Ma ei saa aru mis siin haledat on? On näha et oled palju repairinud ja teisi elustanud ja medipacke jaganud, mis nagu peakski selles teamworkile orienteeritud mängus põhieesmärgiks olema?
njaa..KDR lihtsalt kõvasti kehvem kui BF2's omal ajal
Peale reconit on veel kolm klassi mida selles mängus võib kasutada ja millega suudetakse üldjuhul meeskonnale rohkem kasu tuua
Hästi mängivaid reconeid näeb ikka suhteliselt vähe selles mängus, õigemini reconeid kes mängivad reconit mitte snaiprit
Kui sa mulle seda tahtsid öelda siis infoks, et ca 13miljonist xp-st mul on reconi punkte ainult kuskil 500k. Ja enne kui reconi platinume hakkasin (sest muud relvad said otsa) tegema oli reconi all ainult kuskil 180k st. sigaharva mängisin reconit.. :p
Peale reconit on veel kolm klassi mida selles mängus võib kasutada ja millega suudetakse üldjuhul meeskonnale rohkem kasu tuua
Hästi mängivaid reconeid näeb ikka suhteliselt vähe selles mängus, õigemini reconeid kes mängivad reconit mitte snaiprit
Kui sa mulle seda tahtsid öelda siis infoks, et ca 13miljonist xp-st mul on reconi punkte ainult kuskil 500k. Ja enne kui reconi platinume hakkasin (sest muud relvad said otsa) tegema oli reconi all ainult kuskil 180k st. sigaharva mängisin reconit.. :p
Ei mina mäleta kellele, pigem selline üldine teema üldse põõsapoistele, et võib ka teisi klasse proovida, mitte vinguda selle kohta, et on piiratud klassid ja ei saa 12x-ga kaks baasi kaugemalt võsast fr-i kasvatada Kuigi mängus sees vaadates, siis neil poistel ei ole nagu erilistest killidest juttugi
normalis on snaiprid poogen, CG vennad kah üldjuhul. Enim häirivad ikka meedikute hordid kes oma surmtäpsete LMG dega sind kilomeetri kauguselt maha nopivad. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
ARRRR _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Sellist asja näevad minu silmad küll esimest korda.
Spoiler
kle olen ka näinud.. mingi normali server oli ka "nur Deutschland" ja sisse minnes sai kohe jalaga samasuguse teatega..
eltso kirjutas:
aht0 kirjutas:
eltso kirjutas:
Ei mina mäleta kellele, pigem selline üldine teema üldse põõsapoistele, et võib ka teisi klasse proovida, mitte vinguda selle kohta, et on piiratud klassid ja ei saa 12x-ga kaks baasi kaugemalt võsast fr-i kasvatada Kuigi mängus sees vaadates, siis neil poistel ei ole nagu erilistest killidest juttugi
4x acog ja suvaline bolt-action.. enamvähem sama efekt mis shotgun-slug aga palju lihtsam tänu zoomile..
No kui HC, siis kindlasti, kuigi jah, mina tegin enda sniiprid tavalises ja ka peamised killid olid kas lähedalt quickscope või siis noscope ja tapab muidugi sama hästi kui slug, ainult quickswap ei toimi aga no see läheb juba reconi mängimise alla kui sa ringi jooksed ja midagi kasulikku teed, mina räägin ikka veel nendest tegelastest kes keskmiselt 2 meetrit 20 minuti jooksul liiguvad
kõik screenid on normalist, mängin eranditult normalit v.a kui on nii kehv aeg et lähemal kui UK sobivaid servereid pole. K.a recon..kui püss kohe maha ei võta, siis lõpetan m1911 püstoliga..enamasti ei kasuta isegi sensoreid v.a kui kuulen ise piikse ja vastase recon passib kuskil ligidal
ise olen vahel kasutanud bolt actioni ja selle täpi sihiku kooslust on ka päris hea mid range combatil...sest ma ikka sajaga imen snaiperrelvaga valpas.
Korra sain hea spree peale kui hilltop baasi rünnates maandusin kuskile puu otsa ja sain noobe killides kuskil 10 killi suht väikese ajaga M95 SA relvaga- ajasin just seda 8 killi pini taga:)
ma olen leidnud enda jaoks vägahea koosluse Engineerilt
Uzi - 1911/Tracer - At4 - Primary Extra Ammo/Explosive Extra Ammo - Magnum Ammo/Explosive Damage
kombineerin vastavalt vajadusele. Kui palju vastaseid tankides/sõidukites, siis läheb tracer ja lisaraketid koos plahvatusjõu suurendamisega. Tracer ja AT4 kombo sellepärast, et tiimi engineerid saaks kah lasta neid. Muidu tavaliselt ikka uzi põhine setup, kus at4 aitab infantry vendi ka ahistada (eriti efektiivne igasugu Heavy MG kasutajate vastu). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Webhallen 02 Ruch HC on server kus mind kohtab üsna tihti. Muidu möllan veel soome ja paaris vene serveris, nimesid ei mäleta. Lisa sõbralisti saab teinekord koos madistada. Nimi on Smurfar _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.