Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  AMD Fusion APU arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.05.2011 11:43:57 vasta tsitaadiga

Tegin praegu mõned arvutused Llano APU jõudluse kohta. Kui kasutusel on VLIW5 arhitektuur, siis 80 (400) shaderit @ 594MHz juures on selle APU jõudlus 475 GFLOPs.
See on üsna korralik:

HD3850 - 427,5 GFLOPs
HD3870 - 496 GFLOPs

Ent kõige täpsem võrdlusmoment tekib ilmselt HD4670ga:

64 (320) shaderit
480 GFLOPs
32GB/s mäluribalaius

Kahjuks pole midagi teada TMUde ega ROP'ide kohta. HD4670 samas suudab enamvähem kõik multiplatvormsed mängud siiski 1280x1024 peal viisakalt ära vedada.

Igatahes kui OpenCL on toetatud, on tegu vägagi arvutusvõimeka lahendusega...
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.05.2011 11:50:41 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
mis gpu powerit puudutab
siis see on ikka tunduvalt kiirem kui mistahes senine int video või entry level eraldi videokaart.
Toore arvutusjõudluse poolest kindlasti, iseasi kui kaua too gpu peab prose taga ootama kuni too üritab miskit mälust kätte saada.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.05.2011 09:01:17 vasta tsitaadiga

AMD A-Series APUs Tested Against Sandy Bridge CPUs at Gaming on IGP
techPowerUp!

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 18.05.2011 19:30:16 vasta tsitaadiga

link :: AMD's Fastest Mobile Fusion Processor Detailed

tsitaat:
One of AMD's design goals for its Fusion architecture must have been its application in mobile processors, where AMD isn't the
brightest in terms of energy efficiency. The company's fastest product for the notebook platform is based on the Llano silicon,
will release in 2011, and is a quad-core APU. Enter the AMD A8-3530MX.

Built on the 32 nm process with FS1 package, the A8-3530MX is an accelerated processing unit (APU), it combines a quad-core
processor with a powerful GPU and northbridge component. With a default clock speed of 1.90 GHz and TurboCore speed of
2.60 GHz, the A8-3530MX packs 4 MB of L2 cache, and a dual-channel DDR3-1600 MHz memory controller, that also supports DDR3L-1333 MHz.

Päris korralik prose thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 20.05.2011 09:27:03 vasta tsitaadiga

Mõned chardid väljas jõudluse kohta:
llano-fusion-gpu-performance-chart
http://wccftech.com/2011/05/18/amd-llano-a83850-performance-detailed-clocked-29ghz/
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spekuleeritakse, et hinnad võiks tulla sellised:
llano
E2-3250 = 70$
A4-3350 = 80$
A6-3450 = 110$
A6-3450P = 130$
A6-3550 = 150$
A8-3550P = 170$
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 20.05.2011 22:47:36 vasta tsitaadiga

Lähipäevil peaksin saama kätte HP DM1-3110eo, mille sees tiksub E-350, lisaks 4gb mälu ja 500gb ketast.
Saab näha, mida ta suudab.
Tundus päris asjalik lahendus väikese läpaka jaoks, kui Atom jääb lahjaks ja kiired intelid liiga kallid. Akut lubatakse umbes 8 tundi (reaalselt pigem umbes 6), video on umbes samas klassis nvidia ion lahendusega, kuid Atomist on oluliselt kiirem ja inteli integreeritud videotega pole seda mõtet võrreldagi, sest pole midagi võrrelda, tooted erinevad nagu öö ja päev.

EDIT:
Ja käes ta ongi icon_smile.gif
Katsetama...
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 139
tagasi üles
Denkeš
HV kasutaja
Denkeš

sõnum 21.05.2011 09:19:08 vasta tsitaadiga

serxx kirjutas:
Lähipäevil peaksin saama kätte HP DM1-3110eo, mille sees tiksub E-350, lisaks 4gb mälu ja 500gb ketast.
Saab näha, mida ta suudab.
Tundus päris asjalik lahendus väikese läpaka jaoks, kui Atom jääb lahjaks ja kiired intelid liiga kallid. Akut lubatakse umbes 8 tundi (reaalselt pigem umbes 6), video on umbes samas klassis nvidia ion lahendusega, kuid Atomist on oluliselt kiirem ja inteli integreeritud videotega pole seda mõtet võrreldagi, sest pole midagi võrrelda, tooted erinevad nagu öö ja päev.

EDIT:
Ja käes ta ongi icon_smile.gif
Katsetama...

Kindlasti paluks muljeid ja mis hinnaga kätte said?

serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2011 10:34:20 vasta tsitaadiga

Käes on ta mul nüüd olnud hetkel vähem kui 24h, seega midagi põhjalikku on raske öelda, aga mõned asjad võib välja tuua küll.

Ostsin selle Arvutikeskusest, hinnaks €545, seega sugugi mitte eriti odav. Aga Atomit ma ei tahtnud ja AMD K325/K345 protsessoriga polnud peaaegu midagi saada (enamus olid K145 vms, ühetuumalised) või siis lubati neile oluliselt väiksemat akukestvust (ja aku on minu jaoks väga oluline).
Specsid lubasid, et kaasas on DVD super multi seade. Suhtusin sellesse väga skeptiliselt ja olin valmis juba ka kaklema hakkama nendega, kui seda kaasas pole, kuid minu üllatuseks oli karbis tõesti kaasas väline DVD-RW seade icon_smile.gif Seega olen väga rahul.

Valikutest veel. Seda sama masinat on saadaval ka 3110en lõpuga, millel on vähem mälu, vähem ketast ja mis kõige olulisem, "en" lõpuga tähendab US/UK klaviatuuri, mis pole mulle vastuvõetav. "eo" on aga skandinaavia paigutusega ja seal põhimõtteliselt ei peagi midagi üle kleepima, need paar nuppu tulevad nagunii nii automaatselt ja põhimõtteliselt klaviatuuri ei vaatagi. Vähem kasutatavaid sümboleid peab vahel ikka vaatama ja siis on paras PITA, kui US/UK klaveril on kõik vales kohas. Ma kahtlustan, et "en" versiooniga ei saa ks DVD-RW seadet kaaasa.

Kuigi põhimõtteliselt oleks kaalunud ka dual-core Atomit, siis selle põhimõtteliselt välistas see, et Atomi video on väga nutune. Nvidia ION on jällegi kompromiss, kuna NM10 chipseti asemele ei saa enam lihtsalt nvidia kivi pista ja video saab chipsetiga liita kõigest PCIe x4 siiniga ja selle sama siini otsas peavad istuma ka kõik teise lisad, mis arvutile külge istutatud on. Kes tahab, leiab netist ka ise täpsemat infot.

Esimese asjana viskasin ketta teise arvurisse ja lasin kettast image. Originaal bloatware täis 32bit! Win7 HP lendas kohe maha ja asemele sama asja 64bit versioon, mille installisin 32bit võtmega. Neti kaudu aktiveerida ei lasknud, aga telefoni teel (skype + uk toll free automaatvastaja teenus) aktiveeris ilusti ära.

Protsessor tundub selgelt kiirem, kui Atom. Asjad liiguvad suht hästi. Mingit suurt koormust pole talle veel andnud, kuid võrreldes EEE 900 ja 901-ga on tegemist selgelt suure edasiminekuga.
Windows experience index pakub prose skooriks 3.8. EEE 900 puhul oli see vist 1. Prose skoor on ka kõige madalam.
Prose: 3.8
RAM: 5.6
Graphics: 4.0
Gaming: 5.6
HDD: 5.9

SuperPI 1M = täpselt 1 minut.

Konreetsest arvutist veel.

HP on otsustanud, et F klahvide rida on pointless ja by default on F klahvide asemel hoopis alternatiivsed funktsioonid aktiivsed ja F klahvide jaoks tuleb kasutada Fn nuppu. Teatud juhtudel ilmselt väga mõistlik lahendus. Õnneks on võimalik biosis seda muuta ja asi normaalseks tagasi keerata. Ma veel vanakooli mees ja kasutan F klahve rohkem kui alternatiivsed funktsioone.

Touchpad on minu arvetes kõige sitem touchpad, mida ma eales näinud olen. Ei tea, kas minu näpud pole euro standard ja ei ühildu sellega hästi või siis ongi tegemist kehva touchpadiga. Multitouch tugi on olemas. Saab kahe sõrmega scrollida ja see mulle meeldib juba EEE aegadest. Kahjuks ei saa kahe sõrmega tappides keskmise klahvi funktsiooni kasutada (open in new tab browserites). Kasutan praegu Logitech VX Revolution hiirt. Tulevikus tuleb ilmselt leida mõni mõistlik BT hiir, mis oleks selle logitechi sarnane ja kindlasti koos edasi-tagasi nuppudega ning samas ei maksaks megapalju.

Bluetooth on minu üllatuseks 3.0. Väga viis. See mulle meeldib. BT ja WiFi on siis omavahel seotud, tõenäoliselt isegi ühes kiibis. Toodetud Ralink poolt.
Wifi töötab suht hästi, levi on parem kui eelnevalt kasutatud EEE mudelitel.

Korpus tundub suht hea. Midagi hetkel ette heita pole. Väga meeldib see, et tagumine külg on ilus sile ja kruvisid kruvida vaja pole arvuti avamiseks. Aku küljest, aku pesas kaanele küüned taha ja tirid kogu tagumise kaane küljest. Kõik asjad kohe peo peal olemas. Ka Windosi COA on sinna alla peidetud ja pole karta, et see ära kulub.

Peale kehva touchpadi häirib veel see, et antud läpakas vist ei lülitagi kunagi oma ventikat välja. Kogu selle aja, mis ma kirjutanud olen, on ventikas kogu aeg uhanud. Isegi siis, kui prose koormus 0 lähedal.

Ahjaa, ka seda peaks mainima, et heli on tal igati hea. Röögib suht kõvasti ja sugugi mitte halvasti. Kui teinekord soov sõpradele mingit muusika juppi või videot lasta, pole probleemi, et poole ei kuule.

Prose ja video osas teen veel teste. Hetkel polegi suurt midagi peale Windowsi installi ja uunedamise jõudnud teha.
Kui teil on mingeid konkreetseid testisoove, andke teada ja üritan need ära teha.

Akust ka:
Seda juttu kirjutades, mis võttis omajagu aega, on voolutarve olnud ilmselt suhteliselt madal ja akut kestvust pakutakse: 7h 40 min, 78% remaining. Ekraani heledus umbes poole peal.
tagasi üles
Incc
HV vaatleja

sõnum 21.05.2011 10:49:03 vasta tsitaadiga

Hei!

Endal siis dm1-3100sb, sain Brüsselist, kasutanud 3 nädalat ja väga rahul: ta teeb kõike mis vaja, aga on siiski piisavalt nõrk, et uusi mänge mitte jooksutada ehk siis ei saa arutult aega matta. icon_biggrin.gif Klaviatuur oli prantsuse oma, kleepisin üle ja ei kurda. Ventika vaigistamiseks tee HP AMD BIOSi update, aga arvesta, et temp peaks tõsuma ca 10%. Pärast seda saabub vaikus ja HP Cool Sens'i saab rahulikult optimal performanc'i peale panna.

Ise tegin clean-installi ja sain 45 GB vabaks: uskumatu, mis joga ikka peale pannakase! Huvitab mind ainult, kuidas sa 64-bitise Win 7 teie key-ga jooksma said. Nimelt küsisin sellek kohta tarkavararubriigis ja seal jõuti järelduseni, et key on keele ja arhitektuuripõhine. Seega väike hämming. Siin veel väga palju juttu sama mudeli kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kokkuvõvalt olen ise väga rahul: igapäevatöös kiire ja nüüd ka rahulik ning igati stiilne, muhe.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
whelm
HV vaatleja

sõnum 21.05.2011 10:54:48 vasta tsitaadiga

ot:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Incc
HV vaatleja

sõnum 21.05.2011 11:01:35 vasta tsitaadiga

whelm kirjutas:
ot:
Spoiler Spoiler Spoiler

Pole päris sama raal: see videos peaks olema Athlon k-seeria prosega.
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2011 20:13:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Huvitab mind ainult, kuidas sa 64-bitise Win 7 teie key-ga jooksma said. Nimelt küsisin sellek kohta tarkavararubriigis ja seal jõuti järelduseni, et key on keele ja arhitektuuripõhine. Seega väike hämming

Võtsin tavalise Win7 HP 64bit OEM plaadi ja installisin. Võtmeks kasutasin selle sama läpaka põhja all olevat 32bit keyd. Install võttis selle omaks ja installis ära. Alles aktiveerimise juures hakkas tõrkuma, aga pakkus siiski varianti, et helistame. Skypega helistasin UK toll free aktiveerimisnumbrile (eesti omale ei saa skypega tasuta helistada ja pealegi võtab eesti omas miski M$ tont alati vastu ja pead talle seletama, miks sa aktiveerida tahad jms), kus on teisel pool automaatvastaja ja kogu aktiveerimise saab ilusti automaatselt ära teha. Ei mingit probleemi. Kas see asi 100% legaalne on, on iseasi.

BIOSi uuenduse proovin kohe ära.

EDIT:
MS aktiveerimisnumbritest veidi.
Eesti oma töötab väga pikkade töötundidega ja seal vastab inimene. Öösiti on suht lühikese aja jooksul võimalik suhelda automaatvastajaga. Skype ei võimalda eesti toll-free numbritele tasuta helistada.
USA aktiveerimise number on automaatvastaja, kuid kogu sisestus käib häältuvastusega. Eeldab head inglise keele hääldust. Skypega saab tasuta helistada.
UK aktiveerimise numbril vastab automaatvastaja (sama mis eestis öösiti). Aktiveerimine käib DTMF toonidega. Skypega saab tasuta helistada.

EDIT2:
64bit Ubuntu 11.04 töötab ka ilusti icon_smile.gif
Wlan tuleb käsitsi kompileerida, out-of-the-box asi ei toimi.
Õpetuse saab siit: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1740963&highlight=5390&page=3

EDIT3:
Live For Speed toimib ka täitsa ilusti. Vähemalt üksi mängides. Mis siis saab, kui palju autosid rajal on, ma ei tea.
Klaviatuuriga loomulikult seda ei mängi. Kasutasin miskit odavat SpeedLink pulti.
tagasi üles
Denkeš
HV kasutaja
Denkeš

sõnum 24.05.2011 13:47:48 vasta tsitaadiga

Too HP DM1-3110eo hind on suht soolane. Kerge pettumus kuna lootsin, et e-350 hakkab hinnapoolest tava Atomiga võistlema. Sai nüüd vähe uuritud hindu ja õnneks paistab ka soodsaid lahendusi olevat:link
321 euri on päris viisakas icon_razz1.gif

serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 24.05.2011 15:18:41 vasta tsitaadiga

See jäi ka mulle silma, aga kohe mitte kuidagi ei sobinud mulle 15". Vaja oli 10-12", vähemalt 1366x768 resolutsiooni, paremat protsessorit kui Atom ja reaalset akukestvust miinimum 5-6 tundi. Hetkel oli see HP ainuke, mis kvalifitseerus ja mida sai ka eestist kätte.
K seeria protsessoritega Dell 1120 (M101z) ja miski Lenovo olid aku kestvuselt kehvemad. Või siis polnud jällegi kahetuumalist saada.

HP on kallis küll. Samas ei osta ma seda mitte iga päev. Umbes 2-3 aasta pärast hakkab ilmselt uuema ja parema peale mõtlema.
Tõenäoliselt tekib vasti ka alternatiive HP-le. Mul polnud kahjuks aega neid alternatiive ära oodata.
tagasi üles
Incc
HV vaatleja

sõnum 24.05.2011 23:46:45 vasta tsitaadiga

Mul läks õnneks, sain Euroopast 400 € eest. 5oo gb HD ja 3gb RAMi ning välist dvd-drive'i pole. Minig hetk oli see isegi 350€ müügis aga magasin õige hetke maha.....
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 25.05.2011 19:23:59 vasta tsitaadiga

link :: New AMD Embedded G-Series APUs Provide 39% Power Reduction for Fanless Designs

tsitaat:
AMD today announced immediate availability of two new AMD Embedded G-Series APUs (Accelerated Processing Units) with thermal design power (TDP)
ratings of 5.5 and 6.4 watts, up to a 39 percent power savings compared to earlier versions1. The very low power consumption and small 361mm² package
is ideal for compact, fanless embedded systems like digital signage, kiosks, mobile industrial devices and many of the new emerging industry-standard small
form factors such as Qseven. This is an unprecedented low-power offering for the embedded market that features one or two low-power x86 “Bobcat” CPU
cores and a discreet class DirectX 11-capable GPU on a single die.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.05.2011 12:52:57 vasta tsitaadiga

AMD's "Llano" Fusion APU Launch Presentation Leaked

tsitaat:
Earlier today, Israeli website NGOHQ.com posted a series of slides from what it seems to be AMD Fusion APU presentation. According to HardOCP, this document is called "AMD Fusion Strategy Guide". Dated May 17, 2011, the leaked presentation looks to be from an AMD event recently held in Abu Dhabi, United Arab Emirates.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 29.05.2011 02:22:59 vasta tsitaadiga

Ah mõttetu reklaamikama jälle, millal see amd on viimati notebook turul midagi saavutanud, tegid oma suts võimsama gpu, cpu ikka sakib rohkem kui sajaga.
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 29.05.2011 08:51:40 vasta tsitaadiga

E seeria kickib ikka Atomile niimoodi assi, et jube.
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 29.05.2011 11:09:19 vasta tsitaadiga

Atom on jah jube käkerdis, ma seda silmas ei pidanudki.
Kui võtta näiteks sandy i5-2537M siis see on tunduvalt võimsam, tpd ~17W küll (mõned watid rohkem küll jah amd fusion leerist) aga perfi on ka kolepalju rohkem, läpakatel oluliselt see aku pidavusaega ei mõjuta, kuna full loadi all inimesed üldjuhul läpparit pikalt ei kasuta.

viimati muutis Taavi© 29.05.2011 11:24:38, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 1 :: 328
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 29.05.2011 11:12:45 vasta tsitaadiga

Mida sa siis selle notebooki turu all silmas pidasid?
Kiiremad APU-d pole veel väljaski aga vaevalt, et sealgi Intelil väga roosiliselt läheb.
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 29.05.2011 12:22:51 vasta tsitaadiga

Fusion ei olegi mõeldud konkureerima läpakatega, pigem ikka netbookide ja põhiliselt Atomiga. Selles osas saab ta hästi hakkama.

Mida keskmine netbooki kasutaja vajab?
Interneti, emaili kasutamist. Natuke kergemat dokumenditöötlust. Video vaatamise võimalust. Aku kestvust.

Keskmine läpaka kasutaja kipub aga kasutama seda enamasti lauaarvuti asendusena, sest läpakas on popp ja mitte mingil juhul ei saa lauaarvutit osta. Neile pole aku kestvus nii oluline, valdavalt istutakse koguaeg juhe seinas (ja rikutakse oma aku ära), neile on rohkem oluline performance. See kehtib põhiliselt kodukasutajate puhul. Äriklient kasutab läpakat oluliselt rohkem sihtotstarbeliselt ja talle on aku palju olulisem.

Platseerudes netbooki ja täisväärtusliku läpaka vahele, on Fusion igati hea toode. Ta sobib väga hästi neile, kes soovivad netbooki, kuid Atom jääb lahjaks. Samuti sobib ta ka hästi neile, kes soovivad läpakat, ei vaja niivõrd kiirust, kui just head hinda ja aku kestvust. Ka osadele ärikasutajatele võiks selline läpakas väga hästi sobida. Siin teemaski viidati Lenovo 15" mudelile, mis on E-350 protsessoriga.

Hetkel on probleemiks veidi see, et asi on alles uus ja tooteid turul vähe, sellest ka hetkel veel veidi kalli võitu hind, nagu see DM1, mille otstsin. Aga nüüd kui on teada antud veel energiasäästlikumast protsessorist ja tooteid tuleb turule järjest juurde, on vaid aja küsimus, millal ka hind oluliselt paremaks läheb.
Mina ütlen küll, et hea töö AMD poolt.

Aga HP kapsaaega tahaks küll kive loopida. Nimelt see sama DM1, sellega on juba jamad. Ikkagi Pavilion ju icon_biggrin.gif
Ühesõnaga touchpad on peetis. Jah, touchpad pole lihtsalt sitt, vaid ongi defektne ja läheb järgmisel nädalal juba garantiisse.
Mis on probleemiks?
Nimelt on nii, et touchpadi kasutades ei liigu hiir hästi. Kuidagi jube halvasti. Siis vahel juhtub nii, et kui võtad sülearvuti sülle (st. tõmbad esimese serva vastu ennast, siis hakkab hiir iseensest ekraanil toimetama (nii, et miski ei puuduta touchpadi). Tegin ka lihtsalt katse, tõstsin läpaka õhku ja panin oma käe arvuti esimese serva lähedale, vahet jäi võibolla sentimeeter ja touchpad hakkas juba lollusi tegema. Ja vahel juhtub üldse nii, et hiir liigub ainult üles-alla, vasakule-paremale seda liigutada ei ole võimalik.
Täielik õnnetus on see touchpad. Hea, et miski bluetooth hiir sai ära ostetud, ilma selleta oleks suht jama.
Loodetavasti saab selle garantiis korda.
tagasi üles
Denkeš
HV kasutaja
Denkeš

sõnum 08.06.2011 09:53:11 vasta tsitaadiga

Millal see Llano esitlus olema pidi, täna või? Vähemalt mulle on see nii kuidagi meelde jäänud.
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 09.06.2011 09:43:47 vasta tsitaadiga

A8-3800 2,4GHz@ 0,9V 3dMark Vantage P4019 (CPU 8333/ GPU 3427)
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
Denkeš
HV kasutaja
Denkeš

sõnum 09.06.2011 12:03:06 vasta tsitaadiga

CPU jõudlus on samasse klassi Phenom II-ga arvestades seda ,et prose klokke ei näidata seal õieti. Video jõudlus on muidu viisakas int. video kohta, saab isegi fullHD resol mänge mängida icon_biggrin.gif.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  AMD Fusion APU arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.