Natuke infot RO2 squad süsteemi kohta (dev vastas foorumis küsimustele):
Q: What sort of size squads are we likely to see? I know we've seen on various media sources that there are 'fire teams' which seem to consist of about 4 people, however I don't know if that's a reliable source due to unknown casualties etc.
A: Squads in game reflect real-world organisation - so usually 8-10 people, broken up into "fireteams". Depending on mission, can be rifle team, assault team, MG team. You may see a separate sniper team, to reflect that snipers were not usually part of the squad makeup.
Q: Will the number of squads simply increase as you increase the size of the server?
A: As the number of players increases, so new squads will open up.
Q: Will the Class Limits be based off squads or the team as a whole? For example, could one squad have 3 MG42s and a Kar98k Scoped Sniper Rifle? (Not complaining if that is the case!)
A: The squads are set up by map, so the level designer can mess around with the composition of the force, to suit the map. So, one squad can be rifle-heavy, one can be assault-heavy.
Q: Will you be able to place yourself in a specific squad like the way Battlefield does it.
A: If you don't care about which squad you are in, you can just select by role and let the game stick you in a squad, or you can look at the open squads and choose a role within one you want to join.
Friends & Family beta käib juba paar kuud. Nädal tagasi algas clan beta. Tehti foorumisse post, et clan'id võivad application'eid saata. Mingi 3-4 tunni pärast pandi kinni ja dev ütles, et sai üle saja application'i. Seda ma ei tea, palju neist siis beta'sse said.
Eks see "trial" beta tuleb ikka ka, pakuks, et augusti keskel äkki. Sinna peaks kõik kes väga tahavad ikka suutma sisse saada. Samas päris open beta't minu teada ei tehta.
EDIT:
Poolakatel siis selline collectors edition:
- game 2xDVD
- T-Shirt
- mousepad
- leash
- movie "Enemy at gates"
- T-34/85 model
- PK or MAXIM ammo box
Eks näeb, kas mujal tuleb sama või on mingid erinevused ka.
Minu meelest igati õige otsus. Mida kauem nad endale aega võtavad, et betas mängu lihvida ja vigu parandada, seda parem saab release olema. Lisaks sellele jäi mulje, et beta tähtajad ei muutu vaid beta lihtsalt pikeneb. Nii et nende jaoks, kellel pre-order tehtud, ei muutu tegelikult midagi.
Kas keegi viitsiks täpsemalt seletada kuidas saan ostetud selle deluxe versiooni.(mul on ka olemas RO ostfront 41-45). Kahjuks omistan ainult visa electron kaarti (kas sellega yldse saab osta?)
Olen äärmislet suur käpard netist ostmise suhtes :( (inglis keel väga nörk).
Olen ette tänulik köigile kes vaevuvad vastama!
No nii.Ostisn ikkagi steamist selle deluxe versiooni. Kas olen nüüd öieti aru saanud et millalgi saab ka beta versiooni sellega proovida?
(ärge saatke ingliskeelseid linkke)
Kas steamist tuleb millalgi mingi kood või kuidas see asi öieti käib. Vastake teadjad, vähe ajast maha jäänud mehele :).
Digital Deluxe versiooni omanikud saavad varsti betasse. Millal täpselt beta algab, pole veel teada (ma julgeks pakkuda, et paari nädala pärast). Mängu väljalaske kuupäev lükkus 30. augusti pealt 13. septembrile.
I also asked Alan if the semi-private beta will start soon: they are next week, but prefer to announce the date the night before to ensure that players do not spend a sleepless night waiting for anything in the event that a problem of last minute.
I also asked Alan if the semi-private beta will start soon: they are next week, but prefer to announce the date the night before to ensure that players do not spend a sleepless night waiting for anything in the event that a problem of last minute.
Ikka suht mööda see koomiks minu meelest. Mingit beta kuupäeva pole kunagi kusagil lubatud ja vaid 2 nädalane release date'i delay on ikka väga tühine aeg.
Ikka suht mööda see koomiks minu meelest. Mingit beta kuupäeva pole kunagi kusagil lubatud ja vaid 2 nädalane release date'i delay on ikka väga tühine aeg.
Muhedad vennad
Ainus asi mis häirib on see et kuidagi jõle tühjad tunduvad mapid...selles mõttes et nagu pole eriti viitsitud random objekte teha...puud,põõsad,kastid,tünnid,autod jne. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.