|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Gap
HV Guru

|
05.04.2011 01:49:23
|
|
|
krt võib olla tõesti mu kaart on isegi ok. äkki võib mingis muu asi seda bsodi põhjustada ? uurisin ja küsisin seda Guru3D foorumit ja seal jälle väideti et kaardi kuumenemine ei tohiks tekitada bsodi ? krt seda teab mis on... võib olla tõesti arvuti vajab formati. aga tänud sulle Chidori sry aga mis sa sellega mõtlesid et kasuta BLEND ? et sellelt samalt lehelt tõmban selle alla siis jah ? google otsing andise selle lehe mulle esimesena selles mõttes et kas see on seesama programm ikka jah ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
05.04.2011 19:13:06
|
|
|
| Prime95 jah - seal on SmallFFT, BLEND ja Custom - SmallFFT on rohkem prosele, Blend üldsüsteem ja custom saad ise timmida.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
05.04.2011 23:29:34
|
|
|
Ma väga vabandan aga üks kiire küsimus veel et tõmbasin selle Prime95 nimelise asja ära et kas see on seesmama programm siis jah ? ja sealt panen siis selle BLEND testi jooksma ?
Spoiler 
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
06.04.2011 00:55:07
|
|
|
| jah, lased ni 1h, osad siin kõvemad poisid lasevad 12h, imo mõttetu, kui tahad siis võid
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
07.04.2011 00:27:37
|
|
|
Tegin seda testi täna see Prime95,lasin mingi 2 tundi kuskil... Lõpuks näitas et mingeid erroreid ei ole tundus kõik ok olema Siis puhastasin suruõhuga ka veelkord kasti lasin sinna tagant õhu väljumise kohast sisse paar korda,natuke nagu tuli sealt tolmu ventika peale... sain paar kraadi alla temperatuuri ... nüüd on idles 66-68C,ennem oli 70C... panin pärast Crysise mängima.mingi pool tundi sain mängida jälle jooksis kokku ja BSOD võib.olla olen ennem arvutit puhastade ise hoopis valesti teinud... lasknud sinna kaardi ventika poole suruõhuga ja nüüd ongi kaart nagu natuke katki kaardi vent käib ringi küll ilusti ... võib olla on tõesti seest veel tolmu täis.ei tahtnud tervet pudelit ka lausa tühjaks lasta ühekorraga ...
ma ei tea võib-olla peaks ehk varsti formati ka tegema,see win mul 2009 aasta novembrist saadik peal olnud,igast jama täis äkki see teeb midagi paremaks ? Sela control panelis see realibility history all kus on need kokkujooksimised sela näitab põhjukseks video hardware error ? Kas siis tõesti on kaart läbi mingil määral omadega ? oleks software siis saaks aru et viga tõesti kuskil windowsis-driverites aga hardware on ju raudvara ehk siis videokaart ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.04.2011 01:15:05
|
|
|
| Gap kirjutas: |
Tegin seda testi täna see Prime95,lasin mingi 2 tundi kuskil... Lõpuks näitas et mingeid erroreid ei ole tundus kõik ok olema Siis puhastasin suruõhuga ka veelkord kasti lasin sinna tagant õhu väljumise kohast sisse paar korda,natuke nagu tuli sealt tolmu ventika peale... sain paar kraadi alla temperatuuri ... nüüd on idles 66-68C,ennem oli 70C... panin pärast Crysise mängima.mingi pool tundi sain mängida jälle jooksis kokku ja BSOD võib.olla olen ennem arvutit puhastade ise hoopis valesti teinud... lasknud sinna kaardi ventika poole suruõhuga ja nüüd ongi kaart nagu natuke katki kaardi vent käib ringi küll ilusti ... võib olla on tõesti seest veel tolmu täis.ei tahtnud tervet pudelit ka lausa tühjaks lasta ühekorraga ...
ma ei tea võib-olla peaks ehk varsti formati ka tegema,see win mul 2009 aasta novembrist saadik peal olnud,igast jama täis äkki see teeb midagi paremaks ? Sela control panelis see realibility history all kus on need kokkujooksimised sela näitab põhjukseks video hardware error ? Kas siis tõesti on kaart läbi mingil määral omadega ? oleks software siis saaks aru et viga tõesti kuskil windowsis-driverites aga hardware on ju raudvara ehk siis videokaart ? |
No kui sa ei taha tervet süsteemi uuesti peale lasta, siis võid ju teha kettale eraldi partitsiooni kõrvale kuhu lased Win peale.Sinna siis uuendused kah peale ja video driverid.Üldiselt vist pole Crysis 2 vaja uuesti installida sinna vaid otsid teiselt kettalt üles ja tõmbad käima.Kui saad murevabalt mängida, siis OS probleem.Kui seal kah poole tunniga BSOD, siis raua/driveri probleem (kahtlustan driveriprobleemi isiklikult).
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
07.04.2011 21:30:54
|
|
|
Gap, "Hangi" endale võtmega 3Dmark2006 - seal pane sätted kõik maksimumi peale ja loop pane mingi 30x - testid vali sealt SM2/SM3 ja batch ja vaata kas töötab. Kui seal kokku ei jookse siis on suht kindlalt mingi koll windowsis sees.
Tegelt lihtsam on vist Unigine Heaven tõmmata - see tiirleb kah lõputult... Igatahes peaks öö läbi laskma tal joosta.
aga kui sul idle ligi 70 siis load on kindlasti ligi 100C - tuleb arvestada, et mängimisel kuumenevad ka kõvakettad, rammid ja prose mis omakorda lisavad kuumust kasti sisse.
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
07.04.2011 22:42:10
|
|
|
sry veelkord et seda teemat risustan aga tänud ka kõigile kes on püüdnud mind abistada
Mul see Unigine Heaven on arvutis olemas küll,kunagi sai mingeid teste tehtud sellega ja peaks siin foorumis kuskil teemas tabelis ka sees olema punktidega aga seda 3DMark2006 mul momendil pole et võiks teha küll neid teste.. aga kumb oleks nagu mõttekam teha ? et kas see 3d mark või ajab see unigine heaven ka asja ära ja mis seadetega seda peaks tegema kui sa oskad ehk öelda ? et kas siis võiks lasta seda öö läbi ja see midagi nagu üle ei kuumenda ? et jah kui idles on 70 siis ta loomulikult ju aja peale läheb aina soojemaks kui arvuti on päev otsa sees.. ööseks tavalislt lülitan arvuti välja küll... momendil on idles isegi 64-66C selle suruõhuga sain küll vist veidi tolmu vähemaks... et jah võib olla tõesti ka mingi koll windowsis sees
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
07.04.2011 23:02:30
|
|
|
maksimaalsed sätted millega kaart normaalselt toimib... ehk siis monitori max resolutsioon, 3dmarkis 8x AA, unigines 4x AA, mõlemis 16x AF
point ongi selles, et kaart kuumeneks pikemalt... miks need testid head on just sellep, et nad väga muud ressurssi ei kasuta ehk kui tööle lähevad siis toimivad kuni lõppeb test või video paneb pange
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
25.04.2011 01:31:01
|
|
|
Nägin sellist ilusat ja haruldast asja netiavarustes: http://www.upload.ee/image/1296146/mars_gtx_295_x2.jpg
Põhimõtselt gtx285x4
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
25.04.2011 07:07:10
|
|
|
ega 295 polnud ju 2 x 285, vaid.. 2 x 260
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
25.04.2011 07:30:28
|
|
|
| 295 oli jah 275/280/285 sama GPU kui v.a nm. Sp arv sama. Ainul mälu oli nagu 260/275.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
25.04.2011 13:05:16
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Mina leidsin hetkel 10 HV kasutajat kellel GTX 295 masinas.Kasutajal Emoprose koguni Quad-SLI
Ja need on ainult need kellel see profiilis on märgitud.Teine kümme võib veel olla. |
Suht kõva kaart siiamaani ju tegelt Vähemalt praeguseni veab minul kõik mängud suht normaalsetel settingutel ja 1920X1080 settingutel välja Kuigi jah prose jääb veits nõrgaks ikkagi kohati Mõtlesin küll siin vahepeal kui see Crysis2 mul siin trikke tegi et ostan uue arvuti GTX580-ga, aga pole mõtet raha raisata praegu kannatab esiaalgu sügiseni ära küll Crysis2 jookseb väga puhtalt gamer settingutel mul... kuigi jah DX9 küll eks Kuigi tahaks ka muidugi DX11 all mänge proovida,kuigi jah mis vahe seal on?
| recent kirjutas: |
ega 295 polnud ju 2 x 285, vaid.. 2 x 260  |
Huvitav palju selle üle siin foorumis vaieldud on ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
25.04.2011 15:59:58
|
|
|
Nüüd alles avastasid?
Mina leidsin hetkel 10 HV kasutajat kellel GTX 295 masinas.Kasutajal Emoprose koguni Quad-SLI
Ja need on ainult need kellel see profiilis on märgitud.Teine kümme võib veel olla. |
Ei tea et HV-s oleks mars kaarte kellelgi, ja selle pildi avastasin alles nüüd ja need ei ole ju gtx 295-ed tegelt
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
26.04.2011 22:56:47
|
|
|
Täna tuli rekord mul sain eelmise 15 minuti asemel millegipärast kuskil tunnike mängida Crysis 2-te, kuni viskas jälle ekraani siniseks ... Ma mõtlen siin et, miks ta ainult selle mänguga teeb sellist asja.... ei saa ju kaart üle kuumeneda kui ma teisi mänge võin mitmed tunnid mängida ja midagi ei juhtu ja kõik töötab suurepäraselt (BlackOps,AC Brotherhood,Shift,F1 2010 jne..) tegin mingi nädal aega tagasi Uningine benchmarki lasin mingi 6 tundi max seadetel ja midagi ei juhtunud.rohkem ei tahtnud seda kaarti piinata,arvan et pole mõtet nii päris ära ka tappa kaarti et lasta 12H Täna kui viskas ekraani siniseks siis uurisin mis ta sinna põhjuseks kirjutab täpsemalt ja seal oli midagi et Nvlddmkm.sys seoses ja panin siis google otsingusse selle errori ja kuna neid vastuseid tuli päris palju siis uurisin sealt mõnda saiti ja seda probleemi esineb paljudel.... Aga mis seda põhjustab ja miks just selle Crysis 2 ta just nii teeb siis seda ma ei ole leidnud kahjuks Huvitav kas format aitaks selle probleemi lahendada või teab keegi ise kas on selle Nvlddmkm.sys vastu mingit rohtu ? Ühel leheküljel räägiti et system32 kaustas on see nvlddmkm fail ja peale driverite vahetust ta nagu ei uuenda seda faili ära millegipärast ? käisin selle CC cleaneriga ka siin hiljuti üle ja puhastasin registrit ehk see ka natuke aitas et sain juba tund aega mängida,aga täielikult ta millegipärast ikka ei likvideerinud seda errorit
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
26.04.2011 23:18:21
|
|
|
Täna tuli rekord mul sain eelmise 15 minuti asemel millegipärast kuskil tunnike mängida Crysis 2-te, kuni viskas jälle ekraani siniseks ... Ma mõtlen siin et, miks ta ainult selle mänguga teeb sellist asja.... ei saa ju kaart üle kuumeneda kui ma teisi mänge võin mitmed tunnid mängida ja midagi ei juhtu ja kõik töötab suurepäraselt (BlackOps,AC Brotherhood,Shift,F1 2010 jne..) tegin mingi nädal aega tagasi Uningine benchmarki lasin mingi 6 tundi max seadetel ja midagi ei juhtunud.rohkem ei tahtnud seda kaarti piinata,arvan et pole mõtet nii päris ära ka tappa kaarti et lasta 12H Täna kui viskas ekraani siniseks siis uurisin mis ta sinna põhjuseks kirjutab täpsemalt ja seal oli midagi et Nvlddmkm.sys seoses ja panin siis google otsingusse selle errori ja kuna neid vastuseid tuli päris palju siis uurisin sealt mõnda saiti ja seda probleemi esineb paljudel.... Aga mis seda põhjustab ja miks just selle Crysis 2 ta just nii teeb siis seda ma ei ole leidnud kahjuks Huvitav kas format aitaks selle probleemi lahendada või teab keegi ise kas on selle Nvlddmkm.sys vastu mingit rohtu ? Ühel leheküljel räägiti et system32 kaustas on see nvlddmkm fail ja peale driverite vahetust ta nagu ei uuenda seda faili ära millegipärast ? käisin selle CC cleaneriga ka siin hiljuti üle ja puhastasin registrit ehk see ka natuke aitas et sain juba tund aega mängida,aga täielikult ta millegipärast ikka ei likvideerinud seda errorit  |
draiverid maha, cleaneriga üle, uued draiverid peale tagasi
|
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
26.04.2011 23:25:21
|
|
|
Gap,
Tee puhas install teise driveri versiooniga, kui probleem jätkub siis on viga kaardis. Mul tutikas 6870 minevikus andis udu taolist säbru aint stalkeris, muud mängud olid arte vabad ja stabiilsus probleeme pold. ~3 kuud hiljem läks kaart lõplikult perse, artesi ikka pold aga arvuti jooksis kinni nii iga 15 mindi järel.
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.04.2011 08:13:58
|
|
|
Täna tuli rekord mul sain eelmise 15 minuti asemel millegipärast kuskil tunnike mängida Crysis 2-te, kuni viskas jälle ekraani siniseks ... Ma mõtlen siin et, miks ta ainult selle mänguga teeb sellist asja.... ei saa ju kaart üle kuumeneda kui ma teisi mänge võin mitmed tunnid mängida ja midagi ei juhtu ja kõik töötab suurepäraselt (BlackOps,AC Brotherhood,Shift,F1 2010 jne..) tegin mingi nädal aega tagasi Uningine benchmarki lasin mingi 6 tundi max seadetel ja midagi ei juhtunud.rohkem ei tahtnud seda kaarti piinata,arvan et pole mõtet nii päris ära ka tappa kaarti et lasta 12H Täna kui viskas ekraani siniseks siis uurisin mis ta sinna põhjuseks kirjutab täpsemalt ja seal oli midagi et Nvlddmkm.sys seoses ja panin siis google otsingusse selle errori ja kuna neid vastuseid tuli päris palju siis uurisin sealt mõnda saiti ja seda probleemi esineb paljudel.... Aga mis seda põhjustab ja miks just selle Crysis 2 ta just nii teeb siis seda ma ei ole leidnud kahjuks Huvitav kas format aitaks selle probleemi lahendada või teab keegi ise kas on selle Nvlddmkm.sys vastu mingit rohtu ? Ühel leheküljel räägiti et system32 kaustas on see nvlddmkm fail ja peale driverite vahetust ta nagu ei uuenda seda faili ära millegipärast ? käisin selle CC cleaneriga ka siin hiljuti üle ja puhastasin registrit ehk see ka natuke aitas et sain juba tund aega mängida,aga täielikult ta millegipärast ikka ei likvideerinud seda errorit  |
No sul veel veab, et nvlddmkm.sys ainult BSoD põhjustab.Jamam oleks kui nvlddmkm.sys has stopped responding and has been recovered, errori saaks, kuna selle vastu pole mingit rohtu (v.a uus kaart) ja pärast aastaid pole siiangi suudetud selle probleemi allikat tuvastada
Et sind päris ära ei ehmata, siis ei.Ma arvan, et kaardiga on sul kõik ok, kuna kõik muu jookseb.Pigem kui tahad vältida probleeme Crysis 2-ga siis vaata, et alati uusim patch peal oleks (täna tuli 1.4 just) ja, et uusimad driverid oleks, sest see BSoD ainult selle mänguga viitab, et driverid on veel toored või siis esineb just GTX 295-ga mingi jama selles mängus driverite tõttu.Varemgi nähtud kuidas mingi kindla vanema mudeliga on mõnes uues mängus probleemid .Oled sa uurinud teiste GTX 295 omanike käest, kas nad saavad normaalselt mängida Crysis 2?
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eternity
HV kasutaja
|
27.04.2011 14:07:23
|
|
|
Endal on GTX 295 huvitav probleem ette tulnud.
Ei tea, kas GTA IV on siiamaani on siiamaani sli skaleeruvuse probleemid või milles on asi, aga mu vana 8800 GTX jooksutas seda mängu High settingutel paremini, kui mu GTX 295.
Patch on ka kõige uuem. Ülejäänud mängudes seda väga täheldanud pole.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.05.2011 00:53:34
|
|
|
mingi kala sul siis... sisuliselt kui sul 295 puhul SLI profiil ei tööta siis on sul masinas sama kiire või natukene aeglasem kaart nagu GTX 260 (selle põhjal vist 295 tehti). Ehk siis SLI ei rakendu ja asi jookseb shitasti. SLI/CF süsteemi võlud.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
01.05.2011 11:10:20
|
|
|
| Krdi 260.. 240 shaderit per GPU on 295,seega oluliselt kiirem kui mingine 260. Ainus mis 260 meenutab 295 puhul on mälumaht,gpu on sama nagu 275 ja 285
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
04.05.2011 13:48:04
|
|
|
GTX 285 siiamaani veab kõik põhjas ära ju..
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.05.2011 16:12:03
|
|
|
päris kõike ta põhjas ära ei vea ... eriti 1920x1200 resoga
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
04.05.2011 18:00:58
|
|
|
Metrot ei vea isegi 6870 cf põhjas korralikult. Aga samas muid veab, veel...
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
07.05.2011 02:05:14
|
|
|
Ei suuda leida G92 teemat...aga küsimus kiire.
9600GT,9800GT toetavad OpenGL 2.1 või 3.3? Nvidia koduleht väidab, et 2.1, WikiPedia 3.3. Arvan, et viimane valetab.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.05.2011 10:49:37
|
|
|
3.x on vana opengl versioon ju. 4.x on see, mis vaid viimase paari põlvkonna kaartidega töötab.
nvidia kodulehe info on suures osas aegunud, eriti kui tegu on vanade kaartidega.
kiire guugeldus näitab ka, et 9800 toetab ogl3.3
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
11.05.2011 13:32:56
|
|
|
Aga mille vastu GTX 285 välja vahetada hetkel olevatest kiirematest kaartidest, mis väljas on? Et perf ja hind paigas oleks.
Kuigi puudust ei tunne, et see kaart kuskil alla jääb aga tuleviku mõttes küsin järgi...hinnad ju langevad..
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
11.05.2011 13:36:36
|
|
|
| oota järgmine seeria ära
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.05.2011 14:00:52
|
|
|
| TruePlaya kirjutas: |
Aga mille vastu GTX 285 välja vahetada hetkel olevatest kiirematest kaartidest, mis väljas on? Et perf ja hind paigas oleks.
Kuigi puudust ei tunne, et see kaart kuskil alla jääb aga tuleviku mõttes küsin järgi...hinnad ju langevad.. |
HD 6870/GTX560 Ti
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
11.05.2011 14:44:16
|
|
|
denis28, Ise kaldun ka selle poole...
WäntWõll, Olen uurinud neid kaarte ja ei ütleks, et nad palju kiiremad on..vähemalt ei anna seda mõõtu välja, mis GTX 285 omal ajal oli ja siimaani on
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
11.05.2011 14:53:33
|
|
|
560ti tundub väga hea perfi ja hinna suhtega kaart olema. antud hetkel isegi ak's mingi oc'itud hea jahutusega asus 20x € eest. Samas 570 peaks olema parem + oc takka kuigi hinda õigustus oleneb sellest mida asjast tahad.
omal ajal oli 285 võimsaim single gpu ning antud hetkel on selleks 580 mis on imo väga mõttetu hinnaga
kurb et nVidia kaartidele mälu juurde ei suuda lisada siis oleks vast paremat minekut suurtel resodel
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.05.2011 15:14:06
|
|
|
| tsitaat: |
|
kiiretel kaartidel pole kunagi hind ja perf paigas olnud
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
11.05.2011 15:18:46
|
|
|
imo gtx 570 on suht pandav veel aga siis tuleb juba 6970 talle kaela millega ta sõdib suht - kord üks peal kord teine, olenevalt resost ja mängust. ning physx crap + cuda on nvidia'le "lisaks" samas amd omaga saad eyefinity värki kasutada + 2gb mälu.
samas kui peaks valima 200.- ringis kaarti siis võtaks oc'itud 560ti (900mhz oli üks asus )
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.05.2011 15:27:33
|
|
|
| tsitaat: |
samas kui peaks valima 200.- ringis kaarti siis võtaks oc'itud 560ti (900mhz oli üks asus )
|
Sama siin
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
12.05.2011 12:04:36
|
|
|
tavaliselt on see korralik jahutus ulme lennuk võrreldes stockiga nii, et jah...
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
12.05.2011 21:27:05
|
|
|
Peaasi, et sellel korralikul jahutusel ikka softi kontroll on.Vastasel korral on tegu mõttetu junniga mis karjub ise 100% peal või siis regullib ise sõltumata kasutaja tahtest . |
No tead sa mõnda jahutust mis tänapäeval @ 100% fän laseb? Loogiliselt tasub mõelda vahest
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.06.2011 14:13:47
|
|
|
üks kiire küsimus oleks sry kui vale teema keegi hea moderaator kustutab ehk pärast ära...
Oskate öelda kas need jahutuse kiirused on normaalsed mida everest momendil kuvab
Spoiler 
või peaks nad kiiremini pöörlema ? Ma mõtlen mõlemat nii CPU (prose siis jah) ja videokaardi oma ?
Ma siin jälle proovisin Crysis2 -te jälle ja tulin sellisele ehk lollile ideele et võtsin kastil küljekaane ära ja natuke keerasin seda prose fani kiiruse nuppu et äkki jahutab paremini aga paraku polnud sellest kasu Ma tean et pean formati tegema aga ma ei viitsi seda teha momendil,sellega on niipalju jamamist ehk vaatan järgmine kuu millalgil puhkuse ajal aga ma väga kahtlen et see aitab... ehk saan Crysis2 kunagi mängida kui peaksin uue arvuti ostma...
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
StormXS
HV vaatleja
|
31.07.2011 20:26:19
|
|
|
| Selline küsimus et endal on masinas ASus matrix 285 gtx aga mängimise ajal teeb jahutus kriginat, et kas peaks uue ventika ostma või saab seda kuidagi "õlitada"?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|