|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
maxman007
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
25.04.2011 18:01:15
|
|
|
| libe kirjutas: |
ise ostsin CM cosmose siit foorumist 75€, lõuna ajal pakkusin, õhtul käisin järel
nende HAF'idega päris võrrelda ei saa, samas üldine jahutus on OK, kettad ainult kuumenevad
6870 on MSI kombustori burnin testis 75C ja jahutus <1800rpm, idles on 40C, 950rpm
muide kas GPU saab ka alumisse PCIE'sse panna?
nii oleks õhutus vast isegi parem veel  |
No see kast ei ole küll eriline näidis heade jahutus omaduste poolest. Samas on ta ilus (väljast) ja vaikne. Kuid mingit über multi gpu lahendust sinna küll ei ehitaks. Lisaks kaabeldust peita on võimatu.
Poest ostes hind jube,sellesse hinnaklassi mahub korralike korpusi mitmeid
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
25.04.2011 18:06:04
|
|
|
| tsitaat: |
|
Saab küll aga imo alumine ei toeta x16 kiirust, RTM igaks juhuks
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxman007
HV kasutaja
|
25.04.2011 18:06:41
|
|
|
cpu imeb gpu pealt kuuma?? Mis su cpu temp on kui mängid. Sorry muidugi ei ole see amd hd 6000 teema
_________________ Keyboard missing - press F3 to continue.
viimati muutis maxman007 25.04.2011 18:07:32, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.04.2011 18:11:40
|
|
|
| omgwtf kirjutas: |
ise ostsin CM cosmose siit foorumist 75€, lõuna ajal pakkusin, õhtul käisin järel
nende HAF'idega päris võrrelda ei saa, samas üldine jahutus on OK, kettad ainult kuumenevad
6870 on MSI kombustori burnin testis 75C ja jahutus <1800rpm, idles on 40C, 950rpm
nii oleks õhutus vast isegi parem veel  |
No see kast ei ole küll eriline näidis heade jahutus omaduste poolest. Samas on ta ilus (väljast) ja vaikne. Kuid mingit über multi gpu lahendust sinna küll ei ehitaks. Lisaks kaabeldust peita on võimatu.
Poest ostes hind jube,sellesse hinnaklassi mahub korralike korpusi mitmeid  |
75€ eest hea korpus, ja multiGPU jaoks on jahutust piisavalt - ainult ketaste osa on kehv ja kaableid saab ka edukalt majandada,
mul toitel lühikesed juhtmed
toitest jookseb jahe õhk videole, alt põhjast veel 120mm võib suunata videole - liiga palju revüüsid lugenud
poehind on muidugi liiga kirves ilma igasuguse õigustuseta
| maxman007 kirjutas: |
cpu imeb gpu pealt kuuma?? Mis su cpu temp on kui mängid. Sorry muidugi ei ole see amd hd 6000 teema  |
olematu, mingi 50/60C heal juhul tuleb
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
25.04.2011 22:53:58
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
Spoiler 
Ma usun, et tore on rauaga laamedada aga sa ei lase ju nii nagu siin näidatud piltidel 24/7.
Järelikult sul majas kehva õhk, mul erinevaid soojasid CF ja CFX-e läbi käinud kastist ja ühegi jaoks pole va ja olnud mingit "erilahendust"  |
Kui ma 24\7 ei lase siis kuidas sa seletad seda et ma olen eestis konkurentsitult esikohal?
Link on profiilis olemas: http://boincstats.com/stats/boinc_user_stats.php?pr=bo&st=0&co=30#1 Varsti esimese 500-ja hulgas maailmas Kahju et konkurentsi eestis enam pole igav on üksi kütta, rauliga oli lõbus vahepeal, aga vähemalt tiimis pole probleemi konkurentsiga
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
viimati muutis sant 26.04.2011 00:30:15, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
25.04.2011 23:03:14
|
|
|
No offence kuid selline õhu kütmine mittemillegi nimel jätab täitsa külmaks
Aga pane aknalauale ritta asjad, milleks üldse mingit korpust antud juhul kasutada.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.04.2011 23:29:17
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
No offence kuid selline õhu kütmine mittemillegi nimel jätab täitsa külmaks |
Jah kui ükspäev AIDS ravim vms tänu taolistele asjadele leitakse või mõni muu tähtis avastus siis ma naeran sinu üle  |
miks sa naerad? siis kui see ravim avastatakse, siis läheb kogu au ja papp väikse kogukonna kaukasse ja teie kanda on vaid need elektriarved - mingitele viirustele müstilist imeravimit ei ole ega saa olema
kogu see pull on nii muteeruv, et sa ei jõua emagi öelda, kui kõik on muutunud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
25.04.2011 23:43:40
|
|
|
Asi on ikka missioonitundes.
Kes sülitab tänavatele, kes viskab prügikasti prahti, kes foldib või põrkab või misiganes, kes seda ei tee.
Imelik olekski oodata mingit tasu selle tegevuse eest, sest sinul istub laua all vahend, mitte aju, kes dirigeerib protsessi.
Eks need asjad muidugi huugama pista ja voolu imevad.
Palju 24 tunni voolu/raha kulu sul sant on? Ma küll aru eriti ei saa ei piltidelt ega profiilist, mis imerauaga sa seda teed.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
25.04.2011 23:43:52
|
|
|
Jah kui ükspäev AIDS ravim vms tänu taolistele asjadele leitakse või mõni muu tähtis avastus siis ma naeran sinu üle  |
miks sa naerad? siis kui see ravim avastatakse, siis läheb kogu au ja papp väikse kogukonna kaukasse ja teie kanda on vaid need elektriarved - mingitele viirustele müstilist imeravimit ei ole ega saa olema
kogu see pull on nii muteeruv, et sa ei jõua emagi öelda, kui kõik on muutunud |
Pohh kellele see kasu läheb, peaasi et mingit kasu on lõpptulemusest inimestel tunnustust võiks ju muidugi avaldada.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.04.2011 00:03:56
|
|
|
see folding on haigus, sama nagu need netimängud farmville jm
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
26.04.2011 00:06:02
|
|
|
aidsi ravim on olnud sellest ajast peale kui aids tekitati
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
26.04.2011 00:50:40
|
|
|
| Metsjeesus kirjutas: |
Asi on ikka missioonitundes.
Kes sülitab tänavatele, kes viskab prügikasti prahti, kes foldib või põrkab või misiganes, kes seda ei tee.
Imelik olekski oodata mingit tasu selle tegevuse eest, sest sinul istub laua all vahend, mitte aju, kes dirigeerib protsessi.
Eks need asjad muidugi huugama pista ja voolu imevad.
Palju 24 tunni voolu/raha kulu sul sant on? Ma küll aru eriti ei saa ei piltidelt ega profiilist, mis imerauaga sa seda teed. |
See raud mis profiilis kirjas, ja mille pildid seal on, sellega teengi kokku 7-me videokaardiga. Ma panen budgeti piires. Isiklik piir on mul mitte minna üle 2-he arvuti ja 1kwt tunnis - üritan vähemalt . Praegu tõmbavadki mõlemad arvutid kokku mingi ~950 wt tunnis 24\7. See on pärast kõva optimeerimist, kaartide ja projectide vahetamist jne.
Kõige suuremad voolu õgardid on 6870-ed ja oli phenom II quad oc ehk siis ati\amd
Ja kõige võimsam kalkuleerimis üksus on 6870 black edition ~2100 sp gfloppi.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
26.04.2011 08:57:49
|
|
|
Ma ei tea mis teil BOINC või folding vastu on ise juba 13 aastat lasknud. Sellise suhtumisega ei saavuta midagi. Kaardi viskate nii või naa minema 2 aasta pärast mis on juba moraalselt vananenud.
Kõigejuram ,et rahvas mängib titekaid ja jurasid igapäev selleasemel millegi muuga tegeleda, healjuhul arvuti võtab teil 400 eek kuus. Mudugi põhi tegijad on minuvanused või vanemad. Nendest keegi ei mängi vaid crunchivad ainult.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.04.2011 09:45:30
|
|
|
eelistan titekaid ja jurasid mingi elektrikütte asemel - epeen ei paku enam ammu pinget
pigem lülitan arvuti välja, kui titekatega tegevuse lõpetan
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.04.2011 10:22:20
|
|
|
Kas me võime niikaua sinu üle naerda?
| sant kirjutas: |
Eestis on tase kahjuks väga madal inimesed ei jaga matsu eriti. Minu tembid ja ventide kiirused on väga head välismaa foorumis, teistel on ikka viletsamad mõni vend laseb isegi 120c 24\7 - seda küll vrmide temp, aga ikkagi. Mina nii ei tee
Minu jahutus: http://www.upload.ee/image/866270/jahutus.jpg ilma selleta on kõik asjad 10c+ kõrgemad, ja seda kõrgemate vendi pööretega  |
Vaata milline on eestis keskmine õhutemperatuur ( ja ka keskmine toatemperatuur ), siis saad ise aru, miks meil jahutused nii aktuaalsed ei ole kui näiteks Californias või Indias.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
26.04.2011 10:37:13
|
|
|
libe, Asi ei ole elektri küte. 6000 seeria väga viis selleks. Pigem päike kütab rohkem kui see 6970 kaart.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
26.04.2011 12:01:51
|
|
|
| Margus kirjutas: |
Kõigejuram ,et rahvas mängib titekaid ja jurasid igapäev selleasemel millegi muuga tegeleda |
Tööarvuti on mul töötamiseks, koduarvuti meelelahutuseks (nett, filmid, mängud).
Kui mõnele meeldib foldida, siis lasku käia, aga ise majanduslikult mõtleva inimesena ei viitsi küll raha aknast välja visata.
Mul on päris sõbrad ka, ei pea netist tegijaid otsima
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
26.04.2011 12:15:03
|
|
|
libe, Paigalda oma Cosmos1000 asjad ja vendid õigesti, ja saad korpuse, millele vastast ei ole. Seda siis jahutuse /vaiksuse suhte koha pealt. Kaabeldust saab ka edukalt peita. On vaja lihtsalt natuke MB räkki lõigata
Poehind on kallis, kuna korpus on tehtud paksust alumiiniumist ja tipptasemel viimistletud. Black versioon on illmselt üleüldse kõige ilusam korpus, mida ma näinud olen. Kahjuks jah igaüks seda osta ei raatsi.
Samas Corsairi tippkorpused on veel kallimad ja need plekikolakad on veel vähem oma hinda väärt.
PS. Cosmos 1000 ei saa tõesti HAFiga võrrelda. Nagu võrdleks kaunitari koletisega... Ennem võrdleks CM 690 seeriaga. Viimastel on vähemalt viisakas välimus.
Viimaste arvutite korpusteks läksidki CM690 II adv. Väga viisakad teised. Ainuke asi, mis kripeldama jäi on müramattide puudumine (mis saab ise juurde osta) ja MB rakise CPU tagune auk oli liiga väikene. NDH-14 tagaplaati ei olnud võimalik läbi augu paigaldada.
|
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
4 :: |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
26.04.2011 12:18:33
|
|
|
| pwnage kirjutas: |
Kõigejuram ,et rahvas mängib titekaid ja jurasid igapäev selleasemel millegi muuga tegeleda |
Tööarvuti on mul töötamiseks, koduarvuti meelelahutuseks (nett, filmid, mängud).
Kui mõnele meeldib foldida, siis lasku käia, aga ise majanduslikult mõtleva inimesena ei viitsi küll raha aknast välja visata.
Mul on päris sõbrad ka, ei pea netist tegijaid otsima  |
Kui sa päevotsa mänge taod siis kulub samuti ja jälle uus jura poes 800eek mida taguda jälle. Pigem mängimise kulud suuremad kui folding või boinc. Jura poes ostes on lõbu nädalaks, sama rahaeest saad 2 kuud näiteks foldida või boinc. GPUga lasetes ei pea olema mingi ulme CPU C2D peab ilusti vastu, Seal selline asi ,et CPU plokkib pole, mängujura jaoks vaja aga võimsamat, vaadake ja arvutage ise.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
26.04.2011 12:44:20
|
|
|
Margus,
mida see "folding" annab nagu PÄRISELT??
on siis sellest 13 aastast, mis seda lasknud oled, midagi kasu ka?
Küsin seda kui erapooletu
|
|
| Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
26.04.2011 13:04:27
|
|
|
| metallika kirjutas: |
Margus,
Küsin seda kui erapooletu  |
Folding annab seda kui sa vanaks jääd ja rohud mis funkavad on olemas. Et seda saavutada on vaja palju rahvast. Läheb 10 aastat või rohkemgi.
Kui kõik jurasid taovad päevotsa võiksid parem millegi muuga tegeleda.
Protein folding is linked to disease, such as Alzheimer's, ALS, Huntington's, Parkinson's disease, and many Cancers.
Moreover, when proteins do not fold correctly (i.e. "misfold"), there can be serious consequences, including many well known diseases, such as Alzheimer's, Mad Cow (BSE), CJD, ALS, Huntington's, Parkinson's disease, and many Cancers and cancer-related syndromes.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.04.2011 13:04:58
|
|
|
Kui sa päevotsa mänge taod siis kulub samuti ja jälle uus jura poes 800eek mida taguda jälle. Pigem mängimise kulud suuremad kui folding või boinc. Jura poes ostes on lõbu nädalaks, sama rahaeest saad 2 kuud näiteks foldida või boinc. GPUga lasetes ei pea olema mingi ulme CPU C2D peab ilusti vastu, Seal selline asi ,et CPU plokkib pole, mängujura jaoks vaja aga võimsamat, vaadake ja arvutage ise. |
Kui sa tahad midagi tegelikult ära teha, siis anneta raha teadusprojektidele.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
26.04.2011 13:09:42
|
|
|
Folding annab seda kui sa vanaks jääd ja rohud mis funkavad on olemas. Et seda saavutada on vaja palju rahvast. Läheb 10 aastat või rohkemgi.
|
Tõesta! sul ju 13a kogemust...
Äkki oled mingi ime asja leiutanud või on teil kommuunis keegi juba Nobeli preemia laureaat
Kui sa tahad midagi tegelikult ära teha, siis anneta raha teadusprojektidele.
|
ainuõige tegevus, siis keegi saab kah midagi
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
26.04.2011 14:43:16
|
|
|
Kui te rahvas nii irvitate siis väljamal saate tiimist nii kinga, sellise suhtumisega ja ei pääse kuskile. Arendage ennast kõigepealt. Alustasin tõesti 1997-1999.
Mul on rohkem sõpru ülemaailma kui te arvatagi oskate. Arendage ennast kõigepealt. Tõestada siin pole vaja, sant räägib edasi.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chulo
HV kasutaja

|
26.04.2011 14:48:37
|
|
|
| Margus, keegi pole öelnud, et maailmaparandaja on kerge olla! Mandleid p**se augu kaudu opereerida pole mõtet, seega näen, et see raha otse teadusprojektile annetada oleks palju otstarbekam ja vähem raisatud kulutus.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.04.2011 15:58:06
|
|
|
Kui te rahvas nii irvitate siis väljamal saate tiimist nii kinga, sellise suhtumisega ja ei pääse kuskile. Arendage ennast kõigepealt. Alustasin tõesti 1997-1999.
Mul on rohkem sõpru ülemaailma kui te arvatagi oskate. Arendage ennast kõigepealt. Tõestada siin pole vaja, sant räägib edasi. |
Miks ma sinna teami üldse peaksin tahtma? Ma olen juba 1999 aastast saadik võidelnud mõnede tegelastega, kes üritavad tööjuures SETIt arvutada ja seega tööandja tagant otseselt varastada. Mul on neist täiega kõrini, sest ka nende masinad surevad konkurentsitult kiiremini. Arvutagu oma asju kodus oma raha eest ja ärgu nutku, kui videokaart ära sureb.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
26.04.2011 16:17:00
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
Mul on rohkem sõpru ülemaailma kui te arvatagi oskate. Arendage ennast kõigepealt. Tõestada siin pole vaja, sant räägib edasi. |
Miks ma sinna teami üldse peaksin tahtma? Ma olen juba 1999 aastast saadik võidelnud mõnede tegelastega, kes üritavad tööjuures SETIt arvutada ja seega tööandja tagant otseselt varastada. Mul on neist täiega kõrini, sest ka nende masinad surevad konkurentsitult kiiremini. Arvutagu oma asju kodus oma raha eest ja ärgu nutku, kui videokaart ära sureb. |
Mul on arvutilt rekord mis pidas 6 aastat vastu ja kinkisin ära. Pigem võiks seda kodus teha jah, kui see mis kodus minul on olnud pole ükski lampi maha koolenud. Pigem kas tootja viga või vanadusest minema visatud. Mul selle aja jooksul 3 asja maha surnud, ma ei tea mis käkerdeid muu rahvas ostab ,et pidevalt sureb nendel. Pigem on SUREMINE kasutaja lollusest.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.04.2011 19:03:01
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
libe, Paigalda oma Cosmos1000 asjad ja vendid õigesti, ja saad korpuse, millele vastast ei ole. Seda siis jahutuse /vaiksuse suhte koha pealt. Kaabeldust saab ka edukalt peita. On vaja lihtsalt natuke MB räkki lõigata
Poehind on kallis, kuna korpus on tehtud paksust alumiiniumist ja tipptasemel viimistletud. Black versioon on illmselt üleüldse kõige ilusam korpus, mida ma näinud olen. Kahjuks jah igaüks seda osta ei raatsi.
Samas Corsairi tippkorpused on veel kallimad ja need plekikolakad on veel vähem oma hinda väärt.
PS. Cosmos 1000 ei saa tõesti HAFiga võrrelda. Nagu võrdleks kaunitari koletisega... Ennem võrdleks CM 690 seeriaga. Viimastel on vähemalt viisakas välimus.
Viimaste arvutite korpusteks läksidki CM690 II adv. Väga viisakad teised. Ainuke asi, mis kripeldama jäi on müramattide puudumine (mis saab ise juurde osta) ja MB rakise CPU tagune auk oli liiga väikene. NDH-14 tagaplaati ei olnud võimalik läbi augu paigaldada. |
lõikuda ei viitsi rohkem vast, kui ketaste vahele kinnitan ühe lisaventilaatori - ei usu, et kettad suve vastu peavad
HD6870 kannatab selle praeguse olukorraga väga edukalt
Mul on päris sõbrad ka, ei pea netist tegijaid otsima  |
Kui sa päevotsa mänge taod siis kulub samuti ja jälle uus jura poes 800eek mida taguda jälle. Pigem mängimise kulud suuremad kui folding või boinc. Jura poes ostes on lõbu nädalaks, sama rahaeest saad 2 kuud näiteks foldida või boinc. GPUga lasetes ei pea olema mingi ulme CPU C2D peab ilusti vastu, Seal selline asi ,et CPU plokkib pole, mängujura jaoks vaja aga võimsamat, vaadake ja arvutage ise. |
mäng on meelelahutus ja enamus pelasid on <30€, folding ei anna meelelahutust ja maksab >15€
| metallika kirjutas: |
Margus,
Küsin seda kui erapooletu  |
Kui kõik jurasid taovad päevotsa võiksid parem millegi muuga tegeleda.
Protein folding is linked to disease, such as Alzheimer's, ALS, Huntington's, Parkinson's disease, and many Cancers.
Moreover, when proteins do not fold correctly (i.e. "misfold"), there can be serious consequences, including many well known diseases, such as Alzheimer's, Mad Cow (BSE), CJD, ALS, Huntington's, Parkinson's disease, and many Cancers and cancer-related syndromes. |
samas on mõistlik lasta isiklikku ressurssi kasutada lubaduste põhjal, kuid faktid põhinevad ausõnal
just, sõbrad, kes aitavad hädas - aitavad sinu huntigtoni ja AIDS'i ravida
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
26.04.2011 19:31:17
|
|
|
Mul on rohkem sõpru ülemaailma kui te arvatagi oskate. Arendage ennast kõigepealt. Tõestada siin pole vaja, sant räägib edasi.
|
Tule taevas appi Sa pead oma masinat veel kiiremaks tegema,et sinu jaoks ka miskit ravimit kiiremini saaks.
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.04.2011 20:28:01
|
|
|
loen ja imestan
Ostan endale norm arvuti selleks, et teised saaks sellest mõnu tunda + maksan veel jooksvad arved ka kinni (elektrikulu)
Lihtsam oleks arvuti ostmata jätta ja pool raha kellelegi kanda ja mõlemad oleksid õnnelikud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
4 :: |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
26.04.2011 22:53:09
|
|
|
Aitab ot ja halamisest äkki? Ma luban et ma siin teemas rohkem oma tegemistest enam ei räägi sest liiga paljud hakkavad kohe virisema ja halama
Ostan endale norm arvuti selleks, et teised saaks sellest mõnu tunda + maksan veel jooksvad arved ka kinni (elektrikulu)
|
jeesus188, miks sa seda peaks tegema mina küll nii ei tee, mina tunnen oma arvutitest ise rõõmu ja arved maksan loomulikult ise.
Margus, võta asja rahulikult teaduse arengus osalemine on täiesti vabatahtlik, ja igaüks sellest huvitatud pole.
Elukvaliteet paraneb üldiselt siis kui inimesed ise selle nimel pingutavad, mitte ei anneta raha pimesi organisatsioonidele (niimoodi tehes paraneb organisatsioonide elukvaliteet tõepoolest )
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.04.2011 23:12:15
|
|
|
|
ma ei tee seda, lihtsalt tõin näite, et kuidas ei peaks tegema (folding)
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
26.04.2011 23:28:02
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
| Kes elektriga tube kütab, see võib ju Foldida, Boincida. Siis kaks ühes ja kasumlikkus teoreetiliselt suurem. Kui mina, kes tsentraal kütte eest niigi meeletuid summasid maksan, nüüd foldima ka veel hakkaks, siis oleks see tõesti suur raiskamine. |
eks see oleneb jah paljudest asjadest. Mina alustasin foldimisega ~10 aastat tagasi sinise kartuli (united devices) aegu. Hetkel foldivad/kütavad kodus tuba masinad. Radikas on selline isereguleeritav, kuigi on nö üldine keskküte. Seda eriti talvel ei kasutanudki ja vahest pidin ikka õhtuti akna lahti tegema kuna palavaks läks. Suvi nüüd tulemas, vot siis läheb natuke jamaks tööl on näiteks 2 arvutit foldimas 24/7 ja seda põhjusel, et tööl meil näiteks radikaid sees ei olegi (aasta tagasi ei foldinud seal miskit, vot siis kiskus külmemate ilmadega jahedamaks, kui neid mitu päeva järjest oli), aga sel talvel 20-30°C külma meid nagu eriti ei mõjutanud, kuna need 2 arvutit suutsid ilusti ruumi ära kütta ja pidi seal -20°C juures teinekord ka akent lahti tegema korraks Naaber kellel radikad sees, käis siiski ka meil seal ennast soojendamas, kuna neil tuba isegi radikatega nii soojaks ei läinud Eks ta selline 2 otsaga asi ole. Omamoodi on hea anda ressurssi inimese genoomi lammutamiseks ja seetõttu paremateks teaduse saavutusteks meditsiini vallas, teisest otsast tuleb natuke kopikaid eesti energiale lisaks anda.
|
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
27.04.2011 07:37:47
|
|
|
Sapphire TRIXX 4.0 ehk versioon 3.0.7 lubab nüüdseks ka volti tõsta ja näitab ka VRM temperatuuri gadgetis.
Pilti ma ei hakka panema, proovige ise. 6970 kaardiks.
http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
27.04.2011 09:10:54
|
|
|
Sapphire TRIXX 4.0 ehk versioon 3.0.7 lubab nüüdseks ka volti tõsta ja näitab ka VRM temperatuuri gadgetis.
http://www.sapphiretech.com/ssc/TriXX/ |
Kes proovib, võiks teada anda, kas 2D-s langetab volti ka, või see ikka vigane
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.04.2011 10:18:14
|
|
|
Kes proovib, võiks teada anda, kas 2D-s langetab volti ka, või see ikka vigane  |
õhtul proovin ära
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
27.04.2011 10:22:50
|
|
|
| ot: |
| Jube OT siin teemas, kas teil oma juttudeks eraldi teemat pole? |
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
27.04.2011 12:19:50
|
|
|
| Ei.
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
27.04.2011 13:24:08
|
|
|
| Ei.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
27.04.2011 14:06:50
|
|
|
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
27.04.2011 17:41:58
|
|
|
| jama.
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.04.2011 20:01:23
|
|
|
Kes proovib, võiks teada anda, kas 2D-s langetab volti ka, või see ikka vigane  |
lasin peale, tegin paar testi ja avastasin, et volti saab panna, trixx gadgate näitab, et 1.3v, aga gpu-z näitab ikka 1.175 .
Kumba uskuda ?
Kellad ja volt tulevad ilusti alla 6970-ga
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
27.04.2011 20:30:31
|
|
|
Ma tirin selle gpu-z ja vaatan kas muutub siin midagi. Katseks proovisin 1 ühikuvõrra tõsta ,aga asi viskas def tagasi. Ilmselt peab veel ootama millal tööle hakkab, kuigi seda voldi harrastust ma ei kasuta. Tegelikult asi töötab, 5 haaval tuli tõsta. Gpu-z näitas tõusu.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.04.2011 20:48:23
|
|
|
| Ma tirin selle gpu-z ja vaatan kas muutub siin midagi. Katseks proovisin 1 ühikuvõrra tõsta ,aga asi viskas def tagasi. Ilmselt peab veel ootama millal tööle hakkab, kuigi seda voldi harrastust ma ei kasuta. Tegelikult asi töötab, 5 haaval tuli tõsta. Gpu-z näitas tõusu. |
mul pole viimane gpu-z, peaks sellega proovima. vaatasin login faili sellel. seal läks vaid 1.175
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
27.04.2011 20:56:54
|
|
|
Ka sul on viimane CCC peal?
Proovi eelmisega!
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.04.2011 21:18:50
|
|
|
Ka sul on viimane CCC peal?
Proovi eelmisega! |
mul 11.2 peal
Edit:
tõmbasin uue gpu-z´i ja nüüd näitab 1.3v
nii et funkab normaalselt
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |