Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 552, 553, 554 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 11.07.2011 00:13:53 vasta tsitaadiga

Homme tegelen selle asjaga, tänud! thumbs_up.gif
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 12.07.2011 21:16:00 vasta tsitaadiga

Soovin XP asendada Win 7-ga. Mul on arvutil kaks kõvaketast (mõlemad 32 bitise NTFS failisüsteemiga). Sellega seoses oleks kaks küsimust:
1) Kui ma installin win 7 ühele kettale (XP asemele esimesele kettale), siis kas teisel kettal olevaid faile see ei mõjuta ning nende kadumise ohtu ei ole?
2) Mu praegune xp on 32bitine. Win 7 pean panema aga 64bitise, et mu mälu täiskasutust leiaks. Kas see mõjutab kuidagi teise kõvaketta faile/hilisemat kasutamist?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.07.2011 21:22:33 vasta tsitaadiga

mixkamitte kirjutas:
Soovin XP asendada Win 7-ga. Mul on arvutil kaks kõvaketast (mõlemad 32 bitise NTFS failisüsteemiga). Sellega seoses oleks kaks küsimust:
1) Kui ma installin win 7 ühele kettale (XP asemele esimesele kettale), siis kas teisel kettal olevaid faile see ei mõjuta ning nende kadumise ohtu ei ole?
2) Mu praegune xp on 32bitine. Win 7 pean panema aga 64bitise, et mu mälu täiskasutust leiaks. Kas see mõjutab kuidagi teise kõvaketta faile/hilisemat kasutamist?

32/64 bit seotud nagu OP systeemiga

1) ei kao midagi
2) Faile kindlasti mitte. programme pead võibolla reinstallima, kuigi eeldan, et nad on ikka installitud samale kettale kus windows
yldiselt 32/64 biti ei ole win 7 jaoks probleem

tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 14.07.2011 21:39:51 vasta tsitaadiga

Kuda logon screeni pilti muuta saab ?
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 14.07.2011 21:43:01 vasta tsitaadiga

Taavi©, ise kasutan sellist vahendit - http://tweaks.com/software/tweakslogon/ thumbs_up.gif
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 14.07.2011 21:46:03 vasta tsitaadiga

nesta, aa ok, mõtlesin, et äkki saab ilma ka, kuskilt mingi koodirida ära muuta vms icon_razz.gif
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 14.07.2011 22:09:57 vasta tsitaadiga

Saab küll jah. Selleks pead teadma, mis resolutsiooni sa kasutad, muutma pildi suuruse samadesse mõõtmetesse ning seda muutma ka süsteemifailis. Samas kui muudad reso, siis tekivad mustad servad või pilt läheb äärtest üle ja pead jällegi otsast peale alustama.

Lihtsam on programmi kasutada. Mina kasutan Logonstudiot. Tasuta proge.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.07.2011 01:42:33 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
nesta, aa ok, mõtlesin, et äkki saab ilma ka, kuskilt mingi koodirida ära muuta vms icon_razz.gif

See rohkem tweaking teema asi aga system32 kaustas imageres.dll suvalise resource hackeriga avada ja vahetada ära IMAGE 5031 kuni 5043
Muidugi lihtsam on nt logonstudiot kasutada.See muudab selles failis ise vajalikud asjad ära.Siis teed koopia muudetud failist ja võid logonstudiot maha installida thumbs_up.gif
Kuna tegu on üsna tähtsa süsteemifailiga, siis muidugi töötamise ajal seda asendada ei saa.Selleks peab bootima mingi liveCD pealt millel on mingi failihaldur sees mis laseb faile ringi tõsta.
Iseenesest saab ka käsureaga asja ära teha offline-s aga see nõuab süntaksi teadmist.
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 15.07.2011 15:08:30 vasta tsitaadiga

Uurisin Windows 7 akende läbipaistvuse kohta, enamuses tekstitest kuvas läbi väide, et kui see välja lülitada saad süsteemi nobedusele kõvasti juurde, tõsi?
Ise nagu vahet ei tunneta, või on see siis nii väike, et sellest ei saagi aru niisama arvutit kasutades.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.07.2011 15:14:42 vasta tsitaadiga

andree kirjutas:
Uurisin Windows 7 akende läbipaistvuse kohta, enamuses tekstitest kuvas läbi väide, et kui see välja lülitada saad süsteemi nobedusele kõvasti juurde, tõsi?
Ise nagu vahet ei tunneta, või on see siis nii väike, et sellest ei saagi aru niisama arvutit kasutades.

Sõltub mida nobeduse all silmas pidada. UI võib küll kiiremaks muutuda kui kõik kellad ja viled kinni keerata. Aga et nüüd viirusetõrje selletõttu kiiremini ketta suudab läbi vaadata on küll kahtlane.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.07.2011 15:23:53 vasta tsitaadiga

Minul on läbipaistvad nobedamad thumbs_up.gif .Või vähemalt suudab selle mulje jätta.Basic tundub läägivat ja ega Classic kah parem pole.
Korraliku riistvaralise kiirenduse ja driverite puhul ei tohiks mingit negatiivset nähet olla.

Umbes 50MB graafikamälu vabastab küll jah aga mängima asudes lülitatakse Aero välja niikuinii ja töölaual pole suurt kasu sellest lisamälust.
tagasi üles
aixi
HV kasutaja

sõnum 15.07.2011 17:27:46 vasta tsitaadiga

Tea mis viga et Win HP panen usbisse mälupulga teeb kohe automaatselt lahti aga kui panen välise kõvaketta ei leia ülesegi ja failikaustas ka ei näita seadet kuigi enne töötas. Kas saab kuskil control panelis kuidagi uut riistvara ka otsima panna. Device Manager näitab seadet ja nii kui ära võtan siis kaob listist ära aga windows explorer ei näita.

https://landfield.pri.ee
MS tugi
667 9800
686 8868

viimati muutis aixi 27.12.2016 14:39:43, muudetud 5 korda
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.07.2011 18:17:43 vasta tsitaadiga

andree kirjutas:

Aero ehk läbipaistvuse mahakeeramine annab jõudluse mõttes kõige rohkem juurde. Tiba aeglasemates arvutites annab selle vile mahakeeramine tohutut jõudlust juurde. Kui on korralik videokaart (koos ventilaatoriga) ning vähe parem protsessor, siis vahet pole.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 15.07.2011 19:07:46 vasta tsitaadiga

Mingit rakendust pole, et liigutada osad asjad start baril teisele poole?
Et nt mõni avatud rakendus asub startbari paremal pool ja teised vasakul.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.07.2011 20:03:53 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:

Ma vist nägin midagi mis pani keskele nö tühjad ikoonid ja sellega sai osad asjad paremale poole aga see rohkem ümbernurga variant ja ei mäleta kus ma seda nägin.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.07.2011 21:29:36 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
startbar?
ja kui soovid, et rakendused alati paremal asetseksid, siis on pin to taskbar ning kogu süsteem töötab alati grupeerimisel, ehk kõik sama rakenduse aknad on ühes kohas, seega taskbaril rakenduste lohistamine töötab alati thumbs_up.gif

sama123
HV veteran

sõnum 16.07.2011 10:07:43 vasta tsitaadiga

PresentationFontCache.exe võtab win7x64 pro all 0% protsessori koormusest,samas aga win7x86 ultimate all ~50% prosest.Viimase all on kinnikeeratud.Milles asi,kas peaks PresentationFontCache.exe mingi uuema allalaadima?Pole aga leidnud.Laadisin alla Security Task Manager-i ja näitab,et ei ole pahavaraline protsess.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.07.2011 11:48:44 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
PresentationFontCache.exe võtab win7x64 pro all 0% protsessori koormusest,samas aga win7x86 ultimate all ~50% prosest.Viimase all on kinnikeeratud.Milles asi,kas peaks PresentationFontCache.exe mingi uuema allalaadima?Pole aga leidnud.Laadisin alla Security Task Manager-i ja näitab,et ei ole pahavaraline protsess.

See on windowsi protsess mis on tuntud selle poolest, et mõnedel inimestel raiskab proset.Enamasti pole see ka vajalik, seega võid vabalt väljalülitatuna hoida.
Vaatsin praegu järgi ja ei näinud ühtegi uuendust mis seda uuendaks.Ainult mõnedele fontidelele ja DirectWrite-le oli uuendusi.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.07.2011 17:22:06 vasta tsitaadiga

Mul Win7 x64 Ultimate ja mul polegi sellist protsessi.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.07.2011 17:35:13 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Mul Win7 x64 Ultimate ja mul polegi sellist protsessi.

Küll ta on.Vaata täpsemalt.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.07.2011 17:38:07 vasta tsitaadiga

No tee mis tahad, aga ei ole. Ei ole minu kasutaja protsessides, ega ka kõigi kasutajate protsessides. Või mida sa täpsemalt vaatamise all silmas pidasid?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.07.2011 17:57:51 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
No tee mis tahad, aga ei ole. Ei ole minu kasutaja protsessides, ega ka kõigi kasutajate protsessides. Või mida sa täpsemalt vaatamise all silmas pidasid?

services.msc on olemas.Muidugi pole seda jooksvates protsessides, kui see ei jookse samaaegselt.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.07.2011 18:24:37 vasta tsitaadiga

Windows Presentation Foundation Service on siis see. Seepärast polnud protsesside hulgas, kuna teenus ei töötanud. Mis selle teenuse käivitab?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.07.2011 18:48:42 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Windows Presentation Foundation Service on siis see. Seepärast polnud protsesside hulgas, kuna teenus ei töötanud. Mis selle teenuse käivitab?

Minul oli viimati midagi GTA IV-ga seoses aga ma pole nii täpselt vaadanud.
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 17.07.2011 10:42:36 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tudiludi kirjutas:

Minul oli viimati midagi GTA IV-ga seoses aga ma pole nii täpselt vaadanud.

Sai kinnikeeratud on OK.Google väidab,et osad pahavarad võivad ka selle alla maskeeruda.Vaevalt,et see pahavaraline protsess oli lihtsalt midagi ei klappinud,et niipalju proset koormas.Win7x64 on protsess ka olemas aga koormus pidevalt 0%.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 552, 553, 554 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.