Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.06.2011 21:15:05
|
|
|
Eks need igasugu Playerid on alati suuremat sorti maitseasi olnud.
Igatahes, kui kõrvuti korraga panna praegune WMP12 ja näiteks praegune MPC-Homecinema, siis WMP12 mängib värvikontrastiga igatahes MPC päris korralikult auti.
Pilt räägib alati rohkem, kui 1000 sõna - vasakul siis WMP12 ja paremal MPC-Homecinema:
http://www.upload.ee/image/1406995/save202.png
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.06.2011 21:19:11
|
|
|
tahanteada, krt pildil on need ju täpselt ühesugused?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.06.2011 21:21:46
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Eks need igasugu Playerid on alati suuremat sorti maitseasi olnud.
Igatahes, kui kõrvuti korraga panna praegune WMP12 ja näiteks praegune MPC-Homecinema, siis WMP12 mängib värvikontrastiga igatahes MPC päris korralikult auti.
Pilt räägib alati rohkem, kui 1000 sõna - vasakul siis WMP12 ja paremal MPC-Homecinema:
http://www.upload.ee/image/1406995/save202.png |
teemast oled sa järjekordselt möödas - pildikvaliteet ei olnud teemaks, vaid lisafunktsionaalsus, mida teised ei võimalda
värvikontrastsust saad mõlema playeriga muuda oma suva järgi, seega mõttetu võrrelda
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
10.06.2011 21:39:45
|
|
|
MPC-HC on pildikvaliteedi poolest minu arvates parim, aga enne tuleb talle külge pookida madVR renderer ja ReClock.
WAVile, mul töötab viimane EAC beta Windows 7 peal probleemideta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.06.2011 22:05:54
|
|
|
s4nder kirjutas: |
MPC-HC on pildikvaliteedi poolest minu arvates parim, aga enne tuleb talle külge pookida madVR renderer ja ReClock.
WAVile, mul töötab viimane EAC beta Windows 7 peal probleemideta. |
kuidas need kaks aktiveerida?
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.06.2011 22:30:56
|
|
|
Edit: Igatahes eriti hästi on näha WMP üleolek justnimelt igasuguste vahetoonide esiletoomises ja palju paremas halli-musta üleminekutes.
Play-programmidega ükshaaval vaadatuna harjub silm sellega, mida näeb - kuid kui võrrelda mõlemat korraga, siis on vahe täiesti silmaga nähtav. MPC-HP-l on siis musta asemel hall ja oluliselt nõrgem värvikontrast ning osad vahevärvitoonid kaovad täiesti olematuks.
Veel üks paralleelpilt kah lisaks siis:
http://www.upload.ee/image/1407137/save404.png
-------------------------
edit: Õnnestus leida ja kokku tõsta 2 kaadrit, kus siis on ka see näha, kuidas tumedal foonil eristub WMP korral ka rohkem detaile, seda samuti tänu eespoolnimetatud paremale kontrastile ja parematele, täpsematele vahetoonidele.
http://www.upload.ee/image/1407215/save505.png
PS: Aga nagu öeldud, selline asi võib rolli mängida mingis kriitilises olukorras, kus mõnd kontrasti või värvitooni täpselt vaja peab olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
10.06.2011 23:20:49
|
|
|
Tõstataks probleemi taaskord ülesse
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
11.06.2011 00:10:32
|
|
|
libe kirjutas: |
kuidas need kaks aktiveerida? |
Playback -> Output nimekirja peaks tekkima madVR, kuhu linnuke ette panna, ja seal kõrval Audio Renderer alla valikuvõimalus ReClock Audio Renderer. Soovitan ka mõlema oma seadetest üle käia, madVR laseb näiteks valida mitme resize algoritmi vahel, igaüks oma plusside ja miinustega. ReClock sünkroniseerib video kaadrisageduse võimalikult mugavalt kokku sobima monitori või teleri vertical sync sagedusega, mis teeb pildi eriti sujuvaks.
viimati muutis s4nder 11.06.2011 00:12:11, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.06.2011 00:11:31
|
|
|
kuidas need kaks aktiveerida? |
Playback -> Output nimekirja peaks tekkima madVR, kuhu linnuke ette panna, ja seal kõrval Audio Renderer alla valikuvõimalus ReClock Audio Renderer. Soovitan ka mõlema oma seadetest üle käia, madVR laseb näiteks valida mitme resize algoritmi vahel, igaüks oma plusside ja miinustega. |
see madVR on hall/mitteaktiivne ja see reclock on heli jaoks?
nahui neid üldse vaja on?
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
11.06.2011 00:15:28
|
|
|
Kas pärast lahtipakkimist klikkisid madVR kaustas oleval install.bat failil? madVR on praegu parima pildikvaliteediga videorenderer ning ReClocki ülesannet kirjeldasin modifitseeritud eelmises postis. Kui kvaliteet ei huvita, ajab VLC ka asja ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.06.2011 00:20:38
|
|
|
nu mad vr ilmus, aga aktiivseks ei muutunud, samas milleks mul resize algoritme vaja
ja see reclock sõna otseses mõttes ei teinud midagi, aga aitab sellest jutust siin
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
11.06.2011 02:41:27
|
|
|
Siis on müstika.
Juhul kui sul on seesama profiilis märgitud Windows 7 64-bitine versioon just.
Mul ka 64-bitine, uus puhas Windows, standardkonfiga peale lastud, aga vot ei õnnestu EAC käima saada.
On küll veel üks kahtlus, nimelt mul on kõvaketas GPT süsteemis (3TB mahu tõttu), äkki kuidagi sellega seotud veel....
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.06.2011 10:52:18
|
|
|
WAV kirjutas: |
Siis on müstika.
Mul ka 64-bitine, uus puhas Windows, standardkonfiga peale lastud, aga vot ei õnnestu EAC käima saada.
On küll veel üks kahtlus, nimelt mul on kõvaketas GPT süsteemis (3TB mahu tõttu), äkki kuidagi sellega seotud veel.... |
run as admin proovisid?
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
11.06.2011 20:42:37
|
|
|
Ei mäleta teiste op süsteemide kohta, aga seitsme User/Kasutaja/AppData/Local kausta tekivad kummalised kaustad. Kas need on vajalikud või võib kustutada?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.06.2011 20:47:08
|
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
Ei mäleta teiste op süsteemide kohta, aga seitsme User/Kasutaja/AppData/Local kausta tekivad kummalised kaustad. Kas need on vajalikud või võib kustutada?
Spoiler 
|
Neid tekitab mingi programm sul.Vaikimisi ei tohi selliseid asju seal olla .See numbrijada on GUID.Kui need tühjad siis võid kustutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
11.06.2011 21:04:53
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
kasutaja01 kirjutas: |
Spoiler 
|
Neid tekitab mingi programm sul.Vaikimisi ei tohi selliseid asju seal olla .See numbrijada on GUID.Kui need tühjad siis võid kustutada. |
Kõik tühjad jah, lähevad siis kustutamisele. Tänan
|
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
11.06.2011 21:55:27
|
|
|
WAV kirjutas: |
Siis on müstika.
On küll veel üks kahtlus, nimelt mul on kõvaketas GPT süsteemis (3TB mahu tõttu), äkki kuidagi sellega seotud veel.... |
run as admin proovisid? |
Ikka. Erinevust pole.
Samas praegu märkasin, et kui see EAC esimene aken avaneb (mis koheselt ka siis kinni kiilub), on seal all reas vasakul kirjas tekst "Audio CD in drive". Kuid mul pole mingit plaati seal sees. Plaadi panek CD/DVD seadmesse olukorda ei muutnud. Hakkab tekkima kahtlus, et asi võib olla seotud EAC spetsiifikaga, kus ta programmi käivitades initsialiseerib optilise draivi. Siis aga tekib mingi tõrge kas programmi ja Windows'i või raua vahel. Oletus just. Liiga vähe infot, et seda täpsemalt aru saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
12.06.2011 16:10:57
|
|
|
nu mad vr ilmus, aga aktiivseks ei muutunud, samas milleks mul resize algoritme vaja
ja see reclock sõna otseses mõttes ei teinud midagi, aga aitab sellest jutust siin |
ot: |
vaatasin ka reclock´i screenshot´e ja loobusin edasistest üritustest midagi teha. Tahaks ka "parimat" pilti ja seepärast võiks ju "tavalisele inimesele" olla mingi default seade/nupp. Siin paistab on asi nii keeruliseks aetud, et asja töölesaamiseks peavad olema keskmisest suuremad teadmised... |
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
12.06.2011 16:27:29
|
|
|
ja see reclock sõna otseses mõttes ei teinud midagi, aga aitab sellest jutust siin |
Resize on suhteliselt self-explainatory- ehk siis pildi suuruse muutmine. Kui sul on nt 1920x1080 monitor ja vaatad ainult 1920x1080 rippe, siis ega vaja polegi, aga kui sa vaatad ka nt 720p ja SD- rippe ning dvd-sid, siis on vaja neid täisekraanil vaatamiseks suurendada (ehk kui vaatad neid aknas 1:1 suuruses, pole jällegi seda vaja). MadVR sisaldab paremaid skaleerimsalgoritme.
NB! MadVR on 32bitine, vajab ka 32bit MPC-HC-d 64bit MPC-HC-s see ei tööta. Ja ennetades järgmist "nahui ma peaks 32bitist kasutama", siis küsiks vastu, et mille poolest 64bit MPC parem on? MadVR installimine on lihtne, paki lahti mingisse kausta (pärast installi EI TOHI seda kausta liigutada ega kustutada) ning jooksuta install.bat-i admini õigustega. Siis peaks MPC-sse ilmuma ka MadVR valik.
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.06.2011 17:13:05
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Resize on suhteliselt self-explainatory- ehk siis pildi suuruse muutmine. Kui sul on nt 1920x1080 monitor ja vaatad ainult 1920x1080 rippe, siis ega vaja polegi, aga kui sa vaatad ka nt 720p ja SD- rippe ning dvd-sid, siis on vaja neid täisekraanil vaatamiseks suurendada (ehk kui vaatad neid aknas 1:1 suuruses, pole jällegi seda vaja). MadVR sisaldab paremaid skaleerimsalgoritme.
NB! MadVR on 32bitine, vajab ka 32bit MPC-HC-d 64bit MPC-HC-s see ei tööta. Ja ennetades järgmist "nahui ma peaks 32bitist kasutama", siis küsiks vastu, et mille poolest 64bit MPC parem on? MadVR installimine on lihtne, paki lahti mingisse kausta (pärast installi EI TOHI seda kausta liigutada ega kustutada) ning jooksuta install.bat-i admini õigustega. Siis peaks MPC-sse ilmuma ka MadVR valik. |
ei olnud teadlik 32bit'ise kasutamisest
ja see madVR teeb oma tööd üpris viisakalt
muidugi võimalik, et mul mingi kusisem ffdshow ka
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
zMz
HV kasutaja

|
12.06.2011 21:42:56
|
|
|
ainult muusika jaoks ongi seda vaja.
Ei saa jagu sellest...
help!
kõik sai läbi proovitud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
13.06.2011 17:55:35
|
|
|
on tekkinud jama, läppar ei tunnista enam monitori
olen juba seadmeid näppinud maha installinud, siis uuesti peale, ikka tolku midagi
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaabi
HV kasutaja

|
13.06.2011 18:11:09
|
|
|
Käisin arvutiga LAN-partyl, nüüd ei saa enam kodust LAN ühendust tööle. Näitab, et undentified network ja muuta seda ei saa. Googeldasin veidi, tundub mingi levinud probleem olevat. Proovisin command promptis
ja
aga ei aidanud. Veel proovisin võrgukaarti enable/disable'da ja reinstallisin draiverid aga ei olnud abi. Nüüd ei oska midagi edasi teha. Ehk keegi teab aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
13.06.2011 18:50:22
|
|
|
zMz kirjutas: |
Ei saa jagu sellest...
help!
kõik sai läbi proovitud. |
Program files on kaks eraldi sõna, mille vahel on tühik. Sa pead asukoha c:\program files\windows media player asetama jutumärkide vahele. Aga kindlam variant on see, kui sa käsureal lähed otse sinna, kus asub fail ning sisestad regsrv32 wmpband.dll. Mul tekkis ka käsureal probleem, millest ma aru ei saanud. Aga otse faili käivitades sai töö tehtud.
Ja loomulikult - run as admin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
14.06.2011 10:27:37
|
|