milleks filmida üldse? NDA rikkumine ju päris karmide tagajärgedega ja võid nii teisele käru keerata. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mul tõmbas fpsi jube alla vahepeal, freezis natuke, muidu jooksis 40 fpsiga. See alpha on küll üks jama (gameplay poolest, sureb jube kiirelt ja muud probleemid), jään betat ootama.
Sarnane süsteem mis minul....
Loodame ,et beta jookseb paremini.
IFV tundub vist olema küll chainguniga, nii et pigem IFV siiski.
IFV on mõeldud lahinguks, madistab ja killib ning vajadusel transpordib ka mehi kaasa tandrile piltlikult öeldes (transport). APC ülesanne on aga mehed kohale toimetada ja siis ise ruttu punuma pista tule alt, mitte oma üksiku kuulipildujaga ka valama hakata, juhul kui tal sedagi küljes on.
IFVs are similar to armoured personnel carriers (APCs), designed to transport a section or squad of infantry (generally between five and ten men) and their equipment. They are differentiated from APCs - which are purely transport vehicles, armed only for self defence - because they are designed to give direct fire support to the dismounted infantry and so usually have significantly enhanced armament. IFVs also often have improved armour and firing ports (allowing the infantry to fire personal weapons while mounted).
milleks filmida üldse? NDA rikkumine ju päris karmide tagajärgedega ja võid nii teisele käru keerata.
Testida kui alla tirib FPS filmides... dohh, pean seda ju koguaeg tegema mängides logish, et neid kaadreid üles ei pane..... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
mis sellest konkreetsest testimisest alfa peal kasu on _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kuulge aga tegelt ka, kasutajad, kellele mingi element alphast halva mulje jättis, kas ta kirjutas sinna survey'sse ka oma probleemi?
Suur tõenäosus on, et bf devvid HV foorumit ei loe, kuid mingigi võimalus on ju, et nad loevad enda koostatud surveyd, millele saab ligi oma battlelog leheküljelt.
Normal mode jaoks oli ju kuuli dämm ja sõduri health päris ok? 3d spotting oli tõesti liiga op, ei olnud päris nii nagu lubati. Üldjuhul tuleks minu arust spotting ära jätta või teha näiteks nii, et vajutad q tähe, siis tekib märk teiste jaoks ainult sinna, kus tüüp parasjagu oli ja tölli peakohal kaasa ei liigu. _________________ Winter is coming...
viimati muutis NeroEST 01.08.2011 10:50:17, muudetud 1 kord
Kas seda mitte ei lubatudki? EI jõudnud kontrollida, aga äkki nii oli ka? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ei olnud nii. Vastased lippasid ikka, kolmnurgad peakohal säramas ringi. Küll aga tundus, et see kadus kiiremini.
Mõnel oli peale kolmnurga ka suur särav viisnurk. Vist mingi jaoülema tähis.
üks veider asi mis silma hakkas oli see, et lamav miki tõusis ennem noa saamist püsti nagu robot, et "stab me now"
ei tea kas fullis ikka lisatakse animatsioone juurde....
Ega maaslamajat ei lööda (pussitata). Mind huvitab pigem see kuidas see pussitamine ohvri silme läbi paistab. @0:44 on minumeelest eriti vinge pussitamise kaader. See kuidas vastane juba ennatavalt ümber pöörab ja ründajale silma vaatab - diip. Kas see vastase ümber keeramine on juba pussitamise sequence-i üks osa või seda tegi vastase mängija ise?
minu arust siis, kui animatsiooniga pead keerab, siis on ka ohvril pussitaja ilast tilkuvat nägu näha. alati see nii ei olnud. vahest hakkas pilt liikuma ja kukkusid kõhuli ilma vastast nägemata.
üks veider asi mis silma hakkas oli see, et lamav miki tõusis ennem noa saamist püsti nagu robot, et "stab me now"
ei tea kas fullis ikka lisatakse animatsioone juurde....
Ega maaslamajat ei lööda (pussitata). Mind huvitab pigem see kuidas see pussitamine ohvri silme läbi paistab. @0:44 on minumeelest eriti vinge pussitamise kaader. See kuidas vastane juba ennatavalt ümber pöörab ja ründajale silma vaatab - diip. Kas see vastase ümber keeramine on juba pussitamise sequence-i üks osa või seda tegi vastase mängija ise?
Sain "ohvri silmadest" seda noatamist kogeda küll.
Olin ametis ühe miki maha võtmisega eemalt kui üks hetk hakkas minu vaateväli liikuma, mõtlesin, et WTF toimub, ma ju ei liigutanud hiirt.
efekt nägi välja selline nagu keegi tiriks tegelase pead tahapoole, ennäe imet, nii oligi. Mu tegelane jaksas vaid korra kõrvale vaadata kus oli vilksamisi näha vastase irvitavat/vihast lõusta ning helkivat nuga, mis minu juhitud sõdurile kõrri löödi. Esimesel korral igatahes vihaseks ei ajanud. Täiesti õiglane tundus. _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.