Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Starcraft 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 24.04.2011 16:55:46 vasta tsitaadiga

vastaseid ei võeta mitte liiga järgi vaid nende MMR järgi ju?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
un3v3n
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2011 17:04:34 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:

MMR ?

suutsin mingit diamond-gold-gold teami võta bronks liigas ja sain kohe silver rank 1
Kommentaarid: 339 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 299
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 24.04.2011 17:20:27 vasta tsitaadiga

un3v3n kirjutas:
ertr2 kirjutas:

MMR ?

suutsin mingit diamond-gold-gold teami võta bronks liigas ja sain kohe silver rank 1

http://lorehound.com/starcraft/starcraft-2s-battle-net-leagues-ladders-and-rankings-explained/

aga mul on küsimus, kuidas me 2on2es plaatiumist ära saaks? Igav on mängida kui alati 10 minutiga kaotame.
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 24.04.2011 22:29:21 vasta tsitaadiga

http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV

viimane match round of 8'st hakkab

boxer vs hasuobs
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2011 13:10:10 vasta tsitaadiga

un3v3n kirjutas:
platinum .. koguaeg umbes nii krt see pole normaalne et vastased 3-4 liigat kõrgemad :S

Vastased ei ole tugevad, sinu liitlased on saast. icon_biggrin.gif Pronksliigas pannakse kokku kõige hullemaid segusid. Ükskord mängisime nii, et vastas kaks diamondi üks pronks, meil üks hõbe ja kaks pronksi. Jee sa võidad sellise komboga icon_razz.gif

ertr2 kirjutas:
aga mul on küsimus, kuidas me 2on2es plaatiumist ära saaks? Igav on mängida kui alati 10 minutiga kaotame.

Pole midagi parata, peate nii 10-15 järjest teadlikult kaotama. Mina teen nii kogu aeg kui jälle hõbedasse satun. Plaatinast pronksi tagasi tulemine oli tõeliselt haige ponnistus ja raske ihupiin aga praegu on ok. Saab rahulikult muud asja mängu kõrvalt teha. Näiteks süüa-juua, aktsiaid vaadata, telefoniga rääkida, koeraga mürada jne. icon_smile.gif

Hõbedasse satun siis kui vahetevahel tekib tuju ja teen seeria mänge täisrauaga, siis tuleb aga jälle kiiresti kaotada muidu kullast tagasitulemine on palju raskem. Ja see on vist tõsi, et ei vaadata seda krdi metalli vaid muud statistikat. Üks mäng tegin täie kiirusega ja pulli pärast totaal segu goonidest-darkidest-goliathidest, upgradesin üles ja sõitsin suht väikese armeega praktiliselt üksinda kõigist vastastest üle. Selle peale tõusin palju kohti edasi, aga järgmine mäng oli vastas kõvad poisid. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 26.04.2011 13:22:16 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
un3v3n kirjutas:
platinum .. koguaeg umbes nii krt see pole normaalne et vastased 3-4 liigat kõrgemad :S

Vastased ei ole tugevad, sinu liitlased on saast. icon_biggrin.gif Pronksliigas pannakse kokku kõige hullemaid segusid. Ükskord mängisime nii, et vastas kaks diamondi üks pronks, meil üks hõbe ja kaks pronksi. Jee sa võidad sellise komboga icon_razz.gif

ertr2 kirjutas:

Pole midagi parata, peate nii 10-15 järjest teadlikult kaotama. Mina teen nii kogu aeg kui jälle hõbedasse satun. Plaatinast pronksi tagasi tulemine oli tõeliselt haige ponnistus ja raske ihupiin aga praegu on ok. Saab rahulikult muud asja mängu kõrvalt teha. Näiteks süüa-juua, aktsiaid vaadata, telefoniga rääkida, koeraga mürada jne. icon_smile.gif

Hõbedasse satun siis kui vahetevahel tekib tuju ja teen seeria mänge täisrauaga, siis tuleb aga jälle kiiresti kaotada muidu kullast tagasitulemine on palju raskem. Ja see on vist tõsi, et ei vaadata seda krdi metalli vaid muud statistikat. Üks mäng tegin täie kiirusega ja pulli pärast totaal segu goonidest-darkidest-goliathidest, upgradesin üles ja sõitsin suht väikese armeega praktiliselt üksinda kõigist vastastest üle. Selle peale tõusin palju kohti edasi, aga järgmine mäng oli vastas kõvad poisid. icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 26.04.2011 14:59:37 vasta tsitaadiga

madex kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

word

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Abazel
HV vaatleja

sõnum 27.04.2011 01:29:40 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:

Äkki saad viimasest Funday Monday'st oma 2v2 jaoks näpunäiteid. thumbs_up.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 03.05.2011 16:40:25 vasta tsitaadiga

Njah, olen jõudnud selgusele, et vana Starcrafti idee on surnud. See nõme serverivalik ja rankide süsteem on hävitanud mängu võlu minu jaoks. Jääb vaid üle peedistada battleneti süsteemi ja "sportlasi" kel läheb kõvaks kui rank suureneb. Selles on oma teatud võlu dark fun pean mainima. Ei saa muigamata jätta kui näed oma "liitlaste" vihakarjeid pärast järjekordset õnnestunud ärapanemist (teed midagi ülimalt jaburat või uimerdad nagu mängiks esimest päeva) . Aga kauaks ei viitsi, peab plaadi maha ärima.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.05.2011 16:49:21 vasta tsitaadiga

tumbuser, ma ei saa muud öelda, kui et mul on hea meel. nii sinu kui ka kaasmängijate pärast.

paar lehte tagasi algas su lugulaul jutuga, kuidas kõik on halvasti, sest kaaslased ei oska mängida ning uurimine kuidas saaks liitlastele ära panna. jätkus sellega, et kõrgematest liigadest (kus peaks pädevad ja eeldatavasti su tasemega võrdsed vastased/liitlased olema) kukutasid ennast sihilikult bronzesse tagasi (kus ongi algajad). seejärel oli järgmine kiun teemal kuidas peale sinu keegi mängida ei oska ja sinupoolne ärapanemine umbes samas stiilis mille üle alguses kiunusid.

ma ütleks, et mitte starcrafti idee pole surnud...

tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 03.05.2011 17:28:08 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Njah, olen jõudnud selgusele, et vana Starcrafti idee on surnud. See nõme serverivalik ja rankide süsteem on hävitanud mängu võlu minu jaoks. Jääb vaid üle peedistada battleneti süsteemi ja "sportlasi" kel läheb kõvaks kui rank suureneb. Selles on oma teatud võlu dark fun pean mainima. Ei saa muigamata jätta kui näed oma "liitlaste" vihakarjeid pärast järjekordset õnnestunud ärapanemist (teed midagi ülimalt jaburat või uimerdad nagu mängiks esimest päeva) . Aga kauaks ei viitsi, peab plaadi maha ärima.
aga miks sa starcraft.ee st , ircust või mängusisesest kanalist endale liitlasi ei otsi ja nendega/nende vastu ei mängu. praegu on selline tunne nagu sa tahadki vinguda mängu üle.
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 03.05.2011 19:44:40 vasta tsitaadiga

Kas kellelegi pakub tõesti pinget suvaliste mängijatega tiimimäng? Päris masohhist peab vist sel juhul olema.
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 03.05.2011 20:12:25 vasta tsitaadiga

elitegamer
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 03.05.2011 20:16:24 vasta tsitaadiga

tavaline tiimimäng random tiimiga on suht jama jamh, ainult premade tiimiga on seda huvitav taguda.
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 04.05.2011 00:46:45 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sinupoolne ärapanemine umbes samas stiilis mille üle alguses kiunusid.

Jah, hakkan alles nüüd aru saama, et vist mõned vanad sc mängijad jõudsid enne mind tõdemuseni, et uus süsteem on saast. Need kes ennem mind sellega jõudsid tutvuda ja kes eelistasid tiksumist spordile ning nüüd tegelevad väikest viisi ärapanemisega et mitte öelda väikese partisanisõjaga. (Võibolla lootuses et kunagi tuleb vana sc süsteem tagasi).

Varem sai ju vaadata võitude-kaotuste suhet ja sooritatud mängude arvu ning vajadusel lahkuda või sobimatu välja visata enne kui mäng peale hakkas, kui tundus et mäng saab olema liiga ebavõrdne. Nüüd uus süsteem onab tiksujaid ning soosib tugevaid ja sportlasi. Viimane patch võttis isegi selle võimaluse ära, et vaadata kasvõi tagantjärele milline kaotuste-võitude suhe oli mängusolnutel. Ma leian et miks mitte vastu onada random tiimimängus.

ertr2 kirjutas:
aga miks sa starcraft.ee st , ircust või mängusisesest kanalist endale liitlasi ei otsi ja nendega/nende vastu ei mängu. praegu on selline tunne nagu sa tahadki vinguda mängu üle.

1. vanas sc oli eesti kanal seal sai chattida, ja vaadata kes parajasti on sees. Praegu vist ei ole vähemalt ei ole leidnud. Välismaalastega chattimine mm...ütleme nii, et see pole lahe, süüdimatu ja ajusid mittekoormav.
2. IRC ei oska kasutada.
3. mul on mõned tuttavad, kellega mängin täie jõuga koos ja vastu, aga nad käivad sc harva. Starcraft.ee -d lugesin, proovin võtta ühega sealt kontakti. Selle eest sulle aitäh, et vihjasid.

______

Krt ei saa enam hõbeliigast tagasi pronksi 4v4 mängus. Proovisin igasuguseid riskantseid ja isegi totakaid builde a´la mass nuke, fast gold exp, fööniksite armaada, ettenihutatud majad, mass arconid jne - tulemuseks täielik katastroof, vastupidi lootusele olen iga mänguga liikunud vaid ülespoole. Isegi ekstreemsed vahendid - teadlik nuubi panemine, või üldse mitte liigutamine ei aita - viiest säherdusest mängust võideti kaks....

viimati muutis tumbuser 04.05.2011 01:03:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 04.05.2011 00:53:11 vasta tsitaadiga

Plaanis ka starcraft 2 lähiajal ära proovida. Lugedes paari postitust sain kohe teada, et LAN mängudest tuleb kindlasti eemal hoida icon_rolleyes.gif
Kuidas saab keegi nii pede olla, et higistab mingi arvutimängu tulemuse pärast icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 04.05.2011 01:05:17 vasta tsitaadiga

LAN mängudest on suht lihtne eemale hoida juhul kui sul kodus keegi teine jubedalt sinu vastu mängida ei taha õnneks.

Samas kas LAN mängud on Sc2's üldse võimalikud?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
anti666
HV kasutaja

sõnum 04.05.2011 01:51:39 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:

Samas kas LAN mängud on Sc2's üldse võimalikud?

Klassikalises mõttes LAN mitte

Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 04.05.2011 14:03:33 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:

1. vanas sc oli eesti kanal seal sai chattida, ja vaadata kes parajasti on sees. Praegu vist ei ole vähemalt ei ole leidnud. Välismaalastega chattimine mm...ütleme nii, et see pole lahe, süüdimatu ja ajusid mittekoormav.

Praegugi on eesti kanal olemas, liitu sc2.ee
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 04.05.2011 14:28:40 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et ma olen ainus hing, kes seda kanalit vahest külastab, tühjusesse lausun "hei" mille järel ka lahkun.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 04.05.2011 14:46:40 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
Mulle tundub, et ma olen ainus hing, kes seda kanalit vahest külastab, tühjusesse lausun "hei" mille järel ka lahkun.

hakkab looma icon_smile.gif

Ma otsin selle kanali üles. Võibolla trehvab seal hei hüüdjaid.
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 04.05.2011 14:51:28 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:

No kas mängitakse või ollakse eemal.. Enamustel on peale pandud valik, et kohe liitub kanalisse tagasi kui sisse logida.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Mikami
HV vaatleja

sõnum 04.05.2011 15:24:05 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:

ertr2 kirjutas:

2. IRC ei oska kasutada.
3. mul on mõned tuttavad, kellega mängin täie jõuga koos ja vastu, aga nad käivad sc harva. Starcraft.ee -d lugesin, proovin võtta ühega sealt kontakti. Selle eest sulle aitäh, et vihjasid.

1. Starcraft 2es on ka selline kanal olemas alates Patch 1.2.0'st kus chat channelid sisse toodi, channeli nimi on "sc2.ee". Kui lähed ingame options Menu -> Options -> Battle.net ning checkid ära välja "Auto-Join Private Channels". siis joinid automaatselt sinna kui mängu avad (eeldusel, et enne lahkumist sa seal olid)

2. Chat channelis tavaliselt ei ole palju inimesi, põhiline jutu ajamine ning orgunnimine käib ikka kasutades IRC channelit. kui IRC clienti ei oska kasutada pakume lehel www.starcraft.ee kasutada võimalust joinida IRCu läbi browseri klikkides "Chat" peale
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 06.05.2011 16:57:01 vasta tsitaadiga

Ärge toitke trolli. Las laps müüd mängu maha, ongi Battle.net jälle pisut ilusam koht.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 06.05.2011 17:31:23 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
ma olen koguaeg seal, alati kui liitun ütlen tere
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Starcraft 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.