üleval oli ju juttu, et mingi uus. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Lisaks NVG-cardile peaks siis veel tavaline mälukaart ka kasutuses olema (DLC ja save´ide tarvis) ja all osas "multiport" siis äkki video-outi ka pakub.
Developerite list täiendus (lisati EU / uued NA devvid)
Spoiler
List of developers and publishers from Japan:
ACQUIRE Corp.
ALPHA・UNIT CO.,LTD
ALVION Inc.
AQ INTERACTIVE INC.
AQUAPLUS Co., Ltd
ARC SYSTEM WORKS Co., Ltd.
ARIKA CO., LTD.
ARTDINK CORPORATION
ASCII MEDIA WORKS Inc.
ASGARD Co., Ltd.
Aspect Co., Ltd.
BROCCOLI Co., Ltd.
Capcom Co., Ltd.
CHUN SOFT CO., Ltd
Codemasters Software Company Limited
Crafts & Meister Co., Ltd.
CyberConnect2 Co., Ltd.
CYBERFRONT Corporation
D3 PUBLISHER Inc.
DIGITAL WORKS ENTERTAINMENT INC.
Dimps Corporation
dorasu corporation
Edia Co., Ltd.
ENTERBRAIN, INC.
FromSoftware, Inc.
Gameloft K.K.
GANBARION Co., Ltd.
Genki Co., Ltd.
Grasshopper Manufacture Inc.
GungHo Online Entertainment, Inc.
GUST CO., LTD.
HAMSTER Corporation
HUNEX CO., LTD.
IDEA FACTORY CO., LTD.
Ignition Entertainment Ltd.
IMAGICA DIGITALSCAPE Co., Ltd.
Index Corporation (Atlus)
IREM SOFTWARE ENGINEERING INC.
Jorudan Co., Ltd.
KADOKAWA GAMES, LTD.
Kadokawa Shoten Publishing Co., Ltd.
KAGA CREATE CO., LTD
Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
LEVEL-5 Inc.
MAGES Inc. (5pb)
Mainichi Communications Inc.
Marvelous Entertainment Inc.
media5 Corporation
NAMCO BANDAI Games Inc.
Nihon Falcom Corporation
Nippon Ichi Software, Inc.
NOWPRODUCTION, CO., LTD
OaKs co., Ltd.
PAON CORPORATION
POLYGON MAGIC, INC.
PROTOTYPE CO., LTD.
Q Entertainment Inc.
SAFARI GAMES., Ltd
SEGA CORPORATION
SilverStarJapan Co., Ltd.
SNK PLAYMORE CORPORATION
Sonic Powered co., Ltd.
Spike Co., Ltd
SQUARE ENIX Co., Ltd.
Starfish-SD Inc.
SUNCORPORATION
SystemPrisma Co., Ltd.
SystemSoft Alpha Corp.
TECMO KOEI GAMES CO., LTD.
TGL
TOMY Company, Ltd.
TOSE CO., LTD.
tri-Ace Inc.
Ubisoft K.K.
Views Co., Ltd.
YUKE'S Co., Ltd.
List of developers and publishers from North America:
Activision, Inc.
Capybara Games
"CCP"
Demiurge Studios
Electronic Arts
Epic Games Inc.
Far Sight Studios
Frima
High Voltage Software
Kung Fu Factory
Paramount Digital Entertainment
PopCap Games
Powerhead Games
Rockstar Games
THQ
Trendy Entertainment
Ubisoft
Warner Bros. Interactive Entertainment
2K Games
2K Sports
List of developers and publishers from Europe:
Alawar
Allegorithmic, makers of Substance
Beatnik Games
Catalyst Outsourcing
"CCP"
Climax Studios Ltd
Codemasters
Codeplay
Electronic Arts
Enigma Software Productions, SL
Eurocom Entertainment Software
Eutechnyx Ltd
Exient
Firelight Tech
Fresh3D
FUN labs
Gameloft SA
Gameshastra
Home Entertainment Suppliers PTY Ltd
Honeyslug
Icon Games
Impromptu Software Ltd
Just Add Water Ltd
Kuju Doublesix
Lexis Numerique
Mobile Interactive Group Ltd
Namco Bandai
NaturalMotion
Playerthree Ltd
Beatshpers
Blitz Games Studios
Broadsword Publishing Limited
Rebellion
Rockstar Games
Rubicon Mobile
Sanuk Games
SEGA
Sidhe Interactive
Spinvector
Stainless Games Ltd
StormBASIC Games
Sumo Digital Ltd
Tag Games
Take2
The Game Atelier
THQ
Tonika Games
Trine Entertainment Ltd
Trinigy
Tru Blu Games
Ubisoft Entertainment SA
Umbra
VeeMee
ZAPPAR
Zen Studios Ltd
2K
505 Games
FAQist selgub, et no video-out siiski ja akut ise eemaldada/vahetada ei saa.
Ma loodan, et PSV launch title´id on paremad kui 3DSi omad. Veidi nigel oleks kui suuremad mängud alles aasta pärast välja tuleksid, kui süsteem isegi tuleks veel selle aastanumbri sees välja.
Launch tiitlite üle ei muretseks. 3DS saab oma esimesed korralikud mängud 2012 Q2-Q3, Vita alustab juba sel sügisel.
Lähikuudel saab infot veel millega launchib. Kuulujuttude kohaselt tuleb ca 15-25 mänguga.
Huvitav kui suure tõenäosusega teeb Sony wiiu'd järgi muutes vita sarnaseks lisakontrolleriks. MS saaks winphone'ga miskit sarnast teha kui tahaks. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Huvitav kui suure tõenäosusega teeb Sony wiiu'd järgi muutes vita sarnaseks lisakontrolleriks.
Tegelikult PSP-d saab PS3 "lisakontrollerina" kasutada osades mängudes (nt. Grand Turismo 5). _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Announced on uus Call of Duty ja uus Killzone. Küll lähikuudel neid juurde tuleb.
Tänu dual analog sticksidele peaks Vita võimaldama ideepoolest kõiki shootereid mis PS3/X360 peal on.
minu jaox asi kaotas v22rtust kui kirjas on, et akut ei saa vahetada... see on ju tobe, t2hendab seda, et kui aku sureb, sureb ka konsool... stiilis siis konsool on tehtud umbes 3a elueaga ja peale seda osta uus konsool
igatahes esialgu küll ostma ei kipu siis.... 2kki vennad viitzivad mingi teise versiooni teha kus on ka v6imalik akut vahetada, ega see "rear touch pad" nüüd nii suur ka ei ole, et akut ei saaks vahetada.
viimati muutis minake 10.06.2011 14:20:50, muudetud 1 kord
minake, kas sa oled tuttav et ka iPodidel ja muudel popimatel vidinatel ei ole aku vahetus kasutajale võimalikuks tehtud?
Kui soovid akud välja vahetada siis saad sa seda teha ametlikus SONY esinduses.
minu jaox asi kaotas v22rtust kui kirjas on, et akut ei saa vahetada... see on ju tobe, t2hendab seda, et kui aku sureb, sureb ka konsool... stiilis siis konsool on tehtud umbes 3a elueaga ja peale seda osta uus konsool
Siis lähed teenindusse ja lased aku ära vahetada või häkid ise seadme lahti. Sisseehitatud akud, mida saab vahetada vaid teeniduses, on juba väga väga palju aastaid mobiilsetel seadmetel kasutuses olnud. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Ja kindlasti, et maksta topelt vanade PS1 mängude eest, need ainult kõlbavadki kuhugi. Põhimängud on enivei kõik saast. Uskumatu, et sellist sitta müüakse ja seda ei saa teada ka enne kui ise oled mänginud. _________________ Gdesainer
Uskumatu on pigem see, et sa säärast aparaati üldse omada soovid kui sellel midagi mängimiseks ei kõlba _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
piramine on iga inimese enda sydametunnistuse asi, pirada saab alati, a see pole vast argument kas osta vidinat v6i mitte. pigem jah oleneb mis m2ngud seal peal olema hakkavad, esialgu ei tundu sealt nimekirjast miskit huvitavat endale, niisama kapile tolmu koguma pole ka m6tet soetada, ootax 2ra kui m6ned head rpg-d sinna tulema hakkavad a-la final fantasy vms. siis v6ix juba sinna piiluma asuda tore oleks muidugi kui saab ka oma vanu umd plaatidel olevaid originaale kuidagi sinna uude konsooli lasta... kas sony ka selle v6imalikux teeb on iseasi, uuesti neid küll ei raatsi ostma hakata.
Nalja teeb see, et räägitakse et saab psp mänge vi(s)ta peal mängida. Mis teeb PSP mängude ostmise UMD kujul hetkel mõttetuks. Kõlbab ainult SONY enda PSN. Lisaks veel kõik kes (mina nii 30 nimetusega) on juba UMD mänge ostnud - saavad vasta pükse. Valus diskrimineerimine. _________________ Minu klaviatuur vihkab mind...
Ja kindlasti, et maksta topelt vanade PS1 mängude eest, need ainult kõlbavadki kuhugi.
Topelt? Populaarsemad PS1 mängud plaadikujul maksavad tihti kümnetes, osad isegi sadades dollarites. Eriti need kuulsad jRPG'd kuna see kraam on haruldane. Maksta 5.99 ~ 9.99 digitaalsel kujul selle eest on ikka sigahea diil. Arvestades et sa saad neid mäng mängida ka PSP ja PS3 peal.
ahvilõust kirjutas:
Põhimängud on enivei kõik saast. Uskumatu, et sellist sitta müüakse ja seda ei saa teada ka enne kui ise oled mänginud.
Trollpinion. Ela end kuskil mujal välja.
386 - Sony mainis et nad on arvestanud ka UMD omanikega ja uurivad võimalike lahendusi. Ehk saab mingi add-on vidina osta läbi mille saab UMD otse Vita mälukaardile lasta? See on üks võimalikest lahendustest.
Ja kindlasti, et maksta topelt vanade PS1 mängude eest, need ainult kõlbavadki kuhugi.
Topelt? Populaarsemad PS1 mängud plaadikujul maksavad tihti kümnetes, osad isegi sadades dollarites. Eriti need kuulsad jRPG'd kuna see kraam on haruldane. Maksta 5.99 ~ 9.99 digitaalsel kujul selle eest on ikka sigahea diil. Arvestades et sa saad neid mäng mängida ka PSP ja PS3 peal.
Seda ei oska öelda, kui legaalne on orig ps1 plaadilt rippida mäng psp peale? CFW keelatud, aga siiski ise ei näe küll midagi halba sellises tegevuses.
Sony mainis et nad on arvestanud ka UMD omanikega ja uurivad võimalike lahendusi.
Enne PSP Go tulekut rääkis Sony sama juttu - kokkuvõttes näitas klientidele keskmist sõrme.
Mõneti ma ka mõistan neid, sest see oleks Pandora laeka avamine... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ühinen beastbeats arvamusega. Igatahes ei näe ma enam mingit mõtet PSP mänge ostmisel mõtet UMD kujul. Parem oodata ja vaadata mis Vitast saab. Ning kui midagi väga on vaja osta - siis PSN. Vähemalt tead et saad neid mänge nii PSP kui Vita peal taguda. Kuulujuttesse ma ei usu. Meil siin mõned kohalikudki lubasid riike top 5 sisse saada. Senikaua kui asi ametlik ei ole - mina enam UMD-si ei osta.
Muhahahhaaa. Need UMD mängud jäävad nüüd poodidesse hapnema... _________________ Minu klaviatuur vihkab mind...
Ma pigem tahaks UMD kui DLC... ei meeldi mulle see digitaliseerimine D: _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Karpi on ka lihtsam kaotada-rikkuda _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Häcxorid võtavad konto üle ja oled ilma oma mängudest.
Karpi ei tule keegi su käest ära võtma va kui just mingi eriline könn ei ole.
Peab ikka eriline tropp olema, et PSP mängukarp ära kaotada - see tundub täiesti mõistusevastane. Kui kodanik on siiski tropp, siis võib lohutuseks öelda, et järelturg on väga lai ning hinnad mõistlikud. Ning muide, ma pole veel ühestki UMD-st mängides jagu saanud (on ka mõned kasutatuna ostetud mängud).
Kuulun ka nende hulka, kes ei poolda mängude digitaliseerimist. Kuidagi mõnus on vaadata riiuli peal seisvat konsoolimängude kogu.
Olen kuulnud korduvalt füüsiliste aparaatide-plaatide vargusest/kaotamisest/purunemisest, häkkimisest on juttu oluliselt vähem ning valdavalt on siis inimene ise süüdi kui oma infot jagab. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Olen kuulnud korduvalt füüsiliste aparaatide-plaatide vargusest/kaotamisest/purunemisest, häkkimisest on juttu oluliselt vähem ning valdavalt on siis inimene ise süüdi kui oma infot jagab.
Plaadi müüd poodi tagasi ja saad raha ning ostad uue mängu. Mängust mis su kõvakettal või digitaalses serveris vedeleb raha tagasi ei saa kui sa enam sellest mängust huvitatud pole. _________________ PELA.EE - Foorum tõelistele mänguritele!
XLGT: Xbot
Plaadi müüd poodi tagasi ja saad raha ning ostad uue mängu.
Näita mulle poodi, mis maksab umbes aasta vanuse mängu eest rohkem, kui 20-30% originaalhinnast. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Shopto.net nimekirja ilmusid mõned PSV mängud. Võimalik, et kui asjad reaalselt müüki tulevad, siis korrigeeritakse veidi hinda, hetkel aga hõljuvad hinnad £38 ümber. Päris Krõbe.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.