mis see järjest mängimine siia puutub? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Well, no kindlasti on ruumi veel arenemiseks ja optimiseerimiseks aga noh eks neil ka vastavad plaanid tehtud mida ja millal ning mis järjekorras teha. Aga mingil määral mängib rolli ka see, et sul on päris head rauda vaja et seda mängu korralikult max detailidega jooksutada. Kuuldavasti i7, Phenom II meestel pole mingeid probleeme.
Muidugi üks tasuta fix mis võib aidata on mäng täielikult maha võtta ja uuesti peale panna (sh ka addonid). Kuna mootor on pmst sama mis oli OFP-l jne siis sellel on faili süsteemiga üks loll viga. Esiteks see, et ta loadib kõik addonid kohe sisse, kui pole vastavaid märkmeid tehtud shortcutis (aga see on eelkõige siis kui sul on palju mode ja addone). Lisaks mäng läheb aega misi hapuks nagu win XP-le meeldib teha. Ise panin kõik uuesti peale (useri ja settingu failid jätsin alles) ja mäng jookseb paremini uue graafikaga kui ennem.
Teine võimalus on ATi draiverid täiesti uninstallida (mitte ainult ati uninstalleriga) võid vastavate toolidega kõik maha ja uued 11.1 peale, võib ka aidata kuna graafikast tingitud FPS dropid on eelkõige tingitud GPU poolt.
Võimalus on ka shrortcutis teha väikseid fixe, mis annavad programmile paremat aimu kuidas käituda nt: lisada -cpucount=2 (dual core) =4 (quad core). _________________ Bawse
ei tea, phenom2 sai kunagi ostetud, mitte vb päris 100% ainult selle mängu pärast kuid suures osas küll just seetõttu, et siin arma2 teemas ka soovitati hirmsasti inteli dual-core quadi vastu vahetada. et siis on kohe hoopis teine muusika.
mina loll siis ostsingi quadi, klokkisin ka veel seda päris palju...aga oh üllatust, fps ei muutunud MITTE S*TTAGI! päris pissed-off olin ausalt öeldes. müüsin selle häda ja viletsuse maha ja otsin uuesti inteli duali, natuke parema kui varem, klokkisin selle ilusti üle 4ghz ja sain isegi natuke fpsi juurde
mul addone ega mode põhimõtteliselt ei ole üldse. ja "hapuks minemist" ma ei pea eriti reaalseks, kuna mäng on eraldi partitsiooni peal, kus on veel küll paar muud mängu, kuid üldiselt seal mingit failide liigutamist üleüldse ei toimu. (defragitud ka muidugi part peale installimist)
eks seda driverite vahetust võib proovida, kuid nagu ma olen öelnud siis graafika üldiselt ei pidurda mul seda mängu. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
PCG’s ArmA adventures – “In Which A Volcano Kills Us All” PC Gamer
tsitaat:
As we do on most Saturdays, our ArmA 2 community rallied in Ventrilo last week to cooperate in the shooting of AI-controlled men. We did it with guns–realistic ones. Tangos were downed. Rules of engagement were occasionally observed. Compasses were used to indicate direction.
But there was also a volcano: a chimney of earth-hate overlooking our perfectly ordinary raid of an insurgent village. The volcano was angry. It melted the tires on our truck. Without warning, magma bombs began to fall all around us. The volcano’s artillery nearly claimed me–a medic had to revive me amid the panic. We sardined ourselves into a Russian helicopter to escape. It didn’t work.
Thanks to Max for the video capture (and above-average aim with his MK16). The mission above, called “Joe and the Volcano,” was created by ArmA 2 community member cheesenoggin. Download it here–I’d recommend that you do.
Tegu oli ikka omal ajal parima OFP modiga, oma suurepärase campaigni ja feature poolest.
Info ja Download mirrorid siit: http://www.fdfmod.org/ _________________ Bawse
Since last Thursday we've posted some small teasers for our fans to play with. We were impressed to see the community work together to quickly tackle the little puzzles we presented.
Tomorrow, around this time, we will finally reveal what it was all about.
Keep track of the following channels to make sure you learn what we're taking on:
http://www.arma2.com/latest-news/arma-2-oa-update-159_en.html
Taas üks korralik patch väljas.
Keegi võrgus ka viimasel ajal mänginud on?
Mind võib leida sellises serveris nagu Fire Support Group - täitsa asjalik meeskond seal koos, ja korralik tiimi mäng.
Visake mõni link siia, kui viitsite, kust saaks odavalt mingi digital downloadi osta. Steami 29€ ja Progames 35€ on natuke palju peaaegu 2a vana mängu eest.
Peaks ikka ära ostam selle nüüd kui Project Reality ka varsti tulekul. Uue videoga äkki saan ka natuke normaalsemalt jooksma selle.
Visake mõni link siia, kui viitsite, kust saaks odavalt mingi digital downloadi osta. Steami 29€ ja Progames 35€ on natuke palju peaaegu 2a vana mängu eest.
Peaks ikka ära ostam selle nüüd kui Project Reality ka varsti tulekul. Uue videoga äkki saan ka natuke normaalsemalt jooksma selle.
Well... sprocketidea.com
See on BISi ametlik leht aga hinnad on samad mis steamis, eelis on see, et patchid saab lihtsalt peale ja ei ole nii suured. Steamis teatatavsti tirib paljud failid uuesti kuna steam ei oska olemasolevatesse failidesse update salvestada.
Well, kõige odavam on vast ikka karbiga osta
Kuigi, game.co.uk-s on download ka odavam kui mujal: Operation Arrowhead ja Arma II _________________ Bawse
Suht sitasti läks nüüd, ostsin Arma II ja hiljem avastasin et Arrowhead on standalone ja, et Project Reality jaoks on vaja just nimelt Arrowheadi, ja PR on põhjus miks ma selle ostsin... krt
Suht keeruline ja natukene vigane mäng on. Keegi tavalist ARMA II võrgus mängib veel? Enamus servud olid mingeid AI-si täis ja mõned üksikud mängisid, ise muffigi aru ei saanud, mida tegema pean
Mäng jookseb muidugi oluliselt paremini kui 2a tagasi, kuigi ma arvan et pigem annab tunda 6870 vs 4870 võrreldes tolle ajaga kui patchimine.
Keegi võiks mingi normaalse konfi anda High / Very High graafika jaoks, algul lükkasin kõik max aga võiks midagi maha keerata, keskmine fps on benchmarki järgi 32 sel juhul. Üritasin ise AA, view distance jne maha võtta aga sel juhul võitsin ainult 4fps'i
Tobedaid asju millest aru ei sa on ikkagi. nt Basic training, salvestada ei saa enne kui kogu see jura läbi tehtud? Tanki makette lastes tulevad mere äärest mingid vennad ja lasevad su lihtsalt maha...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.