|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ponier
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
oobika
HV vaatleja
|
05.04.2011 17:56:06
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
Sai omale 6" kindle ära tellitud usast. Väidetavalt on koos maksude-transaga hind ~145€. Umbes nädalaga peaks kohale jõudma
[edit]
Hommikul tööle jõudes ootas pakk laual, päev enne kui oleks pidanud. Panga väljavõtte järgi läks hind küll kokku €149 kopikatega. Amazon ise reserveeris tollitasud seal hinna sees (vist miski 30 euri kanti kui mälu ei peta). Eile hommikul helistas kohalik DHL'i esindaja, et pakk kohal ning täitku ma nende avalduse blankett, et nad tohivad minu asemel tollideklaratsiooni ära teha. Hetkel veel pole jõudnud eriti palju seda uurida kuna muud tööd on vaja teha, jõudsin ainult selgeks teha, et moblaga ikka ei saa talle wifi punkti mängida kuna rauas puudub infrastructure mode. Kui viitsimist leian ja kusagilt moblast asjalikuma kaamera hangin siis kirjutan mõne aja jooksul ka asjast ülevaate  |
Kas sa said oma Kindle'i 149 EURiga kätte või pidid veel mingeid makse juure maksma? Kas mingi koti peab ja lugerile muretsema?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.04.2011 17:58:46
|
|
|
149 oli ilma ühegi lisata ning koos transa ja tollimaksudega.
Kott on oma vabal valikul, ise arvasin et pole mõtet kolmandiku aparaadi hinnaga võrdelist summat sinna alla panna.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.04.2011 15:15:43
|
|
|
| Ho Ho, kuidas see amazoni tollimaksu teema toimis? Tellisin just kindle ära ja amazon võttis mult veidi üle 40$ tollimaksudeks...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.04.2011 15:46:17
|
|
|
Toimus nii, et Eesti post helistas ja küsis kas nad võivad minu eest ise tollideklaratsiooni ära teha. Täitsin miski avalduse mis neile selleks loa andsi, saatsin neile tagasi ning järgmine hommik oli kindle töö juures laual ootamas
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.04.2011 16:12:04
|
|
|
Toimus nii, et Eesti post helistas ja küsis kas nad võivad minu eest ise tollideklaratsiooni ära teha. Täitsin miski avalduse mis neile selleks loa andsi, saatsin neile tagasi ning järgmine hommik oli kindle töö juures laual ootamas  |
ja raha läks see summa mis amazon sult võttis? Import Fees Deposit $42.50
Või pidid eestis veel midagi juurde maksma?Said midagi tagasi?
Kust eesti post su numbri võttis? Mul amazoni aadressi real telefoni kohta küll polnud..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.04.2011 16:29:07
|
|
|
Juurde ei maksnud midagi, tagasi ei saanud midagi. Ju siis seal tollimaksu-postikulu hulgas oli ka juba eesti posti teenustasu.
Telefoni kohta ei tea, ju olin selle kusagile amazonis kirja pannud varasemalt.
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.04.2011 19:46:43
|
|
|
| huvitav kui legaalne on näiteks calibre'ga eestis müüdavad ebookid (ePub) formaadist kindle3'le (mobi) formaati teha. Ja kas üldse saab või on neil miski DRM peal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
25.04.2011 20:03:51
|
|
|
Saab ilusti ja legaalne on ka.
Eesti Digiraamatute Keskuse poolt välja antavates e-raamatutes kasutatakse nn. Sotsiaalset DRM´i, igale e-raamatu eksemplari läheb kirja ostja nimi, ostu aeg, müüja, raamatu seerianr. ja ostu id.
Füüsilist DRM´i ei kasutata spetsiaalselt selle pärast et oleks võimalik kasutada võimalikult paljudes seadmetes ja konvertida teistesse populaarsetesse formaatidesse.
Pikemalt Eesti e-raamatutega seonduvast räägitakse näiteks 26. märtsi Restardis
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.04.2011 20:32:32
|
|
|
| eShelobik kirjutas: |
| huvitav kui legaalne on näiteks calibre'ga eestis müüdavad ebookid (ePub) formaadist kindle3'le (mobi) formaati teha. Ja kas üldse saab või on neil miski DRM peal. |
Miks ta ei peaks legaalne olema?
Ise olen läbi Calibre kindle'le ette söötnud kõiksugu kraami alates plaintextist ja .cbr'ist kuni pdf'ide ja wordi dokumentideni. Senini pole probleeme olnud
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.04.2011 20:36:03
|
|
|
| blacklibrary näiteks annab oma raamatud välja nii .epub kui ka .mobi formaadis. Jälle üritatakse kahjuks eestis asja omamoodi teha ja ilmselgelt ignoreerida fakti, et kindle omab 50% turuosast ebookide turul.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.04.2011 20:38:04
|
|
|
Kas mitte pidur pole Amazon kes ei luba teistel oma aparaadile raamatuid teha?
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.04.2011 20:43:40
|
|
|
| Kas mitte pidur pole Amazon kes ei luba teistel oma aparaadile raamatuid teha? |
ma ei tea.. aga seda saadet kuulates jäi mulje, et need, kes eestis selle eraamatu teemaga seotud on ... nemad ka ei tea. Aga mida ma tean on see, et blacklibrary müüb oma lehel .mobi formaadis raamatuid, mida kindle toetab, samas nende raamatuid amazonist osta ei saa. Ja kas mitte ei olnud sedasi, et .mobi pole amazoni formaat, vaid .azw on?
edit: http://wiki.mobileread.com/wiki/MOBI
Note that AZW for the Amazon Kindle is the same format as MOBI except that it uses a different DRM scheme. Amazon owns Mobipocket.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
25.04.2011 21:10:55
|
|
|
EPUB on vaba formaat - puuduvad litsentsitasud mis tõstaksid raamatute hinda.
EPUBi toetavad praktiliselt kõik e-lugerid va. Kindle ja veel paar üksikut.
Suuruselt teine USA e-raamatumüüja Barnes & Noble kasutab EPUBi.
Argumente piisavalt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.04.2011 21:22:00
|
|
|
| vortex kirjutas: |
| EPUBi toetavad praktiliselt kõik e-lugerid va. Kindle ja veel paar üksikut. |
calibrega saab epubi üsna lihtsa vaevaga kindle jaoks söödavaks teha.
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.04.2011 21:58:09
|
|
|
| Paraku on B&N Nook väljaspool ameerikat üsna mõttetu vidin. Sai tükk aega uuritud neid ja Nookiga ei saa euroopas B&N'ist midagi osta. Õnneks eesti keeles ma väga palju ei loe ja kindle kasuks räägib väga suuresti whispernet + kindle kvaliteet.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
hanskan
HV vaatleja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.05.2011 12:57:37
|
|
|
| Kui kedagi huvitab, siis minu 4p vana kindle 3 on müügiks. Proovisin ära, aga pole ikkagi päris see mis tahaks, vahetan miski androidi tableti vastu selle:)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.05.2011 13:00:50
|
|
|
Kui lootsid, et sellest saab asjalik netis kolamise vidin siis jah pidid pettuma. Läbi häda saab hakkama kuid mitte just oluliselt paremini kui mobla peal
Või olid mõned muud põhjused miks ei meeldinud?
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.05.2011 13:21:31
|
|
|
| Ho Ho, suurimaks miinuseks minujaoks oli see, et ta vajab mõnusalt lugemiseks rohkem valgust kui paber raamat. Teiseks miinuseks minujaoks oli visuaalne pool. Amazoni PC programmis ja Androidis on ilus kaanepiltidega library, kindles aga lihtsalt reas olevad nimed.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kpihus
Kreisi kasutaja

|
03.05.2011 14:20:52
|
|
|
Ho Ho, suurimaks miinuseks minujaoks oli see, et ta vajab mõnusalt lugemiseks rohkem valgust kui paber raamat.
|
Silmade tervise mõttes on piisav valgus lugemisel olulise tähtsusega. Et paberi pealt saab ka kehvema valgusega lugeda ei ole tervise seisukohast oluline.
Teiseks miinuseks minujaoks oli visuaalne pool. Amazoni PC programmis ja Androidis on ilus kaanepiltidega library, kindles aga lihtsalt reas olevad nimed. |
Mis moodi see lugemisel oluline on
Aga noh maitse asi, kui ei meeldi, siis ei meeldi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.05.2011 14:22:09
|
|
|
| Ho Ho, suurimaks miinuseks minujaoks oli see, et ta vajab mõnusalt lugemiseks rohkem valgust kui paber raamat |
Tõsimeeli arvad, et taustavalgustusega ekraanilt on mugavam silmadele teksti lugemine?
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.05.2011 14:22:10
|
|
|
| kpihus, kui mul on hunnik raamatuid, mis on sarnase pealkirjaga, siis visuaalselt on lihtsam tuvastada kaanepiltide järgi neid. Aga jah, eks see maitse asi on...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.05.2011 14:37:26
|
|
|
Selle koha pealt ei vaidle, et kindle võiks omada veidi asjalikumat sorteerimist-organiseerimist. Senini olen läbi häda hakkama saanud collectionite aka kataloogidega.
|
| tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
03.05.2011 14:44:10
|
|
|
Põhjus, miks ise nii pool aastat tagasi Kindle ostsin, oli just otsus mitte enam taustvalgusega ekraanidelt pikemaid tekste lugeda. Tõeline silmasurm. Hiljuti nägin mingit värvilise LCD ekraaniga monstrumit e-lugerina reklaamitavat, kahju inimesest, kes sellise reklaami õnge läheb.
Et lugerid mustvalged on, teadsin juba varem. Värvilisi pilte taga ei nuta. Kuna raamatuid saab ka kaustadesse jagada, siis millegi ülesleidmisega ka probleeme pole. Pole ka märganud, et lugemiseks rohkem valgust nõuab kui tavaraamat, ennemini on vastupidi, kuna nii mõnegi raamatu tekst pole nii kontrastne/paraja suurusega kui seda kindlel timmida annab.
Patarei peab vastu nädalaid, mahutab miniraamatukogu, nii et mina olen rahul Aga kindlasti igaühele oma
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
03.05.2011 15:38:10
|
|
|
| Kas Kindle 3g on Eestis töötav või mitte. Siis tean, kas tellida 3g või ilma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
|
| tagasi üles |
|
 |
blackahole
HV vaatleja

|
03.05.2011 18:22:31
|
|
|
| aims kirjutas: |
| Kas Kindle 3g on Eestis töötav või mitte. Siis tean, kas tellida 3g või ilma. |
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200504460&ref_=hp_k2land_whisper_map#whispintl
Endal küll pole 3G, kuid selle järgi peaks töötama küll. Wi-Fi mul küll millegipärast ei tööta.
| Nitrub kirjutas: |
| kindle-le söödad mingi pdf-i ette ja saab seda lugeda? |
Saab küll, aga tekst jääb vb liiga väikseks ning minu teada ei saa ka pdf'i teksti suurust muuta. Võimalus on ka zoomida, kuid see on minu arvates pdf'i lugedes üsna ebamugav. Sellise faili puhul oleks mõttekas see Calibre abil .mobi failiks muuta. Kui pdf'is on olnud mingid tabelid vms, siis olen ka .pdf faile otse lugenud, muidu konverteerin ikka tavaliselt ümber.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lehm2
Kreisi kasutaja

|
03.05.2011 18:24:16
|
|
|
Ma sain aru, et teksti sisaldavaid pdf-e sööb hästi aga kui anda ette joonistega, piltidega läheb pahasti. Vist oli ka see et pidid ennnem teise formaati konvertima. Parandage kui eksin.
_________________ Piilu siia, progreja!
Vajad abi Node.JS-ga ?
Võta ühendust ! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.05.2011 18:27:59
|
|
|
Mul wifi töötab ilma vähimagi probleemita, ehkki küll paraku mobla poolt tekitatud ad-hoc võrku ei taha tunnistada. Samas milleks seda 3g'd üldse vaja? Netiseadmena on see üsnagi nutune riistapuu ning andmevahetus käib märksa lihtsamini üle usb-wifi.
PDF'i sööb otse ning kui vaha saab läbi Calibre mõnda teise formaati digimuundada kus saab ka teksti suurust muuta.
Pulli pärast olen proovinud ka paari koomiksit lugeda, nondega küll oleks mõttekam asjad enne mingi väega õige reso peale convertida
|
| tagasi üles |
|
 |
blackahole
HV vaatleja

|
03.05.2011 18:50:14
|
|
|
Ei kujuta ette küll, miks see WiFi mul tööle ei taha hakata. Kõigepealt mõtleb hästi kaua ning siis ütleb, et no connection vms (vb sellepärast, et mul on Kindle 2).
Ahjaa ja natuke võin rääkida Amazoni klienditeenindusest. Tellisin eelmine suvi Amazonist Kindle 2. Umbes poolteist kuud tagasi läks ekraan lambist katki (vb küll mitte täitsa lambist) ja lugeda enam ei saanud. Mõtlesin juba, et annan alla ja ostan endale Sony readeri, kuid õnneks uurisin internetist veits. Sain teada, et see pidi nende puhul tüüpviga olema. Niisiis helistasin USA'sse ning nad saatsid uue seadme ilma mingite tasudeta, kuna garantii veel kehtis. Küsisid lihtsalt kas ma ise äkki sellele mingeid vigastusi ei tekitanud (isegi pilti ei nõudnud katkisest seadmest). Neljapäev helistasin ja esmaspäev oli UPS'i abil asi Eestis. Klienditeenindus on igatahes 5+.
Selleks, et ekraan kildudeks ei läheks soovitan seda hoida nii, et sellele ei tekiks mingisugust survet. Alguses mõtlesin ise, et ekraan on üsna tugev, kuid lugedes väga paljude inimeste samasugust probleemi tuleb välja, et see on ülimalt õrn. Võib olla on kolmanda generatsiooni oma paremaks tehtud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
03.05.2011 23:50:56
|
|
|
Olen elus vaid mõned raamatud lugenud Soovitage mõned hercule poirot, holmesi jne tüüpi raamatud.
Või siis häid non-fiction raamatuid mingeid, majandusest, tehnikast või midagi praktilist laadi.
Sry kui selleks teema olemas on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.05.2011 00:09:04
|
|
|
| Nitrub kirjutas: |
| Sry kui selleks teema olemas on. |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=396445
|
| tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
04.05.2011 11:18:28
|
|
|
Wifi töötab ka minul korralikult, 3G ei oska kommenteerida, sest see mu kindlel puudub.
Samas klienditeenindust võin ka ise kiita. Tellisin oma kindle koos kaantega, et oleks pisut toekam ja ekraan ka paremini kaistud. Mingi aja pärast selgus, et nende odavamapoolsete kaante kinnitused suutsid kindle vahetevahel mingi valemiga lühisesse ajada. Klienditeenindusest hüvitati nii vanade kaante maksumus kui ka hinnavahe kallimate kaante jaoks, millega probleeme polevat esinenud. Ja tõsi ta on, peale kaantevahetust pole hangumisi esinenud :O
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivarh
HV vaatleja
|
04.05.2011 20:59:39
|
|
|
| Kui kedagi huvitab, siis minu 4p vana kindle 3 on müügiks. Proovisin ära, aga pole ikkagi päris see mis tahaks, vahetan miski androidi tableti vastu selle:) |
Palun pane mulle privasse oma pakkumine. Olen siin rookie ja ps-i ei lubata mul saata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
04.05.2011 22:13:26
|
|
|
| ivarh kirjutas: |
| Kui kedagi huvitab, siis minu 4p vana kindle 3 on müügiks. Proovisin ära, aga pole ikkagi päris see mis tahaks, vahetan miski androidi tableti vastu selle:) |
Palun pane mulle privasse oma pakkumine. Olen siin rookie ja ps-i ei lubata mul saata. |
Jäid veidi hiljaks. Kindle sai täna endale uue kodu
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
05.05.2011 01:17:49
|
|
|
| Mis siis nimelt puudu jäi ja silmi rikkuma sundis?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.05.2011 08:02:40
|
|
|
| Mis siis nimelt puudu jäi ja silmi rikkuma sundis? |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6444963#6444963
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
05.05.2011 09:25:22
|
|
|
| Mis siis nimelt puudu jäi ja silmi rikkuma sundis? |
Ma olen mõneti skeptiline selle silmarikkumise osas Et LCD ekraaniga luger rikub kuidagi rohkem kui e-paber. Vbl mu isiklik kiiks, aga kui ma nagunii enamiku tööpäevast vahin arvutiekraani, siis tunnike lugemist päevas tunduvalt tumedamaks keeratud LCD-ga pihuseadme ekraanilt ei peaks küll mingit oluliselt kahjustavamat mõju omama. Nö piisk meres.
Isiklikult on hakanud ka tunduma, et taustavalgus on pluss mitte miinus just selle hämaramates oludes lugemise seisukohast.
E-tindiga lugeri suurim pluss on ilmselt akude kestvus. Ehk tulevad tulevikus mingid nö komboekraaniga seadmed, mida saab lugeri režiimi lülitada kui pole vaja kuvada värvilist ja liikuvat sisu.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.05.2011 10:09:00
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
| Et LCD ekraaniga luger rikub kuidagi rohkem kui e-paber |
Peamine "rikkuja" on silmade väsimine. (e)Raamatute ja ekraanide puhul on kaks peamist väsimuse allikat:
1) silmade pikema aja jooksul samale kaugusele fokuseerimine
2) hämaras toas taustavalgustuse tõttu tekkiv suur heleduse kontrast ekraani ja ümbruse suhtes
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
05.05.2011 10:47:26
|
|
|
Eks ta on kindlasti individuaalne.
Ma olen proovinud mitut mõlema tehnoloogia peal seadet, LCD ekraaniga lugeri puhul üle tunni järjest lugeda ei kannata, e-ink on peaaegu nagu "päris" raamat, saan lugeda pikemalt ilma et silmad rõvedalt väsiksid.
Küll on vanemate e-ink ekraanide kontrast üsna kehv ja vajab rohkem valgust kui paberraamat.
LCD ekraan on jälle hea värvilise PDF'i nagu ajakirjade ja koomiksite jaoks.
Ideaaljuhul võiks olla mõlemad
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.05.2011 11:14:38
|
|
|
Miks sa sama raha eest kindle3'e ei osta? Kas see touchscreen e-readeril on nii oluline?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.05.2011 11:17:24
|
|
|
Sihin just viisakat ja stiilset välimust. See puuteekraan võib olemata (antud seadmel polegi, lihtsalt müügi"artikkel") olla, aga "bloatitud" kindle näib tõsiselt kole ja üleliigne välja.
Mis ma selle nuppude rägastikuga teen - tahan vaid navigeerida.
viimati muutis Mario. 09.05.2011 11:18:38, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
09.05.2011 11:17:45
|
|
|
saan ka täna kindle kätte, eks näis kas hakkan lugema ka või ei
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.05.2011 11:28:06
|
|
|
6" on jämedalt sama suur kui keskmine raamat või vähemalt tolle tekstiosa. Puuteekraan sööb tol aparaadil üsna tõenäoliselt korralikult akut. Pildi järgi jääb mulje, et füüsilise suuruse poolest on too aparaat jämedalt sama suur kui kindle, lihtsalt klaveri asemel on posu suuremaid klahve. Muidu kas näen õigesti, et lehekülgede pööramine käib tol aparaadil samuti sealt pleieri nuppudelt? kindle puhul nood külgede peal olevad edasi-tagasi nupud on üsna mugavad, kusagilt ekraani allservast küll ei tahaks väga neid taga ajada.
Trükkimist võib vaja minna näiteks märgete tegemiseks, otsinguks ja netis kolamiseks.
|
| tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
09.05.2011 11:38:31
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
Mis ma selle nuppude rägastikuga teen - tahan vaid navigeerida. |
Kasuks tuleb see siis, kui on soovi midagi otsida, märkusi salvestada või raamatuid kaustadesse paigutada. Kui selliseid soove pole, siis on see nupurägastik kasutu
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.05.2011 11:46:13
|
|
|
Ahaa. Tekkis kujutlus, et Kindle on üsna kogukam. Paistab, et tõesti sama suur.
Siis võib täitsa ka Kindle poole kiigata.
Märgete tegemine jm. pole minule primaarne. Eelkõige säästaks klavituuri ruumi väiksemate mõõtmete või suurema ekraani kasuks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.05.2011 11:56:01
|
|
|
| tsitaat: |
6" on jämedalt sama suur kui keskmine raamat või vähemalt tolle tekstiosa.
|
panin kõrvale tavalise blacklibrary paperpacki, siis kindle oli 1:1 sama suur kui paber raamat. Loetav osa samas oli klaviatuuri võrra väiksem, tagantjärgi mõeldes, võis see olla minujaoks üks põhjuseid, miks ma ei harjunud sealt lugema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.05.2011 12:25:21
|
|
|
| Loetav osa samas oli klaviatuuri võrra väiksem |
Samas laiupidi raiskab kindle suts vähem ruumi kui raamatud.
|
| tagasi üles |
|
 |
|