Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ewil-apple
HV kasutaja

|
23.07.2011 00:37:37
|
|
|
Ega mingit operatsioonisüsteemi toetuse probleemi ei või olla? Et näiteks on vanem Windows ja ei taha hästi toimida?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
naabrikass
HV kasutaja
|
23.07.2011 00:41:09
|
|
|
hmm Windows 7 32bit... ei kujuta lihtsalt ette, mis krdi jama see olla võib...
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
reikar
Kreisi kasutaja
|
23.07.2011 11:11:56
|
|
|
iverson01 kirjutas: |
Markxy10 kirjutas: |
sa pole arvutile usb draivereid korralikult installinud  |
kas on võimalik ka ebakorralikult usb draivereid installida, kui LGMobile Support Toolsist on pandud Install USB Drivers, oodatud ilusti kõik ära ja tehtud nõutud resa? |
LG PC Suite ongi selline vigane, et parem on see rahule jätta
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
naabrikass
HV kasutaja
|
23.07.2011 12:39:31
|
|
|
njah kahtlustasin ise seda sama...aga kas ilma pc suiteta on võimalik telefoni 3G ruuterina ka kasutada?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
rannno
HV vaatleja
|
23.07.2011 14:49:11
|
|
|
tere saaks keegi öeda kust saaks Zagg invisibleSHIELD kilet?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
rannno
HV vaatleja
|
23.07.2011 16:49:12
|
|
|
kahjuks seal pole lg optimus one-le seda kilet
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
23.07.2011 17:02:47
|
|
|
rannno kirjutas: |
kahjuks seal pole lg optimus one-le seda kilet |
tsitaat: |
Kui ei leidnud toodet?
Kuna pakkuda on väga palju kilesid erinevatele seadmetele, siis tahest tahtmata ei pruugi olla meie lehel Teile meelepärast toodet. Sellepärast ei tasu muretseda. Tõenäosus, et Teie seadmele ei leidu kilet, on üpriski väike. Saatke meile email: info@kaitsekiled.com ja tellime teile soovitud toote kui võimalik. Tarneaeg võib sedapuhku ulatuda kuni 14 päevani.
|
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
23.07.2011 17:44:13
|
|
|
rannno kirjutas: |
tere saaks keegi öeda kust saaks Zagg invisibleSHIELD kilet? |
Kasutaja Vahur pakub seda.Sai temalt ostetud
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atti
HV kasutaja

|
23.07.2011 18:58:30
|
|
|
iverson01 kirjutas: |
njah kahtlustasin ise seda sama...aga kas ilma pc suiteta on võimalik telefoni 3G ruuterina ka kasutada? |
Ikka, ilma erilise vaevata ...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rannno
HV vaatleja
|
24.07.2011 10:20:42
|
|
|
kirjutasin sinna kaitsekiled.com aga vastati et ei ole g optimus onele
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupos
HV vaatleja
|
25.07.2011 00:12:15
LG Optimus One P500 |
|
|
Igatahes on nii, et kui su P500-ga midagi juhtub, kiilub, errorid, tarkvara crash, "Emergency Mode", ülearuselt restarte või ükskõik, mis sitt juhtub, võta ühendust ja ajame asja korda. Selleks mind siia ilma tehti... kauposaarva@hot.ee
Kuniks mul mõistust jagub, rakendan selle avalikku teenistusse. Androidi vabavara tõttu ei ole ka uue softi loomine kuritegu. Ostsin hiljuti omale P500 ja rappisin selle ikka korralikult PC-ga juppideks nii, et 2 korda oli täielik kriis, aga ma sain siiski oma mõistusega asja korda. KAHJUKS kadus ära võrgulukk ja turvakood, kuid ma ei nutnud...
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.07.2011 08:42:33
|
|
|
Kas keegi on proovinud custom ROMiga P500'le ka ametlikku 2.3'e peale ajada? St kui jah siis kuidas see käib?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupos
HV vaatleja
|
25.07.2011 11:19:34
Mark0-le |
|
|
Kui sa neid juhiseid netist otsid ja nende järgi üritad uut softi vms peale lükata, on tõenäoline, et sa saad hakkama sellega, et oled peagi teeninduses. Jah, ma oskan, kuid see ei ole ühe leheküljeline teema. See pigem võtaks suure peatüki. Sellel on lihtsalt nii palju IF-THEN valikuid, mis su kalli fooni vale otsuse korral tuksi keeravad. Kuigi protseduur tegelt on kiire, siis usun, et kohates kollast ekraani sa ei naerata enam... Vaata, mis juhtub, kui sa vajutad sel ajal, kui telefon kinni on VOL UP + BACK (NOOLEGA NUPP) + POWER samas järjekorras ??? Kui miskit juhtus, anna teada. Siis ehk enam näpud ei sügele. (Selle parandab aku eemaldus). Ja ega sel uuel softil midagi paremat polegi... Ka eesti keel puudub. Ilmselt teen ma ise sellele uut softi kopeerides teiste töid, et EESTLASEL oleks asja mugavam näppida...
Tavaika
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
25.07.2011 12:37:50
Re: Mark0-le |
|
|
kaupos kirjutas: |
Kui sa neid juhiseid netist otsid ja nende järgi üritad uut softi vms peale lükata, on tõenäoline, et sa saad hakkama sellega, et oled peagi teeninduses. Jah, ma oskan, kuid see ei ole ühe leheküljeline teema. See pigem võtaks suure peatüki. Sellel on lihtsalt nii palju IF-THEN valikuid, mis su kalli fooni vale otsuse korral tuksi keeravad. Kuigi protseduur tegelt on kiire, siis usun, et kohates kollast ekraani sa ei naerata enam... Vaata, mis juhtub, kui sa vajutad sel ajal, kui telefon kinni on VOL UP + BACK (NOOLEGA NUPP) + POWER samas järjekorras ??? Kui miskit juhtus, anna teada. Siis ehk enam näpud ei sügele. (Selle parandab aku eemaldus). Ja ega sel uuel softil midagi paremat polegi... Ka eesti keel puudub. Ilmselt teen ma ise sellele uut softi kopeerides teiste töid, et EESTLASEL oleks asja mugavam näppida...
Tavaika |
Lahe jutt sul.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupos
HV vaatleja
|
25.07.2011 13:24:49
|
|
|
Mis jutul viga? Teema selles, et sa võid üritada originaal ROM-i asendada uuemaga, kuid ega see suurt kakkigi asja muuda. See uus 2.3 parem küll pole. On olemas näiteks (oot, otsin arvutist) "Android 2.3.4 Gingerbread ROM" ja selle peale lüües on graafika omamoodi ilus, omamoodi naljakas. Kuigi olen vana flasher ja selline omamoodi progeja, siis ma Java keelt veel suurt ei jaga, nii et ma ise igatahes plaanin seda Android 2.3.4 Gingerbread-i ROM-i veidi putitada. Kuid iseenesest meeldib mulle selle disain ja vsuaalsed lahendused, kuid on asju, mis võiks ka paremad olla. Ubuntudroididega on see jama, et nende pealesaamine ei ole eriti kerge ja enamjaolt lõppeb see taas Emergency Modes. Kuna selle script on vana ja ClockWorkMod seda ei toeta (vähemalt uus). Vanaga küll saab (2.5.x.x), kuid P500 on liiga uus telefon selle jaoks. Siis on see kollase ekraani teema sage probleem, nagu ka mainisin varem, kuidas sellega tutvuda...
Siiski võin teid kõiki üksiküritajaid lohutada teadmisega, ET TE EI SAA OMA P500-T EGA ÜHTKI TEIST ANDROIDERIT ARVUTIGA NII TUKSI KEERATA, ET TEENINDUS TEID AITAMA PEAKS. KÕIK KODUS KORRALDATAV. SEEGA HEAD PEALEHAKKAMIST JA ANDKE SIIS EDUSAMMUDEST (KA TAGASISAMMUDEST) TEADA.
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
25.07.2011 19:19:16
|
|
|
Kui keegi Optimusele InvisbleShieldi tahab, siis ma enda omale plaanin tellida kohe varsti. Pakkuda võiks ekraani 11€ ja full body easy install 18€. Kallim küll kui tavalised kiled, aga samas oma iPod Classicul pole ma pidanud IS kilet neli aastat vahetama
Kel huvi, siis andke PS teada, hetkel suurt kogust võtta ei plaani, kuna ammu pole tellinud ja ei tea, kuidas neil tolliga praegu lood on, aga mõnele huvilisele võin tellida.
BTW testisin oma telefoni erinevate SIM kaartidega ka, aga ikka sahin olemas seega antud isend läheb igatahes garantiisse. Muidu telefoniga väga rahul küll seni
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.07.2011 10:43:31
|
|
|
Siin oli kunagi juttu, et milline custom ROM on parim. Ma ei ole neid küll palju testinud, kahe popima kohta on kogemus olemas:
1. Andy572 oma oli esimene custom ROM, mida üldse proovisin. Stabiilsus oli 5+, vigu silma ei hakanud. Häiris see, et mitmed featuurid olid puudu - FM raadio + USB mass storage algul ei töötanud, ühel hetkel hakkas lambist tööle (katsetasin mitme arvuti ja op.süsiga). Üldjoontes töötas korralikult, kasutasin umbes kuu aega vist
2. Ühel hetkel proovisin mik_os'i oma ning mainitud vigu pole, mu vajadustele sobib väga hästi. Samuti tundub, et aku peab paremini, samas ma kardan, et olen ise õppinud paremini peenhäälestama .
LG P500 custom ROM'ide nimekiri.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupos
HV vaatleja
|
26.07.2011 13:51:43
P500ja tema hingeelu... |
|
|
See nimekiri ROM-dega on nii, et olen neid kõiki flashind ja see on koopia xda-developeritelt. Nende nimekiri on uuem ja mahukam. Siiski hoiatan ette: OSAD ROM-id EI INSTALLEERU, ERITI VANEMAD. ClockModWork 3 ei scripti neid ja siiski mu varasem väljaõeldu siinkohal olgu hoiatus: MITTE TESTIDA ALLA versioon 3-e.
Lugesin täna uut DIGI (tänan vennat selle teabe eest) ja seal oli juttu flashimisest. Siiski oli see liiga ülevaatlik ja kardan, et kirjapanijad ise ei ole seda testinud, vaid tõlkinud. Alati ei aita see HOME + VOL UP + POWER, sest kui flashimine jõuab ROOT-i kallale, on p***e majas. Siis on vana hea "EMERGENCY" teema... Ja Sina, Mark0, NO PROBLEMO. Enne flashimist saab teha paari pluginiga seda, et saad oma FM-raadiod ja muud vidinad toppida enne flashimist, selle ajal ja peale seda OTSE FLASHI (ZIP)-faili. (Rsk, parmud söövad)!
Kes seda SDK-asja mõistavad, te saate igast flashist eemaldada-lisada akut piinavad pluginad enne arvutiga, siis pole vaja karta aku asju. Lisaks lubab see seadistada ühenduste taimereid otse originaal-flashis. Näitena, kui GPS-i ei vaja, lülib end välja, sisse kohe, kui avad vastava rakenduse jne.
Kui Mark0 juba nii spets, rakendusi haldab, soovitan käppa proovida Flashide liitmisega, SIGAVINGE tulemus ! Lae alla CheckSum kalkulaator ja anna tuld, pane või XP-stiilis Android jooksma... Ikkagi oma tehtud-originaalist sitemini tehtud Mu enda elu selline, et kuna olen töötu, siis ei viitsi siin niisama ka mingit tarkvara-arendust teha, lihtsam on soovitada...
|
tagasi üles |
|
 |
jomen
HV vaatleja
|
27.07.2011 11:09:09
|
|
|
Nüüd veel üks küsimus kui keegi sisse helistab siis peab seda rohelistmummu mööda ekraani vedama kas kuidagi seda muuta ei saaks. Sobiks selline variant kui keegi sisse helistab vajutaks suvalisele nupule ja oleks asi klaar.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reikar
Kreisi kasutaja
|
27.07.2011 13:22:59
|
|
|
Panin endale peale CM7. Kas oleks kuidagi võimalik kuidagi taastada stock ROMis olnud LG klaviatuur eesti keelse XT9 toega? Titanium Backupi kaudu tehtud restore annab klaviatuuri valimisel force close'i.
Leidsin küll võimaluse, kuidas CWM'ga flashida üks väljapakutud variant, aga sealt puudu eesti keele valik. Ideid?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
27.07.2011 14:27:50
Re: P500ja tema hingeelu... |
|
|
Ma loodan, et see nimi su allkirjas on nõme nali või ehk on sul Viljandimaal nimekaim
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupos
HV vaatleja
|
27.07.2011 22:03:59
Klaviatuuri teema... |
|
|
Installi omale Better Keyboard 7 või 8 ja saad päris hea tulemuse... Skin vali, mis Eestit toetab...
|
tagasi üles |
|
 |
Jallo
HV vaatleja
|
27.07.2011 23:59:34
|
|
|
mure selline et kui tahan uut softi peale tõmmata ütleb ,, not enough memory,, vms.
proovinud igat pidi, restarte ja ilma mälukaardita jne.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupos
HV vaatleja
|
28.07.2011 01:50:23
Not enough memory... |
|
|
Formateeri oma mälukas Clokis partitsioonimahuga 512 mb. Siis lisaks vali 256 e max.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|