Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lugzan
HV vaatleja

|
14.11.2008 16:21:13
Inno3D turult kadunud? |
|
|
ega keegi juhuslikult ole kursis, miks Inno3D kaardid kodumaiselt turult kadunud? veel mingi aeg tagasi oli vist isegi HinnaVaatluse videokaartide alajaotuses tootjana kirjas täiesti, aga nüüd ei leia üldse midagi sellelt tootjalt, neti.ee on ka suht tühi vastustest...
J.
_________________ Higdon's Law: Good judgement comes from experience.
Experience comes from bad judgement. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.11.2008 18:43:52
Re: Inno3D turult kadunud? |
|
|
Lugzan kirjutas: |
ega keegi juhuslikult ole kursis, miks Inno3D kaardid kodumaiselt turult kadunud? veel mingi aeg tagasi oli vist isegi HinnaVaatluse videokaartide alajaotuses tootjana kirjas täiesti, aga nüüd ei leia üldse midagi sellelt tootjalt, neti.ee on ka suht tühi vastustest...
J. |
Samasse gruppi Albatroniga siis .Nvidia pidi üldse kärpima väiksemate partnerite arvu selle aasta jooksul
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
14.11.2008 19:05:19
|
|
|
hmmm... Innod3D oli ju suht hea asi... müstilised on need nvidia teed...
J.
_________________ Higdon's Law: Good judgement comes from experience.
Experience comes from bad judgement. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
21.05.2011 00:35:02
|
|
|
Teemast veidi mooda aga abi oleks tarvis,ei tahtnud uut teemat kah teha.
Ostsin sellise kaardi http://cgi.ebay.ie/180666443485?ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.ie%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm570%26_nkw%3D180666443485%26_fvi%3D1&_rdc=1
Graphics Card - Inno 3D - MX4000 DVI + TV 128MB PCI
Masin kuhu sisse tahtnuks seda panna oleks IBM Thinkcentre S50 8183
Selline asi siis ,et kaart uhendatuna ei tee midagi,ainult onboard video tootab.
Biosest keerasin onboardi maha ja jatsin PCI peale - sama:PCI kaart ei tee midagi,onboard tootab
XP all naen molemat kaarti,saab display settingutest kohe muuta,esimene on onboard Inteli oma,teine NVIDIA oma
Keeran NVIDIA peale,APPLY ja kui restartida siis ikka sama asi,display settingutest automaatselt taas onboardi peal.
Hardware report errorit ei anna,propertised utlevad et kaart on tookorras ja enabled.
Tostsin kaardi teise arvutisse (quad core AMD) tapselt sama asi,onboard tootab,PCI mitte,XP alt molemad nahtaval.
Kaart on uhiuus ja kasutamata.
Ebay muuja utles et tal tehnilist nutti pole ja lubas mulle uue saata.Kaart ise oli miski 10 eurot saatekuludega.Aga ma sugavalt kahtlen kas sellel on motet,
raske uskuda et uhiuus asi molemas arvutis midagi ei tee.Ma olen paris kindel et kusagilt on midagi vaja maha keerata voi juurde timmida..Muuja tundub olema hea inimene kah,mis ma tast niisama ahnelt peedistan..
Paluks abi
Matikala
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
21.05.2011 07:34:21
|
|
|
nVidia draiveri installisid ära? nVidia Control Paneli pealt ei anna sättida kumba kasutab?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
22.05.2011 10:47:03
|
|
|
Tanud Miki-Hiir
Vaatasin tagasi su kirja,kuigi tundus mottetu ule installida drivereid mis XP juba ulesse leidnud oli,
laadisin driverid internetist ja installisin ara.
Lasin settingutest BIOSe ja Display ule PCI peale ja nuud tootab.
Sellega seoses kohe katsetasin ara ka oma 512mb PCIe kaardi samal meedotil ,mis nurka sai visatud kui mittetootav isend,
ja ka sellel tuli elu sisse
Ehk siis nuud tuleb tanapaeval koik driverid ara uuendada ja midagi ennem ei juhtu kui see on tehtud,
vanasti,kui mina veel noor olin ja tuul mu linalakka paitas mil ma Norma manguasjadega mangisin
siis tulid kogu aeg Windowside default driverid ja lukkasid hoo sisse kaartidele ja sealt edasi tuli draivereid installida et pilt oigesti jooksma saada....oi aegu oi aegu,koik muutunud
Aitahh
Uks kusimus veel,
selle PCI kaardi hankisin ma kuna ETV Otse (silverlight baasil) pilt vahe hakkis yle-ekraani suuruses.
Motlesin et videokaart sellele pillile norga on
Nuud ikka hakib,vahe vahem aga ikka.Vaiksemas suuruses ei haki.Kust ma seda settingut nuud keerata saaksin?
On ju kull P4- kaks koma kaheksa joudlust, 1gb malu ja nuud ka 128mb videot
ei tohiks ju hakkida...
e.g. tavalist streami ja XVID pilti ei haki. Netiuhendus on korras (kaabel otse kaardi taga)
Ideid?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
25.05.2011 23:31:08
|
|
tomorrow kirjutas: |
J. |
Samasse gruppi Albatroniga siis .Nvidia pidi üldse kärpima väiksemate partnerite arvu selle aasta jooksul |
Inno 3D toodab küll uuemaid kaarte:
http://www.inno3d.com/
Lihtsalt edasimüüjad/laod pole Eestisse tellinud.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.05.2011 19:45:50
|
|
G80 kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
J. |
Samasse gruppi Albatroniga siis .Nvidia pidi üldse kärpima väiksemate partnerite arvu selle aasta jooksul |
Inno 3D toodab küll uuemaid kaarte:
http://www.inno3d.com/
Lihtsalt edasimüüjad/laod pole Eestisse tellinud. |
Vaata kuna see post kirjutatud oli mida sa tsiteerisid nüüd .Nvidia muudab tihedamini meelt kui naine
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|