Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mustmantel
HV kasutaja
|
29.05.2011 13:24:39
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
kust ma saaks IGO selle fööni jaoks, s5830 oma on liiga väike |
Otsi lihtsalt reso järgi, ma alguses ei saand Ace peal ka tööle, kuni õige resoga installeri leidsin
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 13:27:33
|
|
|
Kas on kedagi pädevat kes oskaks telefoni unrootida? Ise proovin ja proovin siin erinevaid versioone ja noo ei saa update toimima uuesti..
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 13:40:10
|
|
|
symmi, Ma pole unrootinud, kuid ringi uurides tundub, et see mida sa otsid, on XWKE2 siit lehelt. See on puhtalt minu arvamus, ma ei ole suutnud endale täpselt selgeks teha, mida krdit kõik need tähekombod tähendavad. Alati võta generic...võid seda nordicu oma proovida. Niipalju olen ära klikkunud, et baseband on meil XXKDJ.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.05.2011 13:49:16
|
|
|
madfury kirjutas: |
symmi, Ma pole unrootinud, kuid ringi uurides tundub, et see mida sa otsid, on XWKE2 siit lehelt. See on puhtalt minu arvamus, ma ei ole suutnud endale täpselt selgeks teha, mida krdit kõik need tähekombod tähendavad. Alati võta generic...võid seda nordicu oma proovida. Niipalju olen ära klikkunud, et baseband on meil XXKDJ. |
ma tõmbasin endale KE4 peale
Kies ei taha yldse tunnistada seda KDJi.
stamp vastus - taasyhendage seade. Kies ei toeta seda yhendusrežiimi. sama ka uue pysivaraga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 13:50:45
|
|
|
Seda errorit saan mina kah kaabli taga. A ma olin mugavam, jätsin kaabli taha ja telefonist Kies Air tööle. Millegipärast siis enam ei köhinud midagi ja uuendas mu rootitud masina ilusti ära. go figure.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 14:00:53
|
|
|
symmi, Ma pole unrootinud, kuid ringi uurides tundub, et see mida sa otsid, on XWKE2 siit lehelt. See on puhtalt minu arvamus, ma ei ole suutnud endale täpselt selgeks teha, mida krdit kõik need tähekombod tähendavad. Alati võta generic...võid seda nordicu oma proovida. Niipalju olen ära klikkunud, et baseband on meil XXKDJ. |
seda XWKE2 olen proovinud, ühte neist, aga seal on neid nii palju, täpselt ei tea milline minu omaga klapib
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.05.2011 14:06:41
|
|
|
symmi kirjutas: |
seda XWKE2 olen proovinud, ühte neist, aga seal on neid nii palju, täpselt ei tea milline minu omaga klapib |
äkki seletate mulle lollile kuidas asja rootida saab, ma ei saa aru mida ma tõmbama pean selle jaoks xda lehelt
loen ja loen, aga kohale ei jõua
s5830 oli asi palju selgem
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 14:08:46
|
|
|
Ärge rootige niisama rootimise pärast. Hetkel tundub see kaasa toovat rohkem probleeme, kui kasu
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.05.2011 14:09:40
|
|
|
Ärge rootige niisama rootimise pärast. Hetkel tundub see kaasa toovat rohkem probleeme, kui kasu  |
ja millest sa seda järeldad ?
ega ma ei rooti rootimise pärast
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 14:17:08
|
|
|
Järeldan sellest, et selle rootiga pole mitte midagi teha praegult. Paar appi nõuavad seda ainult ja ainuke kasutatav custom ROM ei nõua. Seega praegu on rootimine ainult rootimise pärast, mingit erilist praktilist see ei anna. Kas tõesti Adfree on see applikatsioon, millepärast oled nõus garantii ära viskama? Või mis see praktiline põhjus on, mis nii väga põleb? Ära saa valesti aru, sinu telefon, tee, mis tahad. Lihtsalt kui ei tunne ennast selles kõige kindlamalt, siis äkki pole asjal praegu mõtet? Alati saab seda hiljem teha, kui mingi oluline funktsionaalsus / ROM seda tahab...
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 14:25:49
|
|
|
Ohh süda hakkas uuesti tööle, sain unrooditud telefoni, ja kiesis nüüd ka uus uuendus olemas... Aga küsimus kui ma panen lihtsalt läbi ODIN-i neid tarkvara uuendusi kas siis see counteris ei kajastu? uurisin foorumis et läbi usb jig-i saab counteri ära nullida, aga mul on seal NO kus sellel tüübil oli 1( pikk jutt .... jutt,, video - http://www.youtube.com/watch?v=poH6TMbuj3E ), nii et kõik korras siis ikka?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 14:40:19
|
|
|
symmi, Anna siis kaaskannatajale infot, mis versiooni peale lükkasid ja kas nüüd tunnistab Kies ka kaabli otsas istuvat telefoni?
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.05.2011 14:49:58
|
|
|
Järeldan sellest, et selle rootiga pole mitte midagi teha praegult. Paar appi nõuavad seda ainult ja ainuke kasutatav custom ROM ei nõua. Seega praegu on rootimine ainult rootimise pärast, mingit erilist praktilist see ei anna. Kas tõesti Adfree on see applikatsioon, millepärast oled nõus garantii ära viskama? Või mis see praktiline põhjus on, mis nii väga põleb? Ära saa valesti aru, sinu telefon, tee, mis tahad. Lihtsalt kui ei tunne ennast selles kõige kindlamalt, siis äkki pole asjal praegu mõtet? Alati saab seda hiljem teha, kui mingi oluline funktsionaalsus / ROM seda tahab... |
tänan abi eest
tehtud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 14:52:31
|
|
|
symmi, Anna siis kaaskannatajale infot, mis versiooni peale lükkasid ja kas nüüd tunnistab Kies ka kaabli otsas istuvat telefoni? |
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 sellelt lehelt XWKE2 ja generic xeu vms.. eile sai see tõmmatud arvutisse loodan et mäletan õigesti.. Ja kies tundis minu telefoni ära ja pakkus kohe uut uuendust..
viimati muutis symmi 29.05.2011 15:00:16, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.05.2011 14:57:52
|
|
|
oskab keegi öelda, et miks mu 8 GB mälukaart näitab moblas 11GB
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 14:59:43
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
oskab keegi öelda, et miks mu 8 GB mälukaart näitab moblas 11GB  |
See 11gb arvatavasti on telefoni enda mälu mis on vabalt saadaval meedia jaoks..
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
29.05.2011 20:01:26
|
|
|
Ok ma ei saa enam üldse asjadest aru. Midagi on netiseadetega lahti - kui kasutada by def asja "internet" siis kõik lehed toimivad - kasutades operat ei funka miski - korraks töötas ja siis enam mitte. ka ei saa marketiga ühendust ega millegi muuga "network error". Elisa lehe järgi kõik seaded tehtud kuid ikkagi ei midagi.
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 20:21:06
|
|
|
Kirjutasid nimeks Elisa Internet ja APN internet ning muu jätsid samaks ja aktiveerisid seade?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
29.05.2011 21:11:25
|
|
|
jah
EDIT:
Konfisin kõik uuesti üle ja aktiveerisin:
Spoiler 
WAP-i, Interneti ja MMS-i seaded
WAP
Vajutada telefoni vasakut valikuklahvi – seaded – juhtmevaba võrk ja võrk – mobiilsidevõrgud – pääsupunktide nimed – vajutada telefoni vasakut valikuklahvi – uus apn:
Nimi: Elisa wap
APN: wap
Puhverserver: 194.204.2.6
Port: 8000
MCC: 248
MNC: 02
APN-i tüüp: internet (i550-l võib siin olla ka „default, supl“)
Ülejäänud valikuid ei pea muutma/määrama.
See profiil peab olema aktiivne, kui tahetakse Elisa wap lehel kasutada Saldoinfo, Parkimise, E-kooli, Helinapoe jt teenuseid.
Internet
Vajutada telefoni vasakut valikuklahvi – seaded – juhtmevaba võrk ja võrk – mobiilsidevõrgud – pääsupunktide nimed – vajutada telefoni vasakut valikuklahvi – uus apn:
Nimi: Elisa internet
APN: internet
APN-i tüüp: internet
See profiil peab olema aktiivne Youtube’i videote vaatamiseks ja telefonis e-posti kasutamiseks.
MMS
Nimi: Elisa MMS
APN: mms
MMSC: http://194.204.2.10
MMS puhverserver: 194.204.2.6
MMS port: 8000
APN-i tüüp: mms
Ikka ei tööta.
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
29.05.2011 21:40:12
|
|
|
hmekk kirjutas: |
jah
EDIT:
Konfisin kõik uuesti üle ja aktiveerisin:
Spoiler 
WAP-i, Interneti ja MMS-i seaded
WAP
Nimi: Elisa wap
APN: wap
Puhverserver: 194.204.2.6
Port: 8000
APN-i tüüp: internet (i550-l võib siin olla ka „default, supl“)
See profiil peab olema aktiivne, kui tahetakse Elisa wap lehel kasutada Saldoinfo, Parkimise, E-kooli, Helinapoe jt teenuseid.
Internet
Nimi: Elisa internet
APN: internet
APN-i tüüp: internet
See profiil peab olema aktiivne Youtube’i videote vaatamiseks ja telefonis e-posti kasutamiseks.
MMS
Nimi: Elisa MMS
APN: mms
MMSC: http://194.204.2.10
MMS puhverserver: 194.204.2.6
MMS port: 8000
APN-i tüüp: mms
Ikka ei tööta. |
Proovi EMT kaardiga.
Tuttaval oli ka Elisa internet ja ei saanud marketisse sisse. Kahtlustan Elisa poolset probleemi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.05.2011 22:32:30
|
|
|
kui sul midagi tähtsat veel telefonis pole siis tee factory reset,, ja siis tee ilusti uus interneti seade.. Ja google acci logi ka siis sisse..
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.05.2011 23:42:06
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Njaa, kohalikel ikka eelised. Korealastel on selline pakk:
Spoiler 
|
hea et yldse siin peldikus seda mobla myyakse.
aga ega ma vastu poleks kui teise aku oleks kaasa saanud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
29.05.2011 23:49:14
|
|
|
Paistab lausa 2 tavaakut ja üks extended koos tagakaanega. Või on see suurem lahmakas mingi väline laadija? Olgem ausad, kui tihti seda ekstra akut vaja läheb? Kas käiakse tihti metsas? 2-3päeva jooksul ikka arvuti või stepsli lähedale satutakse. Samas on pildilt puudu ikkagi MHL kaabel, niiet eestlane minus tunneb õelat rõõmu...paevad ka kohalikud koerelased ise kaabli ostma.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Extrance
HV vaatleja
|
30.05.2011 09:24:24
|
|
|
Kas keegi teab, mis loogika järgi i9100 Kiesis uuendusi saab? Mul ka oli ostes KE2 peal ja KE7-et mulle Kies välja ei paku. Ma ei tea kas seda takistab see, et ma tellisin telefoni Saksamaalt või see, et ma elan Eestis. Uk-st ostetud telefonid on vähemalt selle uuenduse kätte saanud. Mind huvitab lihtsalt Samsungi poliitika, et mille järgi ja kuna seadmed uuendusi saavad. Kui teaks, et see varsti Kiesi kaudu kättesaadav oleks siis ei hakkaks Odiniga seda käsitsi peale laskma.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|