tummaks. Audio Multi-Output oli maha võetud, seega audio väljendiks pidi ilmtingimata olema just äsja valitud SCART, aga ei piiksugi.
Aga kui Audio Multi-Output sisse lülitada, siis hakkas heli jälle mängima, ning Audio Output oli võlukombel jälle HDMI.

Seega, kui Audio Multi-Output on sees, valib PS3 millegipärast automaatselt kahest järel olevast kaablist audio väljendiks HDMI kaabli, kuigi põhiväljundiks on valitud SCART.
Järelikult ei tunnista PS3 millgeipärast sellisel juhul SCART kaabli olemasolu.

Kaablis endas igatahes asi ei ole - Selle testisin järgi. Lasin kõik läbi SCART-i, ning nagu ülal mainisin, oli pilt kohutav, kuid heli just minu jaoks sobiv.

Milles asi võiks olla? Olen ma äkki lolli kombel mõne lihtsa asja kahe silma vahele jätnud?
Tänud ette abi eest! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 05.08.2011 19:21:55 vasta tsitaadiga

matux kirjutas:
Mul on hetkel PS3-ga selline mure, et ta ei taha audiot läbi SCART/Composite kaabli outputtida, siis kui HDMI kaabel ka järel on.

Põhjus, miks ma audiot läbi HDMI ei taha on see, et hetkel pole mul mingit helisüsteemi üles seatud, ning teleka kõlarid ei oskaks nagu kõike
helikanaleid läbi HDMI tasakaalus hoida(või üritavad seda just liiga palju), ning tulemus on mängudes märgatav - Püssipaugud ja plahvatused on summutatud,
dialoog ja "environmental" helid on kohati liiga valjud jne. Heli kvaliteet on muidugi väga hea, aga lihtsalt tasakaalust väljas.
Olen ka Automatic Audio Dynamic Range-i maha võtnud, mis küll parandas natuke asju, aga siiski mitte täitsa nii, nagu tahaks.

- Kui HDMI kõrvale jätta ja kõik läbi SCART-i ühendada, on küll pildikvaliteet kohutav, kuid heli on just nii nagu mulle meeldib.
Sellepärast ongi soovitud tulemus see, et PS3-e video läheks läbi HDMI ja audio läbi eelmainitud SCART kaabli.

Endaarust olen kõik siiamaani õigesti teinud. Läksin PS3-e Display Settings menüüsse ja märkisin Video Output-iks HDMI.
Seejärel Audio Settings, ning Audio Output-iks HDMI asemel Scart/Composite/AV Multi.

Siis läks heli tummaks. Audio Multi-Output oli maha võetud, seega audio väljendiks pidi ilmtingimata olema just äsja valitud SCART, aga ei piiksugi.
Aga kui Audio Multi-Output sisse lülitada, siis hakkas heli jälle mängima, ning Audio Output oli võlukombel jälle HDMI.

Seega, kui Audio Multi-Output on sees, valib PS3 millegipärast automaatselt kahest järel olevast kaablist audio väljendiks HDMI kaabli, kuigi põhiväljundiks on valitud SCART.
Järelikult ei tunnista PS3 millgeipärast sellisel juhul SCART kaabli olemasolu.

Kaablis endas igatahes asi ei ole - Selle testisin järgi. Lasin kõik läbi SCART-i, ning nagu ülal mainisin, oli pilt kohutav, kuid heli just minu jaoks sobiv.

Milles asi võiks olla? Olen ma äkki lolli kombel mõne lihtsa asja kahe silma vahele jätnud?
Tänud ette abi eest! thumbs_up.gif

Kas telekal mõnda analoog heliväljundit siis pole..näiteks kõrvaklapiauk?
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
matux
HV kasutaja
matux

sõnum 05.08.2011 20:18:32 vasta tsitaadiga

On ikka, aga ma tahaks sellegipoolest praegu läbi teleka endi kõlarite asja soovituks saada.
Nad on täitsa adekvaatsed, ning ma tean, et nad on võimelised esitama heli nii, nagu ma tahaks.

See ju peab ometi võimalik olema, et video tuleb telekasse läbi HDMI kaabli, ning audio läbi SCART kaabli, kas pole?
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 05.08.2011 20:31:35 vasta tsitaadiga

Mine audio settings, pane HDMI ja vali manual settings, ning 2channel output pane linnuke ette. Muidu saadab dolby signaali telekasse, 5.1 jne. Niimoodi saad 2 kanalit läbi HDMI kaabli.
tagasi üles
matux
HV kasutaja
matux

sõnum 05.08.2011 21:56:51 vasta tsitaadiga

Sealt olen ka enne vaadanud. Seal on ainult kaks settingut linnukestega valitud. Ja need on default settingud, mida ei saa muuta:

- Linear PCM 2 Ch. 44.1 kHz
- Linear PCM 2 Ch. 48 kHz

Kontrollisin TV manualist üle ja tundub, et ta toetabki ainult neid kahte sagedust. (Telekas on muidu Samsung UE32d5500rwxxh)
Kõrgemat sagedust valides annab PS3 ka teate: "If the device in use does not support the frequency selected, the speakers may become damaged."
Seega ma ei hakka igaks juhuks torkima.

Need on küll 2-kanalilised väljundid, aga ikkagi. Heli on siiski natuke ebameeldivalt tasakaalust väljas.
Ja see pole mängude audio viga. Ma olen mitme mänguga proovinud ja enam-vähem kõikidel jääb vajaka.

Kuid SCART-iga mitte. SCART-iga on täitsa mõnus n-ö "toores" ja tasakaalukalt vali.
Saaks nüüd vaid video feed-i paralleelselt HDMI-ks.
tagasi üles
xbot
HV vaatleja

sõnum 06.08.2011 11:38:08 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
xbot, vähem drooge tuleks mõistusele kasuks ...
Xbox ja ps3 on ammu ajale jalgu jäänud ja ei suuda ammu juba paljusid mänge ilma jõnksutamata ka 720p resol jooksutada.
Ja jutt miskistest kriimustatud plaatidest ja muust sodist on veel absurdsem.

ÄRA AJA PASKA!
Ja jutt oli sellest et mõni mees on oma konsooli ise perse keeranud ja siis nutab. Neile kel rohkem mõistust peas sai soovitatud asi DVD pealt kõvakettale installeerida.
Ostan kõik uued mängud, oma konsoole ei häki nagu mõni mees. Ja seetõttu mingisugust jõnksutamist pole ka ette tulnud! Tõsiselt see on nii LOLL JUTT kui veel vähegi olla saab! Sa ise ka aru saad et kui su xbox või PS3 muudkui jõnksutaks nagu jack ja sina kahekesi räägite, siis mitte kuramus keegi ei ostaks neid ja ei mängiks nende peal!!! Sinu jõnksutamised tulevad sellest et sa oled oma konsooli lihtsalt perse keeranud! Jõnksutajad eshelobik ja Jack! geniaalsed tüübid! Sellest saab veel samasugune klassika nagu "konsool ragiseb hullult kui talle peale vajutada"!

Ja küsiks rajareitsi sõnadega nimeta üks mäng mis sul hakib!

Ramones kirjutas:
Bordelands oli ka eriti hull. Kui palju vastaseid korraga ekraanil ja korralik madin käis, siis vahepeal tõmbas ~5fps peale ära - ikka korralikuks slaidiesituseks muutus mäng.

Tore. Borderlands sai mõned kuud tagasi läbi tehtud. Ei mingit jõnksutamist!! Ei mingit slaidiesitust! Huvita miks küll mul midagi sellist ei esinenud nagu kirjeldad? Mäng jooksis sujuvalt ilma probleemdieta.

Jackinthex kirjutas:
xbot, lapsed peaksid rohkem kodutöid tegema ja vähem mängima.

Samad sõnad Sulle Jack. Sinu teismeline plikalik tujutsemine on üle ilma kuulus juba. Jajah mine nuta ja vihasta jälle nurga taga sest keegi ei tunnista su autoriteeti ning arvab et sa ajad täielikku paska suust välja!

Jackinthex kirjutas:
Ühine nimetaja vast ikka Disc koguaeg olnud.

Said targa lausega maha jälle? plaksutame! icon_biggrin.gif

tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 06.08.2011 12:40:00 vasta tsitaadiga

xbot,
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma vaatan, et sa oled nagu mingi silmaklappidega hobune, et konsoolid (Xbox360 ja PS3) on täiuslikud ja vigasi ei tasu otsidagi .

beastbeats, Punktid.ee aga vaevalt seal kõige odavamad on .
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 06.08.2011 12:47:35 vasta tsitaadiga

xbot, paluks edaspidi viisakamat ja kultuursemat suhtlusstiili kaasAHVide suhtes - vastasel juhul lähevad postitused kustutamisele icon_exclaim.gif
P.S üldiselt võiksite oma arutelu jätkata vastavas teemas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=461584
rocky-b, soodsa all mõtlesin, et odavamalt kui nominaalväärtus...
Antud koht seda kindlasti pole thumbs_down.gif

viimati muutis beastbeats 06.08.2011 12:49:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 280
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 06.08.2011 12:48:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sinu jõnksutamised tulevad sellest et sa oled oma konsooli lihtsalt piix keeranud

Ja kui küsida tohib, siis mismoodi ma selle piix keerasin? Ostsin uue konsooli, ostsin originaal mängud, kopeerisin mängud plaadilt xboxi. Kasutasin ka digital downloadi, ehk ostsin XBList täis mänge... ikka jõnksusid..

Ehk siis, kui sa midagi ei tea, ole vait.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 06.08.2011 13:22:38 vasta tsitaadiga

Mõne puhul kehtib ka väljend Ignorance is a bliss. On lihtsalt mingi grupp inimesi, kes ei tee mingit vahet 10/30/60+ fps-il ja neile võib mida iganes ette sööta ilma, et nad kuskil vigu märkaksid.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 06.08.2011 16:20:58 vasta tsitaadiga

xbot, äkki ise jõnksutad hullemini kui PS3 ja siis konsooli jõnksud jäävad nägemata ning kõik jookseb ludinal.
pikad loadingud on ka sinu jaoks lühikesed, sest sul endal tuleb crashe ette icon_lol.gif

Minu arust iga mäng jõnksutas mingil määral, oli see siis OFW ja orikas mäng või CFW ja terve mäng kõvakettalt. Kui kõvakettas oli suhteliselt tühi, peal oli CFW ja kogu mäng jooksis kettalt, siis töötas see minu arust ladusamalt kui kõike orginaalis teha icon_rolleyes.gif

tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 08.08.2011 09:42:07 vasta tsitaadiga

matux, kas sa üritad ühest teleka sisendist pildi näidata ja teisest sisendist heli? Ma kardan, et seda ei toeta mitte ükski telekas. Või on scart ühendatud võimu külge?
raimo21
HV kasutaja

sõnum 08.08.2011 15:39:19 vasta tsitaadiga

matux kirjutas:
Sealt olen ka enne vaadanud. Seal on ainult kaks settingut linnukestega valitud. Ja need on default settingud, mida ei saa muuta:

- Linear PCM 2 Ch. 44.1 kHz
- Linear PCM 2 Ch. 48 kHz

Kontrollisin TV manualist üle ja tundub, et ta toetabki ainult neid kahte sagedust. (Telekas on muidu Samsung UE32d5500rwxxh)
Kõrgemat sagedust valides annab PS3 ka teate: "If the device in use does not support the frequency selected, the speakers may become damaged."
Seega ma ei hakka igaks juhuks torkima.

Need on küll 2-kanalilised väljundid, aga ikkagi. Heli on siiski natuke ebameeldivalt tasakaalust väljas.
Ja see pole mängude audio viga. Ma olen mitme mänguga proovinud ja enam-vähem kõikidel jääb vajaka.

Kuid SCART-iga mitte. SCART-iga on täitsa mõnus n-ö "toores" ja tasakaalukalt vali.
Saaks nüüd vaid video feed-i paralleelselt HDMI-ks.

oled kindel et oled valinud HDMI sisendi millele on ka analoog audio sisend reserveeritud?
Tüüpiliselt on selleks HDMI sisend millel on ka DVI märge juures. Ehk siis saad video DVI modes HDMI kaudu ja audioks kas siis SPDIF või analoog.
Enamus teleritel on HDMI eraldiseisev ja sellele ei saa eraldi audio kanalit juurde pookida.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
matux
HV kasutaja
matux

sõnum 08.08.2011 16:26:04 vasta tsitaadiga

kuri orav kirjutas:
matux, kas sa üritad ühest teleka sisendist pildi näidata ja teisest sisendist heli? Ma kardan, et seda ei toeta mitte ükski telekas. Või on scart ühendatud võimu külge?

Täpselt seda ma üritasingi. HDMI ja SCART mõlemad jooksevad PS3-st telekasse.
Ma ei näinud põhjust, miks selline seadistus töötama ei peaks, et ühest video ja teisest audio.

Ühesõnaga pole see võimalik jah?

raimo21 kirjutas:
matux
oled kindel et oled valinud HDMI sisendi millele on ka analoog audio sisend reserveeritud?
Tüüpiliselt on selleks HDMI sisend millel on ka DVI märge juures. Ehk siis saad video DVI modes HDMI kaudu ja audioks kas siis SPDIF või analoog.
Enamus teleritel on HDMI eraldiseisev ja sellele ei saa eraldi audio kanalit juurde pookida.

On täitsa olemas. Lisaks 3 HDMI sisendile on ka HDMI/DVI sisend.
Äkki täpsustaksid veel natuke?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 739, 740, 741 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.