Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eci
HV vaatleja
|
24.04.2011 07:46:27
Monitor ei võta jahtununa pilti ette |
|
|
Tere.
Nimelt nädalad-kolm tekkinud monitoril (vist külmast peast/jahtununa) pildi ette toomisega probleeme.
Enne kui pilt ette tuleb, peab mingi minut kuni neli ootama.
Probleem esineb kas hommikuti, arvutit käima panna või kui kasutada ajaliselt välja lülitust (monitor turn-off).
Kui monitor on soe, siis on kõik korras. Ehk kui pilt juba ette tuleb ja siis näiteks restart teha või monitoril lasta turn-off teha ja siis ta näiteks viie minuti pärast äratada, siis tuleb pilt kohe ilusti ette. Kusagil pooletunnise vahega tekib juba probleeme.
Proovisin ka vga ühendusega, sama jama.
Lisaks olen märganud, et enam-vähem natuke enne pildi ette tulemist, monitor nagu vilgutaks/lülitaks pilti paar korda (väga õhkõrnad musta ja tume-tume-hallika tooni vahega laiad triibud (nii hori/vert))
Muul ajal on pilt tipp-topp. Mingeid virvendusi jms asju pole.
Monitoriks Samsung 2043BW
Lugesin, et sarnaseid, kuid mitte päris konkreetselt selliseid probleeme on ka teistel. Pakutakse kondede või toite probleemi.
Toide peaks korralik olema (Antec 350W). Videokaart sai vahetatud kaks kuud tagasi (ati hd3600seeria) seega, ei tahaks uskuda, et sellest.
Kas monitor õhtal? Garantiid vist enam pole, seega võiksin ta ise lahti ka kookida, kui vaja aga tahaks enne arvamust kuulda.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
24.04.2011 07:58:10
|
|
|
Jutt käis vast ikka monitori toiteploki probleemist, kus kondensaatorid riknenud, või nagu mulle öeldi peale monitori Samsungi garantiis käiku küsimusele, mis viga oli, "Külm joode".
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
eci
HV vaatleja
|
24.04.2011 08:39:47
|
|
|
Kas riknenud kondede puhul (üleüldse antud veaallika puhul) ei peaks viga/vead koguaeg nähtavale tulema?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.04.2011 08:58:15
|
|
|
eci kirjutas: |
Kas riknenud kondede puhul (üleüldse antud veaallika puhul) ei peaks viga/vead koguaeg nähtavale tulema? |
Ei. täpselt nii hakkabki käituma. Usun, e sul 1-2 kondet punnis, ning nende vahetamisel töötab monitor nagu uus. Läheb maksma mõni eur
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
24.04.2011 08:59:48
|
|
|
eci kirjutas: |
Kas riknenud kondede puhul (üleüldse antud veaallika puhul) ei peaks viga/vead koguaeg nähtavale tulema? |
Viga tavaliselt süveneb, mina näiteks ei lasknud monitoril pikka aega enam ennast välja lülida, et kui pildi ette sain, siis nii jäigi töötama, mõne aja möödudes, arvatavasti kusagil pool aastat, aga ei aidanud enam seegi, pilt enam ette ei tulnud, lõhkusime monitori laiali, vahetasime punnis kondensaatorit ringi ja monitor töötas jälle
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.04.2011 09:06:33
|
|
|
Konde juba punnis on, siis mahtuvus aina väheneb tõesti. Lekkimise tagajärg tavaliselt.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
eci
HV vaatleja
|
24.04.2011 18:36:22
|
|
|
Tänud mõtete eest.
Annan teada, kui mingi tulemini jõuan.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|