praegune kellaaeg 21.06.2025 23:00:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matuke21
HV vaatleja
|
23.07.2011 13:54:59
|
|
|
kui ainult ketas jamab,siis ei ole vist vaja seda uut arvutit,ülejäänud asjad siiamaani toiminud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
23.07.2011 13:59:53
|
|
|
matuke21 kirjutas: |
kui ainult ketas jamab,siis ei ole vist vaja seda uut arvutit,ülejäänud asjad siiamaani toiminud. |
Ilmselt oled siis seda masinat hästi hoidnud või ei ole kuuma andnud.
Ja ma mainisin, et "pigem". Loomulikult ei ole korralikult toimivat masinat vajadust välja vahetada/nurka visata.
Paar linki kasulikele teemadele kah:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=323677
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=46051
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
matuke21
HV vaatleja
|
23.07.2011 14:10:40
|
|
|
Aitäh linkide eest,eks ma valmistun ketta vahetuseks,kui ketas läbi läheb siis,kui arvuti käib,siis pilt taskus?`
Arvutit hästi hoitud,kuid selle aja jooksul ikka väga tihti kasutanud ja palju asju sellega tehtud ,seega kapi nurgas seisnud pole.
Kuuma tõesti ei ole tal lasknud anda,kui on läinud kriitilise piirini,siis olen ikka midagi ette võtnud.
On siis olemas 2,5 SATA ketast suuremat ka kui 160GB,mis mulle läheks?Vabandust,et nii loll küsimus tuli aga ega ma tark ka selles pole:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
23.07.2011 14:33:56
|
|
|
Kõik 2.5" sata kettad lähevad sinna, vahet pole kui suured.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matuke21
HV vaatleja
|
23.07.2011 17:30:21
|
|
|
Disk Checkup näitab,et probleeme (05) Reallocated Sector Count ei esine,normis.C4 vigaseid sektoreid realllocated
even count on normis.Numbrilised väärtused on samad mis HD Tunesiga,aga ei märgi neid punasega.leiab ainult,et temperatuur normi piirest väljas-60 kraadi.hd tunesiga kontrollisin error scaniga..punaseid täppe polnud üldse,kõik roheline.
Aga Health näitab,et ketas kahjustatud.Mida nüüd sellest arvata?
Pilt rohelusest:
http://www.upload.ee/files/1518479/roheline.jpg.html
Programm paneb pange või ei tea isegi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.07.2011 18:35:17
|
|
|
ketas on vigane igatahes. Kui praegu vahetada ei soovi siis palun väga. Mingi x aja pärast ei pääse enam teatud failidele ligi kuna failid vigaseks muutunud, läheb veel aega edasi ja on juba win pekkis.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|