Paljud on lihtsalt über spammerid. Eriti Kitanaga mängijad. Mutil lihtsalt see lehviku vise nii kuradi kiire, et ilma telepordita on raske ligi pääseda.
... ise üritasin sellega spämmida SP's ja osad AI vandid tegid kohe 1:0 ära kui vaja oli _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Smoke spämmib ka toorelt kui tahta(kindlasti on neid chare veel), aga mulle selline mängustiil absull ei meeldi, sama hästi võiksid tysoniga poksiringi kalasnikoviga minna ja öelda "näe sain tysonist jagu, kõva mees ikka"
kitanaga ei ole hullu...aga se kuradi ermac ja scorpion on sellised natuke üle võimendatud ja kaugete võtetega.
eks kõik oleneb sellest ka kellega mängid..... aga spämmeritele on lihtsam vastu saada teleport võttega jup.
Mul on aivo ja olavip listis.... et keda veel lisada... ja kas teeb 21 väikse turna või kes käpp on praeguse seisuga ?
võib ka hiljem teha...mul vahet pole.
lag on päris jube jah, kohati jääb pilt kohe päris seisma.
aga king of the hill on iseenesest päris edev, võiks veel mängijaid juurde saada.
ise peab ka muidugi kõvasti harjutama veel
kaks vaba õhtut jah
võiks jah rahvast juurde saada 5kesi oleks lahedam..... aga muidu oli täitsa huvitav.
vahepeal ühendus pani jah päris hullu...ja mul paaril mängul jäi blokk peale
pult vist hakkab vanaks jääma
Võibolla kui proovida private king of the hill teha, siis pole asi nii hull. Sheikiga esimest korda mängides oli ka vist private ja siis polnud lagi ollagi.
täna oli kuidagi kiire päev nii ,et ei jõudnud siiagi päeval.
aga sellest dlc paketist niipalju ,et iseenesest lahedad on need klassik kostüümid.....aga just nendel meestel kellega ma ei mängi
sama finis himidega.Samas ära ostan ikka selle.Se ainuke mäng millele võtan kõik viled ja mudru mida pakutakse juurde.
nii oleks vast kõige parem jah kui mitmekesi võtame.
Eile tegin öösel pool tunnikest ja päris kole Lag oli...
Peab hakkama shang Tshungi endale korralikult selgeks tegema nädalvahetusel.
Kuragi mõnus fatality on tal se klouniga.
Mis teile kõige rohkem muljet on avaldanud fatalytitest ?
[quote="Sheik"]nii oleks vast kõige parem jah kui mitmekesi võtame.
Eile tegin öösel pool tunnikest ja päris kole Lag oli...
Peab hakkama shang Tshungi endale korralikult selgeks tegema nädalvahetusel.
Kuradi mõnus fatality on tal Bang Bang.
Mis teile kõige rohkem muljet on avaldanud fatalytitest ?
See Bang Bang on küll täitsa Jokeri järgi tehtud MK vs. DCU-st
No kuna shang tshung suudab ennast moondada kelleks tahes siis eks nad kasutasid seda ära.
MK vs DCU oli minu jaoks paras nali ja kuna väga vähe viitsisin mängida siis se mind ei häiri.
The collection consists of seven pre-order klassic character skins for Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Ermac, Mileena, Jade and Kitana and klassic fatalities for Reptile, Scorpion and Sub-Zero. The pack will be available starting June 7th on Microsoft Xbox Live Arcade for 400 Microsoft Points or $4.99 on PlayStation Network.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.