Sellisel juhul funi ja avastamist jätkub Ma peale rohkem kui 100 playthrough olen ikkagi veel uusi kohti/salakäike/itemeid/dialooge avastanud kuskilt Kui sa võtad aega, et kõiki lehti/raamatuid/arvuteid/datapade lugeda ja kõik nurgad ja kohad läbi uurid, siis peaks omasuguse mängu kohta päris pikk olema
Hunnik praxist ja kõik upgrade tehtud, saate vähemalt otsida nõrku seinu. hüpata kõrgemale, kukkuda kõrgelt jne.. See on õppimise save game. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Hunnik praxist ja kõik upgrade tehtud, saate vähemalt otsida nõrku seinu. hüpata kõrgemale, kukkuda kõrgelt jne.. See on õppimise save game.
Selle kasutamine pole just eriti otsekohene, seega panen kirja kuidas seda kasutada.
*Minge "C:\Users\USER\AppData\Local\ALI213\SAVES\1"
*Kustutage kõik failid sealt kaustast.(või tõstke üks kaust kõrgemale kui tahate alles hoida).
*Pange mäng käima ja tehke new game.
*Cutscene hakkab mängima siis vajutage Space ja Enter, et skippida.
*Siis pange ESC ja menüüs tehke manuaalne save game.
*Väljuge mängust.
*Tõstke GAMER15 fail "C:\Users\USER\AppData\Local\ALI213\SAVES\1" kausta.
*Kustutage GAMER1 (näete ise mis nimega see seiv on mille te just tegite aga üldjuhul peaks olema GAMER1).
*Nimetage ümber GAMER15 --> GAMER1
*Minge mängu tagasi ja laadige see manuaalne seiv.
*Nüüd olete Sarifi Milwaukee tehases.Mitte missiooni alguses aga seal ruumis kus palju arvuteid on.Vajutage O ja peaksite nägema, et kõik upgraded on olemas.
Klahviasetused jäävad samaks selle operatsiooniga seega ärge muretsege
Tänud, tomorrow, Ise poleks arvanud ,et sellise asja tuleb läbi teha sellise tühja save asjaga. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Hmm saab muljeid jagada.Kaks level 5 terminali häkkisin ära esimese katsega.Tundub mulle, et terminali reiting pole see mis häkkimise raskeks muudab vaid hoopis see muudab raskeks kui vahepeal on vaja palju asju ära vallutada, et lõppu jõuda.
Muideks on keegi seal korvpalli platsil suutnud palli korvi kah visata ?
Ise proovisin mingi 15 mintsa aga ei õnnestunud, siis ehitasin torni ja lasin pallil korvi kukkuda aga midagi ei juhtunud.
Mõtlesin et ikka nagu Dx'is kui palli korvi said tuli kiri "sign him up for Knicks" vms.
Muideks Adam ei saaks kunagi NBA'sse mängima, "white men can't jump"
Palli võtad kätte ning tüüp oma mehhaaniliste augmentatsioonidega ei suuda kohe üldse maast lahti saada
Avastasin et kaste kah põletada ei saa
Samuti ei näita kas oled kellegi ära tapnud või on tüüp veel elus (kui teed knockout'i näiteks või kasutad mingit granaati ja tahad teada kas tüüp lendas uimaseks või sai surma)
Deus ex'is oli vahest huvitav niimoodi et lööd hunniku rahvast uimaseks ja siis viskad katuselt alla või paned kongi ja põlema, suht perv. muidugi aga väiksed asjad.
Ikka paraja portsu korjab selliseid väikseid annoyanceid kokku.
Peaks tegelt mingi hea pika listi foorumisse panema neile, ehk loevad ja õpivad et DX ei ole ainult augmentatsioonid, kolm moodust missiooni lahendada, konspiratsiooni teooria ja cyberpunk.
Kindel on see et umbes pooled mainitust parandatakse vast ikka kindlasti stardiks ära, ülejäänud paistab et on vendade "targad" design valikud mis ehk on mõned modderitele käepärased, teistega vast tuleb leppida.
Dx2'st kindlasti parem aga nagu näha siis Dx1'te ikka ületada ei anna.
Peaks tegelt mingi hea pika listi foorumisse panema neile, ehk loevad ja õpivad et DX ei ole ainult augmentatsioonid, kolm moodust missiooni lahendada, konspiratsiooni teooria ja cyberpunk.
Eks jah. Tänapäeval tahavad paljud Dev-id mängija kogemust algusest lõpuni kontrollida või kindlaks teha, et midagi ei lahendata väljaspool nende mõeldud parameetreid.
Ma hästi ei usu, et DX 1 mehed üldse plaanisidki otseselt niipalju võimalusi mängu tekitada, kuid nende jaoks oli ilmselgelt loogiline, et oli vabadus teha mida iganes, just realismi mõttes. Tekitad võimalused ning küll mängijad ise leiavad täiesti absurdseid lahendusi ja olukordi neid kasutades - and that's cool.
Vbl kardetakse, et kui liiga palju vabadust anda mängijatele siis oskavad mõned mängu ära lõhkuda vms. Kindlasti on see oht olemas, aga kui veidi vaeva näha siis saab selle pea täielikult elimineerida. Või siis paaniliselt kardetakse, et mõni oskab mängust komöödia teha kui anda neile vaba võimalus suvalisi inimesi põlema panna või neile prügikaste katuselt pähe loopida...
Aga see ongi ju RPG. Vabadus valida ise mida tahad teha. See on just hea asi, kui saad teha oma "seikluse", mitte ei pea Dev'ide poolt paika pandud lineaarseid radu pidi liikuma kogu aeg.
Täpselt nii ongi Archangel, kardetakse, et kui otse midagi näkku ei löö siis magatakse mingi hästi kihvt koht maha.
Seepärast vist ongi paljudes mängudes mingi “cut scene’i” ajal nupp et “keskendu actionile”, muidu veel vahid mingit kivi äkki maas sel ajal.
Ei lubata seda vabadust ja ringi mässamist.
Kunagi ju Deus exi vennad rääkisid et nende jaoks oli täesti üllatav kui avastasid et mõned mängijad hakkasid LAM’idega mööda seina üles ronima ja said sedasi kohtadesse kuhu ei oldud mõeldudki et võiks saada.
Selle asemel et kuidagi siis maja seinu ümber teha või ära nerfida võeti seda kui boonust ja oldi endaga rahul et tehti environment ning anti tööriistad mis võimaldavad selliseid asju teha ning saavutada.
Ja selliseid asju oli Dx’is palju, asjade põlema panemine või mis iganes asjad lihtsalt tegid seda liivakasti palju suuremaks.
Paraku kiputakse mängu tehes ainult neid põhi omadusi analüüsima ning kõik mis esmapilgul tundub mittevajalik või vähemtähtis võetakse välja.
Üksikuna võttes kindlasti, liida kõik see aga kokku ja saad sama mis süüa suppi kus on kartul, porgand ja paar tükki liha aga mitmed koostisosad + maitseained puudu.
Süüa kõlbab aga midagi meeldejäävat pole.
Paraku kiputakse mängu tehes ainult neid põhi omadusi analüüsima ning kõik mis esmapilgul tundub mittevajalik või vähemtähtis võetakse välja.
Kardetakse mängijate mõtlemisvõimet ning tehakse "koridori" mänge. Saab asja enamvähem bugivaba hoida - "iisi mani". Muidu krt teab, mida need "hullud" välja mõtlevad või kuhu ronivad - kes see viitsib kontrollida.
Tüüp veanäide on see, et lähed "valest" kohast pahalase juurde ning too ei sure, kuna skripti järgi, pead sa enne triggeri "õiges" kohas vallandama, et ettenähtud aktsioon edasi läheks. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
20h on ikka väga madal number. Ma vähemalt kahekordistaks selle või isegi 3 kordistaks või rohkemgi. Kõik sõltub palju sa avastada viitsid, lugeda tahad jne. Kuna DX1s on iga avastuse eest pea alati boonused olemas siis motti ka suht palju, et kõik asjad üles leida ja nuhkida.
Ma võiksin arvatavasti 10h vist esimest ala ainuüksi teha juba. - silent knockdown kõikidele vastastele. RPG at it's best.
Archangel, ma mängisin viimati ammu, pakkusin suht lambist. Mõte selles et tegemist ei ole lyhikese mänguga. Viimase suurpuhastuse ajal kinkisin oma ilusa Deus Ex karbi ära... _________________ /allkiri
Eks jah. Tänapäeval tahavad paljud Dev-id mängija kogemust algusest lõpuni kontrollida või kindlaks teha, et midagi ei lahendata väljaspool nende mõeldud parameetreid.
Ma hästi ei usu, et DX 1 mehed üldse plaanisidki otseselt niipalju võimalusi mängu tekitada, kuid nende jaoks oli ilmselgelt loogiline, et oli vabadus teha mida iganes, just realismi mõttes. Tekitad võimalused ning küll mängijad ise leiavad täiesti absurdseid lahendusi ja olukordi neid kasutades - and that's cool.
Vaatasin hiljuti youtubest mingi walktroughi, kus seal mingi lõpu lääbis mängija kõikidest kollidest lihtsalt mööda jooksis ilma, et nood tema peale üldse vaataks. AI ikka super või krt teab, mis ignore potion tal veel peal oli. _________________ zero
Vaatasin hiljuti youtubest mingi walktroughi, kus seal mingi lõpu lääbis mängija kõikidest kollidest lihtsalt mööda jooksis ilma, et nood tema peale üldse vaataks. AI ikka super või krt teab, mis ignore potion tal veel peal oli.
Cloak augmentationiga oled pm. nähtamatu ning võid vabalt kõigist mööda joosta. Lükkad samal ajal Speed Enchancmenti ka peale ja tuhised niimoodi mööda, et keegi ei saa aru ja ei koti kah (Või siis Run silent ning absull keegi ei tuvasta sind - speed'iga tekitab müra, aga samas liigud väga kiiresti vastastest mööda ja eest ära). Lükkad veel camo suit'i ka otsa ning isegi kaamerad ei tuvasta. Tee mis tahad.
Vaatasin hiljuti youtubest mingi walktroughi, kus seal mingi lõpu lääbis mängija kõikidest kollidest lihtsalt mööda jooksis ilma, et nood tema peale üldse vaataks. AI ikka super või krt teab, mis ignore potion tal veel peal oli.
See on üks asi mida proovida, eriti kui oled juba miljon korda läbi teinud. Ise kah niimoodi terve mängu läbi teinud. AI on nagu ikka.. kui sa kükitad ja liigud ja nad on seljaga, ei näe nad sind pmst mingi valemi järgi. Mäng on ikkagi aastast 2000 ja tänapäeva mängudes saad täpselt samamoodi vastase taga kükitada ja ta ei näe sind
Kas keegi seal taga ka häkkitud saanud on. Tegemist seal level 4. Ma ütleksin mujal saab lebolt tehtud kuid mitte seal taga.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Kas keegi seal taga ka häkkitud saanud on. Tegemist seal level 4. Ma ütleksin mujal saab lebolt tehtud kuid mitte seal taga.
Esimese korraga tegin ära.Lebo
Spoiler
Sealt saab kortermajja ja kortermajast akna kaudu bensiinijaama katusele.(bensiinijaam on see kus need tegelased relvi müüvad).Bensiinijaama katusel on lahe Sniper Rifle ja ammo .Teine võimalus on kah sinna saada.Selle superjumpiga saab sinna katusele
Spoiler
Sealt saab kortermajja ja kortermajast akna kaudu bensiinijaama katusele.(bensiinijaam on see kus need tegelased relvi müüvad).Bensiinijaama katusel on lahe Sniper Rifle ja ammo .Teine võimalus on kah sinna saada.Selle superjumpiga saab sinna katusele
Ma olen saanud 69% valmis ja saab aeg otsa ma ei tea mis ime klikkijad te olete Ükskõik kui kiiresti ei klikki saab aeg otsa tassisin tünne ja hüppasin bensiini station katosele. Selles mängus ongi stash kuskil koodi taga. Kunagi ei tea mis seal taga peitub. Mis ime valemiga snaiperil risti ette saab ma olen vist terve keyboardi ära muljunud. Minu viimased mängud olid viis aastat tagasi ja mõtlesin treeniks ennast tiba. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Spoiler
Ma olen saanud 69% valmis ja saab aeg otsa ma ei tea mis ime klikkijad te olete Ükskõik kui kiiresti ei klikki saab aeg otsa tassisin tünne ja hüppasin bensiini station katosele. Selles mängus ongi stash kuskil koodi taga. Kunagi ei tea mis seal taga peitub. Mis ime valemiga snaiperil risti ette saab ma olen vist terve keyboardi ära muljunud. Minu viimased mängud olid viis aastat tagasi ja mõtlesin treeniks ennast tiba.
Risti ehk crosshairi muuta ei saagi.Pead leppima sellega mis on.
Infot veel kus üks praxis punkt peitub:
Spoiler
Bensiinijaamast edasi minna majade vahele kuni näete ühes kõrvaltänavas väravat.Kood 0002.
Saate majja sisse, siis selle maja kõrgeimal korrusel level 5 uks.Sealt läbi saab, siis on turvapuur korteris.Kood vist oli 3663.Seal peitub üks praxis punkt
Sama maja kus sidequestide o'malley ja tindalli korterid.
Häkkida siib ka nii, et ostate unlock seadme (see valge kolmnurk vms).Valite selle mis numbri all ta on ja viskate nagu granaadi turvapaneeli peale.Lendab sädemeid ja lukustub lahti.
Ainult ma ei tea kas see lubab ka level 5 häkkida nii kui endal on nt level 3.
Kui te ei tea kas olete venna maha koksanud või ta ainult magab, siis minge tema lähedale ja näete kui surnupealuu ikoon siis surnud.Kui zZz siis magab.
Päris mitu tundi seda "demo" mänginud ja polegi nagu midagi halba öelda mängu kohta. Cover süsteem tundus kahtlane alguses, kuid tegelikult on üsna OK lahendus. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Kellele mäng üle jõu käib ja treenida tahate siis on siin trainer.
1. No Ammo Depletion = Ammo won't go down on any main weapon. (grenades/etc. are still limited ammo)
2. Praxis Increaser = Praxis will increase instead of decrease when you use it. (it really does, but you have to exit the Augs page, then re-enter for the extra Praxis to be usable)
3. Money Increaser = Same thing as the Praxis Increaser, except it's for money.
4. Freeze Battery Level = Freezes your battery power level (for Takedowns, Cloak, Silent Movement, See Through Walls, etc.) at whatever level it is when you activate this option. The level maxes out when you get an extra battery to fill, and freezes at full.
5. Godmode = Freeze your health. (even if you're at 200) Unknown if it will protect against all damage, but fall damage, bullets, and electrocution don't do any damage.
Selle muusika mängu on teinud Michael McCann. DX1 mängus oli teine tegija. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Mul on kõik lood mis kuulda antud lekkest leidub. Ostsige netist nimi ja nime lõppu OST. Paljudes kohtades saab otse ilma laadimata kuulata.
Üldiselt olen sillas seda Icarus soundi kuulates. Teised lood ka havad pole. NFS puhul on ningi eriline trend kus sound iga release aeg muutub. Ma olen selle DX muusika mängude ajastu nautija. XM ja MOD riistadega muusika mulle meeldib. Sarnast muusikat leidub ka mu trainerites. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Mõtlesin, et viskan siia mõned klipid Esimesest mängust. Nö. salakohad ja värgid - mida kõik Dev'd välja ei mõelnud. - loodame, et kolmas osa on sama põhjalikult tehtud.
Spoiler
Link
- Salajane dialoog, kui hiilid ühest questist mööda.
Tegin selle video juba hulk aega tagasi aga laadisin nüüd alles ülesse.Nimelt lõin kogu kvartalitäie inimesi maha ja tassisin politseimaja ette kokku
Siis aga hakkas toimuma midagi hoopis naljakat :
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.