Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
08.05.2011 13:45:15
|
|
|
Syncmahv kirjutas: |
Mis kuradi pärast lööb automaatselt monitori Number 2'ks kui panen läbi videokaardi HDMI teleri külge... |
ATI kaart?
Ju siis oli HDMI driveri installi ajal ühnatud...
Endal sain selle kammi korda alles peale uut windowsi ja driveri installi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.05.2011 14:09:57
|
|
|
Etz kirjutas: |
Mis kuradi pärast lööb automaatselt monitori Number 2'ks kui panen läbi videokaardi HDMI teleri külge... |
ATI kaart?
Endal sain selle kammi korda alles peale uut windowsi ja driveri installi...  |
sama jama, aga see eriti ei häiri.
eks siis olen järgmine kord targem, kui uut wini hakkan tulevikus peale panema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
08.05.2011 14:50:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
ATI kaart?
Endal sain selle kammi korda alles peale uut windowsi ja driveri installi...  |
HDMI oli ühendatud koguaeg jah. No siis selge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
08.05.2011 21:35:57
|
|
|
Tervist, hakkasin oma kiviaegsele kastile Windows 7 - Starterit peale panema, tahtsin clean install teha. Valisin keele ära, siis laadis kaua, ning siis lendas aken ette "Select drivers to be installed"(Installeerimise ajal). Milles probleem?
Tänud!
_________________ See on minu signatuur  |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.05.2011 21:43:41
|
|
|
Aa, edasi ei lähe või?
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.05.2011 21:44:12
|
|
|
Krt see win7 kohtvõrgu asi on suht lahja peaks mainima. Lükkan enda meediapurgi sisse, seejärel kord ei leia win7 teda üldse, teine kord on kõik jälle ok ja kolmas kord leiab küll seadme aga ketast tollel mitte.
XP all alati olemas ja toimib...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 08.05.2011 21:53:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
08.05.2011 21:50:15
|
|
|
tudiludi kirjutas: |
Aa, edasi ei lähe või? |
Kui õigesti aru sain siis seal peab draiverid valima mida soovin installeerida. Aga miks üldse selline aken, kui varem olen lätopile Formatti teinud siis pole sellist akent tekkinud.
Valisin draiverid ära, panin next aga siis lööb mingi errori mille sisu pole hetkel meeles. Aga millest üldse selline aken?
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
08.05.2011 21:54:30
|
|
|
MuRKs, kui su kiviaegses kastis on 8port SAS RAID kaart ja ketas/kettad selle kaardi taga, siis on sul vist ilmselgelt selleks draiverit vaja. Vastasel juhul skipi ära see kuidagi.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.05.2011 22:55:32
|
|
|
Läpakas on SAS kaart.
Sellisel juhul peaks sinu läpakaga kaasas olema ka mingi plaat draiveritega. Loe manuaalist SAS ketta installimise kohta. Arvatavasti on su plaadil draiveri kaust ja selle pead Windowsile kätte näitama. Kas ja millises kaustas asub see draiver, seda peadki manuaalist lugema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
09.05.2011 00:45:22
|
|
|
tudiludi, Antud juhul Starter läheb siiski kastile, mitte läpparile...
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
09.05.2011 15:26:37
|
|
|
See pilt mis üleval oli oli illustreeriv![/u]
Seal aknas pole muidu midagi, peab ise otsima mingid draiverid nagu ma aru saan?
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.05.2011 16:54:16
|
|
|
Aa. haha
Kui pilt oli illustreeriv, siis millise SAS kaardiga on meil tegemist? Tuleb netist draiver otsida, see mälupulgale, partitsioonile või plaadile kopeerida. Siis Windowsile see draiver kätte näidata ja kui siis installida ei lase ... siis ma ei tea ... :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
09.05.2011 19:22:43
|
|
|
Aga kust te üldse seda võtate, et SAS kaardi draivereid on vaja?
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.05.2011 20:10:13
|
|
|
MuRKs kirjutas: |
Aga kust te üldse seda võtate, et SAS kaardi draivereid on vaja? |
Täpselt! Siiamaani on kõik postitused illustratiivsed.
Aga miks sa meile siis ei ütle, mis on sinu kõvaketta mudel? Illustratiivsele pildile tulevad vastuseks ka illustratiivsed vastused.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
09.05.2011 21:31:36
|
|
|
Excel Stor Callisto 80gb
Aknas olev list on jumala tühi mul, pole mingit SAS ja RAID. Ise saan aru nii, et tuleb valida draiverid mida soovin installeerida. Niisama next ei saa ka panna, ei lase. Aga kui mõne valin siis lööb errori, või mis faili või kausta peaksin valima?
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.05.2011 22:00:23
|
|
|
Aa, see tavaline IDE ketas.
BIOSile resetti oskad teha? Sinu asemel prooviks mina BIOSi resetti kõigepealt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.05.2011 22:03:40
|
|
|
Aa, see tavaline IDE ketas.
BIOSile resetti oskad teha? Sinu asemel prooviks mina BIOSi resetti kõigepealt. |
"clear cmos" on korrektne termin, kui googeldada tahad või manuaalist otsida
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
09.05.2011 22:13:39
|
|
|
Jõuab õppida, alles 14 aastat elatud. Eks Google ole minu õpetajaks . Annan teada kui tehtud.
-edit-
Keegi eestikeelselt oskab seletada? Ei ole veel ingliskeelega nii sinapeal.
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.05.2011 22:43:45
|
|
|
Emaplaadi manuaalist otsi mõistet "CMOS". Vaata, kus see emaplaadil asub. Sa pead kõigepealt toidejuhtme lahti ühendama, tõstad siis CMOS jumperi (ehk kahte kontakti ühendav sild) 10-15 sekundiks teise asendisse ja siis asetad algsesse asendisse tagasi. Kui CMOS jumperit ei leia (või millegipärast üldse ei ole), siis emaplaadi küljes on ümmargune patarei. Ettevaatlikult eemalda see korraks lahti ja siis ühenda tagasi. Vaata, et katki midagi ei tee. CMOS jumperit on siiski etem kasutada.
Manuaalis peaks olema kenasti kirjas, kuidas CMOS jumperit kasutada (vaata illustratiivseid pilte )
Kui arvuti pärast resetti käima paned, siis ekraanile võib ilmuda kiri, et "Press F1 ..." klahvi, et seadistada BIOS uuesti. Tee seda ja vaata, kas ikka veel Windows küsib sinult draiverit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
09.05.2011 23:02:08
|
|
|
Kuidas P4-le win7 installida kui videokaart ei võimalda?Hetkel pole veel aktuaalne aga lähiajal vist tuleks.Kunagi proovisin aga ei lubanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.05.2011 23:39:51
|
|
|
misasja videokaart ei võimalda?
kui aero nõuetele ei vasta, siis läbipaistvaid aknaid ei näe, muus osas töötab ikka.
p4 ja mingi vanema chipseti peal olen ise w7 kasutanud, ei tekkinud mingeid hädasid.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
MuRKs
HV vaatleja
|
10.05.2011 15:10:09
|
|
|
Manuaali mul pole, aga vaatasin ja uurisin emaplaati, jumperit ei leidnud. Patareiga saab siis asja ära ajada?
Kuidas seda BIOSi seadistatakse? Ei julge esialgu midagi teha kui olen selgeks saanud kuidas seda seadistatakse või mis seal vaja seadistada on.
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.05.2011 17:00:56
|
|
|
Patarei eemaldamine resettib BIOSi jah.
Seadistada ei ole sul BIOSis praktiliselt vaja midagi. Lihtsalt arvuti palub sul vajutada F1 nuppu (võibolla BIOSiti erineb), et BIOS uuesti seadistada. Seadistamist teeb arvuti vastavalt sinu riistvarale.
Sa pead oskama ainult arvuti plaadi pealt bootima seada. Seda saab teha BIOSist või näiteks AMI biosil F11 vajutamisega avaneb nimekiri seadmetest ja sealt valid, milliselt soovid oma arvuti käivitada.
Milleks üldse BIOSit resettida? Lihtsalt vahest juhtub, et ka BIOS hakkab segast peksma. Resettimine parandab selle vea ära. Teine võimalus on see, et sinu Windows 7 plaadil ei ole sinu kõvakettale sobivat draiverit. Kui keegi leiab sellele kõvakettale sobiva draiveri, võiks sellest teada anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
10.05.2011 17:06:20
|
|
|
Kõvaketas ei vaja draiverit.
Draiverit vajab ketta kontroller. Antud juhul siis IDE kontroller?
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
10.05.2011 17:12:40
|
|
|
Patarei eemaldamine resettib BIOSi jah.
Seadistada ei ole sul BIOSis praktiliselt vaja midagi. Lihtsalt arvuti palub sul vajutada F1 nuppu (võibolla BIOSiti erineb), et BIOS uuesti seadistada. Seadistamist teeb arvuti vastavalt sinu riistvarale.
Sa pead oskama ainult arvuti plaadi pealt bootima seada. Seda saab teha BIOSist või näiteks AMI biosil F11 vajutamisega avaneb nimekiri seadmetest ja sealt valid, milliselt soovid oma arvuti käivitada.
Milleks üldse BIOSit resettida? Lihtsalt vahest juhtub, et ka BIOS hakkab segast peksma. Resettimine parandab selle vea ära. Teine võimalus on see, et sinu Windows 7 plaadil ei ole sinu kõvakettale sobivat draiverit. Kui keegi leiab sellele kõvakettale sobiva draiveri, võiks sellest teada anda. |
Ajame asja natuke ssegasemaks...
sülearvutil sa ei saa BIOSi resetida... vähemalt mitte sedasi... lihtsalt igaksjuhuks mainin ära
Inteli platedel on vaja jumper ümber tõsta ja arvuti käima panna, siis pääsed administratorina biosi sisse ja saad biose ära resetida
default seadetes bios paneb esimeseks boot deviceks igaljuhul optilise seadme
IDEE kontra ei vaja draiverit, aga kui on näiteks vana mac'i seest pärit kettas min on crüptitud, siis seda ketast ei suuda mitte miski enam üle kirjutada, siis saad ka windowsi installi käigus näkku.
mina aga oletan, et sul ketas on hoopis vigane, mine BIOSi sisse ja vaata kas BIOS tunneb üldse ketta ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
|