A mis mingi vidin neil spydel olemas et tõmban kuuli neile kerre, surevad ära ja 3 sekundit hiljem juba tõmbavad mulle noa selga _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kas 19Mart94 serveris pole enam spy limiit 2? Eile sai pidevalt kotti kuna tulid kolm tükki järjest. Praegu muidugi mõtlen, et äkki asi oli selles Dead Ringeris, et lihtsalt üks laipadest oli fake, aga igaksjuhuks küsin üle, sest oli mitu korda nii et sai 2 spyd pea korraga ma löödud ja kohe sai kolmanda käest nuga.
Korra oli veel üks huvitav juhtum. Olin kõrgemal platformil, all sai 2 spyd maha koksatud ja kohe tuli kolmas selja tagant, hakkasin tulistama, ta hüppas alla ja paari sekundi pärast sain nuga selja tagant. Sellise ajaga poleks ta jõudnud ülesse tagasi, ning all maha löödud spyd poleks jõudnud respawnida ja tagasi jõuda. Äkki olid mõlemal DeadRingerid, ma muideks praegu kuulen neist üldse esimest korda, teeb mängu veel raskemaks engineerile. Ma juba rohkem harjunud mänguga seepärast suudan paari spyga hakkama saada mõnikord, aga praegu oli tunne et neid üldse 4 paljunevad raisk.
Aga muidu tundub üsna lahe asi, kohe pani tahtma proovida mängida spyga. Mis üldse tegema peab et DeadRingerit saada?
Mul igasuguseid kaste ja muid asju mille kohta ma ei teagi kas nad midagi väärt, aga mul free account seepärast ma ei saa tradida. Aga nagu ma juba varem öelnud, kui keegi annab mulle 5$ (see vist väikseim summa mida saab Steami kanda), siis ostan endale poest võtmed või veel midagi ja siis saan Premiumi. Tänutäheks saan siis ära anda oma kastid koos ostetud võtmetega sellele kes raha andis.
Mis värk nende kastidega on? Mängus saab korjata mingeid kaste ja seal saab mingeid itemeid vms? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kui ostad võtme ja avad kasti, siis saab random asja sealt, mütsi/relva jmt.
Aga pole mõtet võtme peale raha kulutada, kui seest saab suvalise odava kala või piimapudeli.
Muidugi võib veada ja saab väga haruldase efektiga laheda mütsi.
Dead Ringerit on hea kõrvaga kuulda See teeb tavaliselt üüratut häält, kui sellega stealthist välja tulla ja siis tasub aktiivselt spy-checke tegema hakata. Mõni kord aga liiga naksis olles ei kuule ka seda häält muidugi
Kui ma ei eksi siis Premium saab mulle asju giftida, aga ega mina talle vastu ei saa midagi anda, või ma eksin?
Kahju et Summer Cooler kastid ära kadunud, oli 3 tükki.. oleksid võinud muutuda tavalisteks kastideks. Neid mul 4.
Minu arust ju väga hea mõte, et kui keegi niikuinii kavatseb sealt poest midagi osta vähemalt 5$ eest, siis võiks aidata kaasmaalasi, annab raha free account omanikule, too ostab need asjad ära, endale saab Premiumi, annab asjad teisele tüübile ära, lisaks veel saab too endale prillid või mis seal saabki kui kedagi soovitad, mina isegi annaks oma kastid või midagi muud kasulikku juurde tänutäheks (kui mul on midagi), hea diil minuarust
Päris lahe Kahju ainult et mul ei tule spyga mängimine välja. Proovisin täna natukene, ma ei tea kas teen midagi valesti aga uncloakimine võtab nii palju aega, et selleks ajaks kui lõpuks saan stabida on õige moment juba läinud. Ei mina saa sellest tehnikast aru. Aga selline relv tundub päris lahe, kahju ainult et craftimisest ma kah pole aru saanud kuidas käib.. pealegi vaevalt et mul kotis midagi on millest üldse midagi head saab craftida.
Ma ise rohkem engineer sest tal nii palju lahedaid asju nagu Wrangler ja Gunslinger, et ei ole lihtsalt relvad vaid igasugused asjandused mis muudavad gameplay huvitavamaks. Kui brutal force vaja siis ikka mängin Heavy'ga ja kuigi tuleb hästi välja, tal pole peale selle peamise relva mitte midagi huvitavat.. Nt snaipril mul meeldib see asjaolu et ta saab ka vibuga lasta, mul see olemas, aga ei kasuta, minuarust siis pole tal nagu snaipril enam midagi teha Aga lahe ikkagi, et saab natukene teistsuguse käitumisega relva, Heavy aga selles mõttes igav.
Millistel tegelastel veel midagi head saada saab? Kuidagi unlockida jne, tahaks proovida rohkem mängida teistega, aga ainult siis kui nendega saab midagi lahedat unlockida, muidu igav.
Clover, demoman on teatud kaartidel lahe vastaste spämmimiseks pommidega ning lähivõitluses on tal mõõk abiks, samas teinekord on nt. lahe skaudina ringi lipata ning http://tf2wiki.net/wiki/Force-A-Nature abil vastaseid kimbutada. Üldiselt kõik klassid on omamoodi toredad, sõltub igaühe reaktsioonikiirusest ja näpuosavusest mis kellele rohkem meeldib. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Soovitaks teha mingi bänni ja hoiatuste nimekirja, umbes et peale paari hoiatust saab bänni jne.
Täna kasutaja qNx[est] lasi pidevalt mängus üsna kõvasti muusikat, kuigi kõik käskisid tal vait olla. Sellise asja eest bännida pole mõtet, aga hoiatuse võiks ta saada, sest kui muusika mängib üle kõikide muude mänguhelide siis on sitem mängida.
Vb ma pingutan üle, arvatavasti saab teiste mikrid maha keerata vms, aga lihtsalt sellised tropid käivad närvidele.
MNjaaaa halvematel kordadel peab peaaegu pool listi servers ära mute'ima ... Ise olen ka poolt, et võiks olla hoiatused olemas. 3 hoiatust = ban aga samas peab siis olema keegi sees kes seda jälgib
Pole vist vaja et keegi oleks sees, inimesed võiksid siia kirjutada kui keegi teeb muret. Kui on vähemalt paar-kolm mängijat kõik tõstnud häält teatud juhtumi kohta siis võib juba usaldada seda. Ja kui ei saa nii palju kaebusi kokku, järelikult polnud asi virisemist väärt Sest kui ikka midagi tõsist või väga närvidele käivat, siis tõstavad häält mõlemad tiimid ja usun seal palju AHV'e
Mul üldse kogu see mikri jama maha keeratud seadetest. Ei viitsi ma suvaliste möla kuulata, saan ilmagi hakkama. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Täna sai siis ühes väljamaa serveris "premium" accounti proovitud. Jooksis chatis läbi reklaam, et type "premium" to try premium account. Ja no tra. Soldieriga sai lammutada. Muidu mul black box, millega madistan. Premium andis siis järgmised lisad: kiirus oli pea sama mis scoudil, 3 raketi asemel oli 6, raketi kiirus oli sama mis direct hitil, kill bonus oli 50HP, fall damaget polnud jne. jne. Hevil täheldasin ka scoudi kiirust ja pumppüssil reloadi puudumist. Umbes nii 3-4 minutiga oli ~150 sanga koos. Mingit mõnu polnud mängida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.