|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
karuke
Kreisi kasutaja

|
29.03.2011 12:54:07
|
|
|
| Sweet, oooot 29 on ju täna :O
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
29.03.2011 13:21:01
|
|
|
ja dlc oli mass effect lehel täitsa olemas 590 MS punkti.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
29.03.2011 13:25:31
|
|
|
| Väga ettearvatav algusest lõpuni,. Mitte midagi uut juurde suurt ei lisandunud. Lair of the Shadow Broker ja isegi Overlord olid peajagu üle.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
29.03.2011 17:31:56
|
|
|
| dex kirjutas: |
| ja dlc oli mass effect lehel täitsa olemas 590 MS punkti. |
Kas mitte 560 MS punkti pole ja social.bioware lehel DLC-d ma küll ei näe!
_________________ möhhh.. |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
29.03.2011 20:59:01
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Arrival läbi tehtud siis.Lühike.Ainult poolteist tundi . |
Arvad, et on mõtet seda osta üldse? Isegi hardcore Mass Effect nutil?
|
|
| Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
29.03.2011 22:38:12
|
|
|
Üsna odav teine, kindlasti mingi elamuse saab. Stoori mõttes kah vast.
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Abazel
HV vaatleja
|
29.03.2011 23:37:59
|
|
|
| ME3 sissejuhatuseks suht-koht ok story mission iseenesest. Harbingeriga dialoog oleks võinud olla vähe pikem ja mahlakam nagu ME1 Sovreigniga Virmire peal. Kahjuks väga lihtne (insanity) ja lühike DLC, ei midagi erilist. Overlord ja LotSB olid imho paremad DLC nagu ka siin eelnevalt mainitud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.03.2011 10:38:33
|
|
|
Muide huvitav tähelepanek.Pärast Arrival läbitegemist avastad, et Normandy on äkitselt päikesesüsteemis otsaga .Sol siis teisisõnu.Kuigi, kui Acturus Station sealkandis on kus Hackett baseerub, siis makes sense vist.
Kuigi päikesesüsteemi ikoon vilgub õrnalt galaxy mapil.Vihje sellele, et ME3 algab sellega, et Shepard läheb maale?
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yxtom
HV kasutaja

|
31.03.2011 11:41:26
|
|
|
...
Kuigi päikesesüsteemi ikoon vilgub õrnalt galaxy mapil.Vihje sellele, et ME3 algab sellega, et Shepard läheb maale?  |
eks ta nii ongi vist.
Hackett lõpudialoogis ütleb, et kui vaibale kutsutakse siis lähed ja sööd oma supi ära Noja riiperid ajastavad selle kindlasti ning lendavad peale just sel ajal.
Üsna mitme erineva tegelasega see nüüd läbi tehtud... märkasin, et Hacketi dialoog erinev sõltuvalt kas lasid Collectorid õhku vai ei (ehk siis saatsid TIMi puutaha või ei). Kui lasid õhku siis Hacket ütleb midagi selles stiilis, et "kui ma ei eksi siis see laev (Normandy) ei ole (enam) Cerberuse omand". Kui ei, siis sellist kommentaari ei märka.
Nüüd... mis trikiga saada lahti see "Covert OP" achievement? ehk peaks justkui doktori ära tooma ilma tähelepanu äratamata... mis krt??? No... ei õnnesti.
Veel - Reaper Beacon ruum... sealt ei saa no way omal jalal välja? tee mis tahad? Proovisin isegi normal gameplayga... ka siis kui kõik tüübid ja suure mechi maha võtad.. paneb peekon lõpuks nätsu ära.. külili.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
06.04.2011 14:25:03
|
|
|
| Siia teemasse ka siis, et hetkel kampaania kel DA:II saab endale ME2 endale tasuta.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
08.04.2011 13:06:45
|
|
|
Proovisin Mass Effect 1 kui ta välja tuli. Suureks üllatuseks ei suutnud ennem lõpetada, kui lõputiitrid ees. Oli mõnus kogemus, kuid hinge just haigeks ei jäänud ning teise osa reliisi kuupäeva punaselt kalendrisse ei märkinud.
Nüüd mõned nädalad tagasi, ühel õhtul kui tööst kopp ees oli, piilusin ME2-te... Reaktsioon - ! Kui eelnevalt oli minu kui üle keskmise RPG austaja jaoks jaoks DAO "pinnacle of computer games" siis ME2 kõrval tundus too nüüd poisike. Õhtu õhtu järel möödusid mängides ning kui mängu lõputiitrid kätte jõudsid, järgnes: "esc - main menu - new game" Esimesest hetkest, kui mängu käima panin ning lõputiitriteni välja oli üks suur emotsioonide torm: Äratundmisrõõm, kui Archangeliga kohtusin. Ebakindlus, kui algajana esimest korda collectoritega vastamisi seisin. Hingemattev ärevus, kui Tali'Zorah peale reaperist võitu saamist mööda platvormi allapoole libises. Esimest korda elus tundsin, et olin mängus sees. Nüüdseks on tellitud nii ME kui ME2 karbiversioonid. Samuti esimest korda elus tundsin, et sellise mängu tegijaid peab toetama.
Vabandage mind selle mõttetu postituse pärast, kuid siiamaani emotsioonid nii laes, et pidin kusagil selle välja elama
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
08.04.2011 13:15:15
|
|
|
raitl, Parem siin kui mõnes kohatus olukorras
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.04.2011 13:58:17
|
|
|
| raitl kirjutas: |
Proovisin Mass Effect 1 kui ta välja tuli. Suureks üllatuseks ei suutnud ennem lõpetada, kui lõputiitrid ees. Oli mõnus kogemus, kuid hinge just haigeks ei jäänud ning teise osa reliisi kuupäeva punaselt kalendrisse ei märkinud.
Nüüd mõned nädalad tagasi, ühel õhtul kui tööst kopp ees oli, piilusin ME2-te... Reaktsioon - ! Kui eelnevalt oli minu kui üle keskmise RPG austaja jaoks jaoks DAO "pinnacle of computer games" siis ME2 kõrval tundus too nüüd poisike. Õhtu õhtu järel möödusid mängides ning kui mängu lõputiitrid kätte jõudsid, järgnes: "esc - main menu - new game" Esimesest hetkest, kui mängu käima panin ning lõputiitriteni välja oli üks suur emotsioonide torm: Äratundmisrõõm, kui Archangeliga kohtusin. Ebakindlus, kui algajana esimest korda collectoritega vastamisi seisin. Hingemattev ärevus, kui Tali'Zorah peale reaperist võitu saamist mööda platvormi allapoole libises. Esimest korda elus tundsin, et olin mängus sees. Nüüdseks on tellitud nii ME kui ME2 karbiversioonid. Samuti esimest korda elus tundsin, et sellise mängu tegijaid peab toetama.
Vabandage mind selle mõttetu postituse pärast, kuid siiamaani emotsioonid nii laes, et pidin kusagil selle välja elama  |
+1 ME fänn juures.Kui tahad veel stoorit teada, siis koomiksid,3 e-raamatut ja lugematu hulk DLC-d heidavad valgust veel mitmetele osadele.Nt asjaoludele kuidas Anderson ei saanud Spectre-ks.Kuidas Saren avastas Sovereigni.Mis juhtus kahe aasta jooksul pärast seda kui Collectorid hävitasid Normandy 1 jne
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
08.04.2011 14:10:01
|
|
|
Kõik saadaolev DLC on peale lastud. Aga hetkel jääb vist ME2 veidikeseks ootele, kuni ME1 uuesti läbi teen. Vanast ajast savesid alles pole aga tahaks ühe tegelasega algusest lõpuni triloogia läbi teha. Stoori huvides
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
08.04.2011 20:24:33
|
|
|
Uuele ringile jälle...
Arrival ka olemas nüüd, ilmselt jääb see viimaseks ME2 läbitegemiseks mul.
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
09.04.2011 00:29:55
|
|
|
Ise olen ka poolt, et Mass Effect 1&2 on viimase 5 aasta ühed paremad mängukogemused, mida saanud. Mäng ise pole teab mis raske RPG, aga selle stoori, ülesehitus, tegelased ja see mõnus atmosfäär lihtsalt köidab ja mängides tekib tunne, et ise oledki selle actioni sees. Täiega fännan ja ootan kolmandat osa. Kõik DLC-d ka enamus tehtud, väljaarvatud kasumi stolen memory. Peab endale uuesti sebima esimese osa.
_________________ Futurist |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
24.04.2011 13:02:23
|
|
|
Sai ka mõni aeg tagasi mõlemad osad läbi tehtud. Esimene osa meeldis väga.
Eriti originaalne oli see, et relva ei pidanud laadima. Kui asi ülekuumenes võtsid lihtsalt teise relva ja kõmmutasid tollega. Ning mida mäng edasi, seda paremaks läksid relvad. Lõpus sain assault rifle'iga mingi minut aega non-stop tulistada, mis on ikka päris mõnus tunne. Oli ikka tunda, et varustus on mängu jooksul paranenud.
Esimese osa juures meeldisid mulle ka modifikatsioonid, mida sai igale poole lisada. Ja üldse ei saa ma aru, miks selle inventuuri pärast vingutakse. Mina sellega küll tunde ei jauranud ja kui ma isegi jaurasin, siis ma ei tundnud, et see ülitüütu oleks. Asi oli ju küllaltki loogiliselt tehtud, või on mul imelik loogika - paremad asjad olid nimekirjas üleval, halvemad all. Üldiselt virisemiseks ei näe küll mingit suuremat põhjust. Minu arvates oleks võinud täitsa rahulikult selle süsteemi alles jätta. Aga noh, mis läind, see läind.
Teises osas oleks võinud ka olla võimalus oma tiimikaslaste armorit valida ja timmida. Relvade vahetus on küll olemas, aga see tundub suht mõttetu, sest üldiselt läheb automaatselt kõige uuem ja parem asi kätte.
Planeetide uurimine teises osa meeldis mulle rohkem, eks muidugi esimeses osas oli Makoga kohati päris äge ringi lammutada. Kuid teises osas oli asi veidi konkreetsem, viitsisin isegi kõiki planeete külastada. Ressursside korjamisega hulluks ei läinud, kogusin täpselt nii palju, kui vaja.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.05.2011 10:59:03
|
|
|
Väike naljapilt millest ME2 fännid kõige paremini aru saavad :
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
25.05.2011 12:00:36
|
|
|
Väike naljapilt millest ME2 fännid kõige paremini aru saavad :
Spoiler 
|
tuli meelde kui peale Witceri mängimist (esimese osa algus), läksin öösel dobermani õue viima ja vaatasin looma suht kahtlustava pilguga.
Spoiler 
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
12.06.2011 12:31:46
|
|
|
Tegin traineri +4 . Paragon 0, renegade 0 ja paragon max ja xp on load. Igaüks saab teha omale lõppu teha nagu tahab.
Xp kui ei funka andke teada.
See on 1.2 versiooni oma. Ka dlc.
Spoiler 
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
306 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
16.08.2011 14:05:52
|
|
|
| -FoX-, oleneb, kui hästi sul laev upgradetud oli ja kelle sa seal lõpus kuhugi paigutad. muidi jah, võob ka neid surma saada ja on ka ilma sõprade kaotamiseta hakkama saada
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|