|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
23.04.2011 00:05:15
|
|
|
keegi driftile ka pihta on saand? 2 varianti, kas põrkad vastu välisseina või vastu siseseina. sirgeks ajamine on ka piix omaette. keerad natuke, ei midagi, keerad veel natuke, ei midagi, keerad poole peale, ei midagi, keerand 0.0000000001nanomeetrit veel ja oledki vastu seina, momentaansent
absonuutsent ebamäärane juhitavus driftil. nii ei saa rallit sõita. võiks öelda et isegi hullem, kui shift1. seal oli ikka pika nussimise peale asi käppa saada, niivõrd-kuivõrd, et iisiga ikka ära teha, no aga see mis siin toimub, oi bljäää.
igatahes need juhised, mis see paks pasalõug enne driftisõite andis, need ei paista absonuutsent toimivat, et lased gaasi lahti, siis tõmbab sinna poole, kuhu rool on pööratud ja gaasi juurde suurendab seda nurka või asja. sittagi ei juhtu gaasiga mängimisel, kässer on ka nii nagu jumal juhatab, kord toimib, kord mitte. tavaline pidur muudab masina lihtsalt ebastabiinseks.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
23.04.2011 00:21:24
|
|
|
drift on jube lihtne ju. gasjumm on koguaeg põhjas ja lihtsalt keerad siis sinnapoole kuhu vaja. alguses korraks kurvi sisse, siis keerab masina "sideways'i" ja siis keerad rattad vastu nii palju kui vaja.
ma isegi ei näppinud mingeid seadeid kui seda drifti sõitma hakkasin, läks nii kuidas oli. sõidan klaveriga ja raskus on medium. sitt on ainult neid tavaradasid driftida, kuna nii suurt täpsust ei aja eriti välja, et raja piires püsida selle kelguga.
aga üldiselt on isegi see drifti füüsika suhtkoht okei...eks need masinad sellised ongi sellised kelgud ja rehvid libisevad vastavalt.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
23.04.2011 08:46:45
|
|
|
klaveriga drift kapitaalselt erinev
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
23.04.2011 18:49:03
|
|
|
kas neid replaysid, mis salvestada saab, kas neid saab kuskile üles ka laadida, et teised ka näeks, või ainult youtubesse panna?
E:
mnjah, kui gaas põhja lasta, siis mootor teeb ainult "bõrlõmm-bõrlõmm-bõrlõmm" ja seisab ühe koha peal või keerab ennast otseks. või kui on natuke rohkem külg ees, siis selle sama bõrlõmm saatel keerab otsa ringi. kontrasse ei saa keerata, kuna kas ei võta piisavalt külge ette või keerab otseks ja kui on külg piisavalt ees ja hakkab üle minema, siis rohkem vastu enam keerata ei saa, kuna rattad 100% välja pööratud ja gaasi järgi andmine = kas selg ette või otseks.
proovisin klaveriga ka, aga mingit vahet ei näinud võrreldes puldiga. ainult niipalju, et natuke ehk annab rohkem sättida.
e:
Regionaalne driftikunn
Spoiler 
WR on küll bullshit, krdi x33t0rzid
e:
ja teine driftikunn veel
Spoiler 
e:
ja siis 1 rada, mis ei ole ovaal, kohalik driftikunn
Spoiler 
mingid tulemused olid seal ikka enne ka kirjas, mitte ei ole ma ainukesena neid sõite teind. aga noh, paistab, et drift on ikka nii pask, et keegi neid teha ei viitsi rohkem kui et saaks 1. koha punktid kätte. ega ise ka ei viitsi, aga vist hakkab käppa saama. vahepeal sai puldi seaded defaulti ka lastud ja nüüd ikka hoopis teine tubakas. eks kui päris sõite hakkan tegema jälle, siis vaja ilmselt tagasi panna, nii nagu ma enne endale parajaks sättisin kontrolleri seadetest need sensitivitid ja deadzoned.
e: kellelgi miami drifti rajal viimasel parem-kurvis driftimise ajal driftipunkte ka loeb ve? mul igatahes täielik null, kuigi sõidan ikka väga külg-ees ja suht selle puna-valge noole asja peal.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaherna
HV vaatleja

|
23.04.2011 19:08:43
|
|
|
to NATAS999: seal on WR-ga see värk, et nad võivad sõita selle ka Quick Race-i alt, seal saab päris palju ringe peale ju keerata
_________________ Ega käsi kännust kaugele kuku! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
23.04.2011 19:28:43
|
|
|
vaherna, 1:10 nendest punktidestki ei saa ära sõita ju, kummid läffad puru enne.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
23.04.2011 20:50:20
|
|
|
NATAS999,
+1
tšiitereid seal vist kah juba päris palju - nagu olen kuulnud
krt nagu TDU-ski!
neid krdi ühe sekundi ja alla selle mehi on palju seal, kes nö N*****D mängu lõbu ära!
|
|
| Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
1 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
23.04.2011 21:59:13
|
|
|
| Kummid ei lähe puru kui damage on visual only peal.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
23.04.2011 23:31:28
|
|
|
oskab keegi öelda, mis osadel drifti radadel osades kohtades punkte ei anna drifti eest? krt 150 on torus, külg ees 45kraadi, ilusti rajal, aga punkte juurde ei anna. ma ei saa aru, mis siis peab katusepeal sõitma ve?
hakkan juba vaikselt kahetsema, et raha selle pasa eest välja käisin.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.04.2011 01:02:48
|
|
|
küll sul ikka neid emotsioone lendab
see, et osades kohtades punkte ei jookse on lihtsalt bugi, tee sõit uuesti lihtsalt ja tuleb punkte ka. või kui niiiii hirmus probleem on siis oota fixi
anyway, mäng töötab, toimib ja värk särk üldiselt, võiks nagu rohkem tegeleda mängimisega ja vähem tatipritsimisega minumeelest kuigi eks seda asja kuskilt änglasemaalt kuu aega oodata oli vist suht masendav küll
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.04.2011 01:55:18
|
|
|
NATAS999, mul tegelt sama küsimus, ise arvasin, et peab mingil ideaal trajektooril seda tegema koguaeg, vähemalt siis tuli hulganisti seda.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.04.2011 02:45:29
|
|
|
minumeelest pole mingit ideaaltrajet, küll aga loeb vist nurk ja kiirus.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
24.04.2011 09:05:27
|
|
|
| Driftipuhul jahh see mis kiiruse ja nurgaall kurvi lendad on palju olulisem kui see mida klaveri/puldi/rooliga teed. Ise üldiselt keerasin järsult kurvi sisse ja siis nö. roolisin vastu ja gaasiga mängides hoidsin per*et libisemas, hakkas otseks kiskuma siis gaasi vähe rohkem, liialt ülejuhitavaks hakkas minema siis natuke gaasiga järgiandmist. Oluline on boosti üleval hoida, et vajadusel oleks masinal kohe jõudu rebida. Ideena võibki öelda, et on masinaid mis ei sobi teatud asjade jaoks - on autosid mis ei sobi driftiks eriti hästi ja on masinad mis ei sobi hästi mõnele suht aeglasele aga räigelt paljude hairpinnidega ja kurvidega rajale kuna pole madalatel pöördel tõmmet piisavalt jne.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
24.04.2011 10:24:09
|
|
|
"ideaaltrajektoor" on olemas küll, menüüst reissing lain sisse, aga see näitab kõige otsemat teed kurvedest läbi, mitte kõik aeglasemat, niiet driftida selle järgi ei ole võimalik eriti hästi. saab, aga saab ka paremini.
mul see driftipunktimittelugemise jama uuesti sõidu alustamisega ära ei kao muidu see miami enne viimast kurvi on küll enne selline pikem liug, hea lai kolmveerandring vist oli ja sealt teise suunda mineku ajal vb tõesti siis võtab niipalju hoogu ja boosti maha, et enam ei olegi nagu õige drift. samas ilus liug on sees küll. nii helmetcamist asja uurides, kui ka tagantvaates.
ahjaa, peaks mainima veel et automaatkäiguvahetus driftis on täiesti kasutu. kui mul on vaja 5. käiku (240nsx) siis see laseb mõnusalt 1. käiguga plärtsuda jne. 1 rada oligi, kus absoluutselt ei saand see asi pihta, mis käiku vaja on parajasti ja pidingi manuali peale panema. (rooli ei viitsi külge panna ja puldiga ei viitsi käike lapata). selle sama red bulli kirjadega need for speedi paadimootoriga kajakaga polegi rohkem vaja, kui stardis teine käik sisse ja saab kogu raja sellega ära tehtud, pole mul vaja oodata 1. käigu peal burlumpitades kuni arvut heaks arvab kõrgem käik sisse lükata
alt+tab töötab korrektselt
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
24.04.2011 10:46:21
|
|
|
Mul on pult ja xbox ja driftin nagu kulda, alguses on natuke tricky aga pärast saab hoo sisse ja 1700+ punni pole mingi probleem teha. Ma ei tea, mis hädada sul on. Lisaks mul driftimisel automaatkäikar peal sest manuaaliga driftida peab ikka paras kunn olema ja driftimine käib 2-3 käigul põhiliselt, mitte 5-ndal.
_________________ >OSTA ÕLUT |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
24.04.2011 13:15:56
|
|
|
bush, 240SX'l on 2. ja 3. käik nii lühikesed, et nendega saad korraks ainult õrna tolmukorra üles, edasi on juba otse minek, külge sellega ette ei saa. 4. alates saab hakata midagi drifti taolist tegema ja 5. on juba päris õige asi. drift alliance masinast jutt siis, millel upgrade lukus on.
ei pea olema mingi pro, et manualiga driftida. mul need for speedi rx8, peaülekanne ja käigud on max speed peale sätitud ja sõidus enamus ajast lased 2. käiguga, kitsamas kohas paned 1. peale ja läheb jälle. üldse väga harva, kui on vaja vahetada käiku selle loomaga. PI on tal 1500 kopikatega, niiet astub küll.
krt driftis ma vaatan et osad WR'd on minu nimega, mingi bug? kellel legaalne koopia, vaadake drifti tabel üle. minu oma siis Saadanas86
öö-sõidud on ikka haiged. vaatan, et ohhooo, teised jäävad täiega maha must, et ma nii äss juba, noh, aga kuna midagi näha pole, siis järgmine moment on see, et käib suur pauk ja masin kõik puruks. täiega skeeri värk.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
24.04.2011 15:22:46
|
|
|
| Ma panin seda tähele, et skyline-ga, millel works peal on saab 2. käiguga kohapealt palju parema stardi kui 1. käiguga, rpm põhjas. Ei tea, mõne autoga veel nii ?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
24.04.2011 19:25:36
|
|
|
Markxy10, tuuni käigud pikemaks.
viper on üllatavalt taltsas, ma ütleks isegi, et liigagi taltsas. vanasti oli mingi mäng nagu viper racing vms, igatahes seal oli küll tükk tegemist, et seda elajast kurvest välja kiirendades teel hoida. siin pole muud kui et lapats põhja ja minek. pidamine nii hea lihtsalt.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
25.04.2011 13:38:35
|
|
|
Viper pole üldse taltsas, vähemalt see loaner car mida muuta ei saa. Ma ei saagi miami rajas eliminationit ära teha, väike eksimus siis on kohe vennad seljas või piruett. Enda lemmikautoks jääb lexus IF, päris hästi püsib teel ja üldse mõnusa juhitavusega, senimaani.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
25.04.2011 13:44:49
|
|
|
Ma ei saa aru kuidas on võimalik pimedas Hockenheim'i sõita ... kottigi ei näe, rada meelde jätmiseks liiga pikk, eessõitjate tagatuled kaovad kiirelt nägemisulatusest. Jagan stabiilselt kohta tagumises kolmandikus, poodium jääb ikka väga kaugele.
Peaks äkki mingi erilise saiaga sõitma seda rada, oleks vastased ka nõrgemad ning kogu sõit rahulikum. Praegu Worksi paketiga Gumpert ja vastased seega samast klassist.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
25.04.2011 14:08:49
|
|
|
| Miki-Hiir, alt tab sul ööd valgemaks ei tee ?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
25.04.2011 15:27:58
|
|
|
Öö rajad on üldse vastikud kõik, viimseni. Igal pool tuleb ühtäkki kurv. Muidugi kui kasutad seda best line joont, siis pole viga sõita
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.04.2011 15:51:25
|
|
|
kangemad laternad võiks ees olla, aga muidu pole viga
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.04.2011 16:39:07
|
|
|
epic 1000w xenon tuning package
ma arvan, et võiks teha DLC, mis sisaldab vihasemaid tulesid ja müüa seda 20doltsi eest
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
25.04.2011 16:48:38
|
|
|
Ööradadest häiris enim Suurbritannias olev U kujuline rada, millel on kohe peale starti kurv allamäge (nime pole meeles) kus kõik üksteist kurvides kallistama hakkavad. Mingi ime läbi suutsin siiski ette rebida ja võita
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
25.04.2011 16:56:36
|
|
|
Nürburgringi pole veel öösel teinud ? see on täielik õudus
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
25.04.2011 17:01:29
|
|
|
Valvejoodik,
sa mõtled vist siis BRANDS HATCH jah?
EDIT:
-Kaivo-,
mis seal õudsat on?
HARJU ÄRA, SEE ON ELU!
nati sees, küll siis läheb sujuvamalt!
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
25.04.2011 17:18:33
|
|
|
Ei saa, politsei tuleb kihutab järgi
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.04.2011 18:03:05
|
|
|
metallika, kusjuures 'ga tuleb jah kuidagi loomulikumalt välja kogu see värk seal
-Kaivo-, millist nendest gaziljonist nürpa rajast silmas pead? nordit ve? mingisuguseid gp omi on nürpal olnud küll öösel. ei saa üldse aru, mis see pime sõit nii jube on, noh selles mõttes jah, et mingi 1000HP M3'ga kitsal ja tundmatul rajal võidu sõita ajab hirmu nahka. AI paneb ka vastavalt ju. peabki pime olema, öö siiski mis sa mõtled, et need 24h sõidud on paremad päriselus ve? seal veel see jama, et öösel kipub uni peale tulema, bioloogiline kell vms + pime ka, kottigi ei näe, sõida seal siis 250kmh+ respect nende meese (mõni naine ka 24h sõite sõidab???) pihta, kes sellistes tingimustes kiirelt sõita suudavad.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.04.2011 18:17:35
|
|
|
saage aru, et mõnel mehel monitor näitab heledamat pilti ja mõnel tumedamat põmst ise olen juba hakanud tavaliselt lükkama mingi dynamic mode peale kui jälle mõni öösõit tuleb. eks muidu oleks vb isegi suht põnev, aga AI just vastupidi paneb natuke liiga hästi seda ööd, ja seega peab omal ka nägemist peale keerama
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.04.2011 18:19:25
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
saage aru, et mõnel mehel monitor näitab heledamat pilti ja mõnel tumedamat põmst ise olen juba hakanud tavaliselt lükkama mingi dynamic mode peale kui jälle mõni öösõit tuleb. eks muidu oleks vb isegi suht põnev, aga AI just vastupidi paneb natuke liiga hästi seda ööd, ja seega peab omal ka nägemist peale keerama  |
ja mõnel mehel jukerdam mängus gammaga
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
25.04.2011 18:42:41
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
| Miki-Hiir, alt tab sul ööd valgemaks ei tee ? |
Ei tee, kahjuks ... ja sellel rajal kipub ka best line miskipärast üldse ära kaduma
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.04.2011 18:46:49
|
|
|
| Miki-Hiir kirjutas: |
| -Kaivo- kirjutas: |
| Miki-Hiir, alt tab sul ööd valgemaks ei tee ? |
Ei tee, kahjuks ... ja sellel rajal kipub ka best line miskipärast üldse ära kaduma  |
best line kaob ära siis, kui ajasõidus otse menüüst restart teha
ainus viis, kuidas best line restartimisel ei kao, on siis, kui uuesti quick time menüüsse minna ja rada valida, sisuliselt 2 escape'i ja enterit rohkem
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.04.2011 01:44:18
|
|
|
No nüüd läks küll kõvaks
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
26.04.2011 09:55:37
|
|
|
| CoiL kirjutas: |
No nüüd läks küll kõvaks  |
PC versiooni oleks oodata millal?
_________________ Sounds?... |
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
26.04.2011 10:18:08
|
|
|
"vana" Hockenheimring
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.04.2011 14:38:54
|
|
|
| kembadesig kirjutas: |
| CoiL kirjutas: |
No nüüd läks küll kõvaks  |
PC versiooni oleks oodata millal? |
Mis mõttes oleks oodata millal oli alles uudis siin kus öeldi et PCle ei tule
Aga jah. ega exotic DLCid ka ei tulnud Shifti peale aga modijad tegid siiski midagi. Eks kuuleb näeb.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
26.04.2011 15:30:26
|
|
|
xxlmaster,
loe seda:
| tsitaat: |
| Although on April 26th the Legends pack will only be released on Xbox 360 & PlayStation 3 we haven’t forgotten about our PC community. Stay tuned for more news regarding the Legends pack becoming available on PC… |
|
|
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.04.2011 15:45:26
|
|
|
nesta, mida MINA peaksin sellest lugema ma ei saa aru? Öeldakse ju ilusti ära et tuleb ainult kansoolidele ja siis visatakse PC vendadele kulbiga putru näkku öeldes et me ei ole ka teid ära unustanud...
vb tõesti kunagi hiljem aga kahtlen millegi pärast
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
26.04.2011 15:52:08
|
|
|
we'll see...
95% olen kindel, et lasevad ka PC-le selle välja.
|
|
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.04.2011 16:27:35
|
|
|
shift2'l on DLC tab olemas, ju siis tuleb seda aegajalt passida
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
26.04.2011 17:24:55
|
|
|
ei noh, ljeksuss lsd või mis iganes WHAT WERE THEY THINKING selline saan, et lase olla. krt päriselus ma sõidaks jäärajal slickidega ka paremaid aegu, kui selle saaniga mängus ja kuival asfaltil. krdi näppimatu loaner kah veel.
ja seda paska veel nimetatakse superautoks
ahh krt, nüüd kisub üldse jamaks. anti mingine mercedes lady gaga edition kätte, et sõida sellega... kiire ring... pimedas.
sa raks, mis elajas see rebenton ikka on sellega ikka päris põnev sõita. erinevalt selle lady-gagast ja lsd'st on rebentonil ka pidurid paigaldatud, mis teeb sõitmise oluliselt nauditavamaks.
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 26.04.2011 17:33:48, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
26.04.2011 17:30:55
|
|
|
NATAS999,
võta mõni rohkem sisse ja siis ehk läheb ladusamalt
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
26.04.2011 18:13:09
|
|
|
| ot: |
metallika, ei, ilma piduriteta ei lähe ka peale mistahes koguse tarbimist ladusamalt. |
kes ütles, et tulesi saab tuunida, või et teised pirnid panna vms? mul visualide all sellist valikult pole igatahes.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.04.2011 18:15:29
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| ot: |
metallika, ei, ilma piduriteta ei lähe ka peale mistahes koguse tarbimist ladusamalt. |
kes ütles, et tulesi saab tuunida, või et teised pirnid panna vms? mul visualide all sellist valikult pole igatahes.  |
mees võta salbutamoli, hinga sügavalt sisse ja tunnista endale kõik üles
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
26.04.2011 18:51:23
|
|
|
Raisk kui raske see elimination on. nende loaneritega, uskumatu
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.04.2011 22:40:44
|
|
|
doodz viperiga tegin eliminatsiooni lõpuks mingi mängu bugi abiga ära. stardis suurem osa AI masinaid oli juba kuidagi omavahel hunnikusse pannud kokkuvõttes võtsin kõva teise koha igavesti näss auto see doodz viper, juhitamatu ameerika laev, pointlessuse tipp
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.04.2011 23:08:20
|
|
|
Keegi M3 GT2 ka proovinud on S2hes juba?
Spoiler 
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
27.04.2011 01:20:41
|
|
|
seda relva ei jaksa kindlasti ostagi
aga M1 on küll päris mõnus sõiduriist, vägagi mõnus
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |