See Bang Bang on küll täitsa Jokeri järgi tehtud MK vs. DCU-st
No kuna shang tshung suudab ennast moondada kelleks tahes siis eks nad kasutasid seda ära.
MK vs DCU oli minu jaoks paras nali ja kuna väga vähe viitsisin mängida siis se mind ei häiri.
Jah, seda küll.. eks see paras saast oli jah, aga sel hetkel xboxi peal ainus MK, siis pidi sellega leppima.
tasapisi ukerdan mööda ranked match tabelit ülespoole.... hetkel siis 348 kohal ja best streak 15.Järgmiseks nädalaks üritan esimese 100 sees olla
mul hakkab alati paha kui keegi jälle selle scorpioni valib.... siis on juba teada mis mäng tuleb.... bloki teleporti ja hüppa hellfire eest ära.
Täiesti tüütud matchid on need ja iga teine mängib ju scorpioniga ja üritab spämmida.
scorpion on easy, kui teleporti spammib. suht lihtne blockida seda ja siis kiire combo järgi teha.
Kuid ,see vist kehtib iga spammeri kohta See teleport move on üldse hea ainult selleks ,et mingi combo vahel kasutada või õhus, kui vastane blockida ei saa.
Sheik, keegi ei taha sinuga enam mängida sa oled liiga OP, juba siis, kui me proovisime istusid sa üksi troonil, mis siis veel nüüd on
ei ole se asi nüüd nii hull ka se ,et paari tegelasega asi käppas ei tähenda ,et ma mingi hull spets olen.tegelt ju mäng suht värske ka...ja eks kõik saavad vaikselt nokitseda ja harjutada.
Eks neid mortali tegelasi tuleb eestis juurde....ja paljud kindlasti ei käi lihtsalt siin.
Mitmes sa rankingus hetkel ?
Ma üritan 50ndani jõuda ja siis hakkan Shang tshungi praktiseerima...või kedagi sellist kellega üldse ei mängita
Sain siis ranked tabelis esimese 100 sekka.
Nüüd aitab ranked mängudest... ja niisama player matche toksima.
mitu tuhat võitu sul siis on juba?
Xboxil Ranking tabelis 50s koht on 829 võitu ja 168 kaotust. Esikoht on 3453 võitu ja 555 kaotust hetkel.
Kas keegi mõnda head lehte teab, kus kõikvõimalike kombosid lahti harutatakse. Tahaks mõne chariga korralikult mängima õppida:)
Ei ole tuhandeid......x box oli varem võrgus juba ja tänu sellele suuremad numbrid.
Mul peaks võite hetkel olema 250-260 ja tabelis 52-54 koht hekteseisuga.Esikoht eile oli veel 980-990 võitu.
Eile öösel saigi ranki tehtud ja olen tähele pannud ,et öösel suurema rankiga vennad.... igatahes tabeli 2 ja 20nda kohaga põrkusin päris palju kokku.
Teisekohavend pani johnny cagega....ja pole midagi halba öelda.....3 korda saime rankis kokku ja igal korra võitisn ühe raundi ja siis sain molli
Tegin eile mingi hetk lobbysse estonia nimelise toa ka ja istsun seal päris pikalt... mingi kaader jooksis läbi aga kahtlen ,et eestlased olid.
Combosi saad tegelt ka youtubest chekata.... tavaliselt on video omanikud ka alla kirjutanud löögid.
Ma ei saa sellest aru, kuidas peaks tegema näiteks 10 löögilist kombot. Niipalju kui proovinud olen, ekraanil toimuvast ei sõltu suurt midagi, tähtis paistab olevat lihtsalt 10 nuppu järjest vajutada õigel kiirusel?
Ma ei saa sellest aru, kuidas peaks tegema näiteks 10 löögilist kombot. Niipalju kui proovinud olen, ekraanil toimuvast ei sõltu suurt midagi, tähtis paistab olevat lihtsalt 10 nuppu järjest vajutada õigel kiirusel?
No kombinatsioonod ongi tähtsad ja õige ajastus.... mõne tegelasega on raskem mõnega kergem.
Kitana ja sonyga saan ma ilma erilise pingutuseta päris pikad combod.
Ise mängin päris palju cyraxiga....ja ausalt öeldes onlines sees ja kellegagi mängides pikka combot on päris raske saada nii ,et enamasti 5-7 löögi combodega teen...sest kui sa hakkad seal mingit jubedat strateegiat tegema ja üritad keerulist combot...siis selle ajaga on hea vastane su juba maha materdanud.
Cheki videot
se on suht hull cyraxi vend..... ma ei tea kuidas ta selle puldiga ümber käib ,et nii kiirelt seda kõik teha jõuab ja ajastab...
teine asi on ka se ,et paljud eriti tugevad combod on just superbari kasutamisega...ehk siis kasutad ühe riba ära.... cyraxil on seal näha ka 3 bari kasutusega 88-90% combo.
Kellega sa ise mängid muidu või tahad praktiseerida?
Liu Kangigfa saab nt väga kergelt - alustad selle bicycle kickiga ja teed mõne teise 2-3 löögise combo otsa.
Ok, aga millal sa teise 2-3 löögise otsa laod? Siis kui ekraanil bicycle combo juba nähtavalt pihta läheb? Või siis bycicle combo ja kohe sinna otsa järgmine...
Algselt mõtlesin Scorpionit, aga siis lugesin, et see on massides Kabal'iga hakkasin eile mängima, tundus nagu sobivat mulle...
natuke enne peab hakkama selle uuega pihta. Kitanal on ka tagasi+jalalöök 5 löögi combo, millele saab teise otsa lüüa ja siis sinna veel uppercut või fans. _________________
Liu Kangigfa saab nt väga kergelt - alustad selle bicycle kickiga ja teed mõne teise 2-3 löögise combo otsa.
Ok, aga millal sa teise 2-3 löögise otsa laod? Siis kui ekraanil bicycle combo juba nähtavalt pihta läheb? Või siis bycicle combo ja kohe sinna otsa järgmine...
Algselt mõtlesin Scorpionit, aga siis lugesin, et see on massides Kabal'iga hakkasin eile mängima, tundus nagu sobivat mulle...
no tehke või tina, ma ei suuda seda timingut mõista... mida iganes ma ka ei tee... ikka tuleb 2 erinevad 3-4 löögi kombot, ta lihtsalt ei liida neid kokku. Kuidagi nii loogika vastane on, et kombod pole reaktsiooni peale.
nii praeguse seisuga siis 40s seal niinimetatud ranked tabelis....aga oma kaotuste numbirga ma tegelt väga rahul ei ole.
Kõige rohkem ajabki närvi kui ühendus on katkendlik....siis ei tule combod ja muu õigel ajal välja... ja ongi pees...sai siin vahepeal mitu korda edetabeli nr 4 vennaga kokku joostud...mängis johhny cagega...ja midagi erilist ta võitlus küll ei olnud.... cage kohta oli hea...aga samas võitsin ise ka paar raundi.
Top 20 vend oli mingi eriline kloun... kirjutas mulle mingeid kirju ,et ta on king ja blabla.... võitis mu sub zeroga ära ...siis püüdsin ta ühes toas kinni ja tegin talle kutikuti rematchina...pärast seda kirjutas mulle ,et sul lihtsalt vedas
kohati on ikka paras lastead seal .....ja ikka igasugu si**a kirjutatakse postkasti.
Need kuramuse hinnad on jõhkrad ikka. $5 ühe tegelase eest on liiga palju minu jaoks. Season passiga säästad küll natuke, aga kes üldse teab kas neid tegelasi kasutama jääb...
hästi lüpsavad... hui maksan mingi 60.- selle eest et mingi teise skinni ja skilliga vant mängus oleks _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.