Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
deivu
HV vaatleja
|
18.04.2011 16:53:31
Küsimus. |
|
|
Kas saaks kuidagi auto võimu ühendada logitech 5.1 kõlarite taha? Suboka sai panna, ühentasin 5.1 suboka lahti ja panin oma oma taha
Ma ise olen võhik sellel alal, aga ise mõtlesin nii et kas see vool ja ajsad mis 5.1 suboka võimule lähevad, kui need auto omale ühentan kas toidab ära vms ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
18.04.2011 16:56:31
|
|
|
Küsimus on ainult miks? Ega nad sellepärast paremat heli ei tee..
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
deivu
HV vaatleja
|
18.04.2011 16:59:21
|
|
|
auto võim annaks parema bassi , 5,1 võim ei toida piisavalt ära, sõbra autos 1000w võimu järgi andis nii et autol klaasid värisesid korralikult, toas ei anna pooltki :/
|
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
18.04.2011 17:01:14
|
|
|
Ilmselt ei ole võimul nii palju kanaleid et 5.1 toita.. mis võim on üldse?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
deivu
HV vaatleja
|
18.04.2011 17:16:52
|
|
|
Ma ei taha tervet 5.1 toita, küsimus oli et kas ma saaks need juhtmed panna auto võimule kuskohast 5.1 võimule vool läheb ? et võtan 5.1 võimu tagant ära ja asentan auto omaga, nagu subokaga tegin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
18.04.2011 17:36:17
|
|
|
Auto ja tuba on kuulamise seisukohast väga erinevad kohad. Autos kõlavad kõik kõlarid tugevama bassiga kui toas, olenemata sellest, mis võimendit kasutada.
Kui sa oma Logitechi supakale mingi hirmsa võimendi taha kruvid ja üritad toas sama elamust saada, siis ma garanteerin sulle, et n-ö poolel teel otsustab kõlarielement teisiti ja lahkub parematele jahimaadele.
Ja ei saa "need juhtmed panna auto võimule, kuskohast 5.1 võimule vool läheb". Ei tasu igaks juhuks isegi mitte proovida midagi sellist, kuna on reaalne oht midagi põlema panna või ise surakat saada. Ja nagu ma juba ütlesin - sa ei saa toas sellist bassi nagu autos, olenemata sellest, kui võimsa võimendi sa sinna supaka taha paned.
Selleks, et saada toas sellist bassi, pead ostma rohkem/suuremaid supakaid. Ja ikka ei pruugi saada päris niisugust aistingut.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
deivu
HV vaatleja
|
18.04.2011 17:42:37
|
|
|
aga kui 5.1 võimule läheb 12 mitte 220 siis ikka ei saa ? see ju pmst siis sama nagu autos või ei ? ega mu tuba nüüd nii suur kaa pole, kasvõi nata paremaks vaja saada,
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
18.04.2011 17:49:47
|
|
|
Ma ei soovitaks ikkagi seda teha, vaatamata sellele, et toitepinge on laias laastus sama. Logitechi toide on mõeldud ikka selle konkreetse 5.1 võimendi jaoks ja midagi võimsamat sinna taha ühendades on paar varianti - see toide kas kärssab läbi või siis see võimsam võimendi lihtsalt ei saa piisavalt voolu ja tema reaalne võimsus jääb lubatule oluliselt alla (ja pikapeale ilmselt kärssab see toide ikka läbi).
Kui sa tahad testida, kas autovõimendi annab toas tuntavalt parema elamuse, siis võta autoaku tuppa, ühenda võimendi sinna külge ja proovi järgi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|