Eelnevatel päevadel olin eestis.
Hetkel olen jah soomes.
Esialgu lööbki "õige" ja hoiatava lehe lahti ja siis kui klikid "eiramise" nuppu, siis viskab errori. _________________ Telefoninumber profiili !!!
Hakkasin mõtlema, et äkki on Soomes sellise turvaserdiga lehed keelatud ISP tasemel
no neid nn autenditud soomlasi peaks siin kyllaga olema.
äkki mingi uuem turvavärk ? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Chromega oli sama jama ja sama error (nii eelnevad päevad eestis, kui ka täna juba soomes)
Nagu ma eespool kirjutasin, siis eile sõber võttis omal maha kõikvõimalikud seaded ja "piirangud" ja endiselt sama error. _________________ Telefoninumber profiili !!!
Panka pole.
Eesti.ee töötab
Browserile restart tehtud ja endiselt ei tööta.
Ja nüüd kui üritan avada uuesti lehte web.hinnavaatlus.ee siis viskab mulle kohe selle errori ette.
Ma kirjutasin üleeile juba, et olin ühe sõbra juures kes seda arvuti asjandust jagab. Aga ka tema ei saanud sellega hakkama. _________________ Telefoninumber profiili !!!
id kaardi lugeja tarkvara jms kõik ilusti installitud ja töökorras? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
id kaardi lugeja tarkvara jms kõik ilusti installitud ja töökorras?
jah
jah
jah
selles id.eest allalaetud programmist ju näitab mulle ilusti kõike.
Ma räägin, et see et mina olen arvutialaselt idioot on väike asi.
Aga kui inimene kes mul arvutit koguaeg parandab ja tema sellega hakkama ei saanud, siis on mingi muu jama ju _________________ Telefoninumber profiili !!!
FF4 peaks toimima, aga FF 5.0.1 siis järelikult ei toimigi, omaenda väljaantud turvasertifikaati lihtsalt ei tunnistata.
Ja kusjuures tegemist on ääretult lihtsalt sertifikaadiga, et oleme ikka see, kes me väidame end olevat
Selleks otstarbeks (tasuline sertifikaat) päris kindlasti ei hakka me investeerima igaaastaselt sadu dollareid.
Vaatab/uurib ühte tasuta alternatiivi, kas on (aja)ressurssi see kasutusele võtta.
FF4 peaks toimima, aga FF 5.0.1 siis järelikult ei toimigi, omaenda väljaantud turvasertifikaati lihtsalt ei tunnistata.
Ja kusjuures tegemist on ääretult lihtsalt sertifikaadiga, et oleme ikka see, kes me väidame end olevat
Selleks otstarbeks (tasuline sertifikaat) päris kindlasti ei hakka me investeerima igaaastaselt sadu dollareid.
Vaatab/uurib ühte tasuta alternatiivi, kas on (aja)ressurssi see kasutusele võtta.
Seniks soovitav proovida vanu brauserite versioone, IE8, FF4 jne.
Kahtlane, kas asi on selles, kuna külastan piisavalt ka muid lehti millel on "self-signed" sertifikaat...
Ainus kus siiani seda kammi olen tähendanud, on seesama web.hinnavaatlus.ee ja eesti politsei sait.
Sertifikaat ise pole seega ilmselt probleemi allikaks, aga kuidagi on see seotud FF 5.x põlvkonnaga, sest enne seda jama samuti polnud.
Vaatasin, et mul FF5-ga sama asi...ID-kaarti mul küljes pole tho. Et seal peab kaart siis taga olema, et seda ei tuleks? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.