Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 538, 539, 540 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.04.2011 18:19:27 vasta tsitaadiga

Kindlasti on siin juba see läbi käinud, aga võtan julguse kokku ja küsin uuesti.

Ütleme, et mul on nüüd vaja teha format c ja panna windows uuesti peale. Sama mis enne oli. Soov oleks aga selline, et ei peaks kõike pärast nullist alustama. Kas on olemas lahendust teha backup näiteks järgnevatest asjadest:

Driverid
Gatgetid ja nende seaded
Mõned üksikud programmid (näiteks Opera ja tema sätted koos lemmiklehtedega ja ruutudes olevate lemmikutega.

Et saaks nagu äkki mingi faili tekitada, et kui see pärast käima lasta, siis mmainitud asjad oleksid kohe olemas ja paigaldatud.

Win enda backup alt valides, et teeks system image ka nagu toimiks vist? Aga sealt ei saa valida, et millest teeb ja suuruseks pakkus 230 gigase faili
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.04.2011 18:22:51 vasta tsitaadiga

tudiludi: Väikse ääremärkusena - Win7-e salvestatud Recovery-failid asuvad hoopis C:-kettal ja Recovery-pardil ei asu midagi muud, kui ainult Recovery-programm.

Pilt siis C:-ketta failisüsteemist:
http://www.upload.ee/image/1307753/recovery2.png
---------------------------------------
tavka007: Mul käitus samamoodi, aga mingi teise uuesti-installiga installis asjad lõplikult.

Aga kui oled kunagi mõne installi ära katkestanud - siis võibki lõplikult ketrama jääda.
Kunagi sai katsetatud poolelijätmist, siis lõppes asi uue installiga, kuna ma ei leidnud ühtki normaalselt õpetust, et kuidas poolikuid faile ära deletida. Ehk on praegu midagi leiutatud, seda kahjuks ei tea.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.04.2011 18:37:54 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Driverid

Driverid asuvad C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository kaustas.Pead modify date järgi reastama.Olen kuulnud ka mingist eraldi driver backup progest aga ei meenu mis selle nimi oli.
olafsand kirjutas:
Gatgetid ja nende seaded

Need mis ise juurde oled installinud asuvad C:\Users\Kasutajanimi\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar .Vaikimisi installitud asuvad C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Gadgets (x64 süsteemi korral)
olafsand kirjutas:
Mõned üksikud programmid (näiteks Opera ja tema sätted koos lemmiklehtedega ja ruutudes olevate lemmikutega.

Veebibrauseritel on omad profiilid mis tavaliselt on kas AppData alamkaustas (varjatud) või harvemal juhul Program Files all.Küsi Opera teemast, kus ta oma faile hoiab: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=203101 või siis google abiks icon_wink.gif
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.04.2011 19:20:27 vasta tsitaadiga

tomorrow, tänud sulle jällegi! Kõige rohkem huvitavad just tegelikult driverid, kuna vana masin ja win 7 originaaldraivereid pole saada. Kunagi neti avarustest kokku otsitud. N'äiteks wireless select switch jne, mida suht raske leida ja mul installereid alles pole. Samas sinu antud kohas on mingid väikesed failid kaustades ja nende copy/paste ei tekita ju driverit ometi peale uut win installi. Ma selle koha pealt rumal ja kindlam on vist siiski uuesti kõik peale win panekut installida.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.04.2011 19:26:55 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Samas sinu antud kohas on mingid väikesed failid kaustades ja nende copy/paste ei tekita ju driverit ometi peale uut win installi. Ma selle koha pealt rumal ja kindlam on vist siiski uuesti kõik peale win panekut installida.

Kopeerid vajalikud kaustad sealt uude installi samasse kohta ja siis suunad uues installis Device Manageri sinna ja see installib vajaliku asja ära millel küsimärk juures icon_wink.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 30.04.2011 19:42:52 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
olafsand kirjutas:
Samas sinu antud kohas on mingid väikesed failid kaustades ja nende copy/paste ei tekita ju driverit ometi peale uut win installi. Ma selle koha pealt rumal ja kindlam on vist siiski uuesti kõik peale win panekut installida.

Kopeerid vajalikud kaustad sealt uude installi samasse kohta ja siis suunad uues installis Device Manageri sinna ja see installib vajaliku asja ära millel küsimärk juures icon_wink.gif

Sealt töötava opsys´i puhul võib ka omameelest mittevajalikke draivereid kustutada, ilma et midagi "sinnasamusesse" keeraks? Mõtlen siis mingite seadmete draivereid - printerid, faxid jne.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.04.2011 20:01:22 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
tomorrow kirjutas:
olafsand kirjutas:

Sealt töötava opsys´i puhul võib ka omameelest mittevajalikke draivereid kustutada, ilma et midagi "sinnasamusesse" keeraks? Mõtlen siis mingite seadmete draivereid - printerid, faxid jne.

Võib küll jah.Mina olen nii teinud siis kui uuem driver on peale pandud aga vana istub seal kaustas ikka edasi.
Peaasi, et generic MS driverit ära ei kustuta.Vastasel korral nt ükski modem tööle ei hakka jne.
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 01.05.2011 16:03:26 vasta tsitaadiga

Mul on probleem Windows 7ga. Sai ostetud uus emaplaat+prose, mälud, kõvaketas ja videokaart. Toiteplokk jäi samaks ( ehk siis mitte tutikas ) kuna on 480 W niiet kannatab raua ära küll. Paar päeva värske win installiga töötab ilusasti aga siis hakkavad probleemid pihta.

Esimese win installi järgneva nädala jooksul sai mingi 10+ BSODi.

Nüüd siis teine värske win install ja täna juba 10 BSODi. Lambist jooksevad kõik programmid kokku. Isegi kui midagi ei tee, ehk siis restart ja näpud eemale, jookseb asi kokku.

Kurja juureks on üks ja sama draiver : ntkrnlpa.dll

Esinevad sellised "Bug Check String"id siis:

PFN_LIST_CORRUPT
MEMORY_MANAGEMENT
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Seda kirjuades jooksis mu arvuti kõrval juba 11x kokku. ( läppariga siin )

EDIT: Memtest 86 jooksis 10+ tundi ja ei ühtegi probleemi. Kõvaketas on üle käidud HDTunega... Ideed on otsas.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.05.2011 20:26:40 vasta tsitaadiga

muff, natuke googledasin ja niipalju kui lugesin, siis mõnel oli põhjuseks NOD32 antiviirus või siis 2 viirusetõrjet koos töötamas. Kellelgi, kes lasi nod`i maha, probleem kadus icon_rolleyes.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 01.05.2011 23:08:59 vasta tsitaadiga

muff on vist mu hingesugulane - mul sama probleem praktiliselt ja olen proovinud samu asju. icon_biggrin.gif

Aga nigu neetult hakkas emaplaat mul jälle korralikult toimima. Kuidas ma saan saata töötavat plaati garantiisse ... icon_sad.gif
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 02.05.2011 00:26:24 vasta tsitaadiga

Win ja kirja šriftid?Kas on mingit lihtsat lahendust kirillitsa šriftile.Vajalikus programmis on ainult ????rivis tähtede asemel.Jutt on vabavaralisest win ja prose kiirendamise progest:http://www.nickware.ru/
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 02.05.2011 10:57:59 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tavka007 kirjutas:
Kas kellelgi veel on esinenud probleem, et windowsi update failib kogu aeg. Jama hakkas pihta viimase Windows updatega. Arvutit kinni pannes installib updateid ära ja kui arvuti sisse lülitab, siis kusagil 5 minutit on ees configuring updates ja siis ütleb, et configuring updates failed ja paneb vanad updated tagasi. Kas keegi oskab soovitada midagi, mis aitaks mul sellest tüütust failist lahti saada. Op süsteem siis windows 7 professional.

Proovi kustutada C:\Windows\SoftwareDistribution\Download kausta sisu ja teha restart.

sama case siin ja pole mingit rohtu selle tõve vastu leidnud veel...
-
e: siiski mitte päris sama asi, veakoodi(Code 80072EFD) karjub koguaeg.
sain lahti sedasi:
tsitaat:
In the Internet Options dialog box, go to the Connections tab.
Click LAN Settings…
Untick the Use a proxy server for your LAN (These settings will not apply to dial-up or VPN connections) checkbox.
Click OK and OK again Internet Options
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 02.05.2011 18:58:56 vasta tsitaadiga

Installi uuendused ühekaupa. Enne iga järgneva uuenduse installimist tee arvutile restart. Siis saad teada, milline uuendus täpsemalt probleemi tekitab. Kui see on mingi office uuendusi vms, võid üldse ära peita selle.
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 02.05.2011 22:30:19 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Installi uuendused ühekaupa. Enne iga järgneva uuenduse installimist tee arvutile restart. Siis saad teada, milline uuendus täpsemalt probleemi tekitab. Kui see on mingi office uuendusi vms, võid üldse ära peita selle.

Probleeme tekitab ilmselt nende uuenduste koos installimine. Mul ka kontoris kurdeti, et update failib. One-by-one installides polnud mingit probleemi. Uuendused siis mis korraga installitud ei saanud olid: KB2515325, KB2522422, KB2492386, KB982018
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 02.05.2011 22:34:35 vasta tsitaadiga

Siis step-by-step. Ja kui ikkagi ei installi, siis räägime probleemist (arvan mina).
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 02.05.2011 23:28:52 vasta tsitaadiga

Tulevad tuttavad numbrid ette. Mul oli samasugune jama viimati uuele ThinkPadile Windowsi uuenduste tirimisel. Samad uuendused, panin korraga tõmbama, aga ära installis ainult ühe neist. Siis tahtis restarti ja pärast seda pakus samu uuendusi, väljaarvatud see, mis installeerus. 4 restarti ja saigi installitud icon_biggrin.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 04.05.2011 17:17:58 vasta tsitaadiga

Kas Guest konto on sobilik teha enda põhilise konto kõrvale(Või teha tavaline konto piirangutega), et sõbrad jne saaksid sellega arvutis olla? Tegin Guest konto aga seal pole näiteks põhi kasutajasse installitud brauserit. Kas siis peab seal eraldi installima?
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 04.05.2011 17:20:25 vasta tsitaadiga

destiny12, isikutele X on Guest parem. Kui põhibrauser on Chrome, siis see paigaldab ennast vaikimisi kasutajaprofiili, mitte süsteemi.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 04.05.2011 17:22:05 vasta tsitaadiga

Selge, lasen siis senna eraldi chrome peale.
sama123
HV veteran

sõnum 04.05.2011 17:37:40 vasta tsitaadiga

Ka dell m6500 tahtis saada update-si jaokaupa.Kui kõik koos siis midagi läks nihu.Nüüd on lenovo järgi tehtud "dell client system update" utilit,asjalik asi aga tahab veel lihvimist.Pakub 2-e update mitmeid kordi,installib ja jälle pakub.
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 05.05.2011 14:10:02 vasta tsitaadiga

Installisin masinasse win7 ja sättisin administraatori profiili all kõik kenasti paika. Nüüd tahaks ühte kasutajakontot teha, et need seaded oleksid samad (desktop, start menu, jne...). Põmst siis admin konto kloon, millel õiguseid vähem.
Ei jõua ära kirjeldada, mida kõike proovinud olen... tagajärjetult... icon_neutral.gif
Oskab keegi aidata?
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 07.05.2011 21:41:41 vasta tsitaadiga

Mis kuradi pärast lööb automaatselt monitori Number 2'ks kui panen läbi videokaardi HDMI teleri külge...
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 08.05.2011 12:01:16 vasta tsitaadiga

vot nüüd on jama kaelas, Microsoft Security Essentials viskab mulle mingid erorit ette, sry et ei saa errori koodi anda.....
tegemist originaal win 7 ultimate, aga ei lase isegi scannima ennast panna,,, tegemist laua arvutiga icon_evil.gif

E: sain asjapulga tööle icon_lol.gif

Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 08.05.2011 13:18:27 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Mis kuradi pärast lööb automaatselt monitori Number 2'ks kui panen läbi videokaardi HDMI teleri külge...
las ma arvan, sul on nvidia videokaart! kahjuks on digiväljund esimene ja analoog väljund teine monitor... minul muutus asjade järjekord õigeks kui ostsin dvi monitori... aga see tahtis ka saada et kõigepealt ainult monitor külge, masin käima ja siis telekas külge ja siis suutis meelde jätta kumb on esimene kumb teine
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 08.05.2011 13:32:36 vasta tsitaadiga

Hollow, Ei ole. Ati 6850 on. Monitor on DVI väljundi küljes ja Teler on HDMI väljundi küljes. Catalystis on numbrid õiged aga windowsis kus resolutsiooni saab muuta seal on vale.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 538, 539, 540 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.