Minumeelest oli Contracts just kõige süngem ja magusam.killimine oli puhas fun.mõned missioonid olid küll esimesest tuttavad kuid see ei häirinud.palju muudatusi oli sisse viidud ja võimalusi rohkem.
Selge, ma üldiselt ei tee ühtegi lasku, nii et laskmine pole minu jaoks tähtis
Parim on ikkagi Fibre Wire... kuidagi tundub õige lihtsalt
Mul ongi missioonidel alati kaasas ainult nuga/fibrewire/anasthesiac/syringe ja summutiga püstol
siis mängisid valesti Hitman'i mõte oligi nähtamatuks jääda ja eemalda vaid see keda pidi ning teised jätma puutumata või veel parem - keegi ei teadnudki et sa seal olid. Sedasi sai õige mängu tunde kätte. Niisama ringi joosta ja tulistada oli suht möga mäng. Erinevalt hiilides, ajastades ja ümbrust jälgides oli palju asjalikum. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
hea et üldse mängida viitsid, või miks üldse mängid siis kui ei viitsi
ise tegin enamus leveleid mitu korda läbi. valesti läks - otsast peale. mäleta enam ainult kuidas seal save'imisega lood olid. ehk siis kas laodisin või alustasin otsast. pms kui arvuti "süsteemi" ära jagasid oli asi suht "oota õiget hetke" ja anna minna. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
eks näis, loodetavasti ei tehta mäng "kõigile" ehk siis dumbed down crap mis nädal hiljem on 80% hinnaalandusega müügis. Tõsine hitman võiks tulla mis jätkaks samas vaimus... mature rating, mitmeti lahendatavad levelid jne.... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
loodetavasti ei olnud seal mainitud lauset - "more accessible to new players" ja "every action has to be awesome" _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Kahjuks on Hitmani sari minust seni mööda läinud, kuid järjekordse uue osa valguses võtsin nõuks ennast parandada. Õnneks oli 2., 3. ja 4. osast koosnev "The Triple Hit Pack" komplekt juba ammu kapis oma aega ootamas Esimene pidi kuuldavasti suht halb olema, sellepärast ma ei põe, et teisest osast alustan. Esimesed ülesanded (St Peterburg) on mõnusad, aga nüüd olen jõudnud jaapani missioonideni, millest kaks tükki järjest on olnud hullult tüütud hiilimised mööda vaenlasi täis mäekurusid. Palun öelge, et need on erandid ja edaspidi läheb asi jälle paremaks, hetkel minu entusiasm jätkamiseks igatahes sulab nagu lumi juunikuus. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Esimene halb??? esimene oligi see õige magus.polnud varem näinud kuidas üks tegelane katusel kohvrist relva välja võtab jne.
algus oli mängul eriti huvitav.kõige magedamaks pean isiklikult teist osa aga kuidas kellelegi..
Graafika tundub ilus küll. Peaks isegi blood money uuest peale laskma. Uus osa niipea veel välja ju ei tule.
Blood moneys oli nii mõnigi missioon suhteliset raske ilma ühegi häireta läbi teha. Läks ikka tunde ja tunde ühe koha peal passides, aega ja plaani välja mõeldes.
no kuulge, andke andeks, aga nende piltide järgi küll mängugraafika kohta mitte mingit ettekujutust luua ei saa suht suvakad tüüpilised ilustatud pildid minumeelest. mitte, et hitman üldse kunagi eriliselt halva graafikga mäng oleks olnud, nii et selle pärast ma väga ei muretse
esimene osa oli jah kõige vägevam ilmselt. mõned järjed olid igati mängitavad, kuid midagi otseselt paremat neis minumeelest enam polnud. no peale parema graafika ilmselt... _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
SinineSiil, pildid kll liiga ilusad et tõsi olla.
mängumaailm võtab graafika suhtes lõpuks uue suuna _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Tegin teise ja kolmanda osa läbi, päris vahvad olid. Reeglina vaikse killerina, kõrvaltegelasi ei tapnud. Nüüd ragistan Blood Money kallal, hetkel jõelaeva peal, kus hulk kurjameid ootab oma lõppu. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.