Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 20.04.2011 12:15:07 vasta tsitaadiga

+1

Ise mõtlen CyagenMod 6 V4 peale panna, pidi hea olema, aga oleks kõige kohta täpne õpetus:s. ning kuidas costum 2.2 peale saaks?

Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hr.john
HV kasutaja
hr.john

sõnum 21.04.2011 13:42:26 Mis seis on vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Xda motorola poisid alustasid 1024 bit RSA key häkkimist. Paljud X10 omanikud toetavad üritust omalt poolt. Ühinesin ka, kuigi tundub, et see suht lootusetu ettevõtmine. Samas, kui sellest peaks asja saama, siis on lootust ka X10 key samal meetodil leida.
Kellel pole kahju oma ressursist veidi loovutada ja ka ühineda projektiga, siis link siin: http://androinc.net/
Seal kõik kirjas. Tegin eesti teami, nimeks 'eesti'. Kõik võivad liituda.
Veel infi:

http://www.xda-developers.com/android/androinc-boinc-project-to-break-motorolas-rsa-key-on-the-milestone-help-requested/[spoiler]

Mis seis on? Ei saa aru, kas leidsid võtme või leidsid et lootusetu ettevõtmine ?
Või röövisid mingid poolakad asja endale ?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
QLIMAX
HV kasutaja
QLIMAX

sõnum 21.04.2011 17:44:15 vasta tsitaadiga

Nii näppisin täna veidi oma X10 mini ning tulemuseks xrecovery sain selle viguriga peale: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 (olen laisk kopisin arvutis ning mountisin systemi kausta ning chmodisin (777) system, bin ja need failid ära mis kopisin), väga mugav tööriist on. Eriti hea on restoreda backuppi (ehk kui oled uue romi peale pannud saad vana tagasi võtta ning kõik on alles)
Täna olen proovinud sellist romi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035656 <- mul ei tule settingute aken lahti ning crashib osade asjade peale.
Kuna olen aeglase neti taga siis proovin hiljem seda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1027224

Ilmselt peab veidike ootama et mingi korralikum 2.2 või 2.3 rom tuleks minile.
Nagu ikka on kõigil jutt juures et kasutada omal vastutusel...

Loodan et on veidike abiks.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.04.2011 17:46:29 vasta tsitaadiga

Peale rootimist on miskine kala tekkinud GPSiga. Ühtegi süsteemiappi pole sellega seotult maha võtnud.
Lihtsalt ei leia minu asukohta. GPS status manageriga on mitu korda satelliitide andmeid uuendatud, ei midagi.
Proovitud GoogleMapsi ja mitme muuga veel. (mitte tasulisega).

The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.04.2011 17:53:48 vasta tsitaadiga

Kas proovisid ikka õues/autos, mitte toas? Toas ta jääbki otsima tavaliselt.
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.04.2011 21:37:53 vasta tsitaadiga

Igal pool proovisin. Mitmes kohas üle Tallinna ja välitingimustes.
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 22.04.2011 13:42:01 Re: Mis seis on vasta tsitaadiga

hr.john kirjutas:
masmre kirjutas:
Xda motorola poisid alustasid 1024 bit RSA key häkkimist. Paljud X10 omanikud toetavad üritust omalt poolt. Ühinesin ka, kuigi tundub, et see suht lootusetu ettevõtmine. Samas, kui sellest peaks asja saama, siis on lootust ka X10 key samal meetodil leida.
Kellel pole kahju oma ressursist veidi loovutada ja ka ühineda projektiga, siis link siin: http://androinc.net/
Seal kõik kirjas. Tegin eesti teami, nimeks 'eesti'. Kõik võivad liituda.
Veel infi:

http://www.xda-developers.com/android/androinc-boinc-project-to-break-motorolas-rsa-key-on-the-milestone-help-requested/[spoiler]

Mis seis on? Ei saa aru, kas leidsid võtme või leidsid et lootusetu ettevõtmine ?
Või röövisid mingid poolakad asja endale ?

Lootusetu ettevõtmine vast, mina enam ei osale...
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 22.04.2011 14:50:25 vasta tsitaadiga

Minu mini pro läks puruks. Lõpetas laadimise ära, viisin täna tagasi - eks vaatame mis räägitakse. Samuti lõpetas elukaaslase telefon helistamise icon_cool.gif On ikka sitatükid küll ma ütlen.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 61
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 25.04.2011 14:14:25 vasta tsitaadiga

Nii, keegi mulle kalendrist oskab midagi rääkida? Tahtsin panna sõpradele sünnipäevasid kirja, mõtlesin, et on nii nagu vanadel Sony'del, et lisad kontakti alla, aga ei midagi. Androidil sellist asja pole. Mõtlesin, et lisan siis kalendrisse iga sünnipäeva terve päeva ürituseks ning panen päev varem teatama. Nüüd siis täna avastasin selles plaanis veal. Nimnelt sõbral homme sünnipäev, aga kuna panin päev enne teatama, siis nüüd on ta umbes mingi tunni aja tagant alates südaööst tiristanud, et mu sõbral homme sünnipäev. Kuidagi tühista või muud nuppu ka ees pole, ülevalt menüüst ka ära kaotada ei saa,e t lugenud oleks juba. Ainuke variant on vajutada muuda nuppu ning see krempel kustutada, aga see nati jama variant:/
Facebook.com/WRoMD
tagasi üles
John Blaze
HV kasutaja
John Blaze

sõnum 25.04.2011 14:58:41 vasta tsitaadiga

Mis oli selle programmi nimi millega sai rootitud telefonis kõiki appe maha lasta ja freeze-ida jne?

Mingi variant xrecovery'ist??

Keele peal aga ei tule meelde

edit: tuli meelde.. titanium backup
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 25.04.2011 15:02:43 vasta tsitaadiga

John - Titanium Backup
djelton - X10 annab küll muuta, sealjuures ka maha võtta kogu päeva eventi linnuke? Sul mingi muu föön?
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 25.04.2011 20:20:38 vasta tsitaadiga

kiiret abi otsin!

Taastasin enda mini prol tehase seaded ja nüüd ei booti enam üles ennast telefon. See sonyeeriku logo tuleb ette ja siis pilt uuesti mustaks. nii sipsib lihtsalt lõputult.

Mis valesti on?
Mis teha saaks?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 25.04.2011 20:50:10 vasta tsitaadiga

jon09, installi SEUS kui veel pole ja siis hoiad back nuppu all telefonil ning boodi hetkel lükkad usb kaabli taha ja lased softi üle.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 25.04.2011 21:42:39 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
jon09, installi SEUS kui veel pole ja siis hoiad back nuppu all telefonil ning boodi hetkel lükkad usb kaabli taha ja lased softi üle.

Tänan kiire vastu eest.

sain tööle.
tagasi üles
elka
HV kasutaja
elka

sõnum 25.04.2011 23:13:41 vasta tsitaadiga

http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/03/25/update-on-xperia%E2%84%A2-x10/

thumbs_up.gif

jon09
HV vaatleja

sõnum 26.04.2011 00:14:37 vasta tsitaadiga

elka kirjutas:
http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/03/25/update-on-xperia%E2%84%A2-x10/

thumbs_up.gif

krt mini pro-le raudselt ei tule.
mul on kopp ees nende pira variantidega mässamisest. täiega tahaks, et app2sd toimiks niisama ka.
Praegu ei saa millegi pärast seda xda app2sd varianti ka tööle. Ei saa aru mis valesti on.
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 26.04.2011 00:43:52 vasta tsitaadiga

djelton kirjutas:
Nii, keegi mulle kalendrist oskab midagi rääkida? Tahtsin panna sõpradele sünnipäevasid kirja,

kui paned sünnipäeva google kalendrisse kirja, on selle meeldetuletusega paras kamm jah. mina olen nüüd kõik sünnipäevad sättinud gmaili Kontaktisikute all paika ja Birthday Info Widget, või mõni muu, näitab neid kenasti ekraanil..
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 26.04.2011 00:59:49 vasta tsitaadiga

Ma kasutan Link2SD appide mälukaardile panemiseks ja kõik toimib 5+ thumbs_up.gif Ametlikust updatest puudust ei tunne ja üldse töötab kõik mida mina telefonis kasutan ka 2.1 -ga hästi, wifi hotspot, usb tethering, kõnedega probleeme pole, default email töötab nii gmaili kui hotmailiga, random reboote telefon ei tee nagu custom rom'idega, kaameraga zoomimiseks installisin Camera Pro ,kõik appid toimivad mida mina vajan... ühesõnaga, minu jaoks kärab x10 mini nii nagu ta praegu on ja millestki puudust ei tunne. Nädalalõppudeks ostsin välise aku amazonist et poleks vaja kaabliga jännata ja siis oma mobla võibolla suvilasse laadima unustada (mis kord juhtus icon_biggrin.gif ).
List default appidest mille freezisin Titaniumiga:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mälulimiit, kui sms-id enam läbi ei tule, on alla 20 mb vaba, seega installitud täpselt nii palju appe telefoni mällu, et kui angry birds kaardilt telefoni liigutan, siis sms-id enam läbi ei tule (saatja ei saa ka raportit) et nädalalõpul mind keegi ei tüütaks ja kõned blokib aFirewall. Seega see kiiks, et sms-id ei toimi kui liiga palju asju installitud mulle ainult kasulik, kuigi SE foorumis olen näinud palju nurinat, mina rahul icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 26.04.2011 09:15:21 vasta tsitaadiga

Mul ka kõik muu on hästi, aga see link2sd asi ei funksi ikka millegipärast. Tegin kõik selle xda õpetuse järgi ja tunudus, et õnnestus, aga ikka lähevad appid telefoni mällu ja sd kaardil mälu ei vähene.
Ei saa aru, mis ma valesti teen. icon_confused.gif

See on ka ainuke asi millest tõeliselt puudust tunnen, kuna mul ka enam sms-id ei mahtunud ära. Sellepärast tegingi tehase seadete taastamise, et mälu tühjaks saada ja siis juba saaks appid kõik kenasti sd-le salvestada.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.04.2011 09:41:05 vasta tsitaadiga

jon09, kas tegid kaks erinevat partitioni, üks FAT32, teine EXT2 ja mõlemad primary? Ja millega tegid?
SD kaardile installib ta need SD card 2nd part mida näed link2sd storage info alt (esimene on muusika, pildid jms pahn).
Ja loomulikult ise ei lähe sinna midagi, pead ikka linkima need sinna.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 26.04.2011 10:45:05 vasta tsitaadiga

Tegin täpselt selle õpetuse järgi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833722
seal soovitab seda MiniTool's Partition Wizard. partitsioonid tegin ka kõik piinliku täpsusega õpetuse järgi.

Muidugi ma nüüd avastasin, et see õpetus on konkreetselt app2sd aga Teie räägite link2sd-st. On neil mingi oluline vahe?
Oskate anda mingit head õpetuse linki kuidas seda link2sd-d peaks paigaldama ja kust ma õige variandi saan. Äkki see toimib siis paremini.

Praegu selle app2sd-ga ei teki menüüsse mingit konkreetset appi selle kohta. Kas siis selle link2sd-ga tekib? Või mis moodi ma ise neid appe lingin kaardile?

EDIT: Sain tegelt vist juba ise aru. Ei osanud siiamaani link2sd-d otsida. Mõtlesin koguaeg, et õige asi on app2sd.
Tänud abi eest!!!
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 27.04.2011 23:53:28 vasta tsitaadiga

Krt küll, täna sain SMSi et telefon on saadetud kõrgema taseme kuuti parandusse. Läheb veel nädal või kaks... Ausalt, siiber on juba. 2 telefoni on käinud 2 kuu jooksul 3 korda remondis. Kui veel peaks midagi juhtuma siis saadame need võssa ja võtame õuna I-kakad ligi. Ebanormaalne, et mitu kilokrooni maksvad telefonid nii nõrgukesed on.

Tegelt kui mõtlema hakata siis eeriksonid vist üldse suht saastad on viimasel ajal. Mul on ka üks walkman kastuses, see on ka igast jama ilmutanud. Toda ma garantiisse ei saatnud ja tellisin ise väljamaalt osasid ja service manuali abil vahetasin ära.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 61
tagasi üles
QLIMAX
HV kasutaja
QLIMAX

sõnum 28.04.2011 00:25:28 vasta tsitaadiga

ToivoLep, Te ise käitute ilmselt telefoniga kahtlaselt et garantiis koguaeg...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 28.04.2011 09:40:21 vasta tsitaadiga

Ei usu, endla ka telefon 3x garantiis käinud ja 1x täitsa välja vahetatud 2kuu jooksul. Täiesti lambivead. Esimest korda läks näiteks garantiisse 2päeva pärast ostu. Ja iga kord "kõrgtaseme" hooldusse. Mis nad Eestis ise ei oska üldse midagi teha? Mul ei suutnud nad vahetada ekraani, ok keeruline. Teine kord ei suutnud bluetooth moodulit vahetada, ok keeruline. Aga kolmas kord oli vaha vahetada microusb pesa, no kammoon, 6 otsa plaadile joota, ja ikka kuhugi kaugele välismaale saata. Muidu hea telefon, aga enamus ajast mis järelmaksu maksnud, on kasutuse solnud pann asendustelefon.
Facebook.com/WRoMD
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 28.04.2011 16:22:10 vasta tsitaadiga

Ekraani vahetamine palju kergem, kui selle pesa vahetamine...Peaks ka vist poest läbi käima, uurima levijama kohta.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.