Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.07.2011 23:38:18
|
|
|
tomorrow, eh, sai ei saanud aru, mida ma silmas pidasin.
Kui tihti sa faile mälupulgale kopeerid? Ja kui tihti on sul vaja olemasolevat arhiivi uuendada (lisada uusi faile)?
Tee test, kui kaua kulub aega selleks, et sellesse arhiivi ühte faili lisada.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.07.2011 00:51:06
|
|
|
tudiludi kirjutas: |
Kui tihti sa faile mälupulgale kopeerid? Ja kui tihti on sul vaja olemasolevat arhiivi uuendada (lisada uusi faile)? |
Mõlemale küsimusele sama vastus: kord kuus
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
31.07.2011 01:26:52
|
|
|
Nojah, seega sa teed kõikidest andmetest koopia ning kas kustutad eelmised ära või jätad nad kõik alles. Mina eelkõige hoian andmeid nii, et varundatud failid peab asendama uutega. Seda seepärast, et mälupulgal on ka selliseid faile, mida viirusetõrjed ei salli ja kui peaksin neid kõvakettalt kopeerima, siis müstilisel kombel nad "haihtuvad" ära. Seega mälupulgal on rohkem andmeid, kui kõvakettal ja varunduses peavad alles jääma kõik muud failid.
Vahepeal lisasin varundatavad failid arhiivi, kuid see hakkas hiljem kohutavalt tüütuks muutuma. Ma ei jaksanud ära oodata, millal neid faile seal arhiivis uuendatakse ning samuti, kui oli vaja arvuti bootida teiselt süsteemilt, kus WinRARi polnud, tuli hakata kõigepealt programmi installima. Nüüd hoian tavaliste failidena.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
31.07.2011 19:32:52
|
|
|
Ise olen pakkimise pooldaja-varundatav data on väga mahukas ja neid ei kustutata iial. Fill ja incremental ning vanu faile uuega ei asenda. Kui full arhiiv pakitult on ca 7 GB, siis ruumi säästmiseks on pakkimine paratamatu, kuna pakkimata kujul on full data ca 30-36 GB...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
31.07.2011 19:48:42
|
|
|
Jah, sedaviisi varundamiseks on pakkimine väga hea. Aga millise programmiga sellist jõhkralt head tihendamist saavutad?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
31.07.2011 19:51:16
|
|
|
Jah, sedaviisi varundamiseks on pakkimine väga hea. Aga millise programmiga sellist jõhkralt head tihendamist saavutad? |
Andmed on ilmselt selliselt hästi kokkupakkuvad.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.07.2011 22:31:34
|
|
|
toivos kirjutas: |
Jah, sedaviisi varundamiseks on pakkimine väga hea. Aga millise programmiga sellist jõhkralt head tihendamist saavutad? |
Andmed on ilmselt selliselt hästi kokkupakkuvad.  |
Sõltub jah väga palju andmete tüübist.Igasugi audio,video,exe kraam pole eriti pakitav.Samas igasugu tekst,pildid jms on jälle vägagi pakitav.
7zip omab parimat pakkimist.Ultra režiim ja LZMA2 meetod teeb kohati imesid.
Nt mul ühe mängu mod pakk.Lahtiselt üle 4GB.Pakitult alla 800MB
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
31.07.2011 22:37:58
|
|
|
mul usb 3.0 port läpakal ootab juba igast 3 gen vidinaid
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.07.2011 22:42:56
|
|
|
Sama.Lisakaart kahe pordiga siinpool.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
01.08.2011 11:23:33
|
|
|
Nojah, seega sa teed kõikidest andmetest koopia ning kas kustutad eelmised ära või jätad nad kõik alles. Mina eelkõige hoian andmeid nii, et varundatud failid peab asendama uutega. Seda seepärast, et mälupulgal on ka selliseid faile, mida viirusetõrjed ei salli ja kui peaksin neid kõvakettalt kopeerima, siis müstilisel kombel nad "haihtuvad" ära. Seega mälupulgal on rohkem andmeid, kui kõvakettal ja varunduses peavad alles jääma kõik muud failid.
Vahepeal lisasin varundatavad failid arhiivi, kuid see hakkas hiljem kohutavalt tüütuks muutuma. Ma ei jaksanud ära oodata, millal neid faile seal arhiivis uuendatakse ning samuti, kui oli vaja arvuti bootida teiselt süsteemilt, kus WinRARi polnud, tuli hakata kõigepealt programmi installima. Nüüd hoian tavaliste failidena. |
abiks viirusetõrjele exclusion panna mida ta ei skänniks või üldse disableda ajutiselt selleks hetkeks. Isegi HTC sense (sai just htc sensation ligi võetud) nõudis installimise aeg, et disable oma antiviiruse proge, muidu ei pruugi kõik peale minna
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
01.08.2011 17:13:35
|
|
|
Nende harvade tegevustega on see häda, et kipun unustama sellise asja. :S
Tegelikult on need failid mul juba vastu taevast lennanud. Mul õnnestus kasutada tuttava mälupulka tema arvutis, misjärel mälupulk nakatus viirusega. Aga kuna probleem sarnanes Windows 7 ja XP arusaamatusega, siis katsetamise käigus õnnestus mul see toppida ka oma läpakasse. Hiljem toppisin sellesse läpakasse ka enda mälupulga ja kuna siis juhtus sama asi, oli juba selge, et viirus. Aga kõigi nende mälupulga skännimiste tegevuste jooksul suutis ka viirusetõrje oma käpa vahele toppida ...
Failid olid õnneks kõik alles, aga need olid muudetud süsteemifailideks (ehk siis olid lihtsalt peidetud). Mälupulgal olevad kaustad muutusid otseteedeks, mis viitasid mälupulgale tekkinud tundmatusse kaustasse, mis aga sisaldas .exe faile, millede nimed olid täpselt samad, mis mälupulgal ennem olnud kaustade nimed.
Keeruline seletada, aga nii oli. Mõlemad mälupulgad said puhtaks - lõpp hea, kõik hea.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
01.08.2011 18:20:43
|
|
|
Ei midagi erilist-tekst, pildid, FF, Thunderbird, Skype data, mõned videod ja mp3- ilmselt need mahtu annavadki. Aga seda on palju ja mõnd dokumenti tuleb säilitada 7 aastat. Kaasa on projektijuht ja projektidega kaasnev dokumentatsiooni maht on oi-oi-oi kui suur. Windowsi all on selline varundusproge kui Cobian Backup, väga hea proge, Linuxi all veel otsin ja õpin.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mobileman
Kreisi kasutaja
|
01.08.2011 18:33:09
|
|
|
Emaplaadil USB3 pesad olemas, hea meelega kasutaks nende kiirust nö. täie raha eest.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
01.08.2011 18:50:26
|
|
|
Teab keegi nendest Tigma pulkadest? On saada ja mis hinnad on?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.08.2011 19:20:40
|
|
|
korsten kirjutas: |
Teab keegi nendest Tigma pulkadest? On saada ja mis hinnad on? |
Hinnad on praegu samad mis esimeses postis oleval pildil.Saadavus on paraku suur küsimärk
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
02.08.2011 16:53:50
|
|
|
TU3-S32D võtaks ära kui saada on. Kas neile peab helistama-kirjutama või rahaga kohale minema?
Kui saada pole siis peab vast Corsairi poole vaatama... AK-s olid hiljuti veel tellitavad (32 GB USB 3.0), hind oli samasse auku (65 € ca)
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.08.2011 17:25:36
|
|
|
korsten kirjutas: |
TU3-S32D võtaks ära kui saada on. Kas neile peab helistama-kirjutama või rahaga kohale minema?
Kui saada pole siis peab vast Corsairi poole vaatama... AK-s olid hiljuti veel tellitavad (32 GB USB 3.0), hind oli samasse auku (65 € ca) |
Vist peab helistama või kohale minema.Meilide saatmisest ei tundu kasu olevat.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
02.08.2011 19:42:53
|
|
|
Endalgi läpparil 2 USB 3.0-i ning plaanis mõnda pulka/välist ketast soetada
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.09.2011 08:08:32
|
|
|
Tigma selgitus asja kohta:
AS Tigma kirjutas: |
Ma selgitaks natuke Tigma seisukohtasid.
1. Jaapani maavärina tõttu sisuliselt lõpetati tarned väiksematele OEMidele- sh Tigma. Suuremad NAND Flashide tehased Jaapanis. Põhimõtteliselt on see hea uudis, loe järgnevat.
2. Ilmnesid mitmed probleemid Microni toodetud 120+ GB NAND Flashidega. Tegemist oli vigase partiiga. Sama partii käigus kutsuti tagasi tuhandeid OCZi, Corsairi ja teiste tootjate SSD-sid. Täna on meil uus kogus SSDsid testimises.
3. Mälupulkadel ilmnesid ülekuumenemise märgid. Tehase väitel on disaniga mööda pandud ja viga parandatud. Mälupulkade uus kogus on testimisel.
Eemaldame kodulehelt informatsiooni mis puudutab SSD ja USB 3.0 mälupulkasid. Kui SSD ja USB 3.0 tooted vastavad meie nõuetele, siis taastame informatsiooni kodulehel. Kuna SSD ja USB 3.0 mälupulgad pakuvad meile huvi rohkem serverilahenduste (nt Open-E) juures, siis ei saa kahjuks massidele enne müüa, kui põhjalikud testid läbitud.
AS Tigma on aastaid püüdnud pakkuda võimalikult häid tooteid ja neid ka põhjalikult eelnevalt testinud.
Kvaliteedi osas töötame pidevalt ja AS Tigma on täitmas ISO 9001 ja ISO 14001 nõuded. Esialgse plaani kohaselt võiks Lloyds meid sertifitseerida Oktoobris.
Lisaks arendame uut laosüsteemi ja tellimiskeskonda millega püüame detsembriks valmis saada.
Vabandan AS Tigma nimel pettunud klientide ees. Anname endast parima, et lähitulevikus oleks välja reklaamitud tooted ka saadaval.
Kohtumiseni! |
Muutsin teema esimest posti.Eemaldasin pildi ja hinnakirja, kuna sellisel kujul neid mälupulki ei tule.
See teema võiks taanduda üldiseks USB 3.0 aruteluks
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
07.09.2011 08:28:40
|
|
|
Panin eile oma USB 3 pulga ühele vanemale WD Media Player'ile taha ja mis pulka ei tunnistanud oli mängija.
Igalpool, et ühilduv nii USB 2 kui ka 1.1, ei tea mis sellel WD mängijal viga.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Da QoX
HV vaatleja

|
08.09.2011 12:37:20
|
|
|
Endal WD 1TB 3.0 toega, ehk siis väline ketas, aga siiamaani 3.0 proovimata, emme toetab 2.0 ja hetkel midagi uuendama ei hakka. Eks näis kuna selle kiiruse ära saab proovida. Aga hetkeline 35mb/s on ka täiesti piisav minu jaoks.
_________________ haxx
Kõik uus teretulnud. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
18.09.2011 10:44:21
|
|
|
Ma just uurisin ka poes neid kettaid, huvitaks täiega, kas kontroller ka reaalselt üle usb2.0 kiiruse välja laseb 3.0 peal või on lihtsalt marketing, et "saad kasutada ka usb 3.0ga"
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.09.2011 10:47:46
|
|
|
Mõni emaplaat ka juba usb3 tuge omab?
Võiks olla nii TB kui ka usb3.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.09.2011 10:57:47
|
|
|
Päris palju emaplaate omab juba USB 3.0 tuge
ThunderBolt'ga läheb veel aega.Hetkel puudub sellele Windowsi tugi ja puuduvad ka emaplaadid.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|