Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 546, 547, 548 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2011 07:56:24 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Edit: Minu Windows 7-e CD-loo kohal tehtud "hiire parem klikk".

Ja meeldivalt, neljanda käsuna on siis MediaInfo. icon_smile.gif

http://www.upload.ee/image/1400698/mediainfo11.png
--------------------------
Miks kõigil seda MediaInfot pole, seda ei tea - aga ega ma pole ka ühtki tegevust ega toimingut ka Twiikimisega kinni keeranud. icon_razz.gif

See mingi koodekipaki või meediapleieriga kaasas ma arvan.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 08.06.2011 08:06:49 vasta tsitaadiga

http://mediainfo.sourceforge.net/
see tekitas mulle selle "neljanda käsu", mis on mul sootuks teisel kohal.

samas asja point puudub jah icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.06.2011 09:43:28 vasta tsitaadiga

MediaInfo point ongi selles, et sealt saab võtta vajaliku tekstiosa Copyga ja seda siis mujal Pasteda.

Mitte pole vaja kolm päeva õppida icon_smile.gif , et milliste käsklustega midagi teha saab / või ei saa.
-----------------------------
Selle aja jooksul, milal eelpool toodud käsurida leiutati, oli mul juba Copy-paste kaasabil muusikavideo Youtuubist ammuilma üles leitud... icon_wink.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.06.2011 09:56:59 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
MediaInfo point ongi selles, et sealt saab võtta vajaliku tekstiosa Copyga ja seda siis mujal Pasteda.

Mitte pole vaja kolm päeva õppida icon_smile.gif , et milliste käsklustega midagi teha saab / või ei saa.
-----------------------------
Selle aja jooksul, milal eelpool toodud käsurida leiutati, oli mul juba Copy-paste kaasabil muusikavideo Youtuubist ammuilma üles leitud... icon_wink.gif

Point on selles, et kui sul on terve hulk failinimesid sellised viisil vaja saada, siis sa ei hakka kunagi käsitsi neid võtma ja kopeerima icon_exclaim.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.06.2011 10:09:23 vasta tsitaadiga

Edit: Niipalju lisada võin küll, et spetsiaalselt MediaInfo-t ma masinasse lisanud pole.
Pigem võis ta sel juhul olla lisaprogrammina kas mõne Koodeksi-paki või siis mõne Videotöötlustarkvara paketis.

Ja kui vaadata Control panel / programmid, siis iseseisva programmina teda igatahes näha pole.
-------------------------------
PS: Pmst. kui hästi tahta, siis on võimalik tekitada Windows Media Playeri abil Library ja siis saab ka sealt nimed ning esitajad kätte.
Seega võimalusi on mustmiljon, kuidas programmeerimisest edukalt eemale hiilida... icon_smile.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.06.2011 17:49:31 vasta tsitaadiga

Ei viitsi ka eriti käskudega käsureal tegutseda. Kui ainult konkreetselt ühte asja vaja korra käivitada või teatud pähekulunud Windowsi funktsiooni välja kutsuda vaja. Failide tagaajamine käsurea abil tekitab rohkem peavalu.

Edit: Üks hea mõnus vidin kontekstmenüüs on küll kasulik. Nimelt Run ehk Käivita. Selle valimisel avaneb command prompt täpselt sama asukohaga, millisel kaustal selle välja kutsusid. Hetkel ei teagi, kust registrit muuta, et seda saaks, sest ise olen valinud selle Auslogics Boostspeedi sätetest.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.06.2011 18:02:08 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Ei viitsi ka eriti käskudega käsureal tegutseda. Kui ainult konkreetselt ühte asja vaja korra käivitada või teatud pähekulunud Windowsi funktsiooni välja kutsuda vaja. Failide tagaajamine käsurea abil tekitab rohkem peavalu.

Käsurida on rohkem selliste asjade jaoks mida sa pidevalt UI kaudu teed aga mis muutuvad sellisel viisil tüütuks.Näiteks network adapteri restart või erinevayte power sätete määramine kasutajatele.

tudiludi kirjutas:
Edit: Üks hea mõnus vidin kontekstmenüüs on küll kasulik. Nimelt Run ehk Käivita. Selle valimisel avaneb command prompt täpselt sama asukohaga, millisel kaustal selle välja kutsusid. Hetkel ei teagi, kust registrit muuta, et seda saaks, sest ise olen valinud selle Auslogics Boostspeedi sätetest.

SHIFT+Paremklikk avab suurema kontekstimenüü ja sealt Open Command Window here icon_wink.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.06.2011 18:07:57 vasta tsitaadiga

Iga päev õpib midagi uut. icon_biggrin.gif icon_wink.gif

Aga sellegipoolest seda üksust seal nimekirjas ei ole. icon_sad.gif Win 7 Ultimate.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.06.2011 18:20:46 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Edit: Niipalju lisada võin küll, et spetsiaalselt MediaInfo-t ma masinasse lisanud pole.
Pigem võis ta sel juhul olla lisaprogrammina kas mõne Koodeksi-paki või siis mõne Videotöötlustarkvara paketis.

Ja kui vaadata Control panel / programmid, siis iseseisva programmina teda igatahes näha pole.
-------------------------------
PS: Pmst. kui hästi tahta, siis on võimalik tekitada Windows Media Playeri abil Library ja siis saab ka sealt nimed ning esitajad kätte.
Seega võimalusi on mustmiljon, kuidas programmeerimisest edukalt eemale hiilida... icon_smile.gif

MediaInfo on eraldi applikatsioon, sisaldub näiteks K-Lite codec packides, võibolla mingites veel... icon_wink.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.06.2011 18:29:31 vasta tsitaadiga

Mediainfo on ka minu jaoks kuidagi tuttav. Arvatavasti pärineb see sellest ajast, kui arvutis video mängimise tarvis pidi alla laadima eraldi koodekite pakki. :S
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 08.06.2011 18:36:08 vasta tsitaadiga

Niisiis, ostsin uue arvuti ja seal peal Win7 Home Premium ja mul varem oli professional juba xp aegadest peale alati ning nüüd ei leia seda kohta, kus määrata, et ei küsiks mu käest igakord mis tüüpi neti ühendusega on tegemist, vaid et kõik oleks vaikimisi "work". .msc fail seadetega, millest backup teises arvutis olin teinud, ei käivitunud home premium peal. Kas sellel home'l polegi sellist kohata või mis? On alles peavalu icon_neutral.gif Kas tõesti pean nüüd formati sellise asja pärast tegema et Pro peale panna...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.06.2011 19:59:14 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Mediainfo on ka minu jaoks kuidagi tuttav. Arvatavasti pärineb see sellest ajast, kui arvutis video mängimise tarvis pidi alla laadima eraldi koodekite pakki. :S

K-Lite-s oli see sees jah.Aga eraldi koodekipakid on minevik imo.Korralik pleier ei vaja eraldi koodekeid ja kui vajab siis see 1-2tk on parem installida kui süsteemi terve pakiga risustama hakata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
aixi
HV kasutaja

sõnum 08.06.2011 20:31:26 vasta tsitaadiga

Kas WIN7 HP opekal on mingi veebikaamera programm ka sisse ehitatud või tuleb see eraldi tõmmata.
Windows 7 Home Premium x86 (32-bit):
http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65732/X15-65732.iso
Windows 7 Home Premium x64 (64-bit):
http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65733/X15-65733.iso
32-bit Windows 7 Professional x86 ISO:
http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65804/X15-65804.iso
64-bit Windows 7 Professional x64 ISO:
http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65805/X15-65805.iso

viimati muutis aixi 24.12.2013 18:11:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.06.2011 20:32:23 vasta tsitaadiga

aixi kirjutas:
Kas WIN7 HP opekal on mingi veebikaamera programm ka sisse ehitatud või tuleb see eraldi tõmmata.

Eraldi.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 09.06.2011 11:30:55 vasta tsitaadiga

http://battleit.ee/probleem/

Sihuke probleem on meedia jagamisega, mitte ei õnnestu. On nõu kellelgi anda?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WAV
HV veteran

sõnum 09.06.2011 13:06:10 vasta tsitaadiga

Kas siin kellelgi on veel probleeme Windows 7 peal EAC (ExactAudioCopy) töölesaamisega?

Proovisin mitut viimast versiooni, ka paari nädala vanust, kõigiga ikka sama ilming - installib ennast probleemideta, käivitub ka (näeb juba kenasti avanenud programmi akent koos kogu sisuga), kuid edasi mitte midagi klikkida ega avada ei saa, mõne sekundi pärast tuleb teade "Not Responding" ja vaja asi jõuga sulgeda. Eelmiste Windowsi versioonidega seda muret polnud, töötas ilusti.
Netist guugeldades tuleb hulgim sarnase probleemi püstitusi välja, seega esineb ka teistel seda muret, kuid kusagil pole keegi andnud konkreetseid lahendusi, vähemalt ma ei suutnud esialgu neid leida. Samas EAC ise väidab, et ta on Windows 7 peal toimiv.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.06.2011 13:10:26 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tudiludi kirjutas:

K-Lite-s oli see sees jah.Aga eraldi koodekipakid on minevik imo.Korralik pleier ei vaja eraldi koodekeid ja kui vajab siis see 1-2tk on parem installida kui süsteemi terve pakiga risustama hakata icon_rolleyes.gif

Selle Medianfo võib eraldi seisvana kah installida, kui vajadus on.
http://mediainfo.sourceforge.net/en

WAV kirjutas:
Kas siin kellelgi on veel probleeme Windows 7 peal EAC (ExactAudioCopy) töölesaamisega?

Siinpool toimib viimane versioon igatahes veatult... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 09.06.2011 14:36:58 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Niisiis, ostsin uue arvuti ja seal peal Win7 Home Premium ja mul varem oli professional juba xp aegadest peale alati ning nüüd ei leia seda kohta, kus määrata, et ei küsiks mu käest igakord mis tüüpi neti ühendusega on tegemist, vaid et kõik oleks vaikimisi "work". .msc fail seadetega, millest backup teises arvutis olin teinud, ei käivitunud home premium peal. Kas sellel home'l polegi sellist kohata või mis? On alles peavalu icon_neutral.gif Kas tõesti pean nüüd formati sellise asja pärast tegema et Pro peale panna...

Polnud vaja format teha icon_biggrin.gif Windows Enytime Upgrade kaudu oli 7 minsaga mu home pro'ks muudetud, tuli vaid võti sisestada. Isegi plaati polnud vaja sisse panna thumbs_up.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 09.06.2011 22:55:52 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
2 trini kirjutas:

Polnud vaja format teha icon_biggrin.gif Windows Enytime Upgrade kaudu oli 7 minsaga mu home pro'ks muudetud, tuli vaid võti sisestada. Isegi plaati polnud vaja sisse panna thumbs_up.gif

Ilma kuskile mingit makset tegemata?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 10.06.2011 11:39:38 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
2 trini kirjutas:
2 trini kirjutas:

Ilma kuskile mingit makset tegemata?

No kui sul juba võti on, siis eeldatavasti oled ka maksnud selle eest icon_biggrin.gif Enytime Upgrade teeb online validate võtmele, nii et päris midagi suvalist sinna panna ei ole võimalik. Tegelikult oli see Pro upgrade mul teise läpaka oma, millel emaplaat pekki läks. Aga krt võtku, ma olin maksnud ju selle eest, igatahes võti sobis ja kuskile helistama ja aktiveerima vms ei pidanud.
tagasi üles
zMz
HV kasutaja
zMz

sõnum 10.06.2011 16:07:26 vasta tsitaadiga

Kuidas Windows Media Player'i toolbarile saab nagu XPl'?
aitäh.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.06.2011 16:35:08 vasta tsitaadiga

zMz kirjutas:
Kuidas Windows Media Player'i toolbarile saab nagu XPl'?
aitäh.

Sa mõtled alla taskbarile kus siis eraldi nupud?
See on eemaldatud kahjuks Win7-s.

Aga nagu alati saab selliseid asju tagasi häkkida icon_biggrin.gif :
http://www.mydigitallife.info/how-to-minimize-windows-7-media-player-wmp12-to-taskbar-as-mini-toolbar-taskbanddeskband/

EDIT:
See on parem http://www.blogsdna.com/6323/get-back-mini-toolbar-of-windows-media-player-12-on-windows-7.htm
Paraku lingid katki.Ma vaatan kas leian kuskilt wmpband.dll icon_wink.gif

EDIT2:

Link: http://www.mediafire.com/?7236171rptoel71
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.06.2011 17:23:01 vasta tsitaadiga

see hack ei tööta normaalselt
toolbari saab, kuid videot mul koos toolbariga ei mängi, lisaks crashib sulgemisel

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.06.2011 17:31:45 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
see hack ei tööta normaalselt
toolbari saab, kuid videot mul koos toolbariga ei mängi, lisaks crashib sulgemisel

Video ei mängi jah.See rohkem muusika jaoks.Minul vähemalt ei crashi.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 10.06.2011 20:11:14 vasta tsitaadiga

Proovisin ka seda ja toimib ning kokku ei ole jooksnud. Video puhul on kuulda heli, aga pilti tegumireal ei näita. Aga siiski on jõle ebamugav sellist vidinat kasutada. Omalt poolt ei soovita seda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 546, 547, 548 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.