Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 424, 425, 426  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 11.05.2011 20:37:11 vasta tsitaadiga

Silverlight? WMV?

Youtubega on ka see probleem alati. Aga see on kõikide videotega nii.

Seletan siis lähemalt - võibolla jäi eelnev jutt arusaamatuks ...

Kui mul on mitu firefoxi vahelehte ja ma vaatan ühel vahelehel mingit videot (ükskõik kus, ükskõik, mis formaadis) ja mingil põhjusel ei viitsi seda lõpuni vaadata ning sulgen vahelehe (mitte kõik firefoxi protsessid), siis vaatan modemit ja näen, et tuli intensiivselt vilgub. See tähendab, et toimub allalaadimine ja seda tõestab ka see, et kui surfan netis edasi, on nett aeglane - järelikult laeb miski ennast minu arvutisse. Ja see "miski" on seesama video, mida eelnevalt olin vaadanud, kuid ei vaadanud lõpuni.

Ja isegi, kui mul on lisaks sellele esimesele vahelehtedega Firefoxi aknale lahti eraldi teinegi Firefoxi aken ning sulen selle akna, kus oli mul videoga vaheleht, siis ei katke allalaadimine. Allalaadimine katkeb ainult siis, kui sulen kõik Firefoxi aknad.

Sama lugu on põhimõtteliselt ka piltidega, kuigi seda täheldan harva, sest pildid on üsna väikesemahulised. Ja ühte asja võib veel öelda. Nimelt, kui laen suvalisel lehel alla mingit faili ning firefox küsib, et mida sellega teha soovin (väike aken tuleb lahti), siis samaaegselt, kui mina seda otsustan, laeb Firefox juba faili alla. Toon suvalise näite -> http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard KUi sa ootad nii kaua, kui see fail peaks olema teoreetiliselt alla laetud ja siis valid, et salvesta fail, siis fail on momentselt alla laetud.

Ideaalis peaks asi välja nägema nii, et kui videot mängiva vahelehe sulen või lähen sealt järgmisele lehele, siis eelmise veebilehe allalaadimised võiksid katkeda. Samuti ei peaks Firefox faili enne alla laadima, kui ma olen kindlalt otsustanud, kas ma seda ikka teha soovin. Puht turvalisuse mõttes võib mingil suvalisel lehel mingi skript olla, mis lehe kuvades käivitab faili allalaadimise ja allalaadimist saan katkestada ainult siis, kui Firefoxi täielikult sulen ... :S

See probleem on olnud alati erinevate arvutitega ja nii Vista, kui ka Windows 7-iga. XP-ga ei tea, sest pole XP-d kasutanud.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.05.2011 23:03:29 vasta tsitaadiga

tudiludi, mis puudutab videote tirimise jätkumist peale saki sulgemist, siis kahtlustan, et sul on mingi viirustõrje vms järelikult vahel mis tirimist jätkab. Tegin just katse youtube'ga ja jälgisin ruuterist võrguliiklust, peale FF saki sulgemist katkes ka liiklus. Niiet sul ikka oma masinas mingi kala.

Mis puudutab FF faili allalaadimist juba sel ajal kui sa alles end sügad ja mõtled, et millisesse kataloogi oma porr seekord paigutada, siis see on täiesti FF oodatud ja teadlik teguviis. Ja igati positiivne.
Scripti, mis omatahtsi sul FF midagi alla laadiks, pole veel kohatud. Kui mõni selline pahatahtlik peaks ilmuma, küllap siis ka vastumeetmeid rakendatakse.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 11.05.2011 23:13:05 vasta tsitaadiga

Sul on õigus! icon_smile.gif Kuna üsna aegade algusest peale olen kasutanud Orbit Downloaderit, siis see jätkab jah allalaadimist. icon_smile.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.05.2011 08:29:15 vasta tsitaadiga

Ei viitsi kogu teemat läbi lapata ja panen oma küsimuse kohe kirja: on siis selline probleem, et uus firefox 4 kipub avama linke uues hüpikaknas tagaplaanil.
Ja mitte iga lehe puhul. Seni olen märganud sellist jama põhiliselt cv keskuse ja cv online lehtedega. Proovisin küll kõik võimalike sätetega ja adonnidega , aga tutkit...
Ehk on keegi juba sellise probleemiga maadelnud ja oskab nõu anda. Tahaks, et kõik uued aknad avaneksid esiplaanil ikka. Aitähh.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 14.05.2011 12:50:30 vasta tsitaadiga

Oled kindel, et need aknad on ka päriselt tagaplaanil ja mitte lihtsalt "üle joonistatud" Firefoxi põhiakna poolt? Firefox 4 kipub seda Windows XP puhul tegema, süüdi nähtavasti riistvaraline kiirendus.
Üle joonistatud akna tunneb ära selle järgi, et kui minna kursoriga akna kohale ja seal hiirega tegutseda (näiteks rullikut kerida), siis ilmub akna sisu jälle nähtavale.

Kui viga on selles, siis head lahendust vist ei olegi - kas selle kiiksuga ära harjuda, üle minna uuemale op-süsteemile või kiirendus välja lülitada.

tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.05.2011 16:08:14 vasta tsitaadiga

Unustasin mainida, et mul ongi win 7'ga see jama. Kus juures esimese lingi avab ja jätab vahest ka esiplaanile.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 14.05.2011 18:10:26 vasta tsitaadiga

Ma pole Windows 7 puhul "ülejoonistamist" täheldanud. Ju siis midagi muud viga.
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 15.05.2011 11:58:47 vasta tsitaadiga

Keegi viskaks lingi, kust sai uusimat id-kaardi tarkvara? v3.3 peaks olema. installer.id.ee pakub ikka veel 1.5.** icon_rolleyes.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.05.2011 12:07:10 vasta tsitaadiga

https://installer.id.ee/ Kui vajutad Jätka, siis all pakub jah 1.5 versiooni, kuid lehe ülaosas on tekst "... kui soovid kasutada uut ID-kaardi tarkvara, siis vajuta siia ...". Sinna "siia" pead vajutama ja siis avaneb võimalus uuema tarkvara allalaadimiseks.

Lisan, et väidetavalt pidavat XP puhul olema suuri probleeme uuema tarkvara kasutamisega. :S Aga kui sul on XP, siis proovida tasub, sest uuem on tõesti palju mugavam.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.05.2011 12:56:59 vasta tsitaadiga

daimonaud kirjutas:
Keegi viskaks lingi, kust sai uusimat id-kaardi tarkvara? v3.3 peaks olema. installer.id.ee pakub ikka veel 1.5.** icon_rolleyes.gif

3.4 on uusim thumbs_up.gif : https://installer.id.ee/media/win/?C=M;O=D
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 17.05.2011 21:03:32 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi ka sama asi, kui kasutan Mozillat uuemat versiooni ja kui panen käima CCleaner siis leiab alati igasugust sodi kuskil 150MB-1G vahel. Varasema Mozilla ver. ei olnud kunagi niipalju ,mida vaja puhastada. Sama asi ka Chromega.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
HiTek
HV vaatleja
HiTek

sõnum 17.05.2011 21:06:48 vasta tsitaadiga

Vaatasin viimaseid lehekülgi ja sellist probleemi ei leidnud. Sarnased, aga pole päris see..
3.misiganes -> 4.0.1 Enne 3. oli nii, et sinna aadressi ribale kirjtuasin näiteks "you" automaatselt läks youtube. Nüüd kasutab firefox seda googeldamiseks.
Googeldasin ja about:config, seal tuleks miskit muuta. Aga mina sellest süsteemist aru ei saa ja lampi ka ei hakka testima.
Äkki keegi oskab aidata. icon_smile.gif
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 17.05.2011 21:21:55 vasta tsitaadiga

mis pluginat te .mp3 failide jaoks kasutate, et saaks pausi panna ja kerida jne.

chrome-l on päris hea sisseehitatud päris hea süsteem imo. ma kasutan vlc-pluginat mis koos vlc-ga tuli, aga kui mingi mp3 faili mängin brauseris siis pilt lihtsalt must, fail hakkab mängima ja mingeid kontrollereid ei ole.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 17.05.2011 21:45:52 vasta tsitaadiga

Nitrub, FoxyTunes thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 17.05.2011 22:39:43 vasta tsitaadiga

see vist pole päris see mida silmas pidasin. (või on?)

näiteks vajutan mingile lingile www.blaaablaaaaaaaaa/fail.mp3, siis tahan et ta hakkaks seda brauseris mängima/streamima.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.05.2011 02:19:02 vasta tsitaadiga

hugo kirjutas:
Kas kellelgi ka sama asi, kui kasutan Mozillat uuemat versiooni ja kui panen käima CCleaner siis leiab alati igasugust sodi kuskil 150MB-1G vahel. Varasema Mozilla ver. ei olnud kunagi niipalju ,mida vaja puhastada. Sama asi ka Chromega.

Uuem CCleaner on filtreid lisanud seega rohkem kraami puhastatakse.Aga võid ju ise testida.Jäta valikutesse cache pane analyze.Vaata mis numbri annab.Ma olen üsna kindel, et suur osa sellest on cache.
HiTek kirjutas:
Vaatasin viimaseid lehekülgi ja sellist probleemi ei leidnud. Sarnased, aga pole päris see..
3.misiganes -> 4.0.1 Enne 3. oli nii, et sinna aadressi ribale kirjtuasin näiteks "you" automaatselt läks youtube. Nüüd kasutab firefox seda googeldamiseks.
Googeldasin ja about:config, seal tuleks miskit muuta. Aga mina sellest süsteemist aru ei saa ja lampi ka ei hakka testima.

Huvitav ma panin you ja läks ilusti Youtube.Safe mode-s juhtub sama? (enne firefoxi käivitamist hoia SHIFT klahvi all)
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 18.05.2011 08:23:11 vasta tsitaadiga

HiTek kirjutas:

Fx 4's võeti see mingil põhjusel maha.
1. ava about:config
2. otsi võti keyword.URL
3. anna väärtuseks http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q= kui tahad kasutada "Browse by name" funktsiooni nagu 3.6's või
http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q= kui tahad kasutada google "I'm feeling Lucky" otsingut.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.05.2011 08:25:58 vasta tsitaadiga

Ah õigus jah.Mul on väärtuseks määratud käsitsi http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
Seepärast see mul 4.0.1 toimibki.
tagasi üles
HiTek
HV vaatleja
HiTek

sõnum 18.05.2011 14:17:34 vasta tsitaadiga

marco kirjutas:
HiTek kirjutas:

Fx 4's võeti see mingil põhjusel maha.
1. ava about:config
2. otsi võti keyword.URL
3. anna väärtuseks http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q= kui tahad kasutada "Browse by name" funktsiooni nagu 3.6's või
http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q= kui tahad kasutada google "I'm feeling Lucky" otsingut.

Töötab nüüd, aitäh! icon_cool.gif
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 22.05.2011 15:43:56 vasta tsitaadiga

Mida ma just tegin? Mis see on ja mis nupuga?
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 22.05.2011 16:17:24 vasta tsitaadiga

Ise nimetavad naad seda- Firefox Panorama. Sa kas vajutasid vastavat nuppu, mis asub Firefoxsil üleval paremal või shortcuti Ctrl+Space.
Videos sellest rohkem:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.05.2011 17:32:18 vasta tsitaadiga

Downloadhelper tundub olevat päris hea asi. Eriti meeldib, et faile salvestatakse alla samamoodi, nagu tavalisel viisil mistahes lehelt faili alla laadides. Saab kontrollida, mida, kuhu, mis nimega salvestada ning selleks ei pea mingit eraldi programmi avama.

Alla laetud failide nimekirja säilitamise olen FF sätetes ära keelanud. Ning kaust, kuhu alla laetud failid salvestatakse, on järjestatud loomise kuupäeva järgi. Sedasi on hea hiljuti allalaetud faile sirvida, sest kõige viimasena alla laetud fail on kõige esimene jne.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.05.2011 02:06:43 vasta tsitaadiga

Üks hea lisa mille otsa ma ükspäev komistasin.Tihtipeale on vaja näha palju tabe lahti on ja minevikus olen käsitsi üle lugenud aga see ju aeganõudev.Seega see kuvab avatud tabide arvu.Näitu saab ise ümber paigutada customize toolbar abil ja fonti ja fondisuurust ise vabalt muuta.Minul on see addon baril: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-counter/
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 24.05.2011 12:46:44 vasta tsitaadiga

/OT/ Issanda loomaaed on ikka kirju... Kas sa tomorrow ei arva, et juhul kui tab'e on juba nii palju, et nende kokkulugemiseks lausa eraldi programm vajalik, siis tasuks hoopis mõned sulgeda? Korraga sa neid ikka jälgida ei suuda...
Mario.
HV Guru

sõnum 24.05.2011 12:50:04 vasta tsitaadiga

Hea statistiline lisa.
Tab'id on avatud ikka eesmärgiga sealset infot jälgida ja tarbida. Nende sulgemine ei mõju indiviidile kuidagi oodatud eesmärgiga.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 424, 425, 426  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.