Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
djelton
HV kasutaja

|
20.04.2011 12:15:07
|
|
|
+1
Ise mõtlen CyagenMod 6 V4 peale panna, pidi hea olema, aga oleks kõige kohta täpne õpetus:s. ning kuidas costum 2.2 peale saaks?
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
hr.john
HV kasutaja

|
21.04.2011 13:42:26
Mis seis on |
|
|
Mis seis on? Ei saa aru, kas leidsid võtme või leidsid et lootusetu ettevõtmine ?
Või röövisid mingid poolakad asja endale ?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
QLIMAX
HV kasutaja

|
21.04.2011 17:44:15
|
|
|
Nii näppisin täna veidi oma X10 mini ning tulemuseks xrecovery sain selle viguriga peale: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 (olen laisk kopisin arvutis ning mountisin systemi kausta ning chmodisin (777) system, bin ja need failid ära mis kopisin), väga mugav tööriist on. Eriti hea on restoreda backuppi (ehk kui oled uue romi peale pannud saad vana tagasi võtta ning kõik on alles)
Täna olen proovinud sellist romi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035656 <- mul ei tule settingute aken lahti ning crashib osade asjade peale.
Kuna olen aeglase neti taga siis proovin hiljem seda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1027224
Ilmselt peab veidike ootama et mingi korralikum 2.2 või 2.3 rom tuleks minile.
Nagu ikka on kõigil jutt juures et kasutada omal vastutusel...
Loodan et on veidike abiks.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.04.2011 17:46:29
|
|
|
Peale rootimist on miskine kala tekkinud GPSiga. Ühtegi süsteemiappi pole sellega seotult maha võtnud.
Lihtsalt ei leia minu asukohta. GPS status manageriga on mitu korda satelliitide andmeid uuendatud, ei midagi.
Proovitud GoogleMapsi ja mitme muuga veel. (mitte tasulisega).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
21.04.2011 17:53:48
|
|
|
Kas proovisid ikka õues/autos, mitte toas? Toas ta jääbki otsima tavaliselt.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.04.2011 21:37:53
|
|
|
Igal pool proovisin. Mitmes kohas üle Tallinna ja välitingimustes.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
22.04.2011 13:42:01
Re: Mis seis on |
|
|
hr.john kirjutas: |
Mis seis on? Ei saa aru, kas leidsid võtme või leidsid et lootusetu ettevõtmine ?
Või röövisid mingid poolakad asja endale ? |
Lootusetu ettevõtmine vast, mina enam ei osale...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
22.04.2011 14:50:25
|
|
|
Minu mini pro läks puruks. Lõpetas laadimise ära, viisin täna tagasi - eks vaatame mis räägitakse. Samuti lõpetas elukaaslase telefon helistamise On ikka sitatükid küll ma ütlen.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
25.04.2011 14:14:25
|
|
|
Nii, keegi mulle kalendrist oskab midagi rääkida? Tahtsin panna sõpradele sünnipäevasid kirja, mõtlesin, et on nii nagu vanadel Sony'del, et lisad kontakti alla, aga ei midagi. Androidil sellist asja pole. Mõtlesin, et lisan siis kalendrisse iga sünnipäeva terve päeva ürituseks ning panen päev varem teatama. Nüüd siis täna avastasin selles plaanis veal. Nimnelt sõbral homme sünnipäev, aga kuna panin päev enne teatama, siis nüüd on ta umbes mingi tunni aja tagant alates südaööst tiristanud, et mu sõbral homme sünnipäev. Kuidagi tühista või muud nuppu ka ees pole, ülevalt menüüst ka ära kaotada ei saa,e t lugenud oleks juba. Ainuke variant on vajutada muuda nuppu ning see krempel kustutada, aga see nati jama variant:/
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Blaze
HV kasutaja

|
25.04.2011 14:58:41
|
|
|
Mis oli selle programmi nimi millega sai rootitud telefonis kõiki appe maha lasta ja freeze-ida jne?
Mingi variant xrecovery'ist??
Keele peal aga ei tule meelde
edit: tuli meelde.. titanium backup
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
25.04.2011 15:02:43
|
|
|
John - Titanium Backup
djelton - X10 annab küll muuta, sealjuures ka maha võtta kogu päeva eventi linnuke? Sul mingi muu föön?
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
25.04.2011 20:20:38
|
|
|
kiiret abi otsin!
Taastasin enda mini prol tehase seaded ja nüüd ei booti enam üles ennast telefon. See sonyeeriku logo tuleb ette ja siis pilt uuesti mustaks. nii sipsib lihtsalt lõputult.
Mis valesti on?
Mis teha saaks?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
25.04.2011 20:50:10
|
|
|
jon09, installi SEUS kui veel pole ja siis hoiad back nuppu all telefonil ning boodi hetkel lükkad usb kaabli taha ja lased softi üle.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
25.04.2011 21:42:39
|
|
|
2 trini kirjutas: |
jon09, installi SEUS kui veel pole ja siis hoiad back nuppu all telefonil ning boodi hetkel lükkad usb kaabli taha ja lased softi üle. |
Tänan kiire vastu eest.
sain tööle.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
26.04.2011 00:14:37
|
|
|
krt mini pro-le raudselt ei tule.
mul on kopp ees nende pira variantidega mässamisest. täiega tahaks, et app2sd toimiks niisama ka.
Praegu ei saa millegi pärast seda xda app2sd varianti ka tööle. Ei saa aru mis valesti on.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
26.04.2011 00:43:52
|
|
|
djelton kirjutas: |
Nii, keegi mulle kalendrist oskab midagi rääkida? Tahtsin panna sõpradele sünnipäevasid kirja, |
kui paned sünnipäeva google kalendrisse kirja, on selle meeldetuletusega paras kamm jah. mina olen nüüd kõik sünnipäevad sättinud gmaili Kontaktisikute all paika ja Birthday Info Widget, või mõni muu, näitab neid kenasti ekraanil..
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
26.04.2011 00:59:49
|
|
|
Ma kasutan Link2SD appide mälukaardile panemiseks ja kõik toimib 5+ Ametlikust updatest puudust ei tunne ja üldse töötab kõik mida mina telefonis kasutan ka 2.1 -ga hästi, wifi hotspot, usb tethering, kõnedega probleeme pole, default email töötab nii gmaili kui hotmailiga, random reboote telefon ei tee nagu custom rom'idega, kaameraga zoomimiseks installisin Camera Pro ,kõik appid toimivad mida mina vajan... ühesõnaga, minu jaoks kärab x10 mini nii nagu ta praegu on ja millestki puudust ei tunne. Nädalalõppudeks ostsin välise aku amazonist et poleks vaja kaabliga jännata ja siis oma mobla võibolla suvilasse laadima unustada (mis kord juhtus ).
List default appidest mille freezisin Titaniumiga:
Spoiler 
* Account and Sync Settings update (e-mailid tõmban käsitsi ja kontaktid ning kalender süngivad MyPhoneExploreriga arvutisse, seega kõik sünkimisega seonduva eemaldasin)
* Alarm (Gentle Alarm selle asemel)
* Backup and restore (kasutan Titanium Backup)
* default Bluetooth (asemele installisin Bluetooth File Transfer)
* digital clock widget (näen ka ülalt nurgast kella)
* Geotags
* Gmail Storage
* Google Mail (töötab ka default emailiga ,pole vaja mitut klienti mulle eriti veel kui taustal jookseb pidevalt ja tahab et ma igasugu asju sisse lülitaksin mis akut võtavad)
* Google Search (Enhanced)
* Google Search
* Google Talk (kasutan imo messenger'i)
* Google Talk Service
* Talk
* Home Screen (Helix Launcher selle asemel)
* Live Wallpapers (mõttetu aku söödik, ilust ei hooli ,tähtis funktsionaalsus, seega default blue kärab küll  )
* Messaging (Go SMS Pro kasutusel)
* Setup guide
* Software Update
* Sony Ericsson Sync
* Sony Ericsson Sync client wizard
* Street View
* Sync Feeds
Mälulimiit, kui sms-id enam läbi ei tule, on alla 20 mb vaba, seega installitud täpselt nii palju appe telefoni mällu, et kui angry birds kaardilt telefoni liigutan, siis sms-id enam läbi ei tule (saatja ei saa ka raportit) et nädalalõpul mind keegi ei tüütaks ja kõned blokib aFirewall. Seega see kiiks, et sms-id ei toimi kui liiga palju asju installitud mulle ainult kasulik, kuigi SE foorumis olen näinud palju nurinat, mina rahul
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
26.04.2011 09:15:21
|
|
|
Mul ka kõik muu on hästi, aga see link2sd asi ei funksi ikka millegipärast. Tegin kõik selle xda õpetuse järgi ja tunudus, et õnnestus, aga ikka lähevad appid telefoni mällu ja sd kaardil mälu ei vähene.
Ei saa aru, mis ma valesti teen.
See on ka ainuke asi millest tõeliselt puudust tunnen, kuna mul ka enam sms-id ei mahtunud ära. Sellepärast tegingi tehase seadete taastamise, et mälu tühjaks saada ja siis juba saaks appid kõik kenasti sd-le salvestada.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.04.2011 09:41:05
|
|
|
jon09, kas tegid kaks erinevat partitioni, üks FAT32, teine EXT2 ja mõlemad primary? Ja millega tegid?
SD kaardile installib ta need SD card 2nd part mida näed link2sd storage info alt (esimene on muusika, pildid jms pahn).
Ja loomulikult ise ei lähe sinna midagi, pead ikka linkima need sinna.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
26.04.2011 10:45:05
|
|
|
Tegin täpselt selle õpetuse järgi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833722
seal soovitab seda MiniTool's Partition Wizard. partitsioonid tegin ka kõik piinliku täpsusega õpetuse järgi.
Muidugi ma nüüd avastasin, et see õpetus on konkreetselt app2sd aga Teie räägite link2sd-st. On neil mingi oluline vahe?
Oskate anda mingit head õpetuse linki kuidas seda link2sd-d peaks paigaldama ja kust ma õige variandi saan. Äkki see toimib siis paremini.
Praegu selle app2sd-ga ei teki menüüsse mingit konkreetset appi selle kohta. Kas siis selle link2sd-ga tekib? Või mis moodi ma ise neid appe lingin kaardile?
EDIT: Sain tegelt vist juba ise aru. Ei osanud siiamaani link2sd-d otsida. Mõtlesin koguaeg, et õige asi on app2sd.
Tänud abi eest!!!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
27.04.2011 23:53:28
|
|
|
Krt küll, täna sain SMSi et telefon on saadetud kõrgema taseme kuuti parandusse. Läheb veel nädal või kaks... Ausalt, siiber on juba. 2 telefoni on käinud 2 kuu jooksul 3 korda remondis. Kui veel peaks midagi juhtuma siis saadame need võssa ja võtame õuna I-kakad ligi. Ebanormaalne, et mitu kilokrooni maksvad telefonid nii nõrgukesed on.
Tegelt kui mõtlema hakata siis eeriksonid vist üldse suht saastad on viimasel ajal. Mul on ka üks walkman kastuses, see on ka igast jama ilmutanud. Toda ma garantiisse ei saatnud ja tellisin ise väljamaalt osasid ja service manuali abil vahetasin ära.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
QLIMAX
HV kasutaja

|
28.04.2011 00:25:28
|
|
|
ToivoLep, Te ise käitute ilmselt telefoniga kahtlaselt et garantiis koguaeg...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
28.04.2011 09:40:21
|
|
|
Ei usu, endla ka telefon 3x garantiis käinud ja 1x täitsa välja vahetatud 2kuu jooksul. Täiesti lambivead. Esimest korda läks näiteks garantiisse 2päeva pärast ostu. Ja iga kord "kõrgtaseme" hooldusse. Mis nad Eestis ise ei oska üldse midagi teha? Mul ei suutnud nad vahetada ekraani, ok keeruline. Teine kord ei suutnud bluetooth moodulit vahetada, ok keeruline. Aga kolmas kord oli vaha vahetada microusb pesa, no kammoon, 6 otsa plaadile joota, ja ikka kuhugi kaugele välismaale saata. Muidu hea telefon, aga enamus ajast mis järelmaksu maksnud, on kasutuse solnud pann asendustelefon.
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.04.2011 16:22:10
|
|
|
Ekraani vahetamine palju kergem, kui selle pesa vahetamine...Peaks ka vist poest läbi käima, uurima levijama kohta.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |