Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 28.04.2011 17:39:44 vasta tsitaadiga

QLIMAX, kas olete tööl sonis või seotud mobiilioperaatoritega või mõni lähedasem tuttav? Tuletan Teile meelde, et tegemist on kahe telefoniga.

Mina enda telefoni kasutan sat navina, google latitudei kasutan, siis veel internet oma hüvedega. Helistanud olen mingi 3 x kokku sellelt, isegi sõnumeid ei ole saatnud. Telefon on eranditult alati hoitud DG prillikotis. Laadimiseks on kasutatud ainult originaal laadijat. Samas tööl on igapäevaselt mul poputada mõned üsna kallid meditsiinilised analüsaatorid - seega nagu peaksin midagi teadma tehnika kasutamisest.

Tegelt ma usun, et tegemist on ikkagi hinnaga. Kahjuks sai võetud esimesed ettejuhtuvad telefonid mis normaalsed tundusid. Samas aga üsna odavama otsa omad. Ju kehtib reegel, et odav hind = saast icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
QLIMAX
HV kasutaja
QLIMAX

sõnum 29.04.2011 01:45:53 vasta tsitaadiga

ToivoLep, Ei ole seotud mina kuidagi ametlikult SE-ga. Ma elan maal ja suht palju töid tehes on mobla taskus olnud ja midagi ei juhtu lihtsalt panen ekraani poole vaid sissepoole.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 02.05.2011 21:02:50 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Mul pole androidiga midagi veel tegemata jäänud, mis windows mobilega saab teha.

Nüüd siis saabus see päev, kus ma pean ütlema, et on siiski midagi mida ma teha ei saa. Nimelt, korduvatest sündmustest, mis vaja seadistada toimuma iga kuu viimasel päeval, ei jaga android mütsigi icon_neutral.gif Outlookiga sünkides jääb kalendrisse vaid one-time-event ja sünkides outlook>google>mobla ilmub sündmus iga päeva peale lausa icon_biggrin.gif Googeldades leidsin, et see on 'limitation'. See android on ju sama hull kui iföön.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.05.2011 22:24:03 vasta tsitaadiga

waat...iga kuu viimasel päeval...paned ise käsitsi paika need 12 korda aastas.. See nüüd küll mingit automatiseerimist ei tohiks ju vajada.
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 02.05.2011 23:07:07 vasta tsitaadiga

Panen ma jee kui on osadel kuudel 4 sündmust ja osad on üle 2 kuu veel ja siis kellaaega tahad muuta, siis kõigil eraldi hakkad muutma? Palju õnne sel juhul, päev on sisustatud vähemalt millegagi...
tagasi üles
Xen0n
HV kasutaja

sõnum 02.05.2011 23:17:54 vasta tsitaadiga

Mul X10 Mini ikka väga imelik, viimase nädala jooksul olen pidanud iga päev laadima ja ega täna ka erand pole. icon_neutral.gif Akud ikka ei pea SE telefonidel üldse.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaana
HV vaatleja
vaana

sõnum 03.05.2011 13:45:05 vasta tsitaadiga

Xen0n kirjutas:
Mul X10 Mini ikka väga imelik, viimase nädala jooksul olen pidanud iga päev laadima ja ega täna ka erand pole. icon_neutral.gif Akud ikka ei pea SE telefonidel üldse.

Võid äkki näite tuua, millisel telefonil see aku kestab nutidest?
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 03.05.2011 22:58:32 vasta tsitaadiga

oleks ka huvitatud, aga tingimuseks paneks ka, ert originaal aku, mitte need 3x suuremad akud kui telefon ise. Ning SE'del pidas aku väga hästi, ise võtsin selleks ajaks kui mu Mini Pro oli garantiis endale kasutada enda vana W880i, millega sai 3nädala vältel siis aeg-ajalt Opera Miniga netis käidud, msnis istutud ning koolis muusikat kuulatud ja pidin telefoni laadima 3nädala jooksul ainult 3x.
Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.05.2011 23:13:21 vasta tsitaadiga

Nendel eelmise generatsiooni SE-del (k810i, w810i, w880i jnejne) pidas aku väga hästi. Mõnikord polnudki enam meeles, mis nädal sai viimati laetud. Aga tuleb välja, et SE on smartphonede tootmisel jätnud aku kestvuse hooletusse. Kasutatakse samasid akusid, aga telefon on ju mitu korda voolunäljasem.

X10 mini pro võtsin hommikul kuskil 8 ajal laadija tagant ära. Nüüd 16 tundi lihtsalt seisnud, midagi pole teinud peale kahe lühikese kõne. Aku hetkel 89% peal. K810i-ga oleks praegu kuskil 98-99% peal.. Aga x10 peal kulutab see akut, et levi pole pmst kunagi põhjas. Battery use all Phone idle 59%, cell standby 36% ja display 5%.

John Blaze
HV kasutaja
John Blaze

sõnum 04.05.2011 14:44:11 vasta tsitaadiga

x10 ja peab 1.5 kuni 2 päeva, kuulan palju muusikat üle bluetoothi ja meilide check iga tunni tagant. Telefon root'itud, akusööjad proged maha lastud. Kui taustal töötab igast jama ei imesta et aku kiirelt tühjaks saab.

Üldiselt imestan inimeste üle kellel vaja link2sd-d kasutada. Kui palju teil on vaja igast junki oma telefoni peale lasta?

Kes ei kasuta 3G ühendust lülitage wdcma/gsm ainult gsm-i peale, see ümberlülitamine võtab päris palju akut icon_razz1.gif
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 04.05.2011 18:09:30 vasta tsitaadiga

Tänud väärt info eest. Endal oli wdcma only peal ning 3G-d pole kordagi kasutanud ja arvatavasti lähiajal ei kasuta ka.

Need default appid on küll tüütud...Paari appi ainult kasutan, samas teised appid koguaeg tõmbavad ennast tööle ise. Pean ikka kätte võtma ja rootima ära selle asjanduse.

WaHur
HV kasutaja

sõnum 04.05.2011 21:07:51 vasta tsitaadiga

John Blaze kirjutas:

Üldiselt imestan inimeste üle kellel vaja link2sd-d kasutada. Kui palju teil on vaja igast junki oma telefoni peale lasta?

Enne kui silmad imestusest suureks ajad, püüa mõista fakti, et telefone on erinevad: kõikides ei ole mälu 1 GB, minu mini pro's on seda vaid 128 MB....
link2sd thumbs_up.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 04.05.2011 21:22:09 vasta tsitaadiga

WaHur kirjutas:
John Blaze kirjutas:

Enne kui silmad imestusest suureks ajad, püüa mõista fakti, et telefone on erinevad: kõikides ei ole mälu 1 GB, minu mini pro's on seda vaid 128 MB....
link2sd thumbs_up.gif

+1
Peale mõninga appi tõmbamist hakkas lõugama et mälu täis icon_neutral.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
John Blaze
HV kasutaja
John Blaze

sõnum 05.05.2011 13:48:21 vasta tsitaadiga

Algul oli küll lahe igasugu erinevaid programme proovida, kuid kokkuvõttes on enamus mingi bs millele ma rakendust ei leiaks
Inimesed on küll erinevad aga julgen pakkuda et ma saaks ka 128 mb mäluga hakkama

mis mul installitud on :
Spoiler Spoiler Spoiler

lasta maha live wallpaperid, timescape jne peaks välja tulema vist?
tagasi üles
mine
HV vaatleja
mine

sõnum 05.05.2011 22:16:40 vasta tsitaadiga

Xen0n kirjutas:

Endal küll Mini pro, aga varem pidas aku ikka vastu paar päeva ilusti, eilsest hakkas vastu pidama pmts alla 24H, hommikul kell 8 nt võtsin laadija küljest ära, läksin tööle, õhtul kell 22 on juba alles alla 10%. Sedasi siis juba 2 päeva järjest, oleks siis,et kasutaks mingit programmi, aga aku sureb lihtsalt telefoni töötamisega taskus.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 05.05.2011 22:21:05 vasta tsitaadiga

küllap ikka mingi proge mis taustal jookseb, sööb aukut. võta maha mis viimati installitud, ehk mõjub.
tagasi üles
mine
HV vaatleja
mine

sõnum 05.05.2011 22:22:30 vasta tsitaadiga

selles point ongi, et pole midagi installinud ja task manageriga kõik ära killinud mis killida annab, ning varem seda probleemi polnud
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 05.05.2011 22:50:29 vasta tsitaadiga

John Blaze kirjutas:
julgen pakkuda et ma saaks ka 128 mb mäluga hakkama

oled optimist... 128 mb-st haukab oma osa juba android.. ja skype võid siis ära unustada, see võtaks juba ise vähemalt 1/4 järgi-jäänud mälust.
Paljudel on ju telefon ikka ainult rääkimiseks, pildistamiseks võtavad nad kaasa fotoka, filmimiseks teise kaamera, muusika kuulamiseks pleieri, märkmete jaoks märkmiku või päeviku, interneti jaoks läpaka, navigeerimiseks tom-tommi ja ülekandeid saab ju pangas teha, kuidas keegi.. icon_rolleyes.gif
samas ei arva ma ka et kogu marketit peaks enda mobiili imema, aga sellise telefoni jätan kunagi tulevikuks.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.05.2011 22:55:25 vasta tsitaadiga

WaHur kirjutas:
John Blaze kirjutas:
julgen pakkuda et ma saaks ka 128 mb mäluga hakkama

oled optimist... 128 mb-st haukab oma osa juba android.. ja skype võid siis ära unustada, see võtaks juba ise vähemalt 1/4 järgi-jäänud mälust.
Paljudel on ju telefon ikka ainult rääkimiseks, pildistamiseks võtavad nad kaasa fotoka, filmimiseks teise kaamera, muusika kuulamiseks pleieri, märkmete jaoks märkmiku või päeviku, interneti jaoks läpaka, navigeerimiseks tom-tommi ja ülekandeid saab ju pangas teha, kuidas keegi.. icon_rolleyes.gif
samas ei arva ma ka et kogu marketit peaks enda mobiili imema, aga sellise telefoni jätan kunagi tulevikuks.

Ma olen siis üks eranditest, kes kannab kaasas ainult telefoni rääkimiseks, pildistamiseks, filmimiseks, muusika kuulamiseks, videote vaatamiseks, märkmeteks, internetiks, navigeerimiseks, pangatehinguteks, äriks, mängimiseks, pulsi mõõtmiseks, metallidetektorina, kompassina, kaugjuhtimispuldina, varsti vist ka wifi ruuterina jne jne jne icon_biggrin.gif

Siiani rootimiseta (default appide eemaldamiseta) mälu jätkunud.

rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 06.05.2011 01:22:21 vasta tsitaadiga

Mul ka mäluruumi puudust pole Minil, tehasesitt (mängud, Google Maps, Timescape) on välja pekstud ja lisavarana siis:
Spoiler Spoiler Spoiler

~38mb veel vabagi..
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
John Blaze
HV kasutaja
John Blaze

sõnum 06.05.2011 08:09:47 vasta tsitaadiga

mine kirjutas:
selles point ongi, et pole midagi installinud ja task manageriga kõik ära killinud mis killida annab, ning varem seda probleemi polnud

Task manager ise on suht pseudoprogramm, kõige kindlam on telefon rootida ja need proged maha lasta
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 06.05.2011 13:46:08 vasta tsitaadiga

Daaarn, ikka ma ei ole oma mini pro jupstükki kätte saanud kõrgema klassi hooldusest. No kaua võib icon_rolleyes.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 08.05.2011 17:59:37 vasta tsitaadiga

SE Sync enam bookmarke ei sünki? Või on minu telefonis jama... Ainuke asi mida ma sünkisin sinna ja nüüd tegin seadetele reset ja telefoni enam bookmarke ei tõmba, ei ilmugi seadete alla enam bookmarks valikut telefonis icon_neutral.gif
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 10.05.2011 18:58:39 vasta tsitaadiga

Kusjuures omal oli ka sama fenomen eelmise nädala jooksul. Aku pidas vaevu hommikust õhtuni vastu. Pühapäeval siis aga laadisin juhuse tahtel asja sedas 25% siis kasutasin siis sirka 50 ja kasutasin ja siis lõpuks täis ja nüüd peale esmaspäeva hommikust äravõtmist vooluvõrgust näitab aku 66 % :S Ma ei saa aru kas miski vinge bug või mis krt see on ja kas see laadmine aitas aga igastahes hetkel kestab ptu ptu ptui

mine kirjutas:
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 11.05.2011 20:45:20 vasta tsitaadiga

Ja saingi tagasi oma mini. Kõigele kiuste ma pean kiitma hoolduse kvaliteeti - telefon on tõesti puhtaks lakutud, asjad korda tehtud. Tuli meelde, et ka sisselülitus nupp jeblas ja unustasin mainida. On ka see ära fixitud. Nüüd aga vaja asjad tagasi peale lasta ja vaatame mis teeb.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.