Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ollaz
HV veteran

|
17.07.2011 14:09:14
|
|
|
libe kirjutas: |
Ollaz kirjutas: |
Mingit rakendust pole, et liigutada osad asjad start baril teisele poole?
Et nt mõni avatud rakendus asub startbari paremal pool ja teised vasakul. |
startbar?
ja kui soovid, et rakendused alati paremal asetseksid, siis on pin to taskbar ning kogu süsteem töötab alati grupeerimisel, ehk kõik sama rakenduse aknad on ühes kohas, seega taskbaril rakenduste lohistamine töötab alati  |
Kuidas iganes keegi seda nimetab. Rakendused ongi paremal ja enamjaolt ka pinitud, aga mõni programm võiks vasakul ilutseda (tray kõrval).
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
17.07.2011 14:13:03
|
|
|
kas mina olen nii rumal või ajate te miskit segi?
vasakul ääres on start menüü nupp, ehk siis vasakule poole jäävad ka kõiksugu ikoonid, isegi pin'ides. paremal pool on system tray ja kell, sinna neid programme tõesti vist lohistada ei saa.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
18.07.2011 13:45:47
|
|
|
Tegin formati eile, sest HP poolt peale pandud windows boot oli 2 min. 19 sek. Eemaldasin küll kogu kaasa pandud pahna, aga ikka venis, misasja nad sellega olid teinud, aru ma ei saa. Peab ikka olema talent niimoodi installida... Nüüd boot 32 sek. ja kõik programmid peal mis varemgi. Ei jaganud välja ainult, kuidas ma saan Group Policy Editor restore teha? Ehk keegi oskab valgustada mind, 'export' sai küll teha aga impordiks ei näe mingit võimalust
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.07.2011 14:34:03
|
|
|
2 trini kirjutas: |
kuidas ma saan Group Policy Editor restore teha? Ehk keegi oskab valgustada mind, 'export' sai küll teha aga impordiks ei näe mingit võimalust  |
Vb mõni süsteemiadminn teab kuidas neid sätteid saab importida aga mina minevikus küll mingit võimalust ei leidnud kuidas neid taastada uuele installile
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
18.07.2011 14:41:19
|
|
|
Group Policy Management'is on küll Import, aga see on vist ainult AD jaoks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
18.07.2011 14:44:28
|
|
|
painkillah kirjutas: |
vasakul ääres on start menüü nupp, ehk siis vasakule poole jäävad ka kõiksugu ikoonid, isegi pin'ides. paremal pool on system tray ja kell, sinna neid programme tõesti vist lohistada ei saa. |
Ma olen vasakukäeline mistõttu on mul pooled kogu aeg segamini
Aga quick launch ei täida ka ideed, kuna avatud rakendusi ikka seal pole.
Mis seal ikka, lepin olukorraga. Pole asja vaja keeruliseks ajada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
18.07.2011 14:48:52
|
|
|
ot: |
Ma olen vasakukäeline mistõttu on mul pooled kogu aeg segamini  |
Hm.. Ümber sõnastades siis kas ka sedasi: "Kuna olen mustanahaline, siis lähevad must ja valge koguaeg segamini" ? |
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
18.07.2011 14:52:55
|
|
|
painkillah kirjutas: |
vasakul ääres on start menüü nupp, ehk siis vasakule poole jäävad ka kõiksugu ikoonid, isegi pin'ides. paremal pool on system tray ja kell, sinna neid programme tõesti vist lohistada ei saa. |
Ma olen vasakukäeline mistõttu on mul pooled kogu aeg segamini
Aga quick launch ei täida ka ideed, kuna avatud rakendusi ikka seal pole.
Mis seal ikka, lepin olukorraga. Pole asja vaja keeruliseks ajada. |
meenub Matrixi film.... keera paremale, ei teisele paremale
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
18.07.2011 20:29:31
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Ma olen vasakukäeline mistõttu on mul pooled kogu aeg segamini  |
Hm.. Ümber sõnastades siis kas ka sedasi: "Kuna olen mustanahaline, siis lähevad must ja valge koguaeg segamini" ? |
|
Mitte päris. Paremakäelised vist ei hakka mõistma seda kunagi, inimene peab paremat kätt juhtkäeks.. kui selleks on vasak, arvad endiselt, et see on parem. Keeruline seletada . |
|
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
19.07.2011 22:24:17
|
|
|
No ei näita välist kõvaketast windows exploreris kuigi nii xp kui 7 puhul device manager võtab kohe listi nii kui järgi paned aga we ei näita kummagi opekaga. Tegin 7 uuesti täisisntalli ka aga ei aidanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.07.2011 22:29:16
|
|
|
aixi kirjutas: |
No ei näita välist kõvaketast windows exploreris kuigi nii xp kui 7 puhul device manager võtab kohe listi nii kui järgi paned aga we ei näita kummagi opekaga. Tegin 7 uuesti täisisntalli ka aga ei aidanud. |
device manageri alla vaatasid, ehk su mingi ulmekettabox vajab drivereid?
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
21.07.2011 17:08:35
|
|
|
Tervist! Mul on probleem Windows 7 Professional Service Pack 1 pealepanemisega. Nimelt kiilub nii minul kui ka mu sõbral Service Packi peale pannes install 15% juures kinni. See on väga häiriv, sest windows ei lase muud moodi elada ka, iga kord shut downi tehes proovib ta automaatselt service packi peale panna. Ja nii pean iga kord safe modes sisse minema, et rekonfigureerida windowsi vigased sätted. Kas teistel on ka säärast probleemi või olen ma murega üksi? Milline on ravim selle vea parandamiseks? Vältida shut downi ja service packi pealepanemist on üks võimalus, aga see oleks lame...
Mainin ära, et kasutan legaalset windowsi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.07.2011 17:21:59
|
|
|
Cander kirjutas: |
Tervist! Mul on probleem Windows 7 Professional Service Pack 1 pealepanemisega. Nimelt kiilub nii minul kui ka mu sõbral Service Packi peale pannes install 15% juures kinni. See on väga häiriv, sest windows ei lase muud moodi elada ka, iga kord shut downi tehes proovib ta automaatselt service packi peale panna. Ja nii pean iga kord safe modes sisse minema, et rekonfigureerida windowsi vigased sätted. Kas teistel on ka säärast probleemi või olen ma murega üksi? Milline on ravim selle vea parandamiseks? Vältida shut downi ja service packi pealepanemist on üks võimalus, aga see oleks lame...
Mainin ära, et kasutan legaalset windowsi. |
#1 - Tee C:\Windows\SoftwareDistribution\Download kaust tühjaks.
#2 - Jooksuta käsurealt
#3 - Installi ja jooksuta http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3132 (32bit) või http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=20858 (64bit)
Pärast neid toiminguid tee restart ja vaata, kas see parandas asja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
21.07.2011 18:47:19
|
|
|
Ütleb: you must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility...hakkab peale, mul on ainult üks kasutajakonto, mis control paneli alt ütleb, et on administraator...mida veel peab tegema, et windows tunnistaks, et ma olen adminn?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.07.2011 18:57:31
|
|
|
Ütleb: you must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility...hakkab peale, mul on ainult üks kasutajakonto, mis control paneli alt ütleb, et on administraator...mida veel peab tegema, et windows tunnistaks, et ma olen adminn? |
UAC on välja lülitatud control panelist?
Run as admin "C:\Windows\System32\cmd.exe" ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
21.07.2011 19:03:59
|
|
|
Ütleb: you must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility...hakkab peale, mul on ainult üks kasutajakonto, mis control paneli alt ütleb, et on administraator...mida veel peab tegema, et windows tunnistaks, et ma olen adminn? |
rotiga püütav variant:
Windoosa märk - "all Programs" - "accessories" - "command promt"-l litsud hiire paremat klahvi ja valid "run as administrator"
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.07.2011 19:40:23
|
|
|
tomorrow, mis häda sul pidevalt selle uac mahakiskumisega on?
neid jubinaid, mis seda otseselt vajavad on ikka väga vähe.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
21.07.2011 20:07:44
|
|
|
uac kargab isegi winamp installeri peale lahti ju. Julmalt tüütu vidin
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.07.2011 20:34:47
|
|
|
olafsand, mitu korda päevas sa winampi installerit käivitad samal masinal?
|
tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
21.07.2011 20:38:00
|
|
|
Eih, sittagi, ikka kiilub 15% peal kinni, kui ta shut downi eel hakkab Service Packi konfigureerima...
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.07.2011 20:42:19
|
|
|
selgita seda kinnikiilumist, 5min, 10min, 2h?
event logides on midagi huvitavat ka?
eelmisele restore pointile tagasi oled rollinud?
kuidas seda installitakse, automaagiline update või käsitsi lased installi tööle?
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.07.2011 20:43:19
|
|
|
londiste kirjutas: |
tomorrow, mis häda sul pidevalt selle uac mahakiskumisega on?
neid jubinaid, mis seda otseselt vajavad on ikka väga vähe. |
Häda on selles, et see üritab mind takistada pidevalt ja ma pole enam lasteaialaps, et mul kätt peab hoidma
Eih, sittagi, ikka kiilub 15% peal kinni, kui ta shut downi eel hakkab Service Packi konfigureerima... |
Tegid kõik ära minu postis olevad asjad?
Kui nii, siis vb tõmmata järgmine kord ISO kuhu juba MS enda poolt SP1 sisse integreeritud?
Siis ei pea jamama pärast installi eraldi SP1 paigaldamisega.
Ja ära illegaalsuse pärast muretse.Sa võid ikka oma originaalvõtmega aktiveerida selle tõmmatud versiooni.Lihtsalt vaata, et sama edition oleks ja sama versioon ehk siis nt Ultimate - Ultimate ja OEM - OEM
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
21.07.2011 20:46:21
|
|
|
No asi ongi selles, et ma ei saa mitte midagi teada...ta tahab restarti teha, viskab alla kirja, et 15min pärast teeb automaatselt, kui edasi ei lükka...ja siis lasengi tal restardi ära teha...kirjutab algul, et Shutting Down, siis et
"Configuring Service Pack
15% complete
Do not turn off your computer"....
ja seal ta kinni kiilubki, läpakas enam ei mõtle ka..lihtsalt haudvaikus..huvi pärast eile vaatasin, et ehk olen liiga tormakas ning jätsin läpaka 24-ks tunniks järelvalveta..kui tagasi jõudsin, oli ikka see sama 15% ees ja ei mõhkugi enamat...
kui tahad, võin pildi teha...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
21.07.2011 21:25:30
|
|
|
Segab mingi teenus või tarkvara.
Startmenüüst käivita "msconfig". Vali avanenud akna vaheleht "Services" -> aseta linnuke "Hide all microsoft services" -> vajuta "Disable all" (keelab mitte-hädavajalikud teenused). Võiksid avada ka vahelehe "Startup" ja valida "Disable all" (keelab käivituvad tarkvarad). Seejärel taaskäivita arvuti.
Esimesel juhul keelatakse kõik teenused, mis ei kuulu Windowsile ja teine keelab programmid, mis arvutiga käima hakkavad. Kui teenusepakett on sul installitud või see ebaõnnestus, siis luba tagasi need startup üksused, mida soovid. Teenuste käivitamiseks ava uuesti vaheleht "Services" -> aseta linnuke kasti "Hide all ms services" -> vajuta "Enable all".
Ja tomorrow antud nõuanded pead kindlasti läbi tegema. Võibolla teed isegi nii, et keelad need teenused ja käivituvad tarkvarad, taaskäivitad arvuti ning siis teed tomorrow nõuanded kõik uuesti läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|