Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
27.05.2011 16:04:39
|
|
|
Kes siin huupi lahmibki?
http://en.wikipedia.org/wiki/Dashboard_(software)#Creation_of_widgets
tsitaat: |
Widgets themselves are, at the core, simply HTML files that are displayed within the Dashboard layer; they use the WebKit application framework that is also used in Apple's Safari web browser, meaning even users running earlier versions of Mac OS X — where Dashboard is unavailable — can build them." |
Suht irooniline, et hetkel jääb mulje et jagan OSX'ist märksa rohkem, kui siin sõna võtvad igapäevased tolle OS'i kasutajad
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
27.05.2011 16:05:29
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Kes siin huupi lahmibki?
http://en.wikipedia.org/wiki/Dashboard_(software)#Creation_of_widgets
tsitaat: |
Widgets themselves are, at the core, simply HTML files that are displayed within the Dashboard layer; they use the WebKit application framework that is also used in Apple's Safari web browser, meaning even users running earlier versions of Mac OS X — where Dashboard is unavailable — can build them." |
|
Enne oma väidet proovisin ma selle nimelt ära, niiet pole vaja tigu ajada.
|
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 16:07:03
|
|
|
kurb aga tõsi... ma ei kasutanud widgeteid... ei kasuta neid ka windowsi all... seega las kaovad
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.05.2011 16:09:14
|
|
|
ricom2ger kirjutas: |
Enne oma väidet proovisin ma selle nimelt ära, niiet pole vaja tigu ajada. |
Fakt on, et kui dashboardi widgetid töötavad siis pole sa webkiti oma masinast eemaldanud.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.05.2011 16:19:54
|
|
|
yet another mac vs pc teema. Muide, kas Macikasutajate suurim etteheide Windowsile ongi siis see, et IE faile ei saa ära kustutada?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 16:27:42
|
|
|
ei see oli hetkel lihtsalt ühe turvaprobleemi võrdlemine ühes ja teises OSis...
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.05.2011 19:09:31
|
|
|
Hollow kirjutas: |
turning off ei ole eemaldamine...samuti ei eemalda asja süsteemitasemel lõplikult |
Ma justkui ütlesin esimese kahe variandi puhul seda või mis
Kolmas variant eemaldab jõuga ja sellest ka oht midagi katki teha.
RT7 Lite'i ei saa ja ei tohi kasutada sellistel mõõduvõtmistel, sest minumeelest on seal mingid nõuded, et asi peab olema clean install ilma näppimatta |
Jah üldine nõue on, et oleks modifitseerimata Win7 image.Mis on ka loogiline.Proge autor ei saa toetada igasugu OEM ja user tehtud imageid seoses nende suure numbriga
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.05.2011 19:17:44
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Jah üldine nõue on, et oleks modifitseerimata Win7 image. |
Sama moodi pidi olema modifitseerimata OSX, ehk siis ei mingit brauserite ja süsteemsete teekide eemaldamist. Mudeks dashboardi widgetid on ainult üks pisiasi mis pillid kotti panevad peale webkiti eemaldust, on ka posu muud kraami mis sellest sõltuvad.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
27.05.2011 21:04:32
|
|
|
Fakt on, et kui dashboardi widgetid töötavad siis pole sa webkiti oma masinast eemaldanud. |
Widgetite mitte funkamine on kohe kasutuskõlbmatu desktop? jeerait Kes neid üldse kasutab?
|
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 21:09:18
|
|
|
Sama moodi pidi olema modifitseerimata OSX, ehk siis ei mingit brauserite ja süsteemsete teekide eemaldamist. Mudeks dashboardi widgetid on ainult üks pisiasi mis pillid kotti panevad peale webkiti eemaldust, on ka posu muud kraami mis sellest sõltuvad. |
ma püüan viimast korda siia teemasse kirjutada... konkreetselt võrreldes mac os x'i ja win 7't, siis osx'i installi käigus saab öelda, et safarit ei paigaldataks... windowsi installi käigus sa seda öelda ei saa... kui ka saaks ,siis teda mitte ei jäätaks installimatta, vaid tehakse lihtsalt mitte käivitatavaks kuna IE on süsteemitasemel liiga sisse ehitatud... mõlemat saad installida OEM plaadipealt originaal koosseisus... installides ei pea peale panema fullpakage't ja kui sa ikka safarit ei kasuta, siis seda ikka peale ei pane
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.05.2011 21:20:49
|
|
|
Fakt on, et kui dashboardi widgetid töötavad siis pole sa webkiti oma masinast eemaldanud. |
Widgetite mitte funkamine on kohe kasutuskõlbmatu desktop? jeerait Kes neid üldse kasutab? |
Lisaks noile lõpetaks oma töö ka ichat, help viewer, sherlock, xcode ja aperture. Tõenäoliselt ka mõni teine vidin, nood leidsin esimese mõne minuti googeldamise peale. Googeldades leidsin ka posu muid OSX'i kolmandate osapoolte rakendusi mis sõltuvad süsteemse webkiti olemasolust kuid noid ei hakka siin üles lugema, nimekiri läheks liiga pikaks.
See, et IE unistallimine ei ole teps mitte lihtne pole ma kunagi üritanud ümber lükatagi. Lihtsalt et see on teostatav kuid IE renderdusmootor jääks süsteemi endiselt alles. Kui ka tolle kallale minna siis tuleb tõenäoliselt ka aknahaldur asendada ning selleks on olemas üsna mitmeid alternatiive.
Samas ei saa päris hästi aru millest too probleem algas. Tolle konkreetse häkkimisvõistluse puhul eeldati standardinstalli ning tahaks näha kes väidab, et OSX'i standardinstalli veebibrauser ei kuulu
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 21:33:43
|
|
|
äkki kuulub standard installi ka see 3GB printeri draivereid mis by default peale pannakse... ka siis kui sul printerit polegi
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.05.2011 21:36:20
|
|
|
äkki kuulub standard installi ka see 3GB printeri draivereid mis by default peale pannakse... ka siis kui sul printerit polegi |
Ise ka aru saad, mida sa kirjutad?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
27.05.2011 21:51:59
|
|
|
Kas sulle maatriks jääb ka mulje et said aru millest Hollow kirjutas? Kuna sul segadus tekkis siis see näitab ainult üht...
OS X muideks installibki vaikimisi terve hunniku printeridrivereid, mille vältimiseks tuleb linnuke eemaldada installi valikutest. Küsimus oli kas see tegevus jätab OS X installi standartseks või mitte?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.05.2011 21:54:38
|
|
|
Mul tekkis tõesti segadus, millise installi käigus 3GB printeri tüüreleid installitakse?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 22:09:43
|
|
|
Mac OS X'i installimisel pannakse by default peale natuke üle 3GB printeri draivereid... kas nüüd said aru?
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
28.05.2011 02:29:34
|
|
|
Mac OS X'i installimisel pannakse by default peale natuke üle 3GB printeri draivereid... kas nüüd said aru? |
Juu segadus tuleb sellest, et ükski normaalne OP süsteem ei installi by default 3gb printeri draivereid niisama ballastiks su arvutisse
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
28.05.2011 10:16:52
|
|
|
anti666 kirjutas: |
Mac on kallis mitte sellepärast, et sa saad endale huippu turvalise opsysteemi vaid sellepärast, et:
1) disain maksab, ja pole midagi öelda nad näevad head välja
2) originaalsus maksab... näidake veel ühte arvutit mille korpus on monoliidsest tykist välja treitud
3) kasutusmugavus... no endapuhul võin tuua näite, et kasutades igapäevaselt windowsi üle 10 aasta läksin ja istusin maci taha ja 5 minutipärast unustasin, et oleks arvutit vahetanud
4) bränd maksab... kes maksab Apple nime eest, kes maksab Sony Vaio nime eest
5) kvaliteet maksab... ja kuna riistvara kogus masinas sees on väga piiratud, siis paratamatult tähendab see seda, et need detailid töötavad omavahel väga hästi |
1)välimus
2)välimus
3)Ei ütleks et mac 5 minutiga mugavaks muutus, vaevalt et ise ka seda lauset usud
4)välimus
5)üldjuhul nõus
ehk siis välimus kolmeks eraldi punktiks kirjutatud. kasutajamugavus, mis on subjektiivne. Ja riistvara mõningane kvaliteedi vahe. |
RÄIGELT NÕUS!
Täiesti mõttetu vaidlus! see umbes sama hea kui et: Minu issil on suurem kui sinu issil!
Mõlemal on head ja vead, kes mida kasutab on nagu tema enda valik! Minu seisukoht MACi suhtes on lihtne: macil kui arvutil endal pole häda midagi, täitsa tore ja päris kvaliteetne pill on (EI ole parimaid klaviatuure kui macbookidel on!, aga see kaa vb igainimese näputunnetuse ja maitse asi, ei vaidele sellekohapealt) aga ainult ei meeldi mulle see inimene seal tipus kes seda mängu juhendab, TÄIELIK türann! Juba esiteks tema arvab et terve maailm kuulub talle ning leiutab endale raha taskusse ajamiseks mingeid haigeid protokolle euroopale jms riikidele ette! Kaebab kohtusse suurfirmasi kui keegi midagi sarnast välja laseb (PALUN ärge hakake jälle seletama.....kus on faktid? kus on allikad? kellel vähegi silmad ja kõrvad peas, teab millest ma räägin). Muidu mäkk on tore käkerdis küll, aga ise istun ja jäängi istuma WINDOOSA taha ja PC maailma istuma. ENDA arvates olen kõva patrioot nüüd . Väga paljuti on ka asi kinni selles tihendis mis istub tooli ja input seadmete vahel!
Ja kui nüüd teemakohast juttu rääkida, siis kogu teema mõte oli selles et kusagil pole teemas kirjas et mac ikka halb ja mac silmini turvaauke täis! EIII teemas on ju ilusti kirjutatud et lihtsalt kasutajatele on räägitud aastaid et ohh mac hea et pole "viiruseid" ....elu lill, mis ka nii mõnes mõttes on, kuna polnud kasutajaid niipalju, aga täna on neid kordades rohkem kui ca5 aastat tagasi (või rohkem tagasi) ja polnud mõtet toota paari inimese jaoks botnete ja pahavara jne lahedaid nikerdisi. Aga nüüd on ju kräkkerite tööpõld laiemaks kasvanud, paljud kasutajad kes on maci endale soetanud (need tavakasutajad) kindlasti ei kasuta viirusetõrjeid jms vb vajalikku nodi, siis nende jaoks võib ühel hetkel asi halvasti lõppeda.
Kogu ülaltoodud jutt on ainult minu arvamus asjast, ei tulnud kellegagi vaidlema! Ja ausalt ei viitsigi vaielda!
Aga kasutaja Hollow, RÄIGELT RAIUD peale ikka!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
28.05.2011 11:06:45
|
|
|
Ei ole mina ever raiunud peale, et keegi peab kasutama Mac'i... ja nagu sa ise ka näed profiili vaadates, siis ei kasuta ma ise ka mitte mac'i... lihtsalt tundes djstallionit... teades tema kokkupuudet mac'idega ja ka maci kasutajatega, siis lihtsalt teema kontekstist välja võttes oli tema esimene postitus täiesti asjatundmatu ja kohatu... see et omakorda teised selle raiumisega algust tegid on juba nende mure. Mina kasutan nii pc'd ja kui võimalik, siis maci... kasutamise kohapealt olan mina maciga rahul... minu täielik arvutivõhikust ema saab ka maciga hakkama ilma, et arvuti mingit paska täis oleks. Lihtsalt kui vaidlemist alustavad inimesed kelle kokkupuude mac'iga on nii palju, et nad käisid poes nuppe vajutamas, siis sellised võiks vaidluse kohapealt suu kinni hoida.
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.05.2011 20:24:04
|
|
|
Sama moodi pidi olema modifitseerimata OSX, ehk siis ei mingit brauserite ja süsteemsete teekide eemaldamist. Mudeks dashboardi widgetid on ainult üks pisiasi mis pillid kotti panevad peale webkiti eemaldust, on ka posu muud kraami mis sellest sõltuvad. |
ma püüan viimast korda siia teemasse kirjutada... konkreetselt võrreldes mac os x'i ja win 7't, siis osx'i installi käigus saab öelda, et safarit ei paigaldataks... windowsi installi käigus sa seda öelda ei saa. |
Seda küll jah, et graafilist võimalust deaktiveerimiseks pole.Teadjamad saavad käsurealt DISM-ga siiski deaktiveerida nii, et installides esimest korda desktopile saabudes pole vaja enam deaktiveerida
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
29.05.2011 13:40:49
|
|
|
konkreetselt võrreldes mac os x'i ja win 7't, siis osx'i installi käigus saab öelda, et safarit ei paigaldataks... |
Kust kohast sellist asja teha saab?
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
29.05.2011 13:55:04
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
konkreetselt võrreldes mac os x'i ja win 7't, siis osx'i installi käigus saab öelda, et safarit ei paigaldataks... |
Kust kohast sellist asja teha saab?  |
nagu ma juba ülevalpool kirjutasin, siis keegi kes on hiljuti installinud võib öelda kust ja kuidas seda teha saaab... minu viimane os x install jääb aastasse 2008
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
29.05.2011 18:30:43
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
Kust kohast sellist asja teha saab?  |
nagu ma juba ülevalpool kirjutasin, siis keegi kes on hiljuti installinud võib öelda kust ja kuidas seda teha saaab... minu viimane os x install jääb aastasse 2008 |
ei saa valida.
juhul kui tegu ei ole pantheriga mis on tiba vanem kui 2008
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
29.05.2011 19:00:03
|
|
|
aga ka panther on siiski os x ... minu installimine oli viimati siis kui oli omal mac aastal 2008... kas see oli panther või mitte, enam tõesti ei mäleta
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|