praegune kellaaeg 20.06.2025 22:28:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cb4
HV Guru

|
30.05.2011 22:40:37
|
|
|
Timoha kirjutas: |
Cb4, ...kus sa varem olid....  |
Ise tehes oleks sellest alustanud, teistele seletades ei tule kohe kõige peale.
Tihtipeale on vead kuskil lihtsas ja elementaarses asjas, mille peale lihtsalt ei tule kohe.
Hea et teisi ei kuulanud ja mälusi ei seotanud.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
31.05.2011 10:36:36
|
|
|
Cb4, Jap, isegi plaanisin siin toidet välja vahetama...
Aga noh, kui see probleemne kaart tööle ei lähe ja midagi asemele ei leia siis vast ostab mingi karp mis toetab raid-i ja paneb need kettad sinna. Samas ei tahtud ma midagi välja jätta, et parem kui kõik ikka korpusesse mahub (muidu mille jaoks ma seda suht suurt kasti ostsin!? ). Emaplaadil oleks tahtnud veel kas või üks sata pesa juurde
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matrix75
HV veteran

|
31.05.2011 12:23:45
|
|
|
CHIEFTECil on üle 850w-... toidetega jama, kuna neid on minu teada kusagil allhankena lastud teha.
Naabril 2000kr ostetud Chieftec töötas veidi üle aasta , siis sai asemele ostetud Corsair
Tore, kui korda said.
|
|
Kommentaarid: 321 loe/lisa |
   |
241 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
01.06.2011 01:03:56
|
|
|
Täpsustuseks siis nii palju et probleem oli füüsilises veas ühel kettal mis oli raid kontrolleri küljes. Nii kui ketta küljest võtab ära-kõik toimib. Ka siis toimib kui 3 ketast raidi panna (ilma vigase ketta). Saadeti pilt isegi...
Toide kohta öeldi et antud süsteemi veab ilusti välja.
P.S. Saaga jätkub!
Sain kasti kätte, kodus asjad külge, uus kettas vana/vigase asemele sisse jaa....kiilunud kinni Windows 7 logo!!!!!
Mida kõike sai proovitud, igast variante!!!! Lõpude lõpuks võtsin RAID kontrolleri välja, õhendasin lahti DVD mängija (sata pistikuid emaplaadil muidu ei jätku), ühendasin kõik ketad emaplaadiga, püstitasin RAID5 ja...KÕIK TOIMIB!!!! No krt.! viga ikkagi selles RAID kontrolleris või emaplaadiga kokkusobivuses. Hetkel kõik ilusasti toimib. Kas nüüd jätan nii nagu on või ostan välise ketta box-i mille sees on juba raid võimalus olemas ja pistan kõik kettad sinna! On ikka seiklus!!!!
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
01.06.2011 06:45:17
|
|
|
Vigane ketas tappis kontrolleri maha? Vaata kas mõnes teises masinas töötab? Kui lihtsalt sobivuse mure, siis müü maha,ning osta uuem,,,
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
01.06.2011 09:00:18
|
|
|
Cb4, Hetkel seda kuskil pole testida. Arvan et kõige kasulikum on ikkagi eraldi BOX RAID võimalusega osta. Kuigi hetkel kõik toimib ja juhul kui seda DVD-t on vaja siis kasutan usb-dvd mängija (kuskil vedeleb). Aga noh, peavalu mitmeks päevaks.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|