Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Leech
HV kasutaja

|
24.11.2003 02:42:52
tv-out |
|
|
Mul siis selline promblem et telekas soundi pole ja pilt tõmbleb ja mis on vahet s-videol ja tv-out-i? Plz help.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
24.11.2003 10:52:53
|
|
|
Kui heli ei ole, siis küsiks kohe, kas helikaart on telekaga ühendatud?
S-video - heledussignaal ja värvisignaal eraldi juhtmetes, composite - heledus ja värv ühes juhtmes kokkuliidetuna.
TV-out - telekale sobiv signaal, kas s-video või composite.
Miks pilt tõmbleb, ei oska nii vähese info põhjal öelda. Tõenäoliselt mingid settingud kuskil paigast ära.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaller
HV kasutaja

|
25.11.2003 18:29:17
|
|
|
Mul ei ole ka telkaris heli ometi on helikaardiga ühendatud?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
03.12.2003 18:06:15
|
|
|
Ma ei tahtnud uut teemat teha ja küsin siinsamas.Olen lugeneud neid teisi teemasid Küll-ja-Küll! Aga enda küsimusele enda peas vastust pole saanud!
Niisiis. Mul on Radeon 7500 64ddr tv-out ja sain kaasa kollase otsikuga juhtme, kaardlile läheb see taha paneeli sisse, aga telekal pole sellist.Videomakil kah pole! Aga õnneks on telekal ja videol scrat-liides. Palun aidake siis mul leida see otsik või vahe millele läheb minu kollane otsik.Pole kahjuks pilti! Kui keegi leiab kuskilt radeon 750064ddd PCI kaardi pildi siis sealt näeb milline see on.Ja kas mul on vaja ka soundcardile eraldi juhe osta? Muidu videomakil on sound peal küll!..Palun aidake!
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
03.12.2003 20:36:31
|
|
|
argo kirjutas: |
Ma ei tahtnud uut teemat teha ja küsin siinsamas.Olen lugeneud neid teisi teemasid Küll-ja-Küll! Aga enda küsimusele enda peas vastust pole saanud!
Niisiis. Mul on Radeon 7500 64ddr tv-out ja sain kaasa kollase otsikuga juhtme, kaardlile läheb see taha paneeli sisse, aga telekal pole sellist.Videomakil kah pole! Aga õnneks on telekal ja videol scrat-liides. Palun aidake siis mul leida see otsik või vahe millele läheb minu kollane otsik.Pole kahjuks pilti! Kui keegi leiab kuskilt radeon 750064ddd PCI kaardi pildi siis sealt näeb milline see on.Ja kas mul on vaja ka soundcardile eraldi juhe osta? Muidu videomakil on sound peal küll!..Palun aidake!  |
jube segane jutt muide. aga üldiselt on kaks varianti, et kas s-video või composite (kollane peaks vist composite olema) väljund on. veidi rohkem infi oleks vaja selle kohta. muidu selline lihtne asi, et jaluta a-kaablisse ja ütle, mis juhet vaja on nt s-video+2*RCA->SCART . need RCA'd heli jaoks, kuna iseenesest mõistetavalt videokaardist ju helisignaali ei tule. ja ongi valmis.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
03.12.2003 20:58:44
|
|
|
Hmm..S-video pole kindlasti.Püüan seletada kaardi pistikut: kollane seest ja keskel auk..otsik on kollase välisega, keskel pulk ja äärtes kahvlid või sellised mis lähevad ümber pistiku....appi..ma ei usu et aru saite!
Aga pingutage..
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
lennu
HV kasutaja
|
03.12.2003 21:01:56
|
|
|
tavaline composite pakuks mina selle kirjelduse põhjal
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
03.12.2003 22:51:36
|
|
|
hmm..aga mis juhtmeid ja otsikuid vaja on? et telkusse scart läheks?...Kui saaks siis pildid kah ...
...Tänan!
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
03.12.2003 23:02:47
|
|
|
täiesti tavaline 3 x RCA -> SCART juhet arvatavasti siis vaja sul
ja heli jaoks sinan juurde siis 3,5mm stereo pistik -> 2x RCA
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
04.12.2003 00:48:57
|
|
|
Äkki saaks kuskilt pildid? Ei oska ette kujutada milline olla võiks!
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
zhadow
HV vaatleja

|
04.12.2003 12:49:47
|
|
|
Mingis foorumis siin HV-s ma hiljuti lugesin, et mõni mees on tv-out'i ühendamisega videokaardi ära kärsatanud? Ma seetõttu ei ole julgenud oma tv-out'i (s-video) kasutusele võtta. Tegu on tutika läpakaga ja kui ma selle omal süül läbi kärsatan siis... ((
Et mis puhul siis võib selline asi juhtuda, ja mida teha et ei juhtuks?
_________________ Zhadow |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bozz
HV vaatleja
|
04.12.2003 14:00:07
|
|
|
krt, mine tevalosse ja seleta lugu ära - teevad sulle täpselt õigete otstega õige pikkusega kaabli.
variant 2 - mine suvalisse suuremasse tehnikapoodi (viva, +-) ja osta scart->rca üleminek.
_________________ say what?... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
04.12.2003 14:11:49
|
|
|
Tänan...ex püüan minna ja vaadata poodidesse!...
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Omega
HV kasutaja
|
04.12.2003 16:29:26
|
|
|
zhadow kirjutas: |
Mingis foorumis siin HV-s ma hiljuti lugesin, et mõni mees on tv-out'i ühendamisega videokaardi ära kärsatanud? Ma seetõttu ei ole julgenud oma tv-out'i (s-video) kasutusele võtta. Tegu on tutika läpakaga ja kui ma selle omal süül läbi kärsatan siis... ((
Et mis puhul siis võib selline asi juhtuda, ja mida teha et ei juhtuks? |
Sellised läbikärssamised tekivad siis, kui ei viitsita seadmeid juhtmete ühendamise ajaks korralikult välja lülitada. Või on siis lihtsalt kehvasti ühendatud(pistik ei ole korralikult pesas). Ja alati tasuks üle kontrollida, et juhe läheks ikka sellesse pessa kuhu, ta peab minema.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bozz
HV vaatleja
|
04.12.2003 18:53:31
|
|
|
tsitaat: |
zhadow kirjutas:
Et mis puhul siis võib selline asi juhtuda, ja mida teha et ei juhtuks?
Sellised läbikärssamised tekivad siis, kui ei viitsita seadmeid juhtmete ühendamise ajaks korralikult välja lülitada. Või on siis lihtsalt kehvasti ühendatud(pistik ei ole korralikult pesas). Ja alati tasuks üle kontrollida, et juhe läheks ikka sellesse pessa kuhu, ta peab minema. |
Asi on ikka rohkem maandustes ning pingete erinevustes ehk teisisõnu - kui läpakas pole vooluvõrgus, siis ei tohiks ka töötavaid asju ühendades paha juhtuda, kuna videosignaal ise on ainult ca 1V. Ku aga tv ja arvuti on mõlemad vooluvõrgus, siis tekibki jama - tv'l üldjuhul puudub maandusots ning lisaks on veel kaabel-tv signaal üüratu pingega. Anyways - julgelt võid ühendada seadmeid siis, kui kumbki ei tööta.
Ning lõpetuseks - üldjuhul lendab tv videosisend - pole kuulnud eriti kisa videokaardi väljundi riknemisest.
_________________ say what?... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|