Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.04.2011 00:05:15 vasta tsitaadiga

keegi driftile ka pihta on saand? 2 varianti, kas põrkad vastu välisseina või vastu siseseina. sirgeks ajamine on ka piix omaette. keerad natuke, ei midagi, keerad veel natuke, ei midagi, keerad poole peale, ei midagi, keerand 0.0000000001nanomeetrit veel ja oledki vastu seina, momentaansent

absonuutsent ebamäärane juhitavus driftil. nii ei saa rallit sõita. võiks öelda et isegi hullem, kui shift1. seal oli ikka pika nussimise peale asi käppa saada, niivõrd-kuivõrd, et iisiga ikka ära teha, no aga see mis siin toimub, oi bljäää.

igatahes need juhised, mis see paks pasalõug enne driftisõite andis, need ei paista absonuutsent toimivat, et lased gaasi lahti, siis tõmbab sinna poole, kuhu rool on pööratud ja gaasi juurde suurendab seda nurka või asja. sittagi ei juhtu gaasiga mängimisel, kässer on ka nii nagu jumal juhatab, kord toimib, kord mitte. tavaline pidur muudab masina lihtsalt ebastabiinseks.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.04.2011 00:21:24 vasta tsitaadiga

drift on jube lihtne ju. gasjumm on koguaeg põhjas ja lihtsalt keerad siis sinnapoole kuhu vaja. alguses korraks kurvi sisse, siis keerab masina "sideways'i" ja siis keerad rattad vastu nii palju kui vaja.
ma isegi ei näppinud mingeid seadeid kui seda drifti sõitma hakkasin, läks nii kuidas oli. sõidan klaveriga ja raskus on medium. sitt on ainult neid tavaradasid driftida, kuna nii suurt täpsust ei aja eriti välja, et raja piires püsida selle kelguga.

aga üldiselt on isegi see drifti füüsika suhtkoht okei...eks need masinad sellised ongi sellised kelgud ja rehvid libisevad vastavalt.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 23.04.2011 08:46:45 vasta tsitaadiga

klaveriga drift kapitaalselt erinev
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.04.2011 18:49:03 vasta tsitaadiga

kas neid replaysid, mis salvestada saab, kas neid saab kuskile üles ka laadida, et teised ka näeks, või ainult youtubesse panna?

E:

mnjah, kui gaas põhja lasta, siis mootor teeb ainult "bõrlõmm-bõrlõmm-bõrlõmm" ja seisab ühe koha peal või keerab ennast otseks. või kui on natuke rohkem külg ees, siis selle sama bõrlõmm saatel keerab otsa ringi. kontrasse ei saa keerata, kuna kas ei võta piisavalt külge ette või keerab otseks ja kui on külg piisavalt ees ja hakkab üle minema, siis rohkem vastu enam keerata ei saa, kuna rattad 100% välja pööratud ja gaasi järgi andmine = kas selg ette või otseks.

proovisin klaveriga ka, aga mingit vahet ei näinud võrreldes puldiga. ainult niipalju, et natuke ehk annab rohkem sättida.

e:
Regionaalne driftikunn icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

WR on küll bullshit, krdi x33t0rzid icon_evil.gif

e:
ja teine driftikunn veel icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

e:
ja siis 1 rada, mis ei ole ovaal, kohalik driftikunn icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

mingid tulemused olid seal ikka enne ka kirjas, mitte ei ole ma ainukesena neid sõite teind. aga noh, paistab, et drift on ikka nii pask, et keegi neid teha ei viitsi rohkem kui et saaks 1. koha punktid kätte. ega ise ka ei viitsi, aga vist hakkab käppa saama. vahepeal sai puldi seaded defaulti ka lastud ja nüüd ikka hoopis teine tubakas. thumbs_up.gif eks kui päris sõite hakkan tegema jälle, siis vaja ilmselt tagasi panna, nii nagu ma enne endale parajaks sättisin kontrolleri seadetest need sensitivitid ja deadzoned.

e: kellelgi miami drifti rajal viimasel parem-kurvis driftimise ajal driftipunkte ka loeb ve? mul igatahes täielik null, kuigi sõidan ikka väga külg-ees ja suht selle puna-valge noole asja peal.

tagasi üles
vaherna
HV vaatleja
vaherna

sõnum 23.04.2011 19:08:43 vasta tsitaadiga

to NATAS999: seal on WR-ga see värk, et nad võivad sõita selle ka Quick Race-i alt, seal saab päris palju ringe peale ju keerata icon_biggrin.gif
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.04.2011 19:28:43 vasta tsitaadiga

vaherna, 1:10 nendest punktidestki ei saa ära sõita ju, kummid läffad puru enne.
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 23.04.2011 20:50:20 vasta tsitaadiga

NATAS999,

+1

tšiitereid seal vist kah juba päris palju - nagu olen kuulnud icon_confused.gif

krt nagu TDU-ski!

neid krdi ühe sekundi ja alla selle mehi on palju seal, kes nö N*****D mängu lõbu ära! thumbs_down.gif thumbs_down.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 23.04.2011 21:59:13 vasta tsitaadiga

Kummid ei lähe puru kui damage on visual only peal.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.04.2011 23:31:28 vasta tsitaadiga

oskab keegi öelda, mis osadel drifti radadel osades kohtades punkte ei anna drifti eest? krt 150 on torus, külg ees 45kraadi, ilusti rajal, aga punkte juurde ei anna. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif ma ei saa aru, mis siis peab katusepeal sõitma ve? thumbs_down.gif

hakkan juba vaikselt kahetsema, et raha selle pasa eest välja käisin. icon_evil.gif

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 24.04.2011 01:02:48 vasta tsitaadiga

küll sul ikka neid emotsioone lendab icon_lol.gif

see, et osades kohtades punkte ei jookse on lihtsalt bugi, tee sõit uuesti lihtsalt ja tuleb punkte ka. või kui niiiii hirmus probleem on siis oota fixi icon_lol.gif
anyway, mäng töötab, toimib ja värk särk üldiselt, võiks nagu rohkem tegeleda mängimisega ja vähem tatipritsimisega minumeelest icon_rolleyes.gif kuigi eks seda asja kuskilt änglasemaalt kuu aega oodata oli vist suht masendav küll icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.04.2011 01:55:18 vasta tsitaadiga

NATAS999, mul tegelt sama küsimus, ise arvasin, et peab mingil ideaal trajektooril seda tegema koguaeg, vähemalt siis tuli hulganisti seda.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

sõnum 24.04.2011 02:45:29 vasta tsitaadiga

minumeelest pole mingit ideaaltrajet, küll aga loeb vist nurk ja kiirus.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 24.04.2011 09:05:27 vasta tsitaadiga

Driftipuhul jahh see mis kiiruse ja nurgaall kurvi lendad on palju olulisem kui see mida klaveri/puldi/rooliga teed. Ise üldiselt keerasin järsult kurvi sisse ja siis nö. roolisin vastu ja gaasiga mängides hoidsin per*et libisemas, hakkas otseks kiskuma siis gaasi vähe rohkem, liialt ülejuhitavaks hakkas minema siis natuke gaasiga järgiandmist. Oluline on boosti üleval hoida, et vajadusel oleks masinal kohe jõudu rebida. Ideena võibki öelda, et on masinaid mis ei sobi teatud asjade jaoks - on autosid mis ei sobi driftiks eriti hästi ja on masinad mis ei sobi hästi mõnele suht aeglasele aga räigelt paljude hairpinnidega ja kurvidega rajale kuna pole madalatel pöördel tõmmet piisavalt jne.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 24.04.2011 10:24:09 vasta tsitaadiga

"ideaaltrajektoor" on olemas küll, menüüst reissing lain sisse, aga see näitab kõige otsemat teed kurvedest läbi, mitte kõik aeglasemat, niiet driftida selle järgi ei ole võimalik eriti hästi. saab, aga saab ka paremini.

mul see driftipunktimittelugemise jama uuesti sõidu alustamisega ära ei kao icon_neutral.gif muidu see miami enne viimast kurvi on küll enne selline pikem liug, hea lai kolmveerandring vist oli ja sealt teise suunda mineku ajal vb tõesti siis võtab niipalju hoogu ja boosti maha, et enam ei olegi nagu õige drift. samas ilus liug on sees küll. nii helmetcamist asja uurides, kui ka tagantvaates.

ahjaa, peaks mainima veel et automaatkäiguvahetus driftis on täiesti kasutu. kui mul on vaja 5. käiku (240nsx) siis see laseb mõnusalt 1. käiguga plärtsuda jne. 1 rada oligi, kus absoluutselt ei saand see asi pihta, mis käiku vaja on parajasti ja pidingi manuali peale panema. (rooli ei viitsi külge panna ja puldiga ei viitsi käike lapata). selle sama red bulli kirjadega need for speedi paadimootoriga kajakaga polegi rohkem vaja, kui stardis teine käik sisse ja saab kogu raja sellega ära tehtud, pole mul vaja oodata 1. käigu peal burlumpitades kuni arvut heaks arvab kõrgem käik sisse lükata icon_lol.gif

alt+tab töötab korrektselt thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 24.04.2011 10:46:21 vasta tsitaadiga

Mul on pult ja xbox ja driftin nagu kulda, alguses on natuke tricky aga pärast saab hoo sisse ja 1700+ punni pole mingi probleem teha. Ma ei tea, mis hädada sul on. Lisaks mul driftimisel automaatkäikar peal sest manuaaliga driftida peab ikka paras kunn olema ja driftimine käib 2-3 käigul põhiliselt, mitte 5-ndal.
NATAS999
HV Guru

sõnum 24.04.2011 13:15:56 vasta tsitaadiga

bush, 240SX'l on 2. ja 3. käik nii lühikesed, et nendega saad korraks ainult õrna tolmukorra üles, edasi on juba otse minek, külge sellega ette ei saa. 4. alates saab hakata midagi drifti taolist tegema ja 5. on juba päris õige asi. drift alliance masinast jutt siis, millel upgrade lukus on.

ei pea olema mingi pro, et manualiga driftida. mul need for speedi rx8, peaülekanne ja käigud on max speed peale sätitud ja sõidus enamus ajast lased 2. käiguga, kitsamas kohas paned 1. peale ja läheb jälle. üldse väga harva, kui on vaja vahetada käiku selle loomaga. PI on tal 1500 kopikatega, niiet astub küll.

krt driftis ma vaatan et osad WR'd on minu nimega, mingi bug? kellel legaalne koopia, vaadake drifti tabel üle. minu oma siis Saadanas86

öö-sõidud on ikka haiged. vaatan, et ohhooo, teised jäävad täiega maha must, et ma nii äss juba, noh, aga kuna midagi näha pole, siis järgmine moment on see, et käib suur pauk ja masin kõik puruks. täiega skeeri värk. icon_lol.gif

tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 24.04.2011 15:22:46 vasta tsitaadiga

Ma panin seda tähele, et skyline-ga, millel works peal on saab 2. käiguga kohapealt palju parema stardi kui 1. käiguga, rpm põhjas. Ei tea, mõne autoga veel nii ?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 24.04.2011 19:25:36 vasta tsitaadiga

Markxy10, tuuni käigud pikemaks.

viper on üllatavalt taltsas, ma ütleks isegi, et liigagi taltsas. vanasti oli mingi mäng nagu viper racing vms, igatahes seal oli küll tükk tegemist, et seda elajast kurvest välja kiirendades teel hoida. siin pole muud kui et lapats põhja ja minek. pidamine nii hea lihtsalt.

tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 25.04.2011 13:38:35 vasta tsitaadiga

Viper pole üldse taltsas, vähemalt see loaner car mida muuta ei saa. Ma ei saagi miami rajas eliminationit ära teha, väike eksimus siis on kohe vennad seljas või piruett. Enda lemmikautoks jääb lexus IF, päris hästi püsib teel ja üldse mõnusa juhitavusega, senimaani.
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 25.04.2011 13:44:49 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kuidas on võimalik pimedas Hockenheim'i sõita ... kottigi ei näe, rada meelde jätmiseks liiga pikk, eessõitjate tagatuled kaovad kiirelt nägemisulatusest. Jagan stabiilselt kohta tagumises kolmandikus, poodium jääb ikka väga kaugele.
Peaks äkki mingi erilise saiaga sõitma seda rada, oleks vastased ka nõrgemad ning kogu sõit rahulikum. Praegu Worksi paketiga Gumpert ja vastased seega samast klassist.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 25.04.2011 14:08:49 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir, alt tab sul ööd valgemaks ei tee ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 25.04.2011 15:27:58 vasta tsitaadiga

Öö rajad on üldse vastikud kõik, viimseni. Igal pool tuleb ühtäkki kurv. Muidugi kui kasutad seda best line joont, siis pole viga sõita
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.04.2011 15:51:25 vasta tsitaadiga

kangemad laternad võiks ees olla, aga muidu pole viga
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.04.2011 16:39:07 vasta tsitaadiga

epic 1000w xenon tuning package icon_lol.gif

ma arvan, et võiks teha DLC, mis sisaldab vihasemaid tulesid ja müüa seda 20doltsi eest thumbs_up.gif

tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 25.04.2011 16:48:38 vasta tsitaadiga

Ööradadest häiris enim Suurbritannias olev U kujuline rada, millel on kohe peale starti kurv allamäge (nime pole meeles) kus kõik üksteist kurvides kallistama hakkavad. Mingi ime läbi suutsin siiski ette rebida ja võita icon_cool.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 25.04.2011 16:56:36 vasta tsitaadiga

Nürburgringi pole veel öösel teinud ? see on täielik õudus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 25.04.2011 17:01:29 vasta tsitaadiga

Valvejoodik,

sa mõtled vist siis BRANDS HATCH jah?

EDIT:

-Kaivo-,

mis seal õudsat on? icon_biggrin.gif

HARJU ÄRA, SEE ON ELU! icon_lol.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

nati beer_yum.gif sees, küll siis läheb sujuvamalt! icon_razz.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 25.04.2011 17:18:33 vasta tsitaadiga

Ei saa, politsei tuleb kihutab järgi icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.04.2011 18:03:05 vasta tsitaadiga

metallika, kusjuures beer_yum.gif 'ga tuleb jah kuidagi loomulikumalt välja kogu see värk seal

-Kaivo-, millist nendest gaziljonist nürpa rajast silmas pead? nordit ve? mingisuguseid gp omi on nürpal olnud küll öösel. ei saa üldse aru, mis see pime sõit nii jube on, noh selles mõttes jah, et mingi 1000HP M3'ga kitsal ja tundmatul rajal võidu sõita ajab hirmu nahka. AI paneb ka vastavalt ju. peabki pime olema, öö siiski icon_lol.gif mis sa mõtled, et need 24h sõidud on paremad päriselus ve? seal veel see jama, et öösel kipub uni peale tulema, bioloogiline kell vms + pime ka, kottigi ei näe, sõida seal siis 250kmh+ icon_eek.gif thumbs_up.gif respect nende meese (mõni naine ka 24h sõite sõidab???) pihta, kes sellistes tingimustes kiirelt sõita suudavad.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.04.2011 18:17:35 vasta tsitaadiga

saage aru, et mõnel mehel monitor näitab heledamat pilti ja mõnel tumedamat icon_biggrin.gif põmst ise olen juba hakanud tavaliselt lükkama mingi dynamic mode peale kui jälle mõni öösõit tuleb. eks muidu oleks vb isegi suht põnev, aga AI just vastupidi paneb natuke liiga hästi seda ööd, ja seega peab omal ka nägemist peale keerama thumbs_up.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.04.2011 18:19:25 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
saage aru, et mõnel mehel monitor näitab heledamat pilti ja mõnel tumedamat icon_biggrin.gif põmst ise olen juba hakanud tavaliselt lükkama mingi dynamic mode peale kui jälle mõni öösõit tuleb. eks muidu oleks vb isegi suht põnev, aga AI just vastupidi paneb natuke liiga hästi seda ööd, ja seega peab omal ka nägemist peale keerama thumbs_up.gif
ja mõnel mehel jukerdam mängus gammaga icon_idea.gif
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 25.04.2011 18:42:41 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Ei tee, kahjuks ... ja sellel rajal kipub ka best line miskipärast üldse ära kaduma icon_sad.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.04.2011 18:46:49 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:
Ei tee, kahjuks ... ja sellel rajal kipub ka best line miskipärast üldse ära kaduma icon_sad.gif
best line kaob ära siis, kui ajasõidus otse menüüst restart teha
ainus viis, kuidas best line restartimisel ei kao, on siis, kui uuesti quick time menüüsse minna ja rada valida, sisuliselt 2 escape'i ja enterit rohkem

Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 26.04.2011 01:31:11 vasta tsitaadiga

Legend Pack Preview: http://speedhunters.com/archive/2011/04/25/shift2-unleashed-gt-gt-legends.aspx
icon_wink.gif

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.04.2011 01:44:18 vasta tsitaadiga

No nüüd läks küll kõvaks icon_lol.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 26.04.2011 09:55:37 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:

thumbs_up.gif PC versiooni oleks oodata millal?

Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2011 10:18:08 vasta tsitaadiga

"vana" Hockenheimring icon_cool.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.04.2011 14:38:54 vasta tsitaadiga

kembadesig kirjutas:
CoiL kirjutas:

thumbs_up.gif PC versiooni oleks oodata millal?

Mis mõttes oleks oodata millal icon_rolleyes.gif oli alles uudis siin kus öeldi et PCle ei tule
Aga jah. ega exotic DLCid ka ei tulnud Shifti peale aga modijad tegid siiski midagi. Eks kuuleb näeb.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2011 15:30:26 vasta tsitaadiga

xxlmaster,
loe seda:
tsitaat:
Although on April 26th the Legends pack will only be released on Xbox 360 & PlayStation 3 we haven’t forgotten about our PC community. Stay tuned for more news regarding the Legends pack becoming available on PC…
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.04.2011 15:45:26 vasta tsitaadiga

nesta, mida MINA peaksin sellest lugema ma ei saa aru? icon_rolleyes.gif Öeldakse ju ilusti ära et tuleb ainult kansoolidele ja siis visatakse PC vendadele kulbiga putru näkku öeldes et me ei ole ka teid ära unustanud...
vb tõesti kunagi hiljem aga kahtlen millegi pärast icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2011 15:52:08 vasta tsitaadiga

we'll see...
95% olen kindel, et lasevad ka PC-le selle välja.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.04.2011 16:27:35 vasta tsitaadiga

shift2'l on DLC tab olemas, ju siis tuleb seda aegajalt passida
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.04.2011 17:24:55 vasta tsitaadiga

ei noh, ljeksuss lsd või mis iganes icon_lol.gif WHAT WERE THEY THINKING icon_lol.gif selline saan, et lase olla. krt päriselus ma sõidaks jäärajal slickidega ka paremaid aegu, kui selle saaniga mängus ja kuival asfaltil. krdi näppimatu loaner kah veel.

ja seda paska veel nimetatakse superautoks icon_lol.gif thumbs_up.gif

ahh krt, nüüd kisub üldse jamaks. anti mingine mercedes lady gaga edition kätte, et sõida sellega... kiire ring... pimedas.

sa raks, mis elajas see rebenton ikka on icon_eek.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif sellega ikka päris põnev sõita. erinevalt selle lady-gagast ja lsd'st on rebentonil ka pidurid paigaldatud, mis teeb sõitmise oluliselt nauditavamaks.

viimati muutis NATAS999 26.04.2011 17:33:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 26.04.2011 17:30:55 vasta tsitaadiga

NATAS999,

võta mõni beer_yum.gif rohkem sisse ja siis ehk läheb ladusamalt icon_biggrin.gif beer_yum.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.04.2011 18:13:09 vasta tsitaadiga

ot:
metallika, ei, ilma piduriteta ei lähe ka peale mistahes koguse beer_yum.gif tarbimist ladusamalt.
kes ütles, et tulesi saab tuunida, või et teised pirnid panna vms? mul visualide all sellist valikult pole igatahes. icon_neutral.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.04.2011 18:15:29 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
ot:
metallika, ei, ilma piduriteta ei lähe ka peale mistahes koguse beer_yum.gif tarbimist ladusamalt.
kes ütles, et tulesi saab tuunida, või et teised pirnid panna vms? mul visualide all sellist valikult pole igatahes. icon_neutral.gif
mees võta salbutamoli, hinga sügavalt sisse ja tunnista endale kõik üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 26.04.2011 18:51:23 vasta tsitaadiga

Raisk kui raske see elimination on. nende loaneritega, uskumatu
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.04.2011 22:40:44 vasta tsitaadiga

doodz viperiga tegin eliminatsiooni lõpuks mingi mängu bugi abiga ära. stardis suurem osa AI masinaid oli juba kuidagi omavahel hunnikusse pannud icon_lol.gif kokkuvõttes võtsin kõva teise koha icon_razz1.gif igavesti näss auto see doodz viper, juhitamatu ameerika laev, pointlessuse tipp thumbs_down.gif
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.04.2011 23:08:20 vasta tsitaadiga

Keegi M3 GT2 ka proovinud on S2hes juba?
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 27.04.2011 01:20:41 vasta tsitaadiga

seda relva ei jaksa kindlasti ostagi icon_biggrin.gif

aga M1 on küll päris mõnus sõiduriist, vägagi mõnus thumbs_up.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.