Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
05.07.2011 17:29:59
Facebook Google+ pärast paanikas? |
|
|
link :: Sekretar.ee
Facebook sulges võimaluse eksportida sõprade andmebaasi Facebookist värske konkurendi Google+ sotsiaalvõrku. Google´i brauser Chrome lisavõimalus Friend Exporter võimaldas oma sõbrade andmed Facebookist Google´i värskesse sotsiaalvõrku Google+ üle kanda. Täna sugles Facebook selle võimaluse, kirjutab Ezaay.net.
Friend Exporteri arendaja Mohamed Mansour kommenteeris, et Facebook püüab kõigest väest, et kasutajad ei saaks oma sõprade andmeid välja eksportida. Samas on tema sõnul uus, alternatiivne võimalus andmete üle kandmiseks töös.
Google tegi möödunud nädalal suurima sammu konkurendi Facebook suunas ja teatas oma sotsiaalvõrgustiku ehk Google+ käivitamisest.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
05.07.2011 18:21:22
|
|
|
Eks Facebooki loojad ole muidugi mures , et nende 100 miljardit väärt firma väärtus kilinal-kolinal kukkuma hakkab.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
05.07.2011 18:31:41
|
|
|
Kähku maha müüa, facebook hakkab küll ära tüütama. Orkut on ikka Beta faasis
_________________ Mõõdan üheksa korda enne kui lõikan, aga ikka on kuradi naljakas. |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
05.07.2011 20:15:19
|
|
|
Vaatasin Google+ tutvustus videosid, ja tundus küll et huvitav, vähenalt on innovaatiliselt interface lahendatud. Võiks Gmail ka sama mugav oleks siis pole mul ühegi google toote vastu pretentsioone.
Aga jah gmaili vastu jagub neid see eesti kümneid
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
05.07.2011 21:44:47
|
|
|
madd0g kirjutas: |
Kähku maha müüa, facebook hakkab küll ära tüütama. Orkut on ikka Beta faasis |
Eks see Orkut kinni pannakse nüüd kus asendaja aretati, Google'i oma ikkagist. Ja uudises on kirjaviga - sõprade, mitte sõbrade.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
05.07.2011 22:19:40
|
|
|
mannatera kirjutas: |
Kähku maha müüa, facebook hakkab küll ära tüütama. Orkut on ikka Beta faasis |
Eks see Orkut kinni pannakse nüüd kus asendaja aretati, Google'i oma ikkagist. Ja uudises on kirjaviga - sõprade, mitte sõbrade. |
Samuti sulges, mitte sugles
_________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid. |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
05.07.2011 23:08:01
|
|
|
guugel võiks oma jOrksi kasutajad automaatselt G+'i üle tõsta ja orksi kinni panna.
E: loodan, et aadress ei jää päriselt kah plus punkt google punkt com, sest mida rohkem punkte jms huinamuinat aadressis on, seda ärritavam on seda trükkida.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
06.07.2011 00:34:16
|
|
|
gen kirjutas: |
Vaatasin Google+ tutvustus videosid, ja tundus küll et huvitav, vähemalt on innovaatiliselt interface lahendatud. Võiks Gmail ka sama mugav oleks siis pole mul ühegi google toote vastu pretentsioone.
Aga jah gmaili vastu jagub neid see eesti kümneid  |
Tekkis kohe kange huvi teada, mis on Gmailis valesti? Kõik on tiptop ok ja mugav ju. Milline mailiteenuse pakkuja mugavam on?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
06.07.2011 01:25:34
|
|
|
d3t tuleb kohe ja selgitab miks google + imeb kahesajaga ja miks feisspuuk on normal
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
06.07.2011 04:06:14
|
|
|
Shadow25 kirjutas: |
gen kirjutas: |
Vaatasin Google+ tutvustus videosid, ja tundus küll et huvitav, vähemalt on innovaatiliselt interface lahendatud. Võiks Gmail ka sama mugav oleks siis pole mul ühegi google toote vastu pretentsioone.
Aga jah gmaili vastu jagub neid see eesti kümneid  |
Tekkis kohe kange huvi teada, mis on Gmailis valesti? Kõik on tiptop ok ja mugav ju. Milline mailiteenuse pakkuja mugavam on? |
Harjumuse asi. Mina pean Windows Live Maili mugavaimaks
_________________ Mõõdan üheksa korda enne kui lõikan, aga ikka on kuradi naljakas. |
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
06.07.2011 09:15:08
|
|
|
Harjumuse asi. Mina pean Windows Live Maili mugavaimaks |
WLM on meiliklient, mitte meiliteenus. Gmail on meiliteenus, kahte asja ei tasuks ikka omavahel segamini ajada. Minul tulevad näiteks Gmaili meilid Thunderbirdi, mis on samuti meiliklient, ma ei kasuta igapäevaselt Gmaili veebiliidest. Aga et keegi veel WLM-i mugavaimaks peab... Njah, maitse asi.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
06.07.2011 09:41:04
|
|
|
djstallion kirjutas: |
WLM on meiliklient, mitte meiliteenus. Gmail on meiliteenus, kahte asja ei tasuks ikka omavahel segamini ajada. |
See on lihtsalt nokkimine ju, mõlemad programmid pakuvad UI'd meilide lugemiseks ja neid saab ilusti võrrelda. Ise eelistan kah WLM'i Gmaili liidesele.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
06.07.2011 09:45:50
|
|
|
Kuidas see nokkimine on, kui tegemist on siiski kahe täiesti erineva asjaga? Krt, tulge mõistusele! Sama hästi võiksin öelda, et mulle meeldib küll Thunderbird rohkem, kui Gmail. See oleks aga täiesti debiilne, sest üks on vaid vahend (erinevate kontode) meilide haldamiseks, teine on siiski meiliteenus. Nokkimisest on asi kilomeetrite kaugusel.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
06.07.2011 09:49:02
|
|
|
Nojah kisub OT'ks aga uudis sulle - Gmail'i teenusel on olemas veebiliides e-mailide lugemiseks mille nimi on Gmail. Ära noki nüüd
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.07.2011 09:57:14
|
|
|
djstallion, Windows Live Mail ei ole ainult meiliklient vaid selle all võidakse mõelda ka vana nimega tuntud Hotmaili
Tiim, ma ei pea seda tegema, kes tahab saab mu arvamust ise lugeda. Kuid ma arvan, et praeguseks hetkeks räägib juba see omaette, kuna enamvähem kõik kes soovivad saavad kasutada. News Feed ograniseerib oma loogika järgi (mitte kronoloogilises järjestuses), postitusi ei grupeerita (nt. ühele lingile viitavad postitused) jne. Praegusel hetkel ei ole see midagi muud kui järjekordne failed experiment. Kodanikud kes üldse midagi postitavad sinna on mõned tähtsad välismaa ninad, eestimaiseid postitusi on masendavalt vähe. Ei ütleks, et see on nüüd populaarseks saamas või momentumit kogumas. Mäletan veel selgelt aega kui ma ameerika ülikooli meiliaadressi omale välja ajasin selleks, et Facebooki saada, see oli nagu staatusesümbol omal ajal. Ka siis kui mul oli seal vaid 5 sõpra (sest sinna oli nii raske saada) oli seal rohkem actionit kui praegu Google+. Aga milleks ma promo teen, oodake õhtuni ja näete millega Facebook välja tuleb
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.07.2011 09:57:41
|
|
|
Meiliteenuseks otseselt nimetada oleks vale, tegu on pigem veebiliidesega. Liidesega ühendud teenuse külge ja valikuid on sul siis kaks põhimõtteliselt, kas veebiteenus või oma arvutis/seadmes jooksev liides.
Veebiteenusel on piirangud ees tänu vanemate brauserite toetamise poolt seatud piirangule, ei saa tuimalt kasutada uusimaid tehnoloogiaid.
|
|
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
06.07.2011 10:00:12
|
|
|
Jumal küll, facebook tuleb veel millegi uuega välja? Kas ei võiks olla lihtsalt koht, kus kontakte hoida? Hoida neid nii, et kontaktid ennast ise uuendaksid.
Enamust sellest tilulilust võib sinnasamusesse minna.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.07.2011 10:07:16
|
|
|
Max Powers, ei, ei võiks
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
06.07.2011 10:09:25
|
|
|
tsitaat: |
Praegusel hetkel ei ole see midagi muud kui järjekordne failed experiment.
|
elame näeme...
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.07.2011 10:54:24
|
|
|
OT: Nüüd läheb küll suuremaks kismaks FaceBooki-inimühistu ja Google-inimühistu vahel.
Huvitav oleks teada, kumb siis võidab selle suure löömingu...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
06.07.2011 11:00:58
|
|
|
djstallion kirjutas: |
Harjumuse asi. Mina pean Windows Live Maili mugavaimaks |
WLM on meiliklient, mitte meiliteenus. Gmail on meiliteenus, kahte asja ei tasuks ikka omavahel segamini ajada. Minul tulevad näiteks Gmaili meilid Thunderbirdi, mis on samuti meiliklient, ma ei kasuta igapäevaselt Gmaili veebiliidest. Aga et keegi veel WLM-i mugavaimaks peab... Njah, maitse asi. |
Just seda ma mõtlengi, et kui google teeks ka laheda liidese, siis oleks neil rohkem kasutajaid. Peab tunnistama, et on palju mugavam.
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
06.07.2011 11:09:20
|
|
|
Konkurents on ainult tervitatav nähtus. Eriti hea oleks, kui FB nüüd tuleks millegi sellisega välja, mis muudaks teda paremaks, siiamaani on see olnud ainult allakäigutrepp. Kui sul on rohkem kui 100 sõpra, siis ei ole Facebooki formaat kuidagi vastuvõetav uudiste jälgimiseks (eriti kui keegi veel mängib midagi). See peaks olema nagu foorum, et ma näen lugemata postitusi ning leian ennast huvitavate inimeste sissekanded kohe üles. Praegu rulli seda nagu blogi, või lappa kõik sõbrad ükshaaval läbi.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
06.07.2011 11:21:01
|
|
|
tsitaat: |
Mäletan veel selgelt aega kui ma ameerika ülikooli meiliaadressi omale välja ajasin selleks, et Facebooki saada, see oli nagu staatusesümbol omal ajal. Ka siis kui mul oli seal vaid 5 sõpra (sest sinna oli nii raske saada) oli seal rohkem actionit kui praegu
|
kalli ikka said sealt ? või midagi? NASA pilte tulnukatest ka näidati? mingis arengufaasis on vaja oma pseudoprobleem vajaduseks kujundada ning siis on sellised asjale lähenemised väga abiks.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |