praegune kellaaeg 19.06.2025 14:30:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marius8
HV kasutaja

|
28.04.2011 23:08:12
Monitorile arvuti ja digiboks külge. |
|
|
Plaanis osta uus monitor, aga enne tahaks uurida kah selline asi nagu mul mõttes on, üldse võimalik on.
Oletame, et ostan monitori millel HDMI ja nt DVI ning kui ühendan DVI kaudu arvuti ja siis HDMI kaudu elioni digiboksi. Ja küsimus oleks siis, kas on võimalik kuidagi vahetada nende vahel, et kust parasjagu pilti näitab, ilma ,et peaksin vahetama juhtmeid, mõlemad oleksid koguaeg ühendatud.
Ning kui juba küsimiseks läks siis sooviks arvamusi selle monitori kohta: http://www.galador.ee/catalog/product/110583-9h-l3alb-qbe-benq-g2420hd-24-1920x1080-300cdqm-40-000-1-typ-1000
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
28.04.2011 23:13:24
|
|
|
Ma konkreetselt sinu küsimusele jään vastuse võlgu, aga mul endal töötab selline süsteem, et see kõige lihtsam Amino digiboks on ühendatud RGB kaabliga monitoriga (kaabel on Elioni poest saadav, mingi 10€ kanti vist), eraldi helikaabel ka veel helikaarti, ja töötab ilusti. Monitoril on veel PictureInPicture ka, ja väga mugav on jalka ajal meili vaadata
Sisendit saab ühe nupuvajutusega muuta, kaableid näppida pole vaja.
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|