Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tort
HV vaatleja
|
17.05.2011 18:50:10
|
|
|
Mure järgmine. Mini syncis google konto ära. Nüüd on terve pinutäis mailiaadresse kontaktide all, mida ma üleüldse ei soovi ja mõned telefoninumbrid on inimese profiili all topelt (või on see sellest, et imes omale sim-kaardi uuesti sisse?). Kuidas ma saan nii teha korraga, et iga inimese all oleks vaid tema mobiil ja mailiaadresse polekski? Kas aitab tõesti vaid algseadete taastamine?
Edit: Pole vahet enam, tegin täieliku reseti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.05.2011 22:43:50
|
|
|
Tort, kiire kodanik oled
Tegelikult saab panna kontaktide seadetes paika, et näitaks ainult nimesid, milledel on number ka olemas. Siis lihtsalt meili aadressiga kontakte ei näidata.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tort
HV vaatleja
|
18.05.2011 12:59:41
|
|
|
Ma, vana inimene, ei leia sellist kohtagi seadetest Kas muidu kuskilt saab seda ka määrata, et ta kasutaks vaid sim kaardi numbrimälu? Seda pole ka leidnud. Syncimised lülitasin kõik välja ja loodan, et kunagi enam sinna peale ei satu. Mulle üldse ei istu, et kõik asjad on niivõrd automaatsed siin maailmas juba ja kõike üritatakse sinu eest teha.
See pole muidugi siiani kohale jõudnud, et miks kontaktide all oli peale mailiaadresside (tulid ilmselgelt google accoundi alt) inimestel küljes 2 identset telefoninumbrit, kui sim kaardilgi oli vaid 1 number üleüldse. Kust need veel tulid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
18.05.2011 15:45:53
|
|
|
Contacts - menüü nupp - contacts to view, sealt võtad maha need kontod, mida ei soovi näha. Topelt on sellepärast, et niipalju kui sul erinevaid kontosid, nii palju ka tel. raamatuid, et kui F.B. ja google ja SE kontod süngid, siis ongi 3 komplekti kontakte
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tort
HV vaatleja
|
18.05.2011 18:57:19
|
|
|
Oh õudust! Igaljuhul tänud, leidsin. Imelikul kombel jäi kahe silma vahele ennem. FB ja säutsu ja blogi jne ei kasuta õnneks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
18.05.2011 19:15:09
|
|
|
Ma lasin lihtsalt Titaniumiga kõik need sünkimise värgid maha, niikuinii süngin vaid Outlookiga ja ka Titaniumiga on backup tehtud, kui vaja taastada midagi.
Titanium Backup'i tõstsin 'system/app' kausta, et kui seadetele reset teha, jääb see alles, ning sealt saab siis juba kõik muu vajaliku kätte
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
19.05.2011 01:02:48
|
|
|
Õhtust!
Olen olnud truu Nokia omanik ca 13 aastat ning hetkel on mu telefoniks Nokia C7. Kuigi ta on nuti kohta õhuke ning päris mugav telefon, sain ma lõpuks isegi aru, miks see Symbiani karvane kere kõigile ette jääb. Hakib, uimerdab, siis hakib veel natuke - pauerit peaks kesta all iseenesest olema. Tihti pean telefoni raputama, et saada sõnumit kirjutades täisklaviatuuri ette - mõni mööduja peaks mind vist vaimuhaigeks, et oma telefoniga tõmblen. Olen alla tõmmanud kõikvõimalikud uuendused, kuid ta töötab ikka nii toorelt. Olen viimastel päevadel üsna kuri olnud ning sahtli põhjas vedelev Nokia 1208 tundub olevat hea alternatiiv C7'le. Kuid see selleks, teema on siiski X10 oma.
Sattusin täna Elioni ning vaatasin huvi pärast tõsiseltvõetavaid alternatiive. Kuigi X10 Mini Pro on praeguseks vana mudel, pole ma temasse eriliselt süvenenud. Aga seal ta seisis, ning mul hakkasid tekkima kurjad plaanid - nii väikesed mõõdud ning QWERTY klaviatuur on kui kirss tordi peal. Võtsin nüüd õhtul tassi kohvi kõrvale ning lugesin terve selle teema läbi - telefon tundub üsna aus olevat, mõned tüüpvead on, kuid see on tegelikult täiesti normaalne selliste telefonide juures.
Kuid enne raha loovutamist tahtsin küsida kasutajate käest nõu.
1. Kas on mõtet seda telefoni 255 € eest osta (Tele2)? Kui mitte, siis mis hinnaga tavaliselt korralikud kasutatud telefonid liiguvad?
2. Kas on tulemas sellele aparaadile järeltulija, mis oleks samuti väga väike ning omaks QWERTY-t?
3. Kas on üldse olemas nii väikeseid alternatiive X10 Mini Pro'le?
Ette tänades,
Uku
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonks
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
19.05.2011 09:14:25
|
|
|
Gaudi kirjutas: |
Õhtust!
Olen olnud truu Nokia omanik ca 13 aastat ning hetkel on mu telefoniks Nokia C7. Kuigi ta on nuti kohta õhuke ning päris mugav telefon, sain ma lõpuks isegi aru, miks see Symbiani karvane kere kõigile ette jääb. Hakib, uimerdab, siis hakib veel natuke - pauerit peaks kesta all iseenesest olema. Tihti pean telefoni raputama, et saada sõnumit kirjutades täisklaviatuuri ette - mõni mööduja peaks mind vist vaimuhaigeks, et oma telefoniga tõmblen.
|
Ise läksin mini-prolt Nokia N8 peale üle. Veel pole kordagi kahetsenud. See Mini pro ekraan oli nii väike ja ebamugav. Raputama pole ma pidanud ei N8 ega ka naise C6-01 veel kunagi . Mulle isegi meeldib, et ta iseenesest ekraani ei pööra iga väikese kallutuse peale nagu mu üks varasem telefon tegi.
Olen alla tõmmanud kõikvõimalikud uuendused, kuid ta töötab ikka nii toorelt. Olen viimastel päevadel üsna kuri olnud ning sahtli põhjas vedelev Nokia 1208 tundub olevat hea alternatiiv C7'le. Kuid see selleks, teema on siiski X10 oma.
|
Kuna protsessor on C6-01, C7 ja N8 sama siis ei tohiks ka sinu C7-l uimamist niisama ette tulla, vahest ehk siis kui on meeletult softi sisse aetud mis igasugu taustaprotsesse käima jätab. Eriti tuleb see välja kui netist piraatsofti paigaldad, ma korra tegin selle vea siis läks uimaseks. Kohe, kohe on sümbianile Anna tulemas (uus soft), see peaks telefoni veel 3 x kiiremaks tegema.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
19.05.2011 12:05:57
|
|
|
Taustaprotsesse sulgen ma päris tihti, seega ei tohiks asi selles olla. Lisaks on mu telefon üsna app-free, seega ei tohiks ta aeglane olla. Aga ma ootan uuenduse ära, äkki saan jälle õnnelikuks. Tänud nõu eest!
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
19.05.2011 13:29:31
|
|
|
Taustaprotsesse sulgen ma päris tihti, seega ei tohiks asi selles olla. Lisaks on mu telefon üsna app-free, seega ei tohiks ta aeglane olla. Aga ma ootan uuenduse ära, äkki saan jälle õnnelikuks. Tänud nõu eest! |
Taustaprotsesside all pean silmas mitte rakendusi vaid serviceid ja protsesse mida taskmanager ei näita
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonks
HV vaatleja
|
25.05.2011 21:36:40
|
|
|
Selline probleem, et mobiilse internetiga saab kasutada ainult browserit. Gmail, Market, automaatne sync ei toimi. Mis võiks selle põhjuseks olla?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
27.05.2011 18:14:48
|
|
|
tonks kirjutas: |
Selline probleem, et mobiilse internetiga saab kasutada ainult browserit. Gmail, Market, automaatne sync ei toimi. Mis võiks selle põhjuseks olla? |
Mis teenusepakkuja mobiilne internet? Tegin ise hiljuti Elisa M-Elu paketi ja sellega toimivad kõik netti vajavad asjad. Enne kui pakketi polnud ja kasutasin neid seadeid mida Elisa ise pakkus(wap) siis tolle ühendusega ei saanud küll midagi peale brauseri kasutada.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaks
HV vaatleja
|
27.05.2011 18:51:05
|
|
|
tonks kirjutas: |
Selline probleem, et mobiilse internetiga saab kasutada ainult browserit. Gmail, Market, automaatne sync ei toimi. Mis võiks selle põhjuseks olla? |
sul arvatavasti wap seades,pead pöörduspunktide nimed muutma internetiks.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaana
HV vaatleja

|
29.05.2011 11:54:52
|
|
|
Telefon mul seda uuendust vähemalt ei paku, äkki siia piirkonda jõuab hiljem.
Kuigi hetkel isegi need vahepealsed uuendused ei huvita ja ootan pigem 2.3
|
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
29.05.2011 14:01:15
|
|
|
Avastasin huvitava asja, kui lubatud on Background data kestab aku 1 päev, kui keelatud 3 päeva. Päris julm vahe.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.05.2011 15:09:17
|
|
|
karuke, nii on jah. Marketi jaoks peab olema lubatud samas. Tiri Quick Sync nimeline asi ja pane see siis widgetina töölauale. Seda valides viiakse sind otse selle kohani, kus seadetes saad välja lülitada.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
29.05.2011 16:13:13
|
|
|
Hmm... imelik jama, sai telefon mingi kuu tagasi rootitud(X10 mini pro 2.1) ning peale visatud Link2SD programmide jaoks. Põhi rakendusi ja taustal töötavaid asju ei linkinud. Kuid nüüd kuu aega hiljem hakkavad jamad pihta(vahepeal pole midagi installinud, kuna tuhin üle läinud). Üks õhtu jäi lihtsalt booti kinni, tegi restardi restardi otsa. Nii, selle lahendasin aku 10mintase eemaldamisega ja töötas. Siis enamus rakendusi ei töötanud enam, nii linkitud kui linkimatta, pidin kõik käsitsi reinstallima, siis töötasid. Aeg-ajalt läheb lihtsalt levi ära, nagu lennukirežiimis oleks. Ütleb ainult, et ei saa Elisa EE'ga ühendust loodud(ise olen Tele2 klient ning muidu on Tele2 leviala koguaeg), selle saab lahendada restardiga ainult:/ Ja kohati loobib ette programmi kokkujooksmis teatist, kuigi pole seda programmi kasutanudki ning task manager killib rakendusi iga tunni tagant:/ Kohati ongi, töötab ideaalselt ja siis jälle äkki ei tööta, imelik, aga täis tehase resetti kah ei viitsi teha:D Aa, helina viskab ka koguaeg tehase omaks tagasi:S
Või teha Titanium backupiga täis tagavarakoopia, unrootida selle root rakendusega, teha tehase restart, proovida kas vead säilivad, uuesti rootida ning taastada titanium backupiga?
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
31.05.2011 08:00:17
|
|
|
krt, miskine kala on.
Tõstsin veits arvutitehnikat ümber, modem-ruuter pidi ka voolust väljas olema korraks.
Nüüd peale uuesti ühendamist ei suuda telefon enam IP aadressi kätte saada. Mis värk on?
Starmani ühendus ja Cisco EPC3925 on modemiks.
EDIT: sain korda. Panin static IP föönile.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
01.06.2011 08:29:00
|
|
|
sai üle pika aja vaadatud ja kontrollitud oma telefoni ja kontakte ning ilmsiks tuli selline paha asi et syncimine toimub ainult ühtepidi, ehk siis netist telefoni poole töötab ilusti kuid telefoni kontakte netikontole ei tõmmata.
on kellelgi kogemusi selles osas ka ? tegin juba uue sünkimise konto telefoni, sellest suurt kasu ei olnud.
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
03.06.2011 13:26:08
|
|
|
Kuidas sünkida facbook ja oma telefoni kontakti sedasi, et kui on erinevad nimed kasutuses siis näitaks ka ikka pilti? (muud on kõik kenasti syncis) ma ei leia kummaski kohas link või join nuppu, mis on minumeelest täiesti haige.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
03.06.2011 15:47:21
|
|
|
kas x10minile jõuab ka kunagi android 2.3 või on see ainult arc'i jaoks?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
03.06.2011 20:37:55
|
|
|
Ei tule minile 2.3. Viimane uuendus oli kuskil nädal tagasi build 2.1.1.1.C.0.0 Sealt edasi vist ei tule midagi enam.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.06.2011 14:35:43
|
|
|
karuke kirjutas: |
Kuidas sünkida facbook ja oma telefoni kontakti sedasi, et kui on erinevad nimed kasutuses siis näitaks ka ikka pilti? (muud on kõik kenasti syncis) ma ei leia kummaski kohas link või join nuppu, mis on minumeelest täiesti haige. |
Huvitab sama asi
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |