MCFan, ma küll uuendasin javat aga ka siis probleemid jätkusid, kui see ka ei aita siis võid proovida mc kausta kustutamist ja siis installid modid uuesti peale jne.
... ütle ka kolmandat ja neljandat korda, see ei muuda midagi siin.
Vähemalt on endal rahulikum olla, teades, et üritasin teisi harida.
Nimesid üldjuhul ei tõlgita, seega on programmi nimi Cartograph. Pole vaja eesti keelt vägistada. Isegi kui programmi nimi eestistada, siis teema pealkirjas peaks ikkagi "kaart" olema, sest ei jagata programmi vaid kaarti.
On-topic: waiting for pistons (1.7). Kuidas "pistons" üheselt mõistetavalt eesti keelde tõlkida Minecraftis?" _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Suggestion- teamspeak, vent vms, ja natuke serverit "populariseerida" olen 2 tundi järjest pelanud minecraftis, ehitanud oma nurgakest ja väikseid redstone asju a pole kedagi näinud sees. Keegi võiks tulla ja mängida ka
Suggestion- teamspeak, vent vms, ja natuke serverit "populariseerida" olen 2 tundi järjest pelanud minecraftis, ehitanud oma nurgakest ja väikseid redstone asju a pole kedagi näinud sees. Keegi võiks tulla ja mängida ka
Meil on Mumble olemas. Rahvast veidi vähe jah. Parem midagi kui mitte midagi
Hetkel muretsen MySQLi mis asub sama hosti peal. Muutub server ka veidi kiiremaks.
Hetkel muretsen MySQLi mis asub sama hosti peal. Muutub server ka veidi kiiremaks.
mis mumble aadress on?
Kui nii juba läks, siis saab avalikuks (kasutusele võtta) selle teha.
Proovige kas saab sisse.
Keegi ei taha kujundada lehte http://minekraft.eu ? Teha komuun, foorum, portaal? Ideid? Keegi võtaks sellise töö enda peale? Antud koduleht ei puudutaks ainult HV serverit, vaid üleüldse Minecrafti.
Esimene postitus muudetud. Lisatud "ametlikult" wooxi server
Need pistonid paistavad küll huvitavad, salauksi ja selliseid asju teeks hea meelega, aga endal pole nende redstone asjadega kogemusi. Kui keegi viitsib siis võiks mingi guide teha kuidas neid salaüksi nt teha, paljudel oleks abi sellest ma usun.
Neid õpetusi on netis väga palju ja erinevaid, kui tahad midagi spetsiifilist, võid alati ju küsida . Pistonid on väga huvitavad eriti see välja käiv trepp koos uksega süsteem. Nüüd on põhjust slime otsima hakata. Ma usun, et kui 1.7 välja tuleb, hakkame nägema mõnesid väga väga huvitavaid asju, mida inimesed kõik ka välja ei mõtleks nendega. Ainuke asi milles pettunud nats olen, on see, et pistonid ei lennuta liiva ja inimest ...
Kas keegi teab, kas keegi pakub tasuta serveri hostimis võimalust? kahtlen et mu enda arvuti seda välja veaks nii et ise ka mängida saaks niiet ise hostimisele ei tuleks kõne alla. leidsin mingi sellise asja nagu http://mineserver.be/ mis on mingi tüüpide poolt wanna-be minecraft aga Treepuncher pakkus millagil kuni 2 mängijaga tasuta serveri hostimist ning rohkem mul pole vaja ka, tahaks lihtsalt sõbraga nalja teha natuke. Kahjuks aga pole see päris minecraft ning paljud asjad ei ole samad ikka.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.