Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
08.06.2011 07:56:24
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Edit: Minu Windows 7-e CD-loo kohal tehtud "hiire parem klikk".
Ja meeldivalt, neljanda käsuna on siis MediaInfo.
http://www.upload.ee/image/1400698/mediainfo11.png
--------------------------
Miks kõigil seda MediaInfot pole, seda ei tea - aga ega ma pole ka ühtki tegevust ega toimingut ka Twiikimisega kinni keeranud.  |
See mingi koodekipaki või meediapleieriga kaasas ma arvan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.06.2011 09:43:28
|
|
|
MediaInfo point ongi selles, et sealt saab võtta vajaliku tekstiosa Copyga ja seda siis mujal Pasteda.
Mitte pole vaja kolm päeva õppida , et milliste käsklustega midagi teha saab / või ei saa.
-----------------------------
Selle aja jooksul, milal eelpool toodud käsurida leiutati, oli mul juba Copy-paste kaasabil muusikavideo Youtuubist ammuilma üles leitud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.06.2011 09:56:59
|
|
|
MediaInfo point ongi selles, et sealt saab võtta vajaliku tekstiosa Copyga ja seda siis mujal Pasteda.
Mitte pole vaja kolm päeva õppida , et milliste käsklustega midagi teha saab / või ei saa.
-----------------------------
Selle aja jooksul, milal eelpool toodud käsurida leiutati, oli mul juba Copy-paste kaasabil muusikavideo Youtuubist ammuilma üles leitud...  |
Point on selles, et kui sul on terve hulk failinimesid sellised viisil vaja saada, siis sa ei hakka kunagi käsitsi neid võtma ja kopeerima
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.06.2011 10:09:23
|
|
|
Edit: Niipalju lisada võin küll, et spetsiaalselt MediaInfo-t ma masinasse lisanud pole.
Pigem võis ta sel juhul olla lisaprogrammina kas mõne Koodeksi-paki või siis mõne Videotöötlustarkvara paketis.
Ja kui vaadata Control panel / programmid, siis iseseisva programmina teda igatahes näha pole.
-------------------------------
PS: Pmst. kui hästi tahta, siis on võimalik tekitada Windows Media Playeri abil Library ja siis saab ka sealt nimed ning esitajad kätte.
Seega võimalusi on mustmiljon, kuidas programmeerimisest edukalt eemale hiilida...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.06.2011 17:49:31
|
|
|
Ei viitsi ka eriti käskudega käsureal tegutseda. Kui ainult konkreetselt ühte asja vaja korra käivitada või teatud pähekulunud Windowsi funktsiooni välja kutsuda vaja. Failide tagaajamine käsurea abil tekitab rohkem peavalu.
Edit: Üks hea mõnus vidin kontekstmenüüs on küll kasulik. Nimelt Run ehk Käivita. Selle valimisel avaneb command prompt täpselt sama asukohaga, millisel kaustal selle välja kutsusid. Hetkel ei teagi, kust registrit muuta, et seda saaks, sest ise olen valinud selle Auslogics Boostspeedi sätetest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.06.2011 18:02:08
|
|
|
tudiludi kirjutas: |
Ei viitsi ka eriti käskudega käsureal tegutseda. Kui ainult konkreetselt ühte asja vaja korra käivitada või teatud pähekulunud Windowsi funktsiooni välja kutsuda vaja. Failide tagaajamine käsurea abil tekitab rohkem peavalu. |
Käsurida on rohkem selliste asjade jaoks mida sa pidevalt UI kaudu teed aga mis muutuvad sellisel viisil tüütuks.Näiteks network adapteri restart või erinevayte power sätete määramine kasutajatele.
Edit: Üks hea mõnus vidin kontekstmenüüs on küll kasulik. Nimelt Run ehk Käivita. Selle valimisel avaneb command prompt täpselt sama asukohaga, millisel kaustal selle välja kutsusid. Hetkel ei teagi, kust registrit muuta, et seda saaks, sest ise olen valinud selle Auslogics Boostspeedi sätetest. |
SHIFT+Paremklikk avab suurema kontekstimenüü ja sealt Open Command Window here
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.06.2011 18:07:57
|
|
|
Iga päev õpib midagi uut.
Aga sellegipoolest seda üksust seal nimekirjas ei ole. Win 7 Ultimate.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.06.2011 18:20:46
|
|
|
Edit: Niipalju lisada võin küll, et spetsiaalselt MediaInfo-t ma masinasse lisanud pole.
Pigem võis ta sel juhul olla lisaprogrammina kas mõne Koodeksi-paki või siis mõne Videotöötlustarkvara paketis.
Ja kui vaadata Control panel / programmid, siis iseseisva programmina teda igatahes näha pole.
-------------------------------
PS: Pmst. kui hästi tahta, siis on võimalik tekitada Windows Media Playeri abil Library ja siis saab ka sealt nimed ning esitajad kätte.
Seega võimalusi on mustmiljon, kuidas programmeerimisest edukalt eemale hiilida...  |
MediaInfo on eraldi applikatsioon, sisaldub näiteks K-Lite codec packides, võibolla mingites veel...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.06.2011 18:29:31
|
|
|
Mediainfo on ka minu jaoks kuidagi tuttav. Arvatavasti pärineb see sellest ajast, kui arvutis video mängimise tarvis pidi alla laadima eraldi koodekite pakki. :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.06.2011 18:36:08
|
|
|
Niisiis, ostsin uue arvuti ja seal peal Win7 Home Premium ja mul varem oli professional juba xp aegadest peale alati ning nüüd ei leia seda kohta, kus määrata, et ei küsiks mu käest igakord mis tüüpi neti ühendusega on tegemist, vaid et kõik oleks vaikimisi "work". .msc fail seadetega, millest backup teises arvutis olin teinud, ei käivitunud home premium peal. Kas sellel home'l polegi sellist kohata või mis? On alles peavalu Kas tõesti pean nüüd formati sellise asja pärast tegema et Pro peale panna...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.06.2011 19:59:14
|
|
|
Mediainfo on ka minu jaoks kuidagi tuttav. Arvatavasti pärineb see sellest ajast, kui arvutis video mängimise tarvis pidi alla laadima eraldi koodekite pakki. :S |
K-Lite-s oli see sees jah.Aga eraldi koodekipakid on minevik imo.Korralik pleier ei vaja eraldi koodekeid ja kui vajab siis see 1-2tk on parem installida kui süsteemi terve pakiga risustama hakata
|
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.06.2011 20:32:23
|
|
|
aixi kirjutas: |
Kas WIN7 HP opekal on mingi veebikaamera programm ka sisse ehitatud või tuleb see eraldi tõmmata. |
Eraldi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.06.2011 11:30:55
|
|
|
http://battleit.ee/probleem/
Sihuke probleem on meedia jagamisega, mitte ei õnnestu. On nõu kellelgi anda?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
09.06.2011 13:06:10
|
|
|
Kas siin kellelgi on veel probleeme Windows 7 peal EAC (ExactAudioCopy) töölesaamisega?
Proovisin mitut viimast versiooni, ka paari nädala vanust, kõigiga ikka sama ilming - installib ennast probleemideta, käivitub ka (näeb juba kenasti avanenud programmi akent koos kogu sisuga), kuid edasi mitte midagi klikkida ega avada ei saa, mõne sekundi pärast tuleb teade "Not Responding" ja vaja asi jõuga sulgeda. Eelmiste Windowsi versioonidega seda muret polnud, töötas ilusti.
Netist guugeldades tuleb hulgim sarnase probleemi püstitusi välja, seega esineb ka teistel seda muret, kuid kusagil pole keegi andnud konkreetseid lahendusi, vähemalt ma ei suutnud esialgu neid leida. Samas EAC ise väidab, et ta on Windows 7 peal toimiv.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.06.2011 13:10:26
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Mediainfo on ka minu jaoks kuidagi tuttav. Arvatavasti pärineb see sellest ajast, kui arvutis video mängimise tarvis pidi alla laadima eraldi koodekite pakki. :S |
K-Lite-s oli see sees jah.Aga eraldi koodekipakid on minevik imo.Korralik pleier ei vaja eraldi koodekeid ja kui vajab siis see 1-2tk on parem installida kui süsteemi terve pakiga risustama hakata  |
Selle Medianfo võib eraldi seisvana kah installida, kui vajadus on.
http://mediainfo.sourceforge.net/en
WAV kirjutas: |
Kas siin kellelgi on veel probleeme Windows 7 peal EAC (ExactAudioCopy) töölesaamisega? |
Siinpool toimib viimane versioon igatahes veatult...
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
09.06.2011 14:36:58
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Niisiis, ostsin uue arvuti ja seal peal Win7 Home Premium ja mul varem oli professional juba xp aegadest peale alati ning nüüd ei leia seda kohta, kus määrata, et ei küsiks mu käest igakord mis tüüpi neti ühendusega on tegemist, vaid et kõik oleks vaikimisi "work". .msc fail seadetega, millest backup teises arvutis olin teinud, ei käivitunud home premium peal. Kas sellel home'l polegi sellist kohata või mis? On alles peavalu Kas tõesti pean nüüd formati sellise asja pärast tegema et Pro peale panna... |
Polnud vaja format teha Windows Enytime Upgrade kaudu oli 7 minsaga mu home pro'ks muudetud, tuli vaid võti sisestada. Isegi plaati polnud vaja sisse panna
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.06.2011 22:55:52
|
|
|
Niisiis, ostsin uue arvuti ja seal peal Win7 Home Premium ja mul varem oli professional juba xp aegadest peale alati ning nüüd ei leia seda kohta, kus määrata, et ei küsiks mu käest igakord mis tüüpi neti ühendusega on tegemist, vaid et kõik oleks vaikimisi "work". .msc fail seadetega, millest backup teises arvutis olin teinud, ei käivitunud home premium peal. Kas sellel home'l polegi sellist kohata või mis? On alles peavalu Kas tõesti pean nüüd formati sellise asja pärast tegema et Pro peale panna... |
Polnud vaja format teha Windows Enytime Upgrade kaudu oli 7 minsaga mu home pro'ks muudetud, tuli vaid võti sisestada. Isegi plaati polnud vaja sisse panna  |
Ilma kuskile mingit makset tegemata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.06.2011 11:39:38
|
|
|
ewur kirjutas: |
Polnud vaja format teha Windows Enytime Upgrade kaudu oli 7 minsaga mu home pro'ks muudetud, tuli vaid võti sisestada. Isegi plaati polnud vaja sisse panna  |
Ilma kuskile mingit makset tegemata? |
No kui sul juba võti on, siis eeldatavasti oled ka maksnud selle eest Enytime Upgrade teeb online validate võtmele, nii et päris midagi suvalist sinna panna ei ole võimalik. Tegelikult oli see Pro upgrade mul teise läpaka oma, millel emaplaat pekki läks. Aga krt võtku, ma olin maksnud ju selle eest, igatahes võti sobis ja kuskile helistama ja aktiveerima vms ei pidanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
zMz
HV kasutaja

|
10.06.2011 16:07:26
|
|
|
Kuidas Windows Media Player'i toolbarile saab nagu XPl'?
aitäh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.06.2011 17:23:01
|
|
|
see hack ei tööta normaalselt
toolbari saab, kuid videot mul koos toolbariga ei mängi, lisaks crashib sulgemisel
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.06.2011 17:31:45
|
|
|
libe kirjutas: |
see hack ei tööta normaalselt
toolbari saab, kuid videot mul koos toolbariga ei mängi, lisaks crashib sulgemisel |
Video ei mängi jah.See rohkem muusika jaoks.Minul vähemalt ei crashi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.06.2011 20:11:14
|
|
|
Proovisin ka seda ja toimib ning kokku ei ole jooksnud. Video puhul on kuulda heli, aga pilti tegumireal ei näita. Aga siiski on jõle ebamugav sellist vidinat kasutada. Omalt poolt ei soovita seda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|